Citat:
Postat original de Busu4x4
Tamponul de la cutia de transfer cu cel de Dacie de la toba (cu toate ca nu recomand)

|
Asta cu tampoanele
mai bine nu, am folosit eu si se rup una doua, aveam tot timpul cate 5-6 in masina si le schimbam dupa fiecare urcare mai serioasa.
O solutie pentru prinderea a cutiei de transfer (cutia se prinde in 3 puncte - 2 in dreapra si sunt ok si una in stanga - asta se rupe cel mai des), care la mine a dat roade este o tija filetata, piulite cu frana si 2 tampoane de cauciuc (de la aerele conditionate - rozete) si 2 saibe mari (ca alea de telescop). Asfel este si o prindere solida si tampoanele permit miscarea sus-jos a cutiei. Tampoanele se pun unul intre urechea cutiei si prinderea de pe masina, si celalalt deasupra urechii cutiei. Am solutia asta de cateva aproape un an si cateva iesiri la activ.
Tampoane originale aduc reprezentantele Suzuki din tara, pretul nu e aberant, eu am 3 de rezerva noi noute ... scrie pe ele "made in japan"
Alte compatibilitati:
- faruri de golf 2,
- carburator si delcou de dacie, pusesem chiar si o aprindere electronica de dacie,
- la nevoie o pompa de benzina de Lastun ( nu radeti - ca cu ea am ajuns acasa de la Sibiu 200 si ceva de km) - face minuni.
- conducta de frana pe spate cea care leaga rotile intre ele (matiz sau tico)... nu mai tin minte, conectorii sunt la fel, lungimea trebuie stiuta.
- toba finala, am bagat elegant una de Ford Mondeo 1.6, parca era de acolo, sta cuminte langa rezervor si acum nici nu mai poate fi agatata de crengi.
daca mai imi aduc aminte mai scriu.
Best Regards