Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Rosia Montana

AndreiBizzy
 Share

Recommended Posts

Re: Rosia Montana

Da, mai mult ca sigur ca RMGC a finantat si un fel "silenzio stampa" pe acest subiect pentru ca inclusiv aseara stirea ca guvernul a dat unda verde exploatarii a fost bagata, scurt si sec, in 3-4 fraze, intre doua accidente rutiere care accidente rutiere au fost descrise pe laaaaarg, cu morti, cu familii, cu militieni, cu martori inepti.........

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

cresterea redeventei de la 4 la 6%,

Simultan cu cresterea redeventei, s-a propus si cresterea participarii statului roman de la 17% la 25%... A fi interesant de comparat, zic eu, sumele castigate din cresterea redeventei si cele ce se vor cheltui pin cresterea participarii...

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Am stat ieri sa vad emisiunea aia de pe TVR. In concluzie, nu pot spune decat ca trebuie sa fi oligofren-imbecil-tampit sau tradator cumparat ca sa poti sustine "proiectul" asta criminal. Dincolo de orice alte considerente de ordin social, cultural, de mediu, avem de a face in primul rand cu un jaf organizat, si un tupeu extraordinar cu care jigodiile alea din spatele RMGC manaresc lucrurile si oamenii pentru a pune laba pe resursele de la Rosia Montana. Este infiorator si cum guvernantii tradatori fac sluj si dau din coada in fata vandalilor straini.

Poate veti incepe cat mai multi sa va prindeti ca gargarele cu "democratia", "statul de drept", "investitiile straine", etc, nu-s decat gargare goale si atat.

Pai daca trebe sa ajungem la furci si coase... o sa ajungem... n-ar fi prima data in istoria noastra... :(

...

Pai daca trebe sa ajungem la furci si coase... o sa ajungem... n-ar fi prima data in istoria noastra... :(

prietene...perioada asta s-a cam terminat...75% dintre noi nu vom face nimic fiindca avem prea multe de pierdut....suntem acei sclavi moderni,de care pomenea Yonutz,care nu putem inota impotriva curentului... odata cu revolutia am castigat dreptul de a vorbi liber...ceea ce si facem....dar doar atat.toti avem credite,case ,masini si tot felul de de bunuri pe care sunt convins ca nimeni nu vrea sa le piarda...mai mult de atat,avem copii carora le vrem doar bine ...cati sunt dispusi sa riste totul ?

numai educand copii nostri intr-o maniera corecta putem spera la un viitor mai bun.dar nu uitati...copii sunt oglinda parintilor ...

Edited by dragoslav
Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000

...

prietene...perioada asta s-a cam terminat...75% dintre noi nu vom face nimic fiindca avem prea multe de pierdut....suntem acei sclavi moderni,de care pomenea Yonutz,care nu putem inota impotriva curentului... odata cu revolutia am castigat dreptul de a vorbi liber...ceea ce si facem....dar doar atat.toti avem credite,case ,masini si tot felul de de bunuri pe care sunt convins ca nimeni nu vrea sa le piarda...mai mult de atat,avem copii carora le vrem doar bine ...cati sunt dispusi sa riste totul ?

numai educand copii nostri intr-o maniera corecta putem spera la un viitor mai bun.dar nu uitati...copii sunt oglinda parintilor ...

Tu nu vezi ca asa cum merge tara asta nu vei mai avea ce viitor sa le oferi copiilor tai?

Ce alternativa avem? Sa stam sa ne uitam cum se distruge iremediabil tara asta?

De ce trebuie sa stam si sa ne acceptam conditia de sclavi?

Personal nu sunt de acord cu asta.

toti avem credite,case ,masini si tot felul de de bunuri pe care sunt convins ca nimeni nu vrea sa le piarda...mai mult de atat,avem copii carora le vrem doar bine ...cati sunt dispusi sa riste totul ?

Stai linistit, ca vor iesi cei care chiar vor pierde totul din cauza acestui "proiect minier" si din cauza celorlalte exploatari frauduloase a gazelor de sist. Aceia chiar vor pierde totul, inclusiv sanatatea si poate chiar si viata, deci sunt obligati sa iasa. Si nu vor fi putini aceia.

In plus, vor mai iesi si cei care chiar isi dau seama ca un apartament amarat la bloc sau o masina nu e totul in viata, si sunt constienti ca daca nu azi, cu siguranta maine vor fi afectati si ei in modul cel mai direct de toata marsaviile astea. Si care si acestia incep sa fie tot mai multi.

Iar cei care nu inteleg nicicum, raman sa joace in continuare rolul victimelor sistemului. Exista si o parte oarecum buna, implicita: acestia nici macar nu-si vor da seama cum se sting vazand cu ochii, fiind prea preocupati cu creditele si viata lor marunta...

Da, este trist, dar totusi adevarat.

Iar cei care traiesc vesnic in constiinta umanitatii sunt oamenii curajosi si demni, care au actionat chiar eroic cand a fost cazul. Eu inca n-am citit nici o legenda, sau oda, sau imn, inchinat vreunuia care a fugit de evenimentele vremii lui, sau s-a ascuns dupa niste iluzorii rationamente sau justificari.

Asta este chiar o realitate!

Tu nu vezi ca asa cum merge tara asta nu vei mai avea ce viitor sa le oferi copiilor tai?

Ce alternativa avem? Sa stam sa ne uitam cum se distruge iremediabil tara asta?

De ce trebuie sa stam si sa ne acceptam conditia de sclavi?

Personal nu sunt de acord cu asta.

eu nu am spus ca trebuie sa fii de acord...dar la momentul x vei ramane stupefiat cate de multi adepti vei avea...ceea ce am castigat odata cu revolutia e dreptul de a alege....unii al vor pe x altii nu-l vor...unii sunt pentru Rosia Montana altii sunt impotriva....inainte toti nu aveam curent,sau coca-cola sau mancare in frigider,dar toti aveam un tel:vroiam libertate si un trai mai bun.atunci ei erau mai putini si mai prost otrganizati...nici atunci nu reuseam fara ajutorul celor de afara....acum ei sunt multi si bine organizati...si ce-i mai rau intrerupatorul asa zisului trai mai bun ( pe care cica l-am castigat ) e la ei.iar cei de afara ai sustin 100%.sunt curios dupa opinia dv. ce putem face.concret.

dar sigur va spun ca in 2013 nu veti face nimic cu violenta...poate doar un conflict local,care va fi prezentat mediatic ca si o lupta intre bandele locale.chiar daca ne adunam 5 milioane si protestam,daca guvernul nu vrea sa schimbe ceva...nu se va schimba.

chiar daca ne adunam 5 milioane si protestam,daca guvernul nu vrea sa schimbe ceva...nu se va schimba.

Aici ai perfecta dreptate, deoarece este exact esenta "statului de drept" si a "democratiei".

Dar daca alea 5 milioane de oameni incep sa impinga de Palatul Victoria, nu stiu sigur cate caramizi vor mai ramane intregi. Si poate fi un exemplu pentru urmatorul guvern, ce poate pati daca joaca iar la mai multe capete.

Problema reala si mai grea este pana se strang cei 5 milioane de oameni, in conditiile in care sistemul de manipulare si control al maselor s-a dezvoltat monstruos de mult. Dar cand cutitul ajunge cu adevarat la os, parca nu mai e asa de greu sa aduni cele 5 milioane, ca vin singure... Iar acum cutitul se cam apropie de os... Peste tot in lumea asta...

Pe facebook, s-au anuntat deja pentru un protest legat de aceasta cauza peste 2500 de persoane.

E organizat ceva pentru data de 01.09.2013 in Piata Universitatii la ora 17:00.

Parca vad ca iar se strang doar 50-60 de persoane...

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Aici ai perfecta dreptate, deoarece este exact esenta "statului de drept" si a "democratiei".

Dar daca alea 5 milioane de oameni incep sa impinga de Palatul Victoria, nu stiu sigur cate caramizi vor mai ramane intregi. Si poate fi un exemplu pentru urmatorul guvern, ce poate pati daca joaca iar la mai multe capete.

Problema reala si mai grea este pana se strang cei 5 milioane de oameni, in conditiile in care sistemul de manipulare si control al maselor s-a dezvoltat monstruos de mult. Dar cand cutitul ajunge cu adevarat la os, parca nu mai e asa de greu sa aduni cele 5 milioane, ca vin singure... Iar acum cutitul se cam apropie de os... Peste tot in lumea asta...

Asa este...cutitul se apropie de os si o sa scartaie in curand

Si de obicei cand totul este sub tensiune sociala, orice coagulare de mase poate duce rapid la situatii deosebit de periculoase pentru "putere".

Deocamdata, pe 1 septembrie.... care poate, nu doare nimic, mergeti si manifestati-va opinia. Nu ramaneti muti sau vocali doar in fata calculatorului.

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .

Realitatea asta este: suntem un popor de labari ...labagii cu doua degete, trei, toata mana ...si cei mai profesionisti direct cu doua maini ...asta este...sa recunoastem!

"care poate, nu doare nimic, mergeti si manifestati-va opinia. Nu ramaneti muti sau vocali doar in fata calculatorului."

Pe mine fraza asta ma seaca ...

Ultima oara cand ne dadeam cu ouale de masa ca facem si ca dregem ...adunare anuntata cu sule si trambite ...pe feisbuc ...pe zidul mortilor masii ...MII DA INSI, aiurea ...m-am numarat eu care am avut curiozitatea sa redescoper mersul cu metroul, cu inca vreo 2-3 impreuna cu toate curvele si toti taximetristii din zona, la inter ...si nu depaseam 10 ...

Despre ce vorbim aici? Revolta? Domnilor, suntem oameni mari, fiti seriosi ... Zarurile au fost aruncate. Si nu acum, cu mult timp in urma ...din pacate pierzator sunt eu si tu si noi si voi si toti din jurul nostru ...

Poate peste ani si ani ...ne vom vedea la un picnic, la un "barbarcuie" asa ca babalacii, intr-o poienitz...ce poienitza, sunt nebun? desert, pamant mort ...pe malul lacului de cianura ...la Rosia Montana.

• Like 1

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

da Gabi, exact asta vroiam sa pun aici

deci mai sunt si politiceini patrioti si corecti

dar iata si date FOARTE grave care nu le stiam

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .

Pe facebook, s-au anuntat deja pentru un protest legat de aceasta cauza peste 2500 de persoane.

E organizat ceva pentru data de 01.09.2013 in Piata Universitatii la ora 17:00.

Parca vad ca iar se strang doar 50-60 de persoane...

am sa deviez un pic de la subiect si va voi aminti de momentul in care trebuia protestat in P-ta Universitatii pt a-l inlatura pe Basescu.acea cauza a avut mult mai multi adepti...cel putin teoretic.

pt ca practic stim cu totii cum s-a desfasurat.din acea mare majoritate de ,, n,, milioane de antiBasescu s-au prezentat in Piata doar cativa...

Doamna, din spate, dreapta cine o fi? Ca se tot ferea, asa cand se intorcea omu' sa le explice.

Si, oricum, cam putini participanti la sedinta aia.

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

am sa deviez un pic de la subiect ...

Pai nu mai devia... Atentie mare la manevrele astea online, inclusiv feisbuc. Astia actioneaza stiintific, cu o precizie matematica, chiar, si dirijeaza masele cum vor ei. In treburi asa serioase, ar trebui lasat feisbucul deoparte si trecut la actiune directa. Iar treaba cu inlaurarea lui Basescu o fost o manipulare grosolana, initiata in mod evident de PSD prin Antene, sunt deja atatea dovezi atat de la coacerea actiunii cat si de dupa, observand roadele acelei manipulari. Asa ca va rog nu amestecati lucrurile, pentru ca nu au nici o relevanta.

Sau vreti unii sa credem ca daca acum "scapam iar" de Basescu rezolvam cazul Rosia Montana? :grin:

Pai nu mai devia... Atentie mare la manevrele astea online, inclusiv feisbuc. Astia actioneaza stiintific, cu o precizie matematica, chiar, si dirijeaza masele cum vor ei. In treburi asa serioase, ar trebui lasat feisbucul deoparte si trecut la actiune directa. Iar treaba cu inlaurarea lui Basescu o fost o manipulare grosolana, initiata in mod evident de PSD prin Antene, sunt deja atatea dovezi atat de la coacerea actiunii cat si de dupa, observand roadele acelei manipulari. Asa ca va rog nu amestecati lucrurile, pentru ca nu au nici o relevanta.

Sau vreti unii sa credem ca daca acum "scapam iar" de Basescu rezolvam cazul Rosia Montana? :grin:

spiritul tau revolutionar e laudabil...experienta mea m-a invatat ca de la vorbe la fapte ...calea e lunga

Edited by dragoslav

...atunci si acum..

...scopu scuza mijloacele...

pe ei i-am votat fiindca ceilalti nu au fost buni...sunt curios pe cine punem in viitor...

si nu uitati ca tara asta nu se rezuma doar la Rosia Montana...mai avem aur verde care incet, incet se termina...defrisarile continua chiar daca ilegalitatea lor a fost demonstrata si mediatizata mult mai mult decat altele...nu uitati nici de exploatarea de pe Insula Serpilor de pe care am pierdut orice drept de exploatare chiar inainte de a o castiga la Haga...nu uitati nici de Behtel si cine stie cate mai sunt...

Rosia Montana este in momentul de fata o eruptie care are momentul ei de glorie si sustinere...maine sare euro si jumate dintre noi ne vom rupe capul ca sa reusim sa platim rata la banca...

suna urat si trist ,inacceptabil pt unii...dar real 100%

• Like 1

spiritul tau revolutionar e laudabil...experienta mea m-a invatat ca de la vorbe la fapte ...calea e lunga

Eu tot din experienta personala iti pot spune ca daca faci ceea ce trebuie, rezisti si chiar poti castiga. Din pacate, cei treji si inteligenti sunt inca infiorator de putini, si nu doar in Romania. Vestea buna este ca oamenii incep sa se trezeasca, si cu cat o vor face mai repede, cu atat schimbarea mult asteptata se va produce mai repede si mai usor, altfel e foarte posibil sa doara cumplit de tare tot procesul asta.

Totusi, din tot ce afirmi tu, inteleg ca esti de parere ca mai bine stam cu capul in pamant si cu ciocul mic, ca nu cumva sa "sara euro" astfel incat sa nu ne mai putem plati ratele la banci. Te-ai gandit macar o secunda ce s-ar petrece daca toti romanii din acest moment nu ar mai plati nici un leu catre nici o banca? Fa abstractie de ce ai auzit de pe la guristii care apr pe TV-uri, gandeste situatia asta doar cu mintea ta, fara nici o legatura cu informatii din afara. Si daca nici un romn nu ar mai plati absolut nici o taxa sau impozit catre stat? Asa, pur si simplu?

Din pacate oamenii contemporani au fost prostiti pana la indobitocire cu gargarele cu "statul de drept" si "democratia" incat nici macar nu-si poate imagina o secunda de libertate reala, au fost facuti dependenti de stat si de toata aceasta increngatura de conditionari stupide. Asta e realitatea!

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use