Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Off road in Bisoca-Buzau

catalin.A

Postări Recomandate

:cl Pentru cei pasionati de of road un traseu foarte interesant se gaseste in loc. Bisoca, jud. Buzau.

Peisajul e de vis, iar noroiul e din belsug...

Pt. cei din Vrancea se poate ajunge pe traseul Dumitresti-Chiojdeni-Jitia-Bisoca, drum accesibil.

O sa postez si cateva poze...

Astept reacti si poate organizam ceva...:y

:tk

Editat de Miron Sorin
Invata regulile, apoi incalca vreo cateva.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 71
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: of road in Bisoca-Buzau

Din Buzau - Maracineni- Beceni- V.Voda- Sarulesti- Bisoca, distanta 70km.

Drumurile sunt pline de gropi, iar de noroi nu mai vorbesc. Variante forestiere din belsug...

:tk

Link spre comentariu

:clMai exista o varianta am inteles: de la Gura Teghi prin munti se ajunge undeva la Lopatari- Manzalesti- Jgeab- Bisoca.

Un traseu mai hard, pe care eu nu l-am incercat, dar va puteti documenta, varianta exista...:2dr

Link spre comentariu

Cand va hotarati sa ma anuntati, k sunt in zona si o sa iasa frumos...

la mai multa adunarii...:cl

Link spre comentariu

:cl

Hai baietii...

Mai suntem vreo cinci aici, aici sunt toate conditiile pt o distractie pe cinste...

Revin cu poze cat de curand...

Link spre comentariu

Eu sunt aici.

Dar mai bine ne strangem mai multi...

Dc vrei sa testezi terenul te astept...

Link spre comentariu

Cum se ajunge din Buzau:

Daca intrati in Buzau dinspre Bucuresti, Ploiesti, Brasov sau Braila, mergeti catre iesirea spre Focsani-Bacau, dupa ce iesiti din Buzau si treceti podul faceti imediat la dreapta, treceti pe sub pod si apoi stanga spre Lopatari (pana la Bisoca 60 km). Daca veniti dinspre Bacau – Focsani, cand ajungeti la pod faceti dreapta. De aici mai sunt cam 40 km pana la o intersectie in Y, unde trebuie sa faceti dreapta spre Sarulesti, Bisoca. Dupa ce se trece de Sarulesti drumul urca in serpentine prin padure pana ce iese pe poieni, de aici devine pietruit...

Pentru mai multe detali puteti sa ma contactati la nr de tel 0761916068.

Link spre comentariu

Cateva poze...

"BISOCA ENDURO Festival 15-16.05.2010, doua zile de hard enduro intr-un peisaj extraordinar".

Link spre comentariu

:clMai exista o varianta am inteles: de la Gura Teghi prin munti se ajunge undeva la Lopatari- Manzalesti- Jgeab- Bisoca.

Un traseu mai hard, pe care eu nu l-am incercat, dar va puteti documenta, varianta exista...:2dr

Unul din baietii care lucreaza la Statia meteo Penteleu, face naveta pe drumul asta de la Bisoca cu o dacia papuc 4x4.. nu cred ca e asa de "hard"..

Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu

Re: Off road in Bisoca-Buzau

@Cristian Irimescu Eu am vazut ca se lucreaza la niste tunele in zona muntelui Penteleu si forestierele alea sunt f bune de mergi si cu 50km/h. Cand am trecut pe acolo era plin de bucuresteni veniti la gratare cu masini mici.E o zona mai linistita si mai frumoasa decat pe Valea Prahovei unde e aglomeratie mare in weekend si tot km aia sunt.

Link spre comentariu

Unul din baietii care lucreaza la Statia meteo Penteleu, face naveta pe drumul asta de la Bisoca cu o dacia papuc 4x4.. nu cred ca e asa de "hard"..

Cel putin intre Gura Teghii si Lopatari nu este un traseu hard,am intalnit cateva loganuri pe traseu.Intre Manzalesti Jgheab Bisoca nu stiu,dar o sa aflu in curand sper.:grin: Atasez cateva poze cu traseu intre Gura Teghii si Lopatari via Plaiul Nucului.

"Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now."

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

:cl Zone pt balaceala in noroi se gasesc, mai ales ca sunt si variante forestiere unde puteti sa va incercati bolizi...

Iesirea in jud. Vrancea (jitia) la 4 km, de aici pana la Focsani, respectiv Rm. Sarat aprox. 3-40 km.

Link spre comentariu

:cl

Lansez o invitatie deschisa tuturor membrilor ,, club 4x4 ,, si nu numai, deci in luna august (stabiliti voi data) va astept pe aceste meleaguri pitoresti.

Deschid lista, cei ce vor sa participe sunt rugati sa confirme si sa se treaca pe lista.:tk

nr.1. zeusalbu- loc. bisoca-buzau... utilaj: suzuki vitara 95.

nr.2 marius albu loc. bisoca-buzau... suzuki vitara 91.

Link spre comentariu

dar de ce in augusut si nu weekendul asta...eu sunt in cautare de o iesire pentru weekendul asta,...si mai stiu citiva...gasca din ploiesti ce face? inca 'isi linge ranile' dupa lupta cu @nissan4x4.....sper ca nu s-au suparat pe forum.club4x4 de la poveste indelung dezbatuta cu tabla butii....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare