Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Off road in Bisoca-Buzau

catalin.A

Postări Recomandate

• Răspunsuri 71
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Off road in Bisoca-Buzau

În zona Vulcanilor Noroioşi locuiesc eu. Am intrarea gratis! :banana

Contactaţi-mă când veniţi prin zonă!

Mitsubishi Pajero SWB 1993

4D56TD manual Super Select

Volan dreapta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am făcut traseul Policiori - Scorţoasa - Gura-Văii - Valea-Verzei - Căneşti - Şuchea - Pletari - Trestia - Lacul Mocearu - Lopătari. E un traseu frumos, se trece prin pădure, erau câteva porţiuni cu noroi, ceva povârnişuri, pe ploaie nu prea recomand. O să ataşez poze.

Mitsubishi Pajero SWB 1993

4D56TD manual Super Select

Volan dreapta

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

Salutare,

E cineva prin Bisoca weekendul asta?

Ma duc cu familia si cu niste prieteni.

Daca merge cineva prin zona si nu are copilot, om de bagat in noroi, om de tras sufe , etc poate ma contactati si pe mine.:2dr

O sa fiu cu Vito si o sa stau la o cabana de acolo( nu dau nume decat luni dupa ce vad cum sunt conditiile).

tel. 0726562661- Bogdan

S-auzim numa' de bine

:cl

Suzuki Jimny

Link spre comentariu

cabrio,

cand mai ai de gand sa te plimbi prin zona anunta-ma.

sper k ti a placut si data viitoare o sa ti iei si prieteni. la mai multe plimbarii...

Invata regulile, apoi incalca vreo cateva.
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

:cl vitara sa vandut, deci acum va pot ajuta doar cu detali, trasee, deasemenea pot fi si copilot, ghid s.a.

va astept...

:tk

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

a venit iarna la Bisoca, pacat ca nu ati indraznit sa vizitati zona, este un loc 100% destinat pentru sporturi extreme si relaxare, o tuica fiarta si un gratar va fac sa uitati de nebunia orasului, poate indrazniti si dezvirgineaza cineva zona pentru offroad extrem.

http://img87.imageshack.us/img87/2418/poza1w.jpg

http://img27.imageshack.us/img27/4637/poza2k.jpg

http://img4.imageshack.us/img4/699/poza3n.jpg

http://img718.imageshack.us/img718/5756/poza4t.jpg

Link spre comentariu

A sosit iarna la Bisoca, pana la primavara doar cu 4x4 se mai poate circula. Deci daca aveti chef de aventurii, va asteptam...

:tk

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Daca tot e weekend, am zis ca nu are rost sa stau in casa... deci am luat-o pe mademoiselle si am plecat din Focsani spre Dumitresti cu intentia de a gasi 'Comoara Dacilor' ascunsa in munti, la Jitia... Locurile sunt foarte frumoase, comoara tot n-am gasit-o:ha:, iar la indemnele localnicilor am facut stanga spre Purcelu, apoi un ocol de vreo 15 km pe drumul forestier Coita-Martinii si am ajuns la Bisoca. Am gasit si o scurtatura prin padure, de unde am reusit sa ies cu ceva emotiismile%20%2824%29.gifsmile%20%2824%29.gif, pt ca incalcam regula de baza a off-road-ului... Sa nu pleci singur... Una peste alta, a fost ok, zona e superba, am vazut oameni muncitori; sambata seara toti erau la strans fanul sau cu animalele.... Data viitoare sper sa fim mai multi...

Salutare. Am fost in toamna in zona. Superb.

Din Dumitresti am luat-o undeva in sus, spre in catun cred. Dar nu am mai ajuns, caci intr-o usoara panta, atat in directia drumului, cat si lateral, era sa cad intr-o rapa. Masina nu ma mergea in fata, ci aluneca numai lateral( desi pana laterala era mica). Eram ca pe patinoar,, dar pana la urma am reusit sa ma redresez, desi mi-a fost un pic teama( cu BFG km2 incaltat).

Am vrut sa merg la Purcelu, dar am renuntat la idee. Am ajuns la o manastire( nu i-am retinut numele), mergand la intamplare pe drumuri forestiere cu noroi. Am mers cu un prieten, cu o singura masina. Superba zona. Vreau sa revin. Trebuie sa vad si Bisoca.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Vizita ti Bisoca! nu e reclama ci doar o zona minunata, dc ajungeti sunati la 0761916068 si o sa va dau toate reperele interesante de aici....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare