Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire


ekkakon

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 122
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire

 

Nu pot decat sa sa ma declar pe deplin multumita de reusita acestui eveniment.

Acest lucru a fost posibil doar cu ajutorul vostru si va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o. Nu cred ca exagerez cand afirm ca acest MMOF a fost cel mai tare de pana acum. Cred ca sunt in asentimentul meu si cei care au participat la cel putin inca 2. Si pentru ca treaba este verificata, am luat hotararea ca MMOF sa existe de acum incolo ca intalnire prieteneasca, intalnirea membrilor forumului club4x4.

Si mai cred ca avansez in scopul meu de a le demonstra doamnelor/domnisoarelor ca e mai simplu si mai contructiv sa fie alaturi de sotii/prietenii lor decat impotriva lor. Asta e un principiu dupa care m-am ghidat si eu, si consider ca da rezultate.

 

Am adunat aprox. 32 Giga de poze si 7 casete de filmari in format HD. Urmeaza un montaj si sper ca apoi sa reusim sa va distribuim materialul.

 

Multumim inca odata pentru reactiile voastre sincere. Si chiar daca nu ne-a fost usor deloc, pentru voi am facut-o. Mai exista pe lumea asta lucruri pe care le faci si cu sufletul.

 

:h5

Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie.

http://www.maramuresguide.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire

 

Pe cit de frumos este vara la Izvoare,imi inchipui ca iarna e de-a dreptul feeric.Poate ar fi interesant de organizat acolo un Revelion :cl ???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire

 

Ideea de organiza petrecere de Revelion cu prietenii nostri de pe forum am avut-o de ceva vreme. Acum ma fortezi sa dau din casa. :ha1

Lucrez deja la o propunere de vacanta cu ocazia Craciunului si a Revelionului, tot la Izvoare. :h5

Veti afla din timp detaliile. Ar fi deosebit sa ne putem intalni si va promitem un super program.:y

Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie.

http://www.maramuresguide.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire

 

Hehehe dupa ceva discutii cu Domnul Stef :uameni,am reusit si eu sa imi activez contul.

 

Nu am decat cuvinte de lauda pentru acest eveniment.

 

Organizare superba, locuri superbe, palinca buna :x:x:x, de fete.... nu mai zic, .

Felicitari Max, Cornelia si restul echipei.:br:br:br

Ce mai e viata fara capacitatea de a lua decizii tembele?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire

 

abrudila pe burta

[ATTACH]86555[/ATTACH][ATTACH]86556[/ATTACH]

 

si un filmuletz cu marc

 

Editat de Astral

Suzuki Vitara

sa sara noroiuuu'

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire

 

Sa fac un rezumat...:grin:...

Maramuresul ne intampina,si de aceasta data,cu frumuseti nebanuite,de la pitorestile casute desprinse parca din basm,cu porti masive din lemn si gradini debordand de o multime de flori multicolore,lacul de acumulare de la Firiza,la superba locatie pe care se afla Complexul turistic Izvoare.

Ziua 1:Desi obositi dupa un drum luuung si o masa copioasa asteptam cuminti inceperea recitalului lui Mircea Vintila care a fost superb ca si prestatia predecesorilor lui.Desi seara nu s-a terminat,Mos Ene a castigat si am plecat la culcare.

Ziua 2:Reparatia franelor care au vrut sa ne opreasca din drum m-a facut sa pierd o parte din traseu.Troliul s-a incapatanat sa nu ma mai ajute,asa ca resemnat,m-am lasat consolat de prestatia inegalabila a lui Stefan Petreus si a fiului lui,Andrei,dar si de minunatii dansatori ai Ansamblului Iza.

Ziua 3:Am incarcat una bucata copil(Calin) si una bucata muiere si am pornit pe traseul de standard:grin:...Plimbare frumoasa cu privelisti de basm(Cheile tatarului,Barajul Runcu,Strunga Tiganului) cu descrierea zonelor vizitate si informatii despre Maramuresul istoric(multumim Loredanei lui Landy).Ochii nostri nu se mai saturau de frumos asa ca traseul de standard devine open pt a ajunge la cina si petrecerea de dupa.

Ziua 4:Din nou spre casa!

Cu greu ne-am despartit de gazdele primitoare,am plecat printre ultimii...In Baia Mare ne-am alaturat "clostii",impreuna cu Zdremtele,Nasu Mare si Atar.Cu glume si voie buna pornim la drum.Daca la dus am avut pb. cu franele,la intors m-a lasat ambreiajul(blestemele),asa ca iata-ma nevoit sa apelez la closca.Scoate un pui(multumesc Catalin) si imi ia frigiderul sub aripa ei calduroasa si primitoare,asa ca m-am intors la clasa 1(multumesc tuturor pt ajutor si rabdare)

Dupa Sinaia s-a iscat o furtuna de zile mari de parca voia sa ne opreasca din drumul spre casa.

Obositi,dar cu amintiri frumoase,am ajuns acasa ,unde am inceput sa imi fac planuri pt a raspunde prezent si la anul.

P.S.Va multumim prieteni ca de fiecare data ne umpleti sufletul de frumos!!!:tk

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire

 

Day 2, Chapter 3 - Ansamblul Iza si Razvan's Show

 

Asa cum va spuneam mai devreme Razvan preia sceptrul bahic si incepe incalzirea pe margine cu palinca de Maramu'. Intre timp intra in scena ansamblul Iza care ne uimeste cu priceperea lor

 

 

-nfZPHOIel4

 

 

si ulterior cu nepriceperea noastra

 

tsEHxBAhWl0

 

Noroc cu fata lui Nike care salveaza onoarea noastra de tiriplici dansatori si ne vrajeste cu prestatia ei

 

qLViI8qudRI

 

 

 

Razvan, incalzit suficient, anunta ca are si el un program artistic. Asa ca se descalta, isi pune privirea de ''king of the ring'' si se dezlantuie

 

DOIMQLb5m_w

 

Stef, de fericire ca ajunsese si el la Maramu incepe sa se tavaleasca pe jos cu fiul lui Max iar seara se termina apoteotic pe la 4 dimineata la un pahar de vorba romano-poloneza cu concluzia: "Dom'le, nici offroadul din Polonia nu mai e ce-a fost!''

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire

 

Doamnelor, domnisoarelor, domnilor si stimati tiriplici asezati-va comozi in scaune, pregatiti-va o bere rece si un castron de floricele pentru ca o sa va povestesc cea mai ciudata zi din viata mea. Uitandu-ma inapoi parca am fost prins in Truman Show regizat de Kusturica:

 

Un ungur salvat de steagul romanesc canta tricolorul

Un pilot isi fugareste copilotul cu bata prin padure

Polonezi care invata subit romaneste dupa ce beau palinca la manastire

Calugar care din filosof se transforma in pilot de offroad

 

Si asta nu e tot. Deci...

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire

 

Dupa cum explica @Razvanuta , a avut parte de fenomene bizare mai ceva ca la Buzau la Luana :grin:

Felicitari tuturor si astept /am mai multe poze si filmulete sa ne putem bucura si noi de ceea ce ati trait acolo :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire

 

Ziua 3 - Truman Show by Kusturica

Chapter 1 - Gura bate Guru

 

Avand in vedere ca in seara precedenta l-am lasat pe Razvan sa consume toata palinca, dimineata m-am trezit in ciripit de pasarele in loc de ciripit de bile de rulmenti.

 

Acum ca laserul spinteca din nou (aproape la fel de bine ca Patrolul lui GPSCcu ), am plecat voios catre parcare. Acolo deja primele semne de zona crepusculara: clopotele bateau, cainii urlau a jale iar GPScu repara la Patrol.

 

3bAA5EAW8YM

 

"Avem o sansa" imi soptesc in gand. Ma duc repede sa-i spun lui Yonutz si surpriza!!! Yonutz, daramat de vorbele Grele ale Greului de Glina imi arunca vestea soc: nu mai vrea Open, se duce copilot la Catalin la standard. Pacat, o stea in devenire pe firmamentul offroadului local si international s-a stins inainte sa se aprinda.

 

Dupa momentul de buimaceala simt oportunitatea: pot gasi si eu un copilot care sa foloseasca terratripul in locul luminitelor de la masina din fata. In doi timpi si trei miscari il conving cu binisorul pe Stef ('Daca nu mergi cu mine il sun pe nebunul de sefu-tu si-i zic ca nu ai terminat treaba la scarbici) si tzusti in masina.

 

Stef, cu ochii subtiati de la 'tavaleala' din seara precedenta nu pare convins ca se poate ridica la nivelul asteptarilor Guru-rilor. Ii promit ca daca reusim macar sa terminam traseul exista o sansa ca macar sa ne lase in poza de Grup si, Doamne' ajuta, sa atingem Cupa :n1

 

Ca de obicei, plecam ultimii ca sa nu blocam traseul. De data asta am ramas numai cu cele doua echipaje poloneze, Suzuki-urile nem tudom dezicandu-se de noi dupa ce cu o seara inainte ne umpluseram de rusine.

 

 

Nu apucam sa incalzim bine motorul ca ajungem intr-o frumuseste de urcare unde erau blocate vreo opt masini. Dupa ce tiriplicii elibereaza drumul intra cavaleria Grea:

 

Af8qUTZJvkQ

 

Dupa vreo 10 minute e randul lui GPScu sa-i dea shpan in iz_a. Surpriza insa! GPScu evaluase atent toate trasele posibile si dupa o analiza minutioasa decide sa adopte o varianta tangentiala cu padurea din stanga. Pe intelesul tiriplicilor in loc sa o dea prin Gaura a luat-o intre craci. Asa ca o ia usor la deal ghidat perfect de copilotul Adi. Deja ma pregateam sa chem fanfara cand se produce dezastrul: intr-un moment de neatentie masina scapa in sleau.

 

oam0b-LGtTQ

 

In secunda doi GPScu devine GPScu (adica se injecteaza pentru cine nu s-a prins) si ia la pomenit toti sfintii, gaurile si animalele ce au vreo legatura cu saracul copilot. Asa ca Adi e pedepsit de Gaganul sa-si spurce in noroi frumusete de adidasi albi.

 

IAiJh8nglaw

 

Dupa ce primesc jertfa, zeii Greilor decid sa le dea drumul mai departe concentrandu-se pe ultimele 5 masini ramase: Cele 2 Suzuki, Patrolul nostru si cele 2 echipaje poloneze. Asa ca e randul lui Zoli sa arate ca a memorat bine trasa lui GPScu

 

 

cLMybkLrLxI

 

Dupa ce Razvan afla ca si fratii nostri unguri au sfinti, gauri si animale incepe actiunea de extractie a Samuraiului. Cativa turisti care auzind motoare turate au inteles ca e rost de distractie decid sa dea si ei o mana de ajutor. Iar cum snorkelul la Samurai parea facut din titan au considerat ca e o buna idee sa impinga in el.

 

UQL1pHGRm4E

 

Cu snorkelul smuls, cu benzina ce curgea din rezervor in veselie si cu un copilot uniglot, Zoli reuseste sa scoata masina la liman. E randul Jimny-ului sa bage o fisa. Dar conform zicalei "Cum rachita nu-i ca pomul, nici Jimny-ul ca Patrolul" decid ca Suzukiurile nu fac shpagatul atat de bine ca Nissanul si ca e mai safe sa o ia prin gaura. Dupa impotmolirea de rigoare aleg sa se trolieze undeva in dreapta si sa o ia direct prin lastaris pe o carare proaspata de animale salbatice (a se citi Negrotaurul care vazandu-se blocat intre masini a luat-o pe de-a dreptul)

 

tZiA6M_VCG8

 

E randul lui Stef sa demonstreze ca nu e interesat de sfinti, gauri si animale si cu o mana ferma incepe sa-mi infiga usor sleaul intre craci. Aprope trecem, dar un sant transversal e de alta parere asa ca ne blocam.

 

QJUJEc7Itso

 

Ca ca nu cadem in groapa lasata calda de GPScu punem troliul si ajungem la ultimul hop: un copac pe care cineva il plantase cam aproape de masina. Asa ca imping putin cu Patrolul in copac, iar acesta hotaraste sa nu-si puna mintea cu noi, asa ca dupa 3 ore ajungem in sfarsit la pozitia 8!

 

l68ZEo_c4QY

 

Acolo ne dam seama ca in spate ar trebui sa fie echipajele poloneze. Surpriza insa! Max le aratase varianta ocolitoare asa ca in timp ce noi ne scoteam sufletul in sleauri ei spalau putina pe furis. Asta dupa ce cu o seara inainte ii ajutaseram vreo doua ore cu cazanul lor de Range:hw. Le-am trimis urari de bine si sfintilor, gaurilor si animalelor din tara lor si am plecat mai departe. Ultimii, normal.

Editat de razvanutza
Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire

 

Day 3 - Truman Show bby Kusturica

Chapter 2 - Offroad in trei culori

 

Dupa ce am ramas iarasi in cifra fatidica 3 am bagat broasca aia de Jimny intre cele doua albastrele si am plecat mai departe. Nu bifam trei pozitii in roadbook ca aproape colorez bara Patrolului in verde: Jimny bloca drumul in varful unei pante. Las masina sa curga la vale si invoc niste sfinti prin statie. Liniste. Incerc din nou. Imi raspunde Zoli care deja facuse inca vreo doua pozitii: Razvanutza, nu stiu nimic, astia nu-mi raspund nici macar mie.

 

Pana la urma reusesc sa ma strecor pe langa Jimny si acolo dau de Ciobi si Barabas cu niste fetze lungi: scurt la cablul de la troliu, curent ciuciu, motor mort. Stef, super fericit ca are ocazia sa repare si altceva in afara de cazanele lui de Aro gaseste solutia: o punga infasurata pe cablul decalotat si o sarma care sa o fixeze.

 

Partea proasta e ca masinile noastre nu sunt Aro asa ca de unde naiba sarma? Stef, intr-un moment de inspiratie sublima scoate snurul de la ecuson si-l promoveaza la rang de sarma. De fericire incepe sa cante Tricoloru si spre marele meu soc Ciobi il acompaniaza!

 

9SvfRSqyGpg

 

Dam curent de la Patrol, masina porneste dupa vreo 10 minute, dar troliul e mort. Apare si Razvan trimis in recunoastere de Zoli si plecam mai departe. Ca sa nu cumva sa oboseasca il luam si pe Razvan la ocazie in portbagaj. Vazand roll-cage-ul Razvan e coplesit brusc de amintiri sumbre. Asa intelegem de unde porecla si hotaram sa-i dam drumul rapid sa nu intre cumva in soc.

4Q8rBTjDmps

 

Ajunsi intr-o poiana Samuraiul incepe sa dea si el in nas asa ca Zoli are o revelatie: niste zdrente le-au pus gand rau.

24Oo_os_qCI

 

Cu greu ii conving sa mergem mai departe dar perspectiva de a fi primiti cu acelasi aplauze ca si noi in seara precedenta le-a dat aripi. Asa ca intram din nou la noroaie.

jXCYmw96N9I

 

Ypk0tz1SkOI

 

Razvan, care isi castigase pe buna dreptate rangul de regele pasaricilor decide ca are timp de o vrajeala mica la telefon in timp ce urca dealul cu cablul de troliu in spate. In momentul acela Zoli se trasforma dintr-un ungur mucalit intr-un stapan feroce, pune mana pe un par si se apuca de ciomagit iobagul:

 

w5AmmNJvyGg

 

Dupa ce iobagul jura ca n-o mai baga plecam mai departe unde dam de o partie de bolovani

 

u9xcb-Xix5c

 

Topaind din piatra in piatra coboram vreo 2 kilometri si ...surpriza. In fata noastra o manastire si in langa manastire.... prietenii nostri polonezi :dr3

 

Editat de razvanutza
Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire

 

Nu stiu cu ce sa incep....

E uimitor cat de multe lucruri frumoase se pot petrece, in doar cateva zile.

 

Am hotarat in ultimul moment sa ne facem "concediul" de anul asta la Maramu’.

Datorita precedentelor avute in zona, banuiam un sfarsit de saptamana deosebit.

Dar ....intalnirea asta a intrecut toate asteptarile noastre.

A fost absolut demential. Din toate punctele de vedere.

 

Nu stiu ce as mai putea adauga, la tot ce au spus deja ceilalti participanti.

Cert e, ca ne-am simtit excelent.

Atmosfera minunata, locatie impecabila, peisaje de basm, o incredibila feerie de fulgere, curcubee, soare, offroad, palinca, mancare delicioasa, muzica buna, dansatori talentati, karaoke, distractie, prieteni, ....si muuuulte altele .....

 

Din pacate poze nu am deloc....am uitat aparatul acasa....

Oricum s-au facut foarte multe poze, asa ca nu o sa fie lipsa.

 

Multumiri, in primul rand, "standardistilor sefi" : Landy, Marc, abrudila si in mod special Loredanei, care ne-a delectat si incantat in acelasi timp, cu informatii de calitate, despre zonele prin care treceam.

.... si binenteles lui Max si Corneliei pentru ca au facut posibile toate acestea !

 

O fo' tare fain, asa ca ne vedem, cu siguranta si la anu' in Maramu'!

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire

 

Prima participare a mea la MMOF .... superb!

Din pacate, camera mi-a jucat feste (de fapt si-a dat obstescu sfarsit) si nu prea am ce sa postez.

Felicitari organizatorilor. Multumesc lui @abrudila si echipei din Brasov pentru asistenta de sambata seara cand am ramas fara frane.

Imi cer scuze pentru plecarea grabnica de duminica, dar eram in intarziere si trebuia sa rezolv si franele.

:tk

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire

 

Multumesc partenerilor de intoarcere CATALIN LandAtelier ,Evgheni,Yonut,Gaganuu,Nashu Mare ,Stefan,"GEPESEU":wink: (care m-a luat la sufa 40 km )pana am inlocuit Discovery lui Catalin din TIR cu Patrolul meu imbolnavit de deces din cauza ambreiajului.

Oameni adevarati care stiu sa nu-si puna palma'n cur si sa te lase la greu.

 

Va multumesc pt sprijin !:2dr

PS Multumesc si celor din Baia Sprie care m-au rezolvat cu placutele de frana in timp record,fara sa ma jupoaie de bani,lui Korci care mi-a fost ghid de la proba 2 pe open si a avut rabdare sa ma ia la sufa/troliu pe urcarile si sleaurile din traseu. :tk

De azi pun intr-o cutiuta banuti pt MMOF de anul viitor.

 

Nu am vazut orgolii si figuri din partea concurentilor.PREZENT la MMOF urmator !

 

PITONULE esti in sufletul meu/nostru

MULTUMIM:tk

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire

 

Razvanuta tata, dar de ce nu ai pus si filmuletul in care trageam samuraiu la deal in timp ca purtam o vrajeala mica la telefon?

Ce mai e viata fara capacitatea de a lua decizii tembele?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire

 

Pana la fund sa fie .... razvi ai uitat sa pui filmuletele cu popa pilot, iar tu copilotul Domnului... :D

Ce mai e viata fara capacitatea de a lua decizii tembele?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire

 

Pana la fund sa fie .... razvi ai uitat sa pui filmuletele cu popa pilot, iar tu copilotul Domnului... :D

 

Daaa. Neaparat trebuie vazut filmul ala. :ha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: MMOF 2010 - Poze si Impresii de la Intalnire

 

Cand m-am intalnit cu Zoli in tabara si mi-a spus ..."bah Ioane, s-a urcat popa in masina si i-a dat blanaaaa, de nu l-am mai vazut" si pe Razvan care zicea ..."cred ca a fost ca un vis, nu am vazut in viata mea asa ceva!" ...am crezut ca berea bauta de ei a fost expirata ...cand am vazut filmarile ... WHAT THE FUCK??? ...si cand ne-am mai sunat si polonezii sa ne spuna sa nu ne mai ducem dupa ei - dupa ce abandonasera masina in padure- :uameni ca lor le e cald si bine (erau la un "coktail" cu popa :ha:) ... deja am realizat ca "drogul" luat ori o fi fost prea puternic ...ori noi nu eram obisnuiti cu el ... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri


×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare