Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Samurai Camo

dandoru

Postări Recomandate

Re: Samurai Camo

Sa ai numai satisfactii, arata super ok, totusi intoarce captatorul de la snorkel

ca pe timp de ploios sa nu traga apa in filtru. La prima vedere fara sa stiu ce e la interior:hw:h5

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 102
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Sa ai numai satisfactii, arata super ok, totusi intoarce captatorul de la snorkel

ca pe timp de ploios sa nu traga apa in filtru. La prima vedere fara sa stiu ce e la interior:hw:h5

La interior inca nu am facut nimic. Caut inca o solutie pentru insonorizare.

Link spre comentariu

Din cate am citit aici pe forum, nu lungimea manetei ar fi problema ci fereastra prin care trece. Da burduful jos si vezi ca e posibil sa atinga de caroserie cand schimbi in 2 si 4. Putin flex rezolva problema. Felicitari, a iesit minunat.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Din cate am citit aici pe forum, nu lungimea manetei ar fi problema ci fereastra prin care trece. Da burduful jos si vezi ca e posibil sa atinga de caroserie cand schimbi in 2 si 4. Putin flex rezolva problema. Felicitari, a iesit minunat.

O sa fac asta maine. Si mie mi sa parut ca in caroserie atinge.

Link spre comentariu

Stiu unul pe str. Alex. Anghel( in Ferentari), ce avea piese de Vitara. In curtea unei foste fabrici are atelierul. Chiar pe sosea e intrarea in fabrica. S-ar putea sa aiba si de Samurai. Dar vinde scump. Ce ai tu nevoie, chiar daca da mai scump decat normal nu cred ca va costa mult.

Link spre comentariu

Stiu unul pe str. Alex. Anghel( in Ferentari), ce avea piese de Vitara. In curtea unei foste fabrici are atelierul. Chiar pe sosea e intrarea in fabrica. S-ar putea sa aiba si de Samurai. Dar vinde scump. Ce ai tu nevoie, chiar daca da mai scump decat normal nu cred ca va costa mult.

Ai un numar de telefon? Sa nu bat drumul degeaba, ca m-am saturat sa ma tot plimb prin Bucuresti.

Link spre comentariu

M-am apucat sa o insonorizez, si uite ce a iesit. Poate sa imi spuna cineva cum sa dau jos maneta de la cutia de viteze, ca a ramas mica si imi atinge in burduf. Am vazut ca daca ridici burduful este o flansa prinsa cu suruburi.

http://img443.imageshack.us/img443/8094/09112010102v.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Editat de dandoru
Link spre comentariu

Buna idee cu izolarea, dar din cate stiu folia aia de aluminiu are burete pe cealalta parte si daca bagi ceva apa in masina o sa stea umed multa vreme si pot aparea probleme cu rugina.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Buna idee cu izolarea, dar din cate stiu folia aia de aluminiu are burete pe cealalta parte si daca bagi ceva apa in masina o sa stea umed multa vreme si pot aparea probleme cu rugina.

Nu are burete este din bitum adeziv.

Link spre comentariu

Bravo! :br

A fost o masina frumoasa si a ajuns o masina si mai frumoasa. Felicitari, sa te bucuri de ea si sa te poarte sanatos pe unde vrei tu!:1

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu

parca i-au ramas rotile mici! :ha:

da' cand o sa-i schimbi si gumele... pfua, ce-o sa se mai holbeze astia prin Berceni la ea. Super marfa!

Asta am de gand sa fac si eu, inca mai caut ceva in care sa investesc. Pana acum am gasit numai petarde la 3000 de euro.

Ma zgaiesc dupa Samuraie!
Link spre comentariu

parca i-au ramas rotile mici! :ha:

da' cand o sa-i schimbi si gumele... pfua, ce-o sa se mai holbeze astia prin Berceni la ea. Super marfa!

Asta am de gand sa fac si eu, inca mai caut ceva in care sa investesc. Pana acum am gasit numai petarde la 3000 de euro.

Trebuie sa o inmatriculez mai intai si apoi schimb cauciucurile.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare