cabrio Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau inca vreo cateva poze... De la Bisoca am plecat spre Vulcanii Noroiosi si am gasit nu departe inca un loc similar, dar cu o suprafata mai mica... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proffroad Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau În zona Vulcanilor Noroioşi locuiesc eu. Am intrarea gratis! :banana Contactaţi-mă când veniţi prin zonă! Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proffroad Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau Eu am făcut traseul Policiori - Scorţoasa - Gura-Văii - Valea-Verzei - Căneşti - Şuchea - Pletari - Trestia - Lacul Mocearu - Lopătari. E un traseu frumos, se trece prin pădure, erau câteva porţiuni cu noroi, ceva povârnişuri, pe ploaie nu prea recomand. O să ataşez poze. Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proffroad Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau Câteva poze, aşa cum am promis: Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proffroad Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau Alte poze de pe traseu: Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proffroad Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau Aici se merge prin pădure: Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat August 16, 2010 Partajează Postat August 16, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau Ce inseamna ”ceva emotii”? Sa inteleg ca iar ai pus-o pe burta:grin:Oricum, bine ca te-ai intors. Poate dupa ce mai trec caldurile astea facem un weekend cu cortul LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau Salutare, E cineva prin Bisoca weekendul asta? Ma duc cu familia si cu niste prieteni. Daca merge cineva prin zona si nu are copilot, om de bagat in noroi, om de tras sufe , etc poate ma contactati si pe mine.:2dr O sa fiu cu Vito si o sa stau la o cabana de acolo( nu dau nume decat luni dupa ce vad cum sunt conditiile). tel. 0726562661- Bogdan S-auzim numa' de bine :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
krys4ro Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau daca vrei sa faci un tur prin padure eu sunt disponibil, despre cabana sa stii ca este super ok, eu imi petrec cea mai mare parte a timpului in zona. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Septembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau cabrio, cand mai ai de gand sa te plimbi prin zona anunta-ma. sper k ti a placut si data viitoare o sa ti iei si prieteni. la mai multe plimbarii... :cl Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau Sper sa ajung curand...fac de acasa pana la Bisoca o ora si ceva.... Mai intai trebuie sa aranjez ceva la planetare... Vitara de la Vanzari e a mea, nu e a nici unui padurar... Ne vorbim... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
krys4ro Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau cateva poze din zona, poate deschid apetitul pentru ceva nebunii :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
krys4ro Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau si inca cateva cu cei care prefera zona pentru enduro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
krys4ro Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau inca un mic set, imi pare rau ca nu am cateva facute cu drumurile de prin padure care in mod cert va vor convinge, dar in cel mai scurt timp voi face si le voi posta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Septembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau :cl Super poze... Felicitari!:br Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
krys4ro Postat Septembrie 27, 2010 Partajează Postat Septembrie 27, 2010 (editat) pt. cei care se vor intreba ce rasnita de aparat am : canon eos 50 pe film, ca digitalul a facut contact cu o piatra si nu prea se simte bine. panorama din varful Bisocii Editat Septembrie 28, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Octombrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau :cl vitara sa vandut, deci acum va pot ajuta doar cu detali, trasee, deasemenea pot fi si copilot, ghid s.a. va astept... :tk Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Octombrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau invitatie inca valabila... propuneti o data, sa fie oficial. hai baietiiiiiii....:tk :cl Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau nu ezitati, cine o fost o data in bisoca a revenit mereu cu placere... va asteptam...:cl Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
krys4ro Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau a venit iarna la Bisoca, pacat ca nu ati indraznit sa vizitati zona, este un loc 100% destinat pentru sporturi extreme si relaxare, o tuica fiarta si un gratar va fac sa uitati de nebunia orasului, poate indrazniti si dezvirgineaza cineva zona pentru offroad extrem. http://img87.imageshack.us/img87/2418/poza1w.jpg http://img27.imageshack.us/img27/4637/poza2k.jpg http://img4.imageshack.us/img4/699/poza3n.jpg http://img718.imageshack.us/img718/5756/poza4t.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Decembrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: Off road in Bisoca-Buzau :cl A sosit iarna la Bisoca, pana la primavara doar cu 4x4 se mai poate circula. Deci daca aveti chef de aventurii, va asteptam... :tk Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Off road in Bisoca-Buzau Daca tot e weekend, am zis ca nu are rost sa stau in casa... deci am luat-o pe mademoiselle si am plecat din Focsani spre Dumitresti cu intentia de a gasi 'Comoara Dacilor' ascunsa in munti, la Jitia... Locurile sunt foarte frumoase, comoara tot n-am gasit-o:ha:, iar la indemnele localnicilor am facut stanga spre Purcelu, apoi un ocol de vreo 15 km pe drumul forestier Coita-Martinii si am ajuns la Bisoca. Am gasit si o scurtatura prin padure, de unde am reusit sa ies cu ceva emotii, pt ca incalcam regula de baza a off-road-ului... Sa nu pleci singur... Una peste alta, a fost ok, zona e superba, am vazut oameni muncitori; sambata seara toti erau la strans fanul sau cu animalele.... Data viitoare sper sa fim mai multi... Salutare. Am fost in toamna in zona. Superb. Din Dumitresti am luat-o undeva in sus, spre in catun cred. Dar nu am mai ajuns, caci intr-o usoara panta, atat in directia drumului, cat si lateral, era sa cad intr-o rapa. Masina nu ma mergea in fata, ci aluneca numai lateral( desi pana laterala era mica). Eram ca pe patinoar,, dar pana la urma am reusit sa ma redresez, desi mi-a fost un pic teama( cu BFG km2 incaltat). Am vrut sa merg la Purcelu, dar am renuntat la idee. Am ajuns la o manastire( nu i-am retinut numele), mergand la intamplare pe drumuri forestiere cu noroi. Am mers cu un prieten, cu o singura masina. Superba zona. Vreau sa revin. Trebuie sa vad si Bisoca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin.A Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Off road in Bisoca-Buzau Vizita ti Bisoca! nu e reclama ci doar o zona minunata, dc ajungeti sunati la 0761916068 si o sa va dau toate reperele interesante de aici.... :cl Invata regulile, apoi incalca vreo cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate