minitehnicusro Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Eu am schimbat toate crucile cu U050 de la GKN, au 23,8mm. Masina este Santana din 92 cu motor injectie. Nu stiu cit de bune sunt, le-am luat de la cfantana si de la Alpadrino. Ungatoarele cu care vin sunt imense si nu pot fi lasate insurubate in exploatare ca ingradesc miscarea. Dupa ungere am acoperit gaura cu surub de 6 cu cap mic. Am scapat de vibratiile cauzate de cardane. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Re: compatibilitati piese samurai nu gasesc pe nicaieri cablul de kilometraj modelul cu cleme. stiti pe la ce alta masina a mai fost folosit? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigi_kent86 Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 (edited) Re: compatibilitati piese samurai Stie cineva daca se potrivesc aparatoari de noroi pentru aripi fata-spate la Samurai de la alte masini ? Special pentru Samurai nu cred ca exista . Vreau sa ma apuc de tablaraie in primavara si ca sa evit cat mai mult reaparitia ruginei as vrea sa pun niste aparatoare de noroi din plastic. Edited October 19, 2010 by gigi_kent86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vijorelus Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 pompa benzina samurai M-a lasat pompa de benzina la un Samurai sj80 cu arcuri elicoidale. codul original este 15100-80C30. Stie cineva daca se potriveste de la alta masina sau daca aveti date caracteristice, gen debit, pentru a putea gasii ceva asemanator ca si caracteristici? Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady_petre Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Re: pompa benzina samurai nu ai citit tu tot ptr ca scrie acolo ca s-ar potrivi de logan 1,4. Daca iti pui asa ceva sa ne zici si noua. La ce pret e una noua de samurai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Re: pompa benzina samurai Cica ar merge cea de Lastun..... http://forum.club4x4.ro/showpost.php?p=603772&postcount=8 Iar cea de Logan este cea din rezervor..... http://forum.club4x4.ro/showpost.php?p=603772&postcount=8 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
vijorelus Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Re: compatibilitati piese samurai am gasit caracteristici de presiune . trebuie ceva de 2,7 bari. o sa adaptez ceva cu aceasta presiune. cand e gata atunci va anunt ce am pus. M-ai astept niste bucsi si apoi o bag in service. Acum merg pe gaz si nu am nevoie urgenta de pompa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady_petre Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Re: compatibilitati piese samurai am vazut pe un site de care s-a pomenit si in topicul asta pompa la 200 si ceva de lei noua Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benga Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Pentru 50 de lei cît face una nouă (Made in Italy) nu merită să te complici cu improvizaţii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamu Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Re: compatibilitati piese samurai sa imi zici si mie unde ai gasit tu cu 50 lei pompa noua de benzina de samurai sa ma duc sa iau si eu vreo 10-20,sa le am acasa...eu sub 270-300 lei nu am gasit pe nicaieri.. si am pus tot improvizatii:de logan,Solenta,opel,etc.dar sa sti ca a mers cu toate.una singura nu am nimerit-o!!nu stiu de ce masina ea fost,dar daca bagam piciorul brusc in gaz se punea in bot.dar pentru aia mergea si aia destul de bine! zi te rog unde ai gasit pompe de banzina cu 50 lei,ca e multa lume interesata.nu de pompa neaparat,ci de ADEVAR!!!:tk Link to comment Share on other sites More sharing options...
vijorelus Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Am pus de ford focus second hand. Merge perfect. dupa care am pus-o pe a mea (Denso) inapoi pentru ca era filtru infundat. Acum 3 saptamani am facut toate schimburile dar filtrul probabil era defect. avea ceva de cauciuc ce obtura iesirea. S-a muncit degeaba la ea. Asta e. E problema celor de la service. Cat despre pompa de 50 ron nici gand . am sunat la unix si al padrino si la ambele era 3100ron. de ce - nu stiu . probabil iti venea toata sonda ce intra in rezervor. oricum s-a rezolvat. Din service am aflat ca oricum merg bine cele de opel modele mai vechi (tot cu injectie monpunct). cele de la masini cu injectie multipunct dau presiune mai mare si forteaza apoi o garnitura de la ansamblul injector. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex44 Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Re: compatibilitati piese samurai stie cineva ce etrieri s-ar potrivi fara prea multe modificari??:tk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikz Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Re: compatibilitati piese samurai partea cu etrierii ma intereseaza si pe mine! SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikz Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Re: compatibilitati piese samurai intre timp am mai citit documentatie si am gasit ca telescoapele spate se potrivesc si de la niva. Cele de niva sunt un mic mai lungi, insa prinderile sunt aceleasi. SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dandoru Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Stie cineva daca amortizoarele spate de Jimny se potrivesc la Samurai pe elicoidale? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boss2real Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Are cineva idee de compatibilitati la monoinjectorul pentru motorul G13BA? Ori la bal, ori la spital!!! Suzuki samurai 1,3 carburatie '92 spaniol Link to comment Share on other sites More sharing options...
LorDeko Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Are cineva idee de compatibilitati la monoinjectorul pentru motorul G13BA? Ai putea sa-ti comanzi unul de Swift .Sunt identice motoarele:wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Tampoanele limitatoare de cursa la puntea fata le-a gasit cineva undeva de cumparat originale sau a gasit vre-o compatibilitate la ele? merci Merg cele de Damas. Am luat astazi de la King, au codul 42150A80D10 si au costat 28 de lei bucata. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 (edited) Re: compatibilitati piese samurai Vasul de expansiune de la circuitul de racire este identic cu cel de Damas care are codul 94581967 si costa 11 ron. De la KingAuto. Bucsele de cauciuc de la arcurile foi, cele mici, de la cercei, sunt identice, evident, cu cele de la Damas. Au codul 94583349 si costa 3 ron la KingAuto si 5 ron la Radacini. La AlPadrino, cele originale, cod 09305-13002, costau 10 ron. Cam mult, in conditiile in care este nevoie de 16 bucati daca le schimbi pe toate. Nu am gasit echivalenta pentru bucsele mari. La AlPadrino au fabulosul pret de 80 ron bucata! Si trebuie 8 ! :hl Edited November 5, 2010 by minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
omoroka Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Merg cele de Damas. Am luat astazi de la King, au codul 42150A80D10 si au costat 28 de lei bucata. bune informatii. merci :h5 Va salut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drxvet Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Am si eu o problemuta -nu gasesc telescoape pentru Samurai VX pe elicoidale ignorance is blessing Link to comment Share on other sites More sharing options...
szmaco Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Ceva compatibilitati pt un maner portiera exterior? Sau ma poate ajuta vreun coleg cu unu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
proof Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Ceva compatibilitati pt un maner portiera exterior? Sau ma poate ajuta vreun coleg cu unu? Stanga sau dreapta - sunt diferite. La magazinele Unix le gasesti, dca nu au pe stoc, comanda. nu costa mai mult de 100 lei. SAMURAI SJ stock Link to comment Share on other sites More sharing options...
szmaco Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Stanga sau dreapta - sunt diferite. La magazinele Unix le gasesti, dca nu au pe stoc, comanda. nu costa mai mult de 100 lei. De cel de pe partea dreapta am nevoie....si o sa vad daca-l gasesc pe stoc..Multam fain!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex44 Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Re: compatibilitati piese samurai manerele de la interior, care ridica macaraua de geam...stie cineva de la ce se potrivesc - de la dacie sigur nu:wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts