ekkakon Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Cateva poze... : http://www.fundatiaema.ro/top-sectiuni-topmenu-46/8-opinii/194-mmoff-2010 http://www.emergency.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekkakon Posted August 8, 2010 Author Share Posted August 8, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - Intalnirea membrilor forumului Club4x4 Track GPS inregistrat la "standard" de catre nr.150 ! :h5 http://www.fundatiaema.ro/Documente/mmoff2010.zip P.s. Am incercat sa-l atasez dar e prea mare... Puteti folosi pt vizualizare Google Earth ( http://earth.google.com/ ) http://www.emergency.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
madiorsv Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 (edited) Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - Intalnirea membrilor forumului Club4x4 Daaa...... a fost cu adevarat o PRIETENEASCA... Ne-am simtit foarte bine ....zona extraordinara,papa bun,palinca te ungea la suflet.....din pacate nu am foto.... Multumesc gazdelor MAX si CORNELIA ! ....si echipajului RUDY + ALEX parteneri la OPEN.....:x Edited August 8, 2010 by madiorsv ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolameister Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - Intalnirea membrilor forumului Club4x4 Am ajuns si noi acasa,dupa aceasta intalnire.Ce pot spune....poate ca si anul trecut.....o sa ma intorc.Trasee scoala,atmosfera minunata ,organizare perfecta.Am avut parte de toate,pozele si filmele vor vorbii.Mersi organizatorilor! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex44 Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - Intalnirea membrilor forumului Club4x4 salutare tuturor, asa cum zicea si Marius a fost foarte foarte frumos, cu mancare, distractie si trasee frumoase. multumim organizatorilor pentru treaba buna care au facuto si le uram sa o tina tot asa!!!!!!!!!!! si acum sa punem si cateva poze in graba de pe OPEN P.S. Marius sa stii ca nu am uitat de sapca:h5:grin::grin::grin: si vezi ca ai uitat copiloata :ha::ha:...nu de alta da are pile:ha::ha::ha::ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SANDUZZO Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - Intalnirea membrilor forumului Club4x4 super frumos! mancare ok,cazare ok,palinca la greu ! super traseu la standard!multumim Corneliei si lui Max!!!!!!!!! acum am ajuns si eu acasa! in curand vor veni si ceva poze!!!!!!! TOYOTA LC V8-4.5 TOYOTA COROLLA-TOYOTA AVENSIS TOYOTA HILUX 3.0-TOYOTA LC 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan79 Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - Intalnirea membrilor forumului Club4x4 Felicitari MAX, CORNELIA, LANDY, MARC si tuturor care au pus umarul si au organizat acest eveniment! Felicitari participantilor! A fost extraordinar! Singurul lucru dezamagitor...timpul scurt :( ... doar 3 zile :((( Astept cu nerabdare sa revin la MMOF. Poze...peste cateva ore! Odihna placuta! www.singapura-cat.ro T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GPScu Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 (edited) Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - Intalnirea membrilor forumului Club4x4 Am ramas impresionat .....cu siguranta nu v-oi lipsi de la MMOF ......BRAVO :1MAXULE ,CORNELIA si intregi echipe . Ne-am simtit minunat eu si intreaga familie :gr1 Edited August 9, 2010 by GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
SorinD Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - Intalnirea membrilor forumului Club4x4 Subscriu pe deplin, a fost super... BRAVO !!!:cl Incep lucrul la tractor pentru urmatoarea intalnire...:dr3 __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - Intalnirea membrilor forumului Club4x4 Absolut superb!!!Organizarea,mincarea ,bautura,traseele toate au fost de 10 plus.Multumim Max ,Cornelia si celorlalti de la organizare.Asteptam cu nerabdare urmatoarul MMOF.Pun si citeva poze,din pacate nu am facut prea multe.Bravo :cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - Intalnirea membrilor forumului Club4x4 Inca citeva poze Link to comment Share on other sites More sharing options...
sierrafery Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - Intalnirea membrilor forumului Club4x4 Multumiri si Felicitari pentru Max, Cornelia si pentru toti cei care s-au implicat in organizarea acestui event.....eu mi-am atins scopul declarat la inceput: 1. am vazut niste off-roaderi ADEVARATI....ceea ce eu sigur nu sunt.......dar poate voi fi:wink:......copilot sigur:y 2. mi-am dus nevasta in zona de unde se trage ca sorginte. .....si am invatat si ce este o statie CB:grin: Multumim inca o data ..........Fery si Rody. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmx Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - Intalnirea membrilor forumului Club4x4 Subscriu la tot ce s-a spus, intradevar totul a fost excelent! Multumim Max & Cornelia! Multumim Landy, Abrudila, Marc! Pe curand!:h5 Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobinator Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 (edited) Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - Intalnirea membrilor forumului Club4x4 Nu exista cuvinte ! Am sa folosesc insa unul : EXCEPTIONAL ! I'll be back! (ca sa citez pe Terminator !):cl Tin sa multumesc in mod expres :Max, Cornelia si Landy , Marc si in special lui Blavestein fara de care nu puteam ajunge acasa cu masina pe roti . De asemeni respect ,felicitari si multa sanatate la toti participantii si organizatorii ! Edited August 9, 2010 by Bobinator B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaganul Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - Intalnirea membrilor forumului Club4x4 Foarte tare ,multumim Max si Cornelia pentru aceste zile de neuitat. Vreau sa mai multumesc si celor care au ajutat la organizare si totodata tuturor participantilor ASTEPT CU NERABDARE URMATOAREA EDITIE MMOF 2011 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - Intalnirea membrilor forumului Club4x4 Foarte tare! Ne-am simtit excelent, totul a fost 10+ ...a fost ca un vis frumos care mi-as fi dorit sa nu sa termine niciodata. Mi-am revazut prieteni vechi si mi-am facut prieteni noi ... Am experimentat in cele 3 zile o extraordinara aventura ... Multumesc Cornelia & Max :h5... Si la anul, voi reveni cu siguranta cu mare placere! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
lszabi Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Re: Maramures Offroad Fest - 5-8 august 2010 - Intalnirea membrilor forumului Club4x4 A fost un SUPER WEEKEND! :ypu. M-am simtit excelent,am cunoscut niste oameni minunati,peisaje superbe . Multumiri si felicitari organizatorilor pentru efortul depus, a colegilor de traseu pentru aceasta experienta minunata :tk, a baietilor de la Salvamont Baia Mare pentru gazduire si tuturor celor implicati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SANDUZZO Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire ceva poze! TOYOTA LC V8-4.5 TOYOTA COROLLA-TOYOTA AVENSIS TOYOTA HILUX 3.0-TOYOTA LC 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusg Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire MMOF nu se dezminte nici in acest an. Cum merg de 3 ani la aceasta manifestare voi reveni cu siguranta si la anul. Multumim organizatorilor pentru acest "festival" al iubitorilor de offroad. Poze cind reusesc sa le recuperez de la copilotii mei. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
SANDUZZO Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire alte poze! TOYOTA LC V8-4.5 TOYOTA COROLLA-TOYOTA AVENSIS TOYOTA HILUX 3.0-TOYOTA LC 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nr. 150 Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire Acuma nu mai mulţumeşte nimeni nevestei? :grin: Mulţumesc ghidei din a doua zi pentru cei de la standard. Lui lszabi cel puţin i s-a citit bucuria pe faţă la auzul termenilor în latină. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
madiorsv Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire Sa fie sanatoasa si sa povesteasca francezilor despre sportul nostru preferat...vorbesc despre IRINA sora lui V STEF , copiloata mea de la OPEN.....:wink: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgheny Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire Bravo Max, Bravo Cornelia, ati reusit si de aceasta data sa ne faceti o minivacanta mai mult decat minunata si pentru asta nu putem decat sa va Multumim.Bineinteles ca vom incerca sa venim si la anul sau poate chiar mai devreme, cine stie? :cl:cl:cl:cl:cl Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire Unii ieri noapte pe drumul de intoarcere au facut afacerea secolului ...Felicitari mandrului posesor de Patrolozaur 4.2! Un adevarat monstru pe 4 roti luat pe un pret foarte mic ... Sa-l stapanesti sanatos fratele nostru ...:h5:y Din pacate am ratat festivitatea de premiere din motive independente de mine (cei care stiu de ce sa nu spuna, e mai bine asa sa ramana un mister)...Gagane te astept sa te duci azi in Mall sa-mi iei o tastatura noua cu cristale Swarowsky ... si sa nu mai oferi alta data "premii inchiriate" ... pe care sa trebuiasca sa le dau inapoi ... :ha: De asemenea scuzati-ma ca am facut tot posibilul sa nu am masina gata ... sa fac si eu ceva offroad sa mai invat si eu cateva figuri de la "maimuta campioana" ...Multumesc ca am avut megaonoarea sa te ating si sa fac poze cu tine! :ha:... Da' nu-i bai ... e timp si ptr asta! Trebuie sa adresez si eu cu siguranta multumiri cuiva care l-am uitat: pamantului care inca ... ma suporta! :ha: Acu vreo 12 ore pe drum ...cu siguranta cu totii ne gandeam cum logica kantiana are un singur loc de bifa ...toata lumea minte! :ha: O sa apara si povestea evenimentului ...una foaaarte, foaarte tare ptr cei care ati stat acasa ... PS - nu puneti la suflet ... ca pipota nu rezista si crapa sau cel putin dotati-o cu un intercooler mai mare si cu o turbina care sa lucreze de jos ...:ha: ...stiti ca indiferent cine/cum sunteti VA IUBIM! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrJv Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire :banana MMOF, ca de obicei, nu desamageste. din punctu meu de vedere, anu asta (prima oara cand ma dau la standard) traseele au fost cele mai misto. Maramuresu merita 1200km dus-intors sa-l vezi :ft multumesc si eu organizatorilor pentru efortul depus si participantilor pentru prezenta si sper sa ne revedem la urmatorul MMOF in numar la fel de mare urmeaza si poze si filmulete Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts