georgei23 Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Miine se incearca ceva usor, de antrenament sinaia-cuibul dorului-piatra arsa-bolbloci-pestera Plecare miine la 9 30 macdonalds otopeni Fara gratare, .......sa nu deranjam vreun erou.....:) Suntem 2 masini deocamdata, eu si @cipytu 0761941038 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 Rezolvata problema cu amortizorul? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iulie 17, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 am primit de la traco service unul second provizoriu, pina vine saptamina asta sper cel nou! :tk :ypu cel rupt avea semne clare de 'agresiune', deci nu a avut el nicio vina ci 'soferul', cred ca a patzit-o pe urcarea de pe grohotis sau pe cea de pe virful leaota, cind jimny a urcat pina sus pe o poteca de pas cu pietre multe... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoil Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 va recomand sa luati totusi gratarul... la Pestera mancarea e infecta si cred ca nu luati sandwichuri cu voi. distractie placuta! :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 Salut! Care este programul? Eu sunt in Azuga si pot veni de aici! mâine pe aici este trial de mountin bile si sunt 400 de concurenti! Chiar la baza paritiei este plecarea! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 @davema, noi la 9:30 plecam din buc, lasa un nr de tel si dam un semn cand ajungem in zona. Eu sunt oricum in lipsa de copilot daca nu esti cu steluta :D :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 Merci dar sunt cu Stela ! Ştie Laur Nr meu ! Astept semnal! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 Salut :h5 Ahhaaa, atzi iesit si astazi.Asteptam poze.:dr1 Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iulie 18, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 fost....traseul propus initial un semiesec.....praf praf praf....si nimic offroad cu adevarat....plin de matizuri, ceed-uri si alte masinute de strada....drumul pe dichiu parca a fost 'nivelat' fata de iesirea din mai cind nu am ajuns la piatra arsa din cauza zapezii...si astfel a ajuns sa fie foarte circulat noroc ca la intoarcere a izbucnit o furtuna cu ploaie violenta care a tras pe dreapta pe avarii toate suvurile si masinutzele de strada si ni s-a eliberat drumul notabila trecerea printru-un torent format adhoc, torent care antrena si stinci si in stinga era prapastie.....asta ne-a oferit un gram de adrenalina [ATTACH]84206[/ATTACH] [ATTACH]84207[/ATTACH] [ATTACH]84208[/ATTACH] http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iulie 18, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 partea a doua....comarnic-secaria-creasta baiului-poana tzapului.... din pacate nu am apucat sa fac poze piesaje super....traseu usurel, in conditiile in care era uscat.....coborire in busteni, din lipsa de timp nu am aj pina capatul pirtiilor de la azuga la coborire in busteni drumul era inchis de bariera.....ne-am staduit putzin si am ocolit-o il asteptam pe @cipytu cu filmuletzul ocolirii barierei, cu putzini morcovi, dupa principuiul mult iubit 'cind instinctul de conservare spune frana, tu trebuie sa ii dai shpan'...ca 'asa e-n tenis' multumesc @cipytu si @davema pentru spirit de echipa si companie http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 salut! cam asa a inceput: sinaia piatra arsa.raliu cu dacii si matizuri pline de manelisti care goneau in tromba pe un praf de nedescris! de RAHAT! dar cum mereu D-zeu se gandeste si la noi a dat o ploie torentiala din varf(p arsa) pana in sinaia de s-au cernut toate masinile! doar stela ,jimny si mitsu mai cobarau! am sa exemplific cu o singura poza pe care am avut timp sa o fac. se facuse o coloana de cateva masini si noi i-AM depasit....primul cu tupeu si fursecurile aferente ..normal am fost eu! [ATTACH]84209[/ATTACH] ce vedeti este un suvoi de apa strans adhoc de pe versanti ........... p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 (editat) Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 Dupa ce am coborat in Sinaia am luat-o la dreapta si ne-am dus in Comarnic atacand fara frica cred ? m-tii baiului? Adica in Secaria am luat-o in stanga spre Posada , am trecut prin gardul aferent( atentie am inchis si deschis poarta dupa noi) si am mers de am rupt........ Nu stiu de-o fi Baiului sau nu, cert este ca pe parte stanga se vedea costila si crucea!!.Altitudine pe gps1860 pe ceasul meu 1960? La un moment dat am luat-o la stanga si am coborat in Zamora unde prin amabilitatea unor "propietari" de bariera dupa modelul= drum facut de ceasca =acum este al meu.....a trebuit sa coboram pe langa.........Sigur Cipi va posta ceva poze care sunt mult mai concludente decat vorbele mele 'scrise'.... toate bune off topic: caut simex resapat(nefolosit 205 sau 225 pe 15) de o sapt si nu gasesc la nimeni! daca stie cineva pe careva rog sa-mi dati un pm ... multumesc Editat Iulie 18, 2010 de davema p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 18, 2010 Partajează Postat Iulie 18, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 felicitari pentru aventura:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 (editat) Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 Bravo baieti dar astepam mai multe povesti/foto de la voi, chiar daca traseul a fost "soft"! :ha: Editat Iulie 19, 2010 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 cipi poze ceva sa ma vad si eu in actiune!!!!!! astept :old p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 cipi poze ceva sa ma vad si eu in actiune!!!!!! astept :old Cam astea sunt cele mai interesante poaze. La coborarea in cap de la bariera din pacate aia e singura pe care o am. O sa pun maine si un filmulet cu mai multa actiune :grin: :j :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 sa-ti D-zeu sanatate ca poze frumoase mai faci!!!!:tk :y p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipytu Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 Siiiiii....... filmuletzul :gr1 Watch in HD :ft XOB6RF9lQC0 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 Da baieti, Ati fost prin Baiului pe varianta Easy pe unde am coborat noi atunci :). Noi am incercat sa urcam prin padure pe o varianta mai hard dar fara simexuri n-a reusit Tibone. Am renuntat si ne-am dus pe Grohotis :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 deci baiului a fost ............... care este intrarea hard? de unde din valea doftanei? acu am tupeu ca am pus simexuuuuuuuuuuuuuuri:banana p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iulie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 @davema bun venit in clubul offroad 'simex'. ce i-ai oferit stelutei pina la urma? http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 :brdeci baiului a fost ............... care este intrarea hard? de unde din valea doftanei? acu am tupeu ca am pus simexuuuuuuuuuuuuuuri:banana :br @Davema:h5 Acum gandestete la o noroiala pt wec. urmator, nu de alta dar sa o vezi pe steluta ce poate incaltata cu simexuri:ha::ypu Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 sa propuna dl eko ca el stie unde-i noroiul mai de soi!!:wink: p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 sa propuna dl eko ca el stie unde-i noroiul mai de soi!!:wink: noroi....... sigur gasiti in jurul ploiestului in padurile din zona spre plopeni si talea numai prin padure sa vezi acolo aventura numai si numai noroi .... nu drum pavat cu piatra:wink: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 Daca vrei Sambata bagam un Baiului pe unde stiu eu apoi Azuga-Sacele tot prin padure. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate