cobrra Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 se doreste o micro noroiala prin padurile din zona prahova ,,seciu plopu iordacheanu sangeru,,:h5 asteptam propuneri legate de traseu:tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? Aooooooooooolllllllllllleeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuu! mor! va rog sa batatoriti noroiu" ca vine steluta!!!!!!!! AMR 14 zile pana la numere! spor la noroi si sa-mi puneti intr-o pungulita sa iau cu mine in concediu sa dau rasad la bulgari! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? :( Nu pot duminica ca sunt plecat. Sambata suntem liberi :) . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? @Cobrra baga cateva detalii de traseu. Ne vedem duminica la Rompetrolul din Blejoi la 8.30.:2dr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iunie 30, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? traseul il vom stabilii impreuna la cafeaua de dimineata:h5 daca se doreste si un gratar in cazul in care vremea tine cu noi trebuie specificat. ca si ,,dificultate,, relativ usor .. ca intotdeauna:ha: ceva recuperari poate si un ,,tras-impins,,:ha: sigur distractia va fii garantata:wink: teroretic pana acum sunt prezente 4 masini.:wink: lista este deschisa pentru toata lumea. femei.... prietene.... amante... etc.... aa... si copii:xca si idee principala distractia si voia buna sunt cuvintele de ordine:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? Prezent la 8.30 in rompetrol.:2dr Gata agregatuuuuuuuuuuuuu!!! Astept detalii,am si tzambal si ceva sa ud AGREGATUL1:x:y:dr3 Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? mitzu a inviat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! brava sa bagati poze! grija la noroaie tibone ca botezu'...........se uda! bafta multa si am sa aduc castraveciori bulgaresti si tigari bt ptr cine nu scoate fum!!!! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? Salutari concetatenilor! Din pacate stau pe bara weekendul asta....am alte treburi care nu suporta amanare! Distrati-va! Ca grija de voi, adica unul de celalalt sigur aveti! Pe data viitoare! PS: Daca ramaneti impotmoliti sunati ca va scoate Jimnosu' TAZ :old, daca nu macar apa si tot va aduc ceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nowatiny Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? Are cineva o harta cu traseul facut de "1 mai muncitoresc" pe langa slanic prahova ? Sau daca imi puteti recomanda un traseu in aceea zona(sa nu fie foarte greu ; pt nijte incepatori) Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? din motive bune intemeiate se modifica traseul ....LACUL VULTURILOR...cu plecare din staia rompetrol blejoi ora 10.30.:tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? La Lacul vulturilor m-as baga si eu duminica. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? parca as veni si eu.... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? Daca reusesc sa rezolv cu cel mic problema la spital pana-n 10.30 va prind si eu din urma. Va gasesc pe 16. :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 (editat) Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? Are cineva o harta cu traseul facut de "1 mai muncitoresc" pe langa slanic prahova ? Sau daca imi puteti recomanda un traseu in aceea zona(sa nu fie foarte greu ; pt nijte incepatori) Multumesc! De ce nu vi cu noi :clla Lacul Vulturilor duminica? :2dr Editat Iulie 1, 2010 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? dac vreti adrenalina sa urcati la vulturi pe unde am coborat! mai bune urci cand este noroi regulamentar! daca mai urcati de multe ori la vulturi sa-i spuneti cabanierului sa aduca casa fiscala cu 24 la suta si sa bage o ciorbica de burta .ca na tibone are de facut cinste!!!!:2dr p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? Azi am dus troliul la modificat :). Alta carcasa din otel ca cea originala e din aluminiu si crapase intr-un loc :). Deci duminica vreti la lacul vulturilor... Hmmm ar fi interesant si cum zice Davema sau pt tabla butii pe unde au fost baietii cu Nivele.... Daca scap Duminica ma ia si pe mine cineva drept copilot? :D :tk:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? @lordeko...te iau eu copilot as prefera tabla butii ca nu am fost acolo......la lacul vulturilor am fost.....dar ma supun majoritatii... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? OK.Ramane 10.30 Rompetrol. Abia astept:2dr:cl Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? @Tibone sa inteleg ca aduci tu tambalul ? Ala de competitie?? :2dr :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? @lordeko...te iau eu copilot as prefera tabla butii ca nu am fost acolo......la lacul vulturilor am fost.....dar ma supun majoritatii... Ok. :tk Ne vedem in benzinarie atunci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova ,,LACUL VULTURILOR,, lista este deschisa tuturor doritorilor..... cateva imagini cu zona:ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? As veni si eu ! Va rog sa precizati mai multe amanunte despre traseu...cati km are cat timp ne ia strabaterea lui ? Eu trebuie sa ajung de la Bucuresti.... MS :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? si eu tot de la buc vin; la toate iesirile mai scurte sau mai lungi.....tot dupa 10 seara am ajuns acasa.....ca asha e-n ....offroad....stii cand pleci.....nu cind te intorci http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? @saw masina este stock? daca da sa iei ceva sufe la tine si sa stai aproape de cobra! cine vine cu troliu? atentie acum sunt mediator aaaaaaaah ce ziceti? p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? @saw masina este stock? daca da sa iei ceva sufe la tine si sa stai aproape de cobra! cine vine cu troliu? atentie acum sunt mediator aaaaaaaah ce ziceti? suntem alaturi de tine cu spiritul cand vei fii pe plaja cu berea rece la bord:2dr asta eee uni prefera muntele altii bulgaroaicele:ha::ha::ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate