Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Rosia Montana

AndreiBizzy

Postări Recomandate

Re: Rosia Montana

Poate nu toti stiu ce contine legea asta nenorocita....

http://www.club4x4.ro/rm/Legis_PDF_2013_13b560FG.pdf

este absolut stupefiant, pur si simplu nu au nicio raspundere iar statul roman si cetatenii sai, cu toate drepturile aferente, sunt facuti pres de sterg picioare canadiene...

incredibil, o astfel de lege sa fie macar schitata, daramite trimisa in parlament spre ratificare... tradare nationala in cel mai pur inteles al ei !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 723
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Dedicam noul logo al forumului Club4x4 campaniei "Salvati Rosia Montana"

http://www.club4x4.ro/forum/images/clublogo.png

* daca nu il vedeti sus dati refresh cu F5 sau CTRL-F5

Editat de Max
Link spre comentariu

Asta e si ideea. Cei multi, plebea, sa nu inteleaga nimic. Doar cativa acolo sus trag sforile :(.

Jimnyholic inside :j

Link spre comentariu

Poate ca voi spune o prostie, dar ma risc...:grin:

Cat de mult costa o reclama la TV?

Daca s-ar initia o campanie de colectare de fonduri la nivel national, eu cred ca s-ar putea face o reclama care sa contrabalanseze mizeria data de RMGC.

Cred ca pe foarte multi romani neinformati ii manipuleaza cu reclamele lor cu locurile de munca. De fapt asta este si scopul lor.

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Dedicam noul logo al forumului Club4x4 campaniei "Salvati Rosia Montana"

http://www.club4x4.ro/forum/images/clublogo.png

* daca nu il vedeti sus dati refresh cu F5 sau CTRL-F5

Super ideea! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Aseara. Daca nu aveti rabdare, sariti la 4:48

si nu a fost singurul, a mai fost un cretin pe mosilor care tot asa vroia sa faca....

sunt tare curios care sunt acuzatiile ce i se vor aduce ( din punctul meu de vedere...tentativa de omor, suspendarea dreptului de a conduce pe viata, ultraj si cred ca ar mai fi cateva...)

Pajero Sport 2004 2.5
Link spre comentariu

Ce acuzatie sa I se aduca...dosar de cercetare penala apoi da banul si a scapat .

Se vede clar pe filmulet ca acest cacat ordinar a trecut fix prin oameni si in plus a luat pe sus cu masina atat politistul de la Rutiera cat si cativa jandarmi.In alta tara probabil I se facea o gaura in cap si apoi I se explica familiei de ce a murit prostul...

La intersectia Dorobanti-Stefan cel Mare acelasi blocaj.Banda 1 si 2 fiind blocate de coada formata, pe contrasens au venit 1 buc Porche Cayenne argintiu cu nr B-88-APB iar pe cealalta banda (adica banda 1 de pe contrasens) alt animal cu un Range Rover cu nr B-222-YSY.Totul completat binenteles de 2 taximetristi ca astia si smecherii sunt ciuma din traficul bucurestean

Cand lumea a sarit la cei de la rutiera sa le arate ce au facut aia 2 acestia au dat neputinciosi din umeri si au zis...nu vedeti ce masini au? Nu am bani sa ma judec cu ei si vreau sa am un loc de munca.

Inca o realitate trista a zilelor noastre...

IMG442.thumb.jpg.77a91ec8e998801e3a79889299d1e18c.jpg

Editat de pantzerrow

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

pentru cine vrea sa vada contatiile Gabriel Resources...

http://web.tmxmoney.com/quote.php?qm_symbol=gbu

Se pare ca au fost suspendate de la tranzactionare dar la 9.30 vor intra iar. ( aproape pariez pe o scadere brusca.....)

8:57 AM EDTIIROC Trade Resumption - Gabriel Resources Ltd. - Newsfile

8:53 AM EDTIIROC Trade Resumption - GBU - Canada Newswire

8:45 AM EDTGabriel Resources Ltd.: Rosia Montana - Reported Media Statements from Romanian Government - Marketwired

8:44 AM EDTIIROC Trading Halt - GBU - Canada Newswire

8:16 AM EDTIIROC Trade Halt - Gabriel Resources Ltd. - Newsfile

Pajero Sport 2004 2.5
Link spre comentariu

Oare bine inteleg? S-a reusit blocarea pe bune a proiectului?

:Gr:Gr:Gr

Schimbarea logo-ului forumului a fost cu noroc. :grin::grin::grin::grin::grin::banana:banana:banana:banana

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-15543335-victor-ponta-proiectul-rosia-montana-este-inchis-protestele-atins-scopul.htm

Victor Ponta: Proiectul Rosia Montana este inchis. Protestele si-au atins scopul. In mod sigur nu va exista raspunderea Guvernului daca va exista un proces

de R.M. HotNews.ro

Luni, 9 septembrie 2013, 14:02 Actualitate | Esenţial

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca proiectul de exploatare a aurului de la Rosia Montana "este inchis" si ca protestele de strada si-au atins scopul. Victor Ponta a precizat, vizibil suparat, ca nu a existat in USL o discutie despre respingerea acestui proiect, "dar s-au antepronuntat liderii". Primul ministru a precizat ca s-a deplasat la Parlament pentru a se "asigura ca dl Antonescu pune rapid pe ordinea de zi (proiectul de lege privind Rosia Montana), se respinge, la fel va fi si la camera". Anuntul premierului vine la o ora dupa ce Crin Antonescu a declarat sa se opune proiectului. Sedinta birourilor permanente ale Senatului si Camerei pentru infiintarea unei comisii speciale pentru Rosia Montana, programata pentru luni, a fost anulata dupa declaratiile celor doi lideri USL.

UPDATE 14:50: Primul ministru, intrebat daca a avut o discutie cu Crin Antonescu: "Nu, nu am apucat. Partea de dezavantaje: era o investitie pe care statul roman nu o poate face. Trebuiau investiti la inceput 1,5 miliarde, bani pe care statul roman nu ii are. Poate peste 5 ani, peste 6 ani sa ii avem sa ii investim noi. Pana la urma Parlamentul de-aia e Parlament. Cei de la Rosia Montana, din 1998 dar mai ales din 2005 de cand e Traian Basescu presedinte au avut promisiuni ferme ca proiectul se va face. Cu siguranta vor cere despagubiri, nu stiu cat. Tinand cont de faptul ca exista o majoritate parlamentara impotriva, proiectul se va respinge. Probabil ca o sa platim toti si cred ca e corect sa spunem acest lucru. Banii publici sunt tot de la cetatenii acestei tari. E o procedura intreaga, de 10 ani de zile, pe care sigur ca era mai bine sa o inchidem din timp."

----------------------------------

UPDATE 14:48: Victor Ponta: "Nu vrem sa prostim oamenii, la 11:00 sa anunta ca sustinem si la 1:00 sa nu mai sustinem proiectul. (...) Domnul Blaga si Antonescu au spus dinainte ca sunt contra. Atunci trebuie sa intram rapid la Senat - sigur, pe procedura normala, la comisii. O decizie pe un proiect atat de controversat trebuie luat de institutia suprema a tarii - de aceea am trimis proiectul la Parlament. Sa discute cu proiectul de lege pe masa. Din moment ce nu exista sprijin parlamentar, nu are rost sa tinem oamenii incurcati. Intra la Senat, se respinde, intra in procedura de urgenta si la Camera."

-----------------------------------

UPDATE 14.37: Victor Ponta a declarat ulterior ca vor exista cereri de despagubiri din partea companiei de la Rosia Montana, dar "in mod sigur nu va exista raspunderea Guvernului daca va exista un proces". "Eu nu stiu cit vor cere despagubiri, dar probabil ca vor cere. La PSD fiecare voteaza cum crede de cuviinta".

-----------------------------------

Declaratiile acordate de prim ministru ziaristilor aflati la Parlament vin la cateva ore dupa ce Crin Antonescu, co-presedinte al USL, a anuntat ca se opune proiectului Rosia Montana.

"Am vazut declaratia (lui Crin Antonescu, n.r.), cred practic ca in acest moment proiectul este inchis", in conditiile in care si Vasile Blaga, liderul PDL, s-a pronuntat impotriva si "nici in PSD nu eram foarte clar intr-o directie sau in alta".

Primul ministru a precizat ca s-a deplasat la Parlament pentru a se "asigura ca dl Antonescu pune rapid pe ordinea de zi (proiectul de lege privind Rosia Montana), se respinge, la fel va fi si la camera".

Victor Ponta a avertizat insa ca "in mod cert vor exista procese" cu investitorii de la Rosia Montana: "Nu vreau ca eu personal sau alti ministri sa fim acuzati de subminarea economiei nationale. Vreau ca Parlamentul sa decida".

Intrebat daca liderul PNL, Crin Antonescu, s-a consultat cu el inainte de a anunta public ca se opune proiectului Rosia Montana, Ponta a raspuns: "Nu, nu ne-a consultat".

"Sunt convins ca presedintele senatului va lua toate masurile, initiem rapid ... In momentul in care e clar majoritatea impotriva, nu mai are rost sa lungim lucrurile. Este foarte clar ca acum decizia a e luata si haideti atunci la Senat sa inchidem cat mai repede proiectul. Senatul in procedura de urgenta sa respinga proiectul, il trimite la Camera (Deputatilor), il respinge si Camera si cu asta basta", a subliniat el.

Link spre comentariu

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca proiectul de exploatare a aurului de la Rosia Montana "este inchis" si ca protestele de strada si-au atins scopul.

Tinand cont de faptul ca exista o majoritate parlamentara impotriva, proiectul se va respinge. Probabil ca o sa platim toti si cred ca e corect sa spunem acest lucru. Banii publici sunt tot de la cetatenii acestei tari.

Asta e imbecilitate maxima din partea acestui arlechin politic ! Adica de prin 1995-1996 acesti nenorociti din spatele proiectului Rosia Montana au dat sute de milioane drept spaga si pentru promovare iar acum, cand au vazut ca s-a trezit romanul...gata frate in caz ca nu trece legea, va dau in judecata ca ce ati facut nu e Mitzvah .

Iar daca se ajunge aici si Victoras are dreptate, logic ar fi sa fie arestati cei implicati in acesti ani in favorizarea acestui proiect si sa plateasca ei NU EU SI COPII MEI.

Link spre comentariu

Asta a fost un praf in ochi, ca sa se retraga oamenii din strada.

Iar partea cu despagubirile, a aruncat-o, ca in caz ca nu se retrag protestatarii, sa invrajbeasca pe altii impotriva lor. Pe aia care nu vor sa dea din banul public despagubiri pt RMGC :wink:

Parerea mea

• Like 1

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

Momentan ...sunt doar vorbe ...sa vedem negru pe alb ... comunicat oficial urmat de proiectul de lege care inchide sarada ...Dar, daca intradevar s-a reusit ...asta ...e mare lucru ...oamenii au inceput sa se trezeasca ...si asta e bine! Urmatorii pasi vor veni de la sine ...

Referitor la cum pot eu sau tu ajuta zona ...in loc sa mergem la dracu in praznic Grecia, Bulgaria, Croatia sau mai stiu eu pe unde MERGETI in concediu in Apuseni ...PTR CA MERITA. Am fost in acest an, si voi incerca sa merg in fiecare an acolo...Putinul de la mine, de la tine, de la ceilalti pot relansa zona care are un potential urias ptr turism ...

Referitor la incidentul cu auto care a disipat manifestantii ...cati dintre voi v-ati pus problemea ca acea iesire cu masina prin manifestanti a fost un pic de aranjament?

Urmariti filmul cu atentie ....cate reguli incalca si cum este abordat de militieni ...Si apoi cine-i tampit sa intre cu masina in atatia oameni cu atatia militieni de fata?

Scopul... :wink: ...distragerea atentiei, simpatie ptr militieni, etc ....

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Iata ca s-a trezit si TACTU' MARE Tutankamon.

Aceasta fosila comunista s-a gandit sa dea declaratii in loc sa putrezeasca in inchisoare pentru genocid impotriva Romaniei...

http://www.pesurse.ro/#!/2013/09/09/ion-iliescu-bieii-ia-din-pia-sracii-dac-stai-de-vo/#news

http://www.ziare.com/rosia-montana/stiri-rosia-montana/iliescu-despre-rosia-montana-baietii-din-piata-saracii-nu-stiu-mare-lucru-1255979

Link spre comentariu

daca se opresc protestele, in 3 luni incepe exploatarea.

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

......urmaresc Antena 3...deja rosienii (sau minerii!) au trecut la amenintari......chestii de genul "veniti sa vedeti ce greu traim!!.....nu se mai intelege nimic....unii vor alba ,altii vor neagra....urmariti si voi....chestii degenul "vreti razboi ,voi cei de la bucuresti?!?!?

0744.374.122.
Link spre comentariu

......urmaresc Antena 3...deja rosienii (sau minerii!) au trecut la amenintari......chestii de genul "veniti sa vedeti ce greu traim!!.....nu se mai intelege nimic....unii vor alba ,altii vor neagra....urmariti si voi....chestii degenul "vreti razboi ,voi cei de la bucuresti?!?!?

lasa sa strige, ca sunt platiti pentru asta, spre deosebire de bucurestenii care au facut efortul altruist si cu riscuri mari (oricand jandarmii puteau sa regizeze ceva pentru a interveni in forta).

Poate peste ani si ani vor fi din cei de la rosia, care vor povestii ce si cum au fost platiti si indrumati sa actioneze.

Cred pe faceboock am spus care a fost tactica si care ar fi rezolvarea problemei din zona.

Tactica a fost simpla, "cream problema si apoi oferim noi o rezolvare" .

Prima data au mituit cat sa se incadreze toata zona ca "mono-industriala" ca sa nu se poata accesa NICI UN FEL DE FONDURI in zona si mai mult, sa nu poata sa se desfasoare nimic care are nevoie de autorizatii...decat minerit.

Solutia este inversa, incadradea zonei ca si turism si agricola si platirea de catre guvern a unor firme private de renume, care, contra unor sume modice, sa scrie proiecte pentru dezvoltare atat pentru pensiuni cat si pentru microferme (daca se poate ecologice).

Sa se faca in zona cel mai mare parc (amenajat si marcat) de offroad si enduro cu toate facilitatile (hoteluri, pensiuni, champiguri, restaurante, service auto, moto, de inchiriat etc. In actuala conjunctura cand tot mai multi proprietari de paduri si ocoale silvice ingreuneaza accesul ... acolo poate fi o Mecca a acestor sporturi, PE LANGA ALTE TIPURI DE TURISM, atat romani cat si straini (mai ales).

Chiar cred ca se poate, si va fi DURABILA dezvoltarea si vor avea grija de mediu, pentru ca mediul frumos va atrage turistii.

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

....nu-i rea ideea ta @soimule ,asta cu parcul tematic ,proiectul ar trebui ajuns pe masa cuiva de acolo.........dar mi s-a parut nenea ala (liderul de sindicat de la Rosia Montana!!!) cam recalcitrant si cam exaltat...asa era ,daca iti mai aduci aminte si nenea Miron Cozma acum vreo 15 ani....si s-a dus la parnaie.....asta spuneam....de aceea ,e mai greu de inteles ,ce se vrea de fapt....

cu stima ,dragi colegi

bogdan

0744.374.122.
Link spre comentariu

....nu-i rea ideea ta @soimule ,asta cu parcul tematic ,proiectul ar trebui ajuns pe masa cuiva de acolo.........dar mi s-a parut nenea ala (liderul de sindicat de la Rosia Montana!!!) cam recalcitrant si cam exaltat...asa era ,daca iti mai aduci aminte si nenea Miron Cozma acum vreo 15 ani....si s-a dus la parnaie.....asta spuneam....de aceea ,e mai greu de inteles ,ce se vrea de fapt....

cu stima ,dragi colegi

bogdan

nu poti nici tu si nici eu sa cuprindem banii care ia primit ala si nici cati bani trebuia sa primeasca daca totul era ok pana la final

Link spre comentariu

...esti mai aproape de zona "sensibila" @soimule ....iti dau dreptate ...stii ce-mi pare rau?!?..ca mereu se vor gasi "cozi de topor"...si cu bani si fara bani...se manipuleaza iarasi o masa de manevra(ce-i drept ,mai mica decit in 1990!)...parca nu as vrea sa se repete evenimentele din 13-15 iunie 90....parca vad ca iarasi vom ceda...pe nimic....asta este mai ytrist ...ca ne alegem cu "nimic"......ca mai mereu.....nu vreau o viata de nabab ...dar parca nici una de cersetor in tara mea....

cu stima

bogdan

0744.374.122.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare