cos Posted June 17, 2013 Share Posted June 17, 2013 (edited) Re: Rosia Montana Mi-am propus sa nu lipsesc anu' asta , sunt curios sa vaz daca minciunile si aburelile debitate de GC s-au perpetuat . Anul trecut au avut un piarist sub acoperire , ar fi fost arheolog ... da' cam insulta inteligenta , scotand pe gura cu tarie idei care se contraziceau ... si ...ce m-a deranjat extrem , la momentul respectiv s-a fixat pe mine cu agresivitate , facut din mine un exemplu de victima a grupului respectiv , intimidand pe toti ceilalti cu o tehnica , nazista , demna de SS-ist . Nu-mi permit sa lipsesc in a-l deranja din ciubote si anu' asta .Si o iau metodic , in etape ... In mod extreeem , Fan Festu' a fost mai civilizat decat ma asteptam .Deci ... Oricum , daca se poate un piculet de stres si de la mine , il servesc cu mare placere , cu trandafirul la butoniera . Daca cumva se poate si mai mult , ma voi stradui sa le aduc mai mult ... Inteleg motivele si procedurile GC , ca nu-s idiot , dar ma oripileaza cum suntem luati de prosti , din oficiu . Intr-un mod regretabil , pe care eu nu-l percep altfel decat ca pe o insulta imensa din partea guvernantilor , cred ca RM e dusa si pierduta . Faptul ca e una din oceanul de insulte imense ar trebui sa nu o faca mai estompata , ci sa adauge greutate la jugul ce-l purtam . Dar ... oricata greutate ar fi , degeaba scutura jugul doar doi boi din cireada ... restul merg cu capul in sac , ilogic, fanatic de prosteste , fara nici macar un argument ... drumul duce catre ... fabrica de clei de oase ( care nici aia nu mai e 'nationala' , cum altfel , mama ei de treaba ... ) . Edited June 17, 2013 by cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Re: Rosia Montana http://www.ecomagazin.ro/romania-viitor-de-cosmar/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexb25 Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Re: Rosia Montana http://www.cotidianul.ro/solidaritate-internationala-pentru-salvarea-patrimoniului-de-la-rosia-montana-218579/ Jimnyholic inside :j Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Re: Rosia Montana FAN FEST 2013 : [video=youtube;T-gfkzW84ew] REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
u2_2 Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Re: Rosia Montana inteleg ca s-a dat verde exploatarii incepand cu Noiembrie 2016 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexb25 Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Re: Rosia Montana Amintiri din viitorul Rosiei Montane 1 (titlu original: Alethea) Gasiti partea2 si 3 tot pe youtube. hFLsOevd4yI 1 Jimnyholic inside :j Link to comment Share on other sites More sharing options...
armand18us Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 (edited) Re: Rosia Montana Edited August 22, 2013 by Astral Pajero Sport 2004 2.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Re: Rosia Montana Va rog sa urmariti asta si sa imi spuneti daca nu e strigator la cer ce se intampla: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Re: Rosia Montana Trecand prin incidentul de la Abrud si vazand si filmul asta ...nu cred decat atat: Acesti oameni isi merita clar soarta! Acum nu mai e strigator la cer nimic, suntem in Ro si nimic nu ar trebui sa ne mai mire ...dar e strigator la cer ca voi ati fost acolo, v-ati consumat timpul si resursele SA-I AJUTATI pe ei ...si ei ...no comment. Mai rau este ca vom suferi toti mai devreme sau mai tarziu sub repercusiunile exploatarilor cu substante toxice... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kibitz Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Re: Rosia Montana Filmul pus de alexb25 (inclusiv partea a doua si a treia) prezinta situatii similare unde, dupa 10 ani in care lumea S-A IMPOTRIVIT (si s-au impotrivit cei care stateau in localitatile unde urma sa se exploateze), au facut meeting-uri si tot felul de forme de protest, nu s-a reusit stoparea... E dezarmant. E oare si la noi o cauza pierduta? aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragoslav Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Re: Rosia Montana formele de protest oferite de asa zisele democratii nu schimba nimic niciunde,daca guvernantii nu vor asta.aceasta forma de protest este doar o forma de manipulare care-ti da sentimentul de libera exprimare si un sentiment fals ca si parerea ta conteaza.in realitate nu suntem decat masa de manevra in interesul cuiva . din pacate traim vremuri in care totul este posibil,iar lipsa educatiei din ultmii 20 de ani deabea incepe sa-si arate coltii. 3 Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Re: Rosia Montana ...E oare si la noi o cauza pierduta? E destul de clar ca asa e. :uameni Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomad Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Re: Rosia Montana formele de protest oferite de asa zisele democratii nu schimba nimic niciunde,daca guvernantii nu vor asta.aceasta forma de protest este doar o forma de manipulare care-ti da sentimentul de libera exprimare si un sentiment fals ca si parerea ta conteaza.in realitate nu suntem decat masa de manevra in interesul cuiva . din pacate traim vremuri in care totul este posibil,iar lipsa educatiei din ultmii 20 de ani deabea incepe sa-si arate coltii. Corect rationamentul tau,cu parere de rau trebuie sa recunosc faptul ca esti foarte aproape de adevar. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Re: Rosia Montana Democratia are fara indoiala si parti rele...exact asa cum zice colegul mai sus ... Manipularile in masa, inducerea unor viitoare senzatii de bine ptr a crede in ceva ce nu va exista niciodata (un trai mai bun) sunt la ordinea zilei. Saracia si lipsa de cultura se mixeaza de minune ...in acest cocktail. Consumul acestuia insa este 100% letal ... Cred insa ca viitoarea treapta a "democratiei" ...cu siguranta va fi fix sclavagismul modern ...adica vei accepta sa fi sclav fara ca stapanii tai sa te oblige sa faci asta ...Foamea, setea, lipsa unui loc unde sa stai, lipsa unui scop in viata ...astia vor fi principalii factori ...care iti vor devia traseul in viata ...Concomitent, ptr a ti se confirma ca nu ai alta varianta, "armele regresive media" , te vor bombarda din toate partile cu sugestii, idei, sfaturi ...ca directia in care te indrepti este exact aia care trebuie ...:wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Re: Rosia Montana Despre duduia penala cu sosetele... http://www.criserb.com/blog/doamna-care-ne-facea-sa-varsam-o-lacrima-in-reclama-tv-pentru-rosia-montana-este-cu-totul-alta-in-realitate.html In urma la faza asta cu siguranta o vor scoate de pe statul de plata si se va apuca de crosetat sosete ... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Re: Rosia Montana Andrei, studiind niste informatii si punand cap la cap niste situatii, eu personal, dar am observat ca si alte persoane, am niste suspiciuni. Suspiciunile mele sunt legate de adevaratul interes al asociatiei Alburnus Maior, interes care ridica multe semne de intrebare. Ca sa ti-o spun pe sleau, am impresia ca si aceasta asociatie este platita tot din banii RMGC-ului si are rolul de a crea o aparenta opozitie dar mai moale asa cat sa nu zica lumea ca nu exista si asa ceva acolo. Semnele de intrebare mi-au aparut atunci cand am cerut voie sa folosim sigla campaniei asociatiei Alburnus Maior la intalnirea noastra de la Rosia Montana am fost refuzati. Efectiv noi am dorit sa promovam campania anti proiectului RMGC al asociatiei Alburnus Maior. Un alt semn de intrebare a fost legat de neparticiparea asociatiei Alburnus Maior la ultima sedinta de la Rosia Montana cu ministrul culturii (un gunoi ordinar) si cei cu patrimoniul UNESCO. De ce nu ai participat ca sa va expuneti punctul de vedere? Mai sunt si alte semne de intrebare pe care nu le pun aici pana nu mai am niste confirmari. Daca e asa cum am suspiciunile, asta, pe langa imoralitatea actiunile asociatiei e si o bataie de joc la adresa celor care chiar protesteaza pe bune impotriva acestui proiect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Re: Rosia Montana De ce? La ce atitudine are RMGC, asta e buna sa le fie chiar purtatoare de cuvant. Le ilustreaza la fix punctul de vedere. Au terminat cu manusile, acum ca au sprijin la Ponta isi permit sa treaca la stare de asediu in Rosia Montana. Iar UNESCO, prin reprezentantii de seama ajunsi la Rosia Montana s-a facut pres in fata auritilor. Nu ma mira, Traian are nevoie de coroana dupa ce termina presedintia. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiBizzy Posted August 24, 2013 Author Share Posted August 24, 2013 (edited) Re: Rosia Montana Salut,Imi pare rau ca ai ramas cu parerea asta in urma refuzului primit pentru a folosi sigla campaniei,dar te inteleg si ii normal sa fie asa.Refuzul pe care l-ai primit a fost gresit zic io, si imi cer scuze pentru asta.Ti-am zis ca voi vorbi cu cei din campania Salvati RM despre asta si asa am si facut dar cu ocazia fanfest lumea a fost tare ocupata.La urmatoarea intalnire (discutie) o sa rezolvam si problema asta,sper cat mai curand. Neparticiparea asociatiei a avut mai multe motive:http://www.simpara.ro/RO/RO-557.htm Andrei, studiind niste informatii si punand cap la cap niste situatii, eu personal, dar am observat ca si alte persoane, am niste suspiciuni. Suspiciunile mele sunt legate de adevaratul interes al asociatiei Alburnus Maior, interes care ridica multe semne de intrebare. Ca sa ti-o spun pe sleau, am impresia ca si aceasta asociatie este platita tot din banii RMGC-ului si are rolul de a crea o aparenta opozitie dar mai moale asa cat sa nu zica lumea ca nu exista si asa ceva acolo. Semnele de intrebare mi-au aparut atunci cand am cerut voie sa folosim sigla campaniei asociatiei Alburnus Maior la intalnirea noastra de la Rosia Montana am fost refuzati. Efectiv noi am dorit sa promovam campania anti proiectului RMGC al asociatiei Alburnus Maior. Un alt semn de intrebare a fost legat de neparticiparea asociatiei Alburnus Maior la ultima sedinta de la Rosia Montana cu ministrul culturii (un gunoi ordinar) si cei cu patrimoniul UNESCO. De ce nu ai participat ca sa va expuneti punctul de vedere? Mai sunt si alte semne de intrebare pe care nu le pun aici pana nu mai am niste confirmari. Daca e asa cum am suspiciunile, asta, pe langa imoralitatea actiunile asociatiei e si o bataie de joc la adresa celor care chiar protesteaza pe bune impotriva acestui proiect. Edited August 24, 2013 by Yonutz Jeep Cherokee XJ 2.5TDI Lift: RUBICON EXPRESS,3.5-inch Super-Flex Yamaha Grizzly 550, Honda xr 400,Yamaha wr 450 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Re: Rosia Montana http://stareanatiunii.com/la-rosia-montana-s-a-declarat-starea-de-asediu.html?fb_action_ids=685308948150796&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%22685308948150796%22%3A139572739586135%7D&action_type_map=%7B%22685308948150796%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D In cel de al doilea filmulet la minutul 08:55 o batrana a fost absolut incredibila... DE CE sa plecam noi de aici de 2000 de ani? AURUL e al nostru ! E clar ca incep sa iasa la iveala anumite magarii si incep sa devina agresivi pacifistii astia de la RMGC.... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosfunny Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Re: Rosia Montana Pentru cine isi mai aminteste de doamna lacrimogena care croseta iar in spate se vedea o bucatarie mai moderna decat a multora care muncesc pe la capitala ! http://www.criserb.com/blog/doamna-care-ne-facea-sa-varsam-o-lacrima-in-reclama-tv-pentru-rosia-montana-este-cu-totul-alta-in-realitate.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suparici Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Re: Rosia Montana Pe youtube sunt mai multe filmulete cu Sanda Lungu: si mai sunt..... Acum incercati sa dati un search pe youtube cu numele de Sanda Lungu sa vedeti daca va apare ceva http://www.youtube.com/results?search_query=sanda+lungu&oq=sanda+lungu&gs_l=youtube.12...0.0.0.209527.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0...0.0...1ac..11.youtube. Au investit prea mult ca sa mai dea inapoi, ne asteapta un lac maaaare maaaare de otrava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddybear Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Re: Rosia Montana Acum incercati sa dati un search pe youtube cu numele de Sanda Lungu sa vedeti daca va apare ceva http://www.youtube.com/results?search_query=sanda+lungu&oq=sanda+lungu&gs_l=youtube.12...0.0.0.209527.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0...0.0...1ac..11.youtube. Trebuia sa incerci o cautare mai specifica:grin: http://www.youtube.com/results?search_query=sanda+lungu+din+rosia+montana&oq=sanda+lungu+din+rosia+montana&gs_l=youtube.3...34466.40389.0.40960.18.18.0.0.0.0.109.1495.17j1.18.0...0.0...1ac.1.11.youtube.a2sIA4tFjlk It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosfunny Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Re: Rosia Montana La cat de mediatizata a devenit sigur o va lua un partid sub aripa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kibitz Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Re: Rosia Montana E mai usor sa previi decat sa vindeci! Un astfel de proiect nu trebuie lasat sa inceapa sub nicio forma! Sa ia, mama, tot aurul cu tot cu piatra si sa il duca in Canada si sa il cianureze acolo! De ce nu se exploateaza cu alte metode si nu cu cianuri? Tot ar face tone de bani cat sa nu poata duce. Dar ei vor sa ii obtina si repede. Dezvoltare durabila si alte lozinci din astea sunt numai praf in ochi... Cat de usor sunt unii de cumparat. Ii doare-n paispe - ca daca o sa aiba bani pot sa plece din tara. Lasa ca raman prostii cu lacul de cianura si cu raurile otravite. 2 aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac01 Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Re: Rosia Montana Sa ia, mama, tot aurul cu tot cu piatra si sa il duca in Canada si sa il cianureze acolo! Stai putin ca nu te-am inteles. De ce sa ia bogatiile tarii noastre? Sunt crescute la ma-sa in ograda? Sunt cumva ale lor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts