cobrra Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 Daca vrei Sambata bagam un Baiului pe unde stiu eu apoi Azuga-Sacele tot prin padure. incearca si tu duminica dar prin zona numai prin padure.:wink: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 Bai ce e scandalu' asta aici? :old Chiar nu va e rusine?????? Unii se duc la nunta si voi vreti sa va balaciti in noroi? Sa va fie rusine :top Daca ma enervati o trimit singura pe nevasta-mea la nunta si vin si eu!:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 lasa mugure ca te primeste si cu noroi pe pantofi! darul sa fie mare:2dr p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 Salutare ! @Cypitu & Davema : Tot DN1-ul l-a facut paralel cu voi , veneam de la munte cu familia intr-o Skoda Octavia 2 bej . Cu Cypitu am mers in Paralel pana in Piata Victoriei :grin: . La urmatoarea iesire primiti si un Mitsubishi bucurestean incaltat cu MT-uri ? :h5 STIMA , Alex ! Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 fara probleme toti sunt bineveniti! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Re: iesire de mentinere in forma dichiu- piatra arsa-pestera 18.07.2010 Cu vreo 2 sufe in portbagaj:ha: si pregatit sa-ti injuri MT-urile :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate