nessum Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? Interesanta vreme! Ploua de rupe! :ha: Noroiala maxima! :ypu Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 3, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? sa inteleg ca in afara de peisajul superb avem parte si de ceva actiune? noroi? :ha::ha::ha::ha::ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? nu speriati poprul cu pozele de la noroiala din 23.05 valeni/drajna/batrina (?) traseul pe care il facem miine s-a facut in 12.05, parte a iesirii catre vf penteleu http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=52824 eko sa ma corecteze daca gresesc, dar am urcat pe unde propuneti voi acum, am coborit pe un tobogan de noroi cu ceva curbe (atunci aveam cu noi un isuzu trooper care facea 'cristiane' ca sa isi mai reduca viteza, ca altceva nu ii mai ramasese) spre crasna si apoi am mers spre penteleu pe urcarea pe care o vom face miine nu cred ca vom avea parte de namoale asa mari http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? Pentru cei din Bucuresti : cati suntem pana la urma? Vin si eu la Mack la 9:15.Am o sufa, un mic gratar si un pic de curaj ! Ma cam sperie "topoganul" din povestirile voastre, vremea prognozata si faptul ca nu cunosc deloc masina. Astept raspunsurile si incurajarile voastre ! Multumesc ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? nu se merge pe 'tobogan', stai linisti.....ce gume ai? http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? stau prost la gume : pe fata am fulda tramp cam uzate si pe spate [cica noi - eu nu sunt de aceeasi parere] Toyo nustiu de care. Oricum nu de noroi.... :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 3, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? amanunt important NU UITATI SACII MENAJERI :tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? stau prost la gume : pe fata am fulda tramp cam uzate si pe spate [cica noi - eu nu sunt de aceeasi parere] Toyo nustiu de care. Oricum nu de noroi.... in cazul asta la intrarea in traseu sa ai sufa agatzata deja.....ca o vei folosi....si sa fii prietenos cu mitsu/galloper sau ce alta 'jivina' mai mare va veni http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? Saw stai linistit si n-ai de ce sa te sperii :) Pana la Stearpa (Unde si-a spalat Mugur atunci jimny in rau) eu am fost cu un Doblo (singur la volan) .Ma dadeam jos sa ma uit pe unde sa incalec dar am trecut ce sa mai :). Daca vrei mai sar eu la tine in dreapta sa-ti mai zic una alta sa te mai incurajez etc.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? @saw: acum lasind gluma la o parte davema a facut traseul asta lejer,cu stelutza (care cred ca e destul de asemanatoare cu vitara ta) lui cu gume de strada uzate....deci nu cred ca vei avea probleme http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 3, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2010 (editat) Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? sa speram ca datorita ploilor care au fost in zona nu s-au facut modificari esentiale ale traseului:wink: dar cum suntem o echipa nimeni nu va ramane in urma:h5 ramane pe maine. :ypu Editat Iulie 3, 2010 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? Ne-am intors :y ! Traseu frumos, cateva portiuni in care am strans din.... dinti, gen toboganul de noroi si o premiera.... gratar facut la compresor. Cateva poze de la mine :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? Tura a 2-a de poaze :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? si ultima tura... o sa urmeze in curand si un filmulet :D :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? am mai intors o fila din aventurile noastre pe plaiurile mioritice care de fiecare data se dovedeste a fi minunata :tk momentan sunt in starea fireasca de ,,zombi,,:ha2 si doresc sa multumesc tuturor participantilor si participantelor chiar daca au venit direct din club:wink: vor urma si pozele mai pe seara:wink: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? Bravo baieti , o sa vin si eu dupa ce imi repar masina !!!!!!!!!!! De sa stricat motorul de caldura . Sper sa il repar cat mai curand:cl:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? A fost o iesire interesanta si plina de peripetii . Multumiri baietilor/Fetelor din Bucuresti de participare si in special lui Petre:h5.Sper sa ne mai intalnim si la alte iesiri cu acele persoane :2dr. Hai ca incep sa pun poze:ft :) . Au iesit morcoveii ??gata? :ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 (editat) Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? 'Maestrul emerit' petre in postura de dirijor la 'trupa de balet a veveritzelor si a altor lighioane' Multumim Petre! [ATTACH]82404[/ATTACH] [ATTACH]82406[/ATTACH] [ATTACH]82407[/ATTACH] [ATTACH]82410[/ATTACH] [ATTACH]82412[/ATTACH] Editat Iulie 5, 2010 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? alte poze..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? next...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? alte poze........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? Cam atatea poze de la mine :) O sa urmeze si filmarile :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? Super iesire, super echipa! Multumesc in primul rand copilotului meu (sotia) si lui Petre pt. coordonare la coborare! :tk Mama cita mai morcovul am avut! De eu am vrut sa fiu teribilist... si sa cobor in 2x4.:dr3 Inca plutesc! :cl Nu prea am avut timp sa fac poze din motive lesne de inteles!:grin: Merci Geppeto si celuilalt coleg pt. ajutorul dat cu planetara! :tk Gratar la compresor frate... buna friptura! :ha: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? nebunilor v-ati facut de cap data viitoare vin si eu promit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Iulie 5, 2010 Partajează Postat Iulie 5, 2010 Re: duminica 04.07.2010 o micro-noroiala zona prahova? da...a fost frumos ! am si pierdut unele chestii frumoase dar chiar nu eram pregatit pt traseul asta ! Poate daca nu ar fi plouat atat era un traseu pe care sa-l pot parcurge si eu ! promit sa revin dar cu vitara mai pregatita ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate