Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Rosia Montana

AndreiBizzy

Postări Recomandate

Re: Rosia Montana

@f_zoltan, uite diferenta, cand ai actorii potriviti, apar si rezultatele potrivite...

Victor Poanta e la Rosia Montana si urmeaza sa coboare in subteran ca sa discute cu minerii.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-15584561-victor-ponta-afla-rosia-montana-urmeaza-coboare-subteran-pentru-discuta-protestatarii.htm

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 723
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@f_zoltan, uite diferenta, cand ai actorii potriviti, apar si rezultatele potrivite...

Victor Poanta e la Rosia Montana si urmeaza sa coboare in subteran ca sa discute cu minerii.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-15584561-victor-ponta-afla-rosia-montana-urmeaza-coboare-subteran-pentru-discuta-protestatarii.htm

Da-da! Daca pitipoanca toata lacrimi si muci nu a fost destul de convingatoare, insusi tartorul de la Palatul Victoria merge sa joace in filmul "O noapte la muzeu". El le are cu actoria, tocmai a primit premiul de interpretare pentru comedia "Suspendarea".

Samurai incepator
Link spre comentariu

Imi pare rau sa te dezamagesc , dar daca se va bloca proiectul in defavoarea actualei " trupe de masoni ...de stanga " ...va fi numai pentru a se debloca intr-un viitor apropiat in favoarea altei frupe de ...masoni ...mai de dreapta.

Daca tu crezi ca se va bloca pentru a fi exploatat de catre statul roman sau pentru a fi facute plantatii de mure , afene si alte fructe de padure ...esti cam naiv ...no offence !

Drum bun in calatoria ta . Aproape ca nu-ti port pica ca m-ai facut prost , chior ...si sustinator al masonilor rai .

Dar in caz de participare la intalniri 4x4 , este indicat sa nu bei din paharul pe care ti-l ofer ... astia ca mine cu idei putine da' fixe uita greu ....:fk

Buna.

Si daca sunt naiv ce?! e o lege care ma condamna?

Cred doar ca nu sunt de acord cu acest FURT, si ar fi momentul sa fim din ce in ce mai multi. Ideile de genul: ''si asa e tarziu'' sunt induse in capul oamenilor ca sa nu cumva sa faca ceva.

EU nu te-am facut ini nici un fel, tu i-ai/ne-ai facut pe ceilalti. Si modul tau de a lua pozitie mi-a ridicat niste semne de intrebare.

Iar cu paharul, poti sa fii linistit, ca nu prea am treaba cu alcoolul. Ma cheama Maghiar (desi nu sunt) si stiu bancul cu "Bea numa, bea, ca-i buna rece!'', care se poate aplica si intre 'prieteni'.

Discernamantul se exerseaza.

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

Extrapoland - impins de unul din colegii de mai sus cand pomenea despre coeficinent subunitar - ne putem face si o idee de ce oare lucrurile merg asa cum merg in tara asta. Cata vreme nu se vede dincolo de o punga de orez si un litru de ulei, insotite de o galeata si sapca in culorile partidului (oricare ar fi acel partid si culori) - vom avea legi facute cu curul (nu cu capul), vom avea abuzuri, hotie si tupeu la nivel inalt care in mod direct se vor rasfrange asupra noastra, a tuturor (fie ca avem IQ supra sau subunitar).

Din pacate, Rosia Montana este doar o picatura dintr-un maaaare ocean in care ne zbatem sa tinem capul sus. Unii au colac de salvare...se zbat mai mult...altii....o barcuta....mai putin...cei care stau pe uscat....agita oceanul. E o realitate....suntem incomozi. Incomozi din varii motive - avem resurse sa putem neglija pe oricine - dar nu le putem administra, de aceea in frunte este tot timpul o sleahta care are drept scop orice altceva decat managementul resurselor....un popor indobitocit este foarte usor de manipulat, un popor imbatranit prematur si saracit are o vointa slabita...un popor needucat...este ZERO.

Asta domnilor...este parerea mea. Nu numai despre Rosia Montana, cat despre societatea (a se citi MOCIRLA) de azi.

• Like 1

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Asta-seara am avut noroc si m-am dotat corespunzator ! :banana

1929294389_IMG_2275(Large).thumb.JPG.2c1e057afefcac88a4e7740528eeba2a.JPG

PS - F***-** rasa lor de jurnalisti si de redactori vanduti !!!

Am inteles ca s-a spus la tv ca asta-seara au fost in strada doar "peste 10 mii" ?!???

Pe "minerii" aia care stateau la gura minei s-au repezit sa zica ca erau "cateva sute" cand se vedea clar sa sunt cateva zeci !!!

Daca despre o multime de oameni care umple bulevardul de la Univ pana jos la Unirii se poate spune doar ca sunt "peste 10 mii"......:uameni

Editat de Astral
Link spre comentariu

....un popor indobitocit este foarte usor de manipulat

Din pacate iti dau dreptate !

Motive:

1.asta seara la ora 19:02...probabil nu a iesit sincronizarea la 19:00, jandarmii au lasat intentionat brese in cordon pentru a "scapa" multimea pentru a bloca piata Universitatii.

Un jeg uman pe numele lui Ciobanu Adrian,care se intampla sa il cunosc personal, in timp ce vorbeam cu el despre ultimii 2 ani in care nu ne-am vazut, a fost luat din miezul discutiei de tipul ala cu parul lung ce se da unul din liderii acestor proteste spunand " Adi hai sa ii luam pe aia din spate ca jandarmi sunt gata..."

DA erau gata si cand s-a ocupat piata multimea a fost directionata prin cordoane spre Piata Unirii.

2.la ora 16:50 cand am ajuns in piata, o tanti cu ochelari, o tipa la 30-35 de ani, in timp ce eram decat 300-400 spunea la telefon fara nici o jena...draga daca nu ies cati trebuie ne plimbam prin Bucuresti si ii scoatem din case ca data trecuta.

3.La Nerva Traian acele conflicte de care chiar si presa a relatat, s-au nascut din conflictul avut de cativa membrii ai galeriilor de la fotbal din Bucuresti ,care ii cunosc destul de bine pe cei care sunt in "civil" printre ei si au vrut sa ii dea afara din grup pe buna dreptate, deoarece in fata coloana era ghidata de un VW Passat (al carui nr nu l-am retinut) de un VW Transporter de Politie si de o Alfa Romeo cu nr B-111-WDH care impuneau cu acesti indivizi traseul prin Bucuresti.

4.La momentul revenirii in piata Universitatii traseul, reactia grupului creeat era deja previzibila deci fara suparare...manipularea si-a atins scopul

5.NU va lasati indusi in eroare cei care iesiti in tara si in Bucuresti de acesti nenorociti. S-a muncit mult pentru asta si e pacat sa le lasam totul pe tava in acest punct .Rosia Montana ne va multumi mai tarziu :wink:

6.Sper ca acele mizerii din Rosia Montana care sustin acest proiect sa aiba parte de TOT ce isi doresc : cianura,boli,saracie,mizerie si in cele din urma o moarte lenta si dureroasa.

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

Aia cu plansu' cred ca-i fata lu asta cu ciorapii...:grin:

Curva inseamna un om care se vinde pe el insusi, nu? E plina tara de curve, macar alea de pe centura, recunosc.

Mare tragedie a romanilor nu e ca sunt multi prosti, e ca sunt foarte multe curve.

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

@pantzerrow - mi-ar placea sa fiu eu cel care a scos din creieri asemenea vorbe, din pacate insa...eu am citat din ....ISTORIE. Tot istoria ne invata ca daca nu invatam din greseli...vom fi condamnati sa le repetam....si pretul platit (ca nimic nu e gratis) va fi din ce in ce mai mare...

Parerea mea sincera - generatia asta tanara care ne va plati noua pensia (cica) este compromisa - cu valori ca salam, banul imediat si fara munca, compromisul la ordinea zilei. Ce se poate face mai departe pentru a indrepta lucrurile ? Cum sa facem sa trezim oamenii si sa le aratam ca dincolo de foamea din stomac si golul din buzunar (chestii IMEDIATE) exista totusi altceva (PERSPECTIVA) ???

Dupa Rosia Montana va veni altceva...mai grozav...ve veni ziua cand ne vor cere socoteala cum am cheltuit salariu nostru. Da....ziceti-mi paranoic....dar va veni si acea zi...atunci va fi buba cea mare si vom realiza marea grozavie in care ne ducem zilele.....

PS1. Sunt oaie neagra pentru unii din neamul meu - ca i-am injurat cand si-au vandut viitorul lor, al copiilor lor si pe al meu si al copilului meu atunci cand au primit "1 chil de orez si o canta (galeata) "....i-am intrebat daca aveau nevoie de ce nu au cerut ??? Au dat din umeri...dar au pus stampila.....

PS2. Desi ma cred om normal, nu-mi pot aduce aminte de un film din anii trecuti...MAD MAX....ceva post-apocaliptic.....va amintiti ? Cred ca asa ceva ne asteapta si pe noi....

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

In Talmud (biblia nescrisa a poporului evreu) era o vorba ...care ni se potriveste de minune:

"Tineti minte trei lucruri si veti scapa de chinurile nedreptatii: sa stiti de unde veniti, sa stiti incotro mergeti si sa stiti in fata cui va trebui sa dati stricta socoteala despre voi insiva!"

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Hei, hei domnilor, mari adevaruri rostirati in seara asta. Ma inclin in fata dumneavoastra pana la pamant! Manipularea din pacate a inceput acum 24 de ani. Si continua cu tupeu prin orice mijloace. Un turist strain intalnit acum cativa ani la Berlin ma intreba mai in gluma mai in serios daca mai avem vampiri in Romania! Sigur ca da am raspuns, nu atat de faimosi ca Dracula, dar cu siguranta mult mai insetati! Numai ca e o diferenta intre vampirii din trecut si cei din zilele noastre: cei din trecut erau insetati de sange, cei de astazi sunt insetati de putere si bani. Si avem si un nume nou pentru ei: nu-i mai numim vampiri ci... politicieni! Oare cazul Rosia Montana va dovedi contrariul? Vom reusi sa-i convingem ca destul rau si destule masuri antinationale s-au luat pana acum? Vor analiza temeinic si vor da dovada de un real patriotism? Mai exista ceva din semnificatia acestui cuvant intiparit in locul unde ar trebui sa se afle constiinta domniilor lor? Sper din tot sufletul sa vedem un raspuns afirmativ la aceste intrebari! Ar fi un inceput! Speranta moare ultima!

Link spre comentariu

Am participat si eu aseara la una dintre cele mai mari manipulari de mase. Asa o mizerie nu am mai intalnit. Sincer, va spun fara nici-o jena si puteti sa ma huiduiti aici insa decat asa orandauire mai bine anarhie.

Eu am ajuns mai tarziu la manifestatie, dupa ce am terminat de plimbat copilul prin parc, l-am dus acasa si l-am spalat de culcare. Am ajuns deci pe la 8.30 cand marea masa de oameni ajunsese... unde credeti? La intersectia dintre B-dul Unirii cu Nerva Traian! Pai catre cine au manifestat oamenii pana atunci, ca pe partea dreapta de la Universitate si pana acolo au avut doar camp? M-am dus in fata unde era plutonul conducator si acolo era un nene imbracat intr-un tricou rosu. Mi-a zis ca mergem pe bulevarde ca sa scoatem lumea afara in strada. L-am intrebat de unde plm ii scoatem in strada pentru ca in stanga erau numai cladiri de birouri iar in dreapta camp... ma rog, zona fara cladiri? Era foarte incordat si nu ma privea in ochi. Era clar infiltrat, nu trebuia sa fii mentalist sa-l citetsi.

Apoi coloana a luat-o pe la Timpuri Noi, unde pe partea stanga era iar nimic, a facut dreapta si pret de cativa KM am protestat pe langa Parc. Am ajuns intr-un final inapoi in Piata Universitatii unde dupa atati a KM de mers pe jos multimea a inceput sa se disipe.

Rusine tuturor televiziunilor, rusine conducatorilor nostri... pacat de cei 20000 de oameni iesiti in strada degeaba!

Editat de omoroka

Va salut !

Link spre comentariu

Fratilor, era de asteptat sa intervina Secu' in treaba asta, ca doar nu degeaba sunt platiti. Ce ma bucura pe mine si imi da incredere in continuare, este ca actiunile astea nu au fost initiate de ei, si ca i-a luat putin prin surprindere, le-au trebuit cateva zile ca sa se organizeze pentru a prelua controlul manifestatiilor, si sa apara pe sticla cu reportajele astea penibile.

Eu am pierdut startul fiind in concediu atunci, dar nu am putut sa nu observ modul distorsionat in care este prezentata realitatea, dar si activitatea neobosita a zvonerilor si raspandacilor din mediul online.

Ideea este ca trebuie sa ramanem pe pozitie, indiferent de ce gaselnite vor mai scorni baietii destepti, si sa impiedicam distrugerea tarii si furaciunile care se fac in cardasie cu guvernul. Si sa va scoateti din minte ca astia sunt "alesii" nostri, pentru ca nu i-a ales nimeni, s-au pus ei intre ei, intrebati orice securist cinstit, pentru ca va poate confirma ca nu au existat alegeri pe bune niciodata in Romania dupa '89. Singurul scrutin nefalsificat, sau mai bine zis falsificat nesemnificativ a fost ala cu prima demitere a lui Base, cand la referendum s-au mobilizat extraordinar observatorii independenti si au reusit sa blocheze fraudarea alegerilor in cea mai mare parte, pentru ca atunci era mare disperare sa scapam de Ilici si sleahta lui.

Asa ca nu va mai lamentati ca "romanii au ales guvernantii si ne meritam soarta" pentru ca nu este deloc asa. Pur si simplu oamenii au fost prostiti pe fata. Si a cam venit timpul sa le tragem un sut in cur acestor impostori si tradatori si sa-i trimitem la mama lor.

Link spre comentariu

@omoroka

Spuneam acum cateva pagini exact acelasi lucru.

Nu m-as mira ca acest cacat cu Rosia Montana precum si cel complementar cu cainii, al doilea fiind de fapt un supliment de siguranta, sa fie de fapt pana la urma un culoar politic foarte bun presetat ptr "salvatorul" care ne va conduce in urmatorii 4 sau chiar 8 ani.

De fapt pretul platit de cetateni care cred in Rosia Montana ...va fi la un moment dat de fapt scaunul de presedinte si conducerea acestei tari.

Ma uit la evenimentele de azi ...si parca am un replay cu cacatul de revolutie din 1989. Atunci n-au existat lideri, ca si acum. Au aparut insa dupa cateva luni, un lider si acolitii sai care au stat la carma tarii multi ani dupa aia. Si ne-au condus doar servind interesele proprii.

Este cel mai eficient mod posibil de indobitocire si de manipulare a maselor.

Increderea oamenilor e castigata prin baile in multime, de "salvare" a unei asazise situatii ...creata tot de ei.

Ca si "tips" la toata treaba asta vedeti cam ce a facut Ponta in ultimele saptamani. Cam unde s-a dus si in ce lumina a fost pus de massmedia. Si cred ca nu Ponta va fi ala care va candida. Cat de curand va aparea si omul din umbra din spatele lui.

Bomboana de pe coliva o vom savura la final, dupa alegeri. Rezultatele vor fi evidente si pana la urma in ciuda tuturor protestelor, exploatarea de la Rosia, inevitabil se va face! Oamenii vor merge pe mana "conducatorului iubit".

Singura scapare ar fi ca presedintele, primul ministru, Guvernul si Parlamentul sa faca o lege in care sa declare ca tot ceea ce este padure, munte, zacaminte si resurse in general este de nevandut, confiscand tot ce s-a vandut ilegal sau ilicit si asta irevocabil, scotandu-i din tara pe toti veneticii care au cumparat pe nimic aceste resurse. Din pacate insa ...acum este tarziu sa ne trezim. Toate aceste resurse sunt deja vandute. Si mai rau, suntem membrii UE si garantarea dreptului propietatii ...e una din conditiile puse de UE atunci cand ne-am integrat ...

Nu sunt nici Nostradamus si nici Mafalda, dar am trecut prin multe chestii, antrenadu-mi suficient creierii de fiecare data si pana la urma nu-ti trebuie nici multe studii sa vezi de unde miroase a cacat.

Cum o dai nu e bine:

1.Sustii Rosia, iesi in strada, esti manipulat si cauza de fapt se transforma in altceva,

2.Nu sustii Rosia, stai acasa, iar nu e bine, vor incepe pana la urma expoatarea si atat tu cat si copiii tai veti avea de suferit

Cum sa procedezi atunci? Ce ar trebui sa facem? Ptr ca indiferent pe care parte a baricadei te vei afla ...nu va fi bine...

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

... revolutie din 1989. Atunci n-au existat lideri, ca si acum.

No, aici nu ai dreptate, "liderii" erau deja pregatiti de ani buni, in decembrie '89 erau inregistrati peste 4000 de "turisti" rusi, care brusc si dintr-odata i-au apucat vizitarea Romaniei. Din anumite documente de la SRI rezulta ca mai erau in "vizita" pe la noi si o gramada de mercenari din Legiunea Straina, responsabili cu macelul, si exista inregistrari in care Gelu Voican Voiculescu afirma ca urmand sa-i plateasca dupa ce s-au asezat apele, aia devenind prea incomozi pentru noul sistem, i-a chemat pe rand sa-i plateasca, cu ceva gloante. Si il sfatuia pe un agarici ca el dintr-o tara vecina sa faca la fel cu mercenarii incomozi, iar aia ii multumea pentru ideea "geniala".

Ilici era dat ca urmator presedinte al Romaniei inca din 1982, intr-un articol amplu din ziarul Universul care aparea in SUA petru romanii din exil.

Nu sunt offtopic, ci vreau doar sa va arat ce dimensiune poate avea o manevra de acest tip.

Din pacate, datorita independentei economice pe care a reusit Ceausescu sa o asigure Romaniei, si a resurselor naturale numeroase si diversificate de care se bucura tara asta, Romania a devenit o tinta foarte importanta pentru cei care manaresc destinele lumii, iar Ceausescu a fost dat de exemplu pentru cei care comenteaza si se opun directivelor, de-aia el si-a luat-o rau de tot atunci.

Nu-ti trebuie multa minte si nici cunostinte economice avansate ca sa-ti dai seama ca tot ce s-a facut in tara asta din '90 incoace nu a fost altceva decat un jaf sistematic. Si tocmai asta e miza acum, mai mult decat aurul de la Rosia Montana sau ce s-or mai gasi pe acolo: stoparea jafului national si tragerea la raspundere a tradatorilor.

Usor nu va fi, mai ales ca deja se baga bete in roate si au la dispozitie tot arsenalul necesar: servicii secrete, massmedia, etc... dar de undeva trebuie inceput, si ma bucur sa vad ca lumea se trezeste si incepe sa inteleaga cum sta treaba. Acum cativa ani multora nici nu le trecea prin cap spre ce ne indreptam, dar acum incepe sa fie tot mai vizibil pentru tot mai multi, si gogosile servite de sistem s-au mai dezumflat.

Depinde numai de noi, ce se va alege de actiunile din zilele astea... Vom razbi sau nu... Si daca nu acum, poate vom avea mai mult succes data viitoare... daca va mai exista vreo data viitoare...

Editat de Optimus
Link spre comentariu

Ca o completare la ce am scris aseara la punctul 1...

In poza 1 este unul din liderii acestor zile in demonstratiile pentru salvarea Rosia Montana si cel care a negociat aseara cu Jandarmeria si Politia traseul spre...nicaieri.

Bine ca a fost inchis targul auto de la Vitan ca ne ducea pe acolo si ieseam pe centura...

Poza 2-este cel de care v-am zis ca il cunosc,Ciobanu Adrian.Calitatea lasa de dorit ca e luata de pe un site de stiri insa e facuta la protestele din ianuarie 2012.

Ghici ghicitoarea mea ! Printre sloganurile de atunci, se vede si in aceasta poza unul care a fost adoptat incluziv zilele astea.

"Daca va pasa...

Sa fie oare aceeasi regizori?

LE:am gasit asta la cineva si mi s-a parut interesant...

"Acum lupta nu mai e nici mică și nu mai e doar a mea. Suntem de 15 zile în stradă. Este cel mai lung priveghi din câte au existat vreodată. Sau poate cel mai lung travaliu. Cred că-i travaliu, totuși."

1.jpg.721e4b604e85890a9637fa7a5f650e34.jpg

2.jpg.ad3a0e297442f9f5fb5c247ead264162.jpg

Editat de pantzerrow

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

Sincer eu nu mai inteleg unde e adevarul...cine ce vrea...unii vor locuri de munca,altii vor eco'...guvernul roman vrea ciolanul si se va da de partea celor multi...sau ii calca in picioare si se vor da de partea leului, dar ce nu inteleg iara e de ce in alte parti aurul se extrage fara cianuri(prin decantari) si aici nu se poate...sau de ce trebuie sa vina o firma de pe dincolo sa faca asta si nu statul roman sau o firma romaneasca,sau de ce nu se dau licente de exploatare mai multor firme romanesti (mai usor de controlat legal)...pe de o parte sunt de acord cu cei care nu au de lucru dar ce ne facem daca lucram in mina si peste 150 de ai nepotii nostri mor la 5 ani?...AAAA...cumparam apa de import...scuze....si appropo de maidanezi....e similara treaba...ii ucidem decat sa investim...(ce mie maidanezul /ce mie romanul....zic ei).

Link spre comentariu

Nivelul de stres este undeva la doi pasi de limita in randul populatiei. Ponta si Basescu stiu cat de usor a picat guvernul Boc dintr-o miscare de strada ...mai mult sau mai putin justificata. Azi , l-am auzit pe Base ca Ponta este las pentru ca nu isi asuma o pozitie ( lucru corect dealtfel ) ...dar intrebat de care parte este el , a zis ca nu este de nici o parte , insa isi pastreaza convingerile initiale :grin: . Oare cu ce naiba am gresit noi sa avem rebuturile astea in functiile principale de decizie ? De Crin ...ce sa mai zic , un om atat de fad si fara discurs ca stersul asta nu am vazut niciodata sa emita pretenii la o functie cum doreste el sa aiba . Cred ca o noua revolutie in care sa eutanasiem toata clasa politica ar fi binevenita. Daca dai pe Antena , il vezi pe homosexualul ala de Gadea cum nici el nu mai stie de ce parte vrea patronul lui sa se pozitioneze . Pana la urma nici naiba nu mai stie ce ar trebui facut ...dar sa speram ca mai omoara maidanezii vreo pensionara decrepita , ca sa se mai destinda piata stirilor autohtone ca ii simt pe toti intr-un impas din care vor sa iasa si nu au pe unde .

Link spre comentariu

La un moment dat cei de la Alburnus Maior (sau una din organizatii) il certau pe Moise Guran pentru o analiza foarte corecta si argumentata legata de tema. Ar fi bine sa-si ceara scuze publice de la el, a avut o prestatie de zile mari in seara asta. L-a bagat pe Ponta in corzi in ultimul hal, de nu mai era in stare decat sa se uita la unghii si sa repete papagaliceste argumentele RMGC.

Jenanta prestatie de prim-ministru, jenante raspunsuri la toate problemele ridicate, de la Rosia Montana la regionalizare si situatia economica a tarii. Nici macar ca mincinos nu face doi bani, facea pe prostul cand i s-au citat cateva cifre dintr-un raport aparut azi legat de situatia tarii, de parca acum ar auzi prima oara de el, dupa care s-a apucat sa-l corecteze pe Guran legat de acele cifre devenind vizibil ca stia foarte bine ce zice raportul.

http://www.youtube.com/watch?v=4gP4KBdFogQ

Chiar in primele minute ale inregistrarii Guran ii zice "sunt politicieni care inainte de alegeri ziceau una, acum zic altceva". Si omul, cu seninatate zice "DA" de parca ar fi vorba de altcineva, desi Guran se referea chiar la ilustra lui persoana.

Astia vin in 2015 sa ne ceara iar voturi? Astia vin in 2015 sa ne ceara sa le confirmam constitutia modificata si regionalizarea? Sigur ma voi duce la vot! Daca de vocea strazii li se rupe, poate o sa conteze vocea votantului.

Editat de f_zoltan
Samurai incepator
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare