macinici Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau Salutare de la Macinicu, ... chiar asa.... nu suna nimeni clopoțelul a ieșire ? ...... așteptam inițiativa.... Toate cele bune de la Macinicu :cl " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau Eu m-as baga dar stabileste o data precisa si da mai multe detalii despre cum te-ai gandit ca se v-a desfasura ( durata, traseu, etc) Daca vi la REA eu voi fi prezent asa ca ne vom putea vedea si stabilim mai multe atunci. Trimite nr de tel pe PM LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Iulie 17, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau :cl Puteti sa veniti pt relaxare chiar si impreuna cu familia, pt cazare s-a deschis o pensiune recent in zona s-au la internatul scolii de centru. Sugerez o iesire de 2 zile ( o noapte de cazare ), in care sa ne cunoastem mai bine, sa colindam zona, si bineinteles trasee pline de noroi. Plus gratar, tuica de Bisoca, bere si distractie cat cuprinde. Am spus in august in ideea ca o sa veniti cu cat mai multe completari si propuneri... :tk Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau salutare baieti ma bag si eu la o inoroiala numai sa stabiliti o data fix chiar si pe 24-25.07.2010 :y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Iulie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau :cl pt sugesti si alte detali referitoare la zona pt cei interesati apelati 0761916068, va stau la dispozitie. pt iesire cat mai curand, k deja am clienti la vitara pt maritis... :tk Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau gasca din ploiesti s-ar putea sa te viziteze! inca nu s-a vb nimic dar maine discutam si te sunam daca este ceva! crezi ca duminica esti disponibil? un loc unde sa halim un pastrav proaspat ceva? p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Iulie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau Sigur. Va astept cu placere. De halit, la un gratar in natura mai sigur. Vorbim. Bafta. :cl Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau :tk vb maine p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
krys4ro Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 (editat) Re: Off road in Bisoca-Buzau Te rog sa citesti Regulamentul acestui forum si sa incetezi cu reclama, chiar si in semnatura ! Ti-am sters pana acum de doua ori topicul pus de tine : a treia oara va fi si ultima pt ca inseamna ca scopul tau pe acest forum este doar de ati face reclama !!! Editat Iulie 24, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Iulie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau :cl Incerc sa mai postez cateva poze dar nu reusesc, Max poti sa ma ajuti cu programul acela de micsorat? :tk Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau :cl Incerc sa mai postez cateva poze dar nu reusesc, Max poti sa ma ajuti cu programul acela de micsorat? :tk Uite aici : http://www.vso-software.fr/products/image_resizer/ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau Avem si pe forum aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=37688 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau Spune-mi te rog ai fost de curand pe drumul jitia bisoca si se poate trece? LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
momo Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau salutare baieti! cand s-a planificat iesirea la "aer" ? daca ar fi weekendul urmator m-as baga si eu cu inca o masina :tk MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Iulie 31, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau :cl DA. Se poate trece fara probleme. Daca sunt doritori pt sapt viitoare, atunci sa ne auzim si stabilim. :tk Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Iulie 31, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2010 (editat) Re: Off road in Bisoca-Buzau Poze Bisoca...:cl In drum spre stână. pozele sunt facute cu tel.,scz pt claritate. :tk Editat Iulie 31, 2010 de catalin.A Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nivaru Postat Iulie 31, 2010 Partajează Postat Iulie 31, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau e ceva noroi bun de incercat :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Iulie 31, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau :cl Poze Bisoca... Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 31, 2010 Partajează Postat Iulie 31, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau Daca-i drum de caruta pt stana atunci se ajunge si cu 4x4 echipat corespunzator cu siguranta.Ceva mai cu altitudine de la 1500m in sus nu stii?:grin:.Mie unul imi plac traseele mai lungi unde sa trec de 1200m in sus.Sa am si eu o panorama,priveliste frumoasa,racoare,aer curat nu neaparat off nasol sa te troliezi juma de zi si sa te chinui prin noroaie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat August 1, 2010 Autor Partajează Postat August 1, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau :cl Altitudinea max in Bisoca 970m, dar peisajele sunt incomparabile. Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau In Bisoca altitudinea medie e in jur de 850-900 metri,daca vrei ceva mai inalt incearca spre Vf Penteleu (1772 m) L.E.Raspunsul era pentru @LorD'eko. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
momo Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau @catalin: frumos acolo la voi... ne auzim si facem una frumoasa saptamana viitoare :wink: MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat August 1, 2010 Partajează Postat August 1, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau Am inteles. Pe la Penteleu am fost dar am prins ceata deasa si vant puternic. Trebuie sa-l mai fac odata cand e vremea frumoasa:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat August 2, 2010 Partajează Postat August 2, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau Weekend-ul asta a fost la umanitara de la Groapa Tufei, de care am aflat in ultimul moment, asa ca vedem saptamana asta sau urmatoarea, sa vb si cu baietii de la Galati. Merci de informatie, tinem legatura si vedem LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau Daca tot e weekend, am zis ca nu are rost sa stau in casa... deci am luat-o pe mademoiselle si am plecat din Focsani spre Dumitresti cu intentia de a gasi 'Comoara Dacilor' ascunsa in munti, la Jitia... Locurile sunt foarte frumoase, comoara tot n-am gasit-o:ha:, iar la indemnele localnicilor am facut stanga spre Purcelu, apoi un ocol de vreo 15 km pe drumul forestier Coita-Martinii si am ajuns la Bisoca. Am gasit si o scurtatura prin padure, de unde am reusit sa ies cu ceva emotii:grin::grin:, pt ca incalcam regula de baza a off-road-ului... Sa nu pleci singur... Una peste alta, a fost ok, zona e superba, am vazut oameni muncitori; sambata seara toti erau la strans fanul sau cu animalele.... Data viitoare sper sa fim mai multi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate