Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

compatibilitati piese samurai

suzimm
 Share

Recommended Posts

Re: compatibilitati piese samurai

Eu am schimbat toate crucile cu U050 de la GKN, au 23,8mm.

Masina este Santana din 92 cu motor injectie.

Nu stiu cit de bune sunt, le-am luat de la cfantana si de la Alpadrino.

Ungatoarele cu care vin sunt imense si nu pot fi lasate insurubate in exploatare ca ingradesc miscarea. Dupa ungere am acoperit gaura cu surub de 6 cu cap mic.

Am scapat de vibratiile cauzate de cardane.

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

• Replies 897
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Stie cineva daca se potrivesc aparatoari de noroi pentru aripi fata-spate la Samurai de la alte masini ?

Special pentru Samurai nu cred ca exista .

Vreau sa ma apuc de tablaraie in primavara si ca sa evit cat mai mult reaparitia ruginei as vrea sa pun niste aparatoare de noroi din plastic.

Edited by gigi_kent86

pompa benzina samurai

M-a lasat pompa de benzina la un Samurai sj80 cu arcuri elicoidale.

codul original este 15100-80C30.

Stie cineva daca se potriveste de la alta masina sau daca aveti date caracteristice, gen debit, pentru a putea gasii ceva asemanator ca si caracteristici?

Multumesc!

am gasit caracteristici de presiune . trebuie ceva de 2,7 bari. o sa adaptez ceva cu aceasta presiune. cand e gata atunci va anunt ce am pus. M-ai astept niste bucsi si apoi o bag in service. Acum merg pe gaz si nu am nevoie urgenta de pompa.

sa imi zici si mie unde ai gasit tu cu 50 lei pompa noua de benzina de samurai sa ma duc sa iau si eu vreo 10-20,sa le am acasa...eu sub 270-300 lei nu am gasit pe nicaieri..

si am pus tot improvizatii:de logan,Solenta,opel,etc.dar sa sti ca a mers cu toate.una singura nu am nimerit-o!!nu stiu de ce masina ea fost,dar daca bagam piciorul brusc in gaz se punea in bot.dar pentru aia mergea si aia destul de bine!

zi te rog unde ai gasit pompe de banzina cu 50 lei,ca e multa lume interesata.nu de pompa neaparat,ci de ADEVAR!!!:tk

• 2 weeks later...

Am pus de ford focus second hand. Merge perfect. dupa care am pus-o pe a mea (Denso) inapoi pentru ca era filtru infundat. Acum 3 saptamani am facut toate schimburile dar filtrul probabil era defect. avea ceva de cauciuc ce obtura iesirea. S-a muncit degeaba la ea. Asta e. E problema celor de la service. Cat despre pompa de 50 ron nici gand . am sunat la unix si al padrino si la ambele era 3100ron. de ce - nu stiu . probabil iti venea toata sonda ce intra in rezervor. oricum s-a rezolvat. Din service am aflat ca oricum merg bine cele de opel modele mai vechi (tot cu injectie monpunct). cele de la masini cu injectie multipunct dau presiune mai mare si forteaza apoi o garnitura de la ansamblul injector.

Tampoanele limitatoare de cursa la puntea fata le-a gasit cineva undeva de cumparat originale sau a gasit vre-o compatibilitate la ele?

merci

Merg cele de Damas. Am luat astazi de la King, au codul 42150A80D10 si au costat 28 de lei bucata.

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Vasul de expansiune de la circuitul de racire este identic cu cel de Damas care are codul 94581967 si costa 11 ron. De la KingAuto.

Bucsele de cauciuc de la arcurile foi, cele mici, de la cercei, sunt identice, evident, cu cele de la Damas. Au codul 94583349 si costa 3 ron la KingAuto si 5 ron la Radacini.

La AlPadrino, cele originale, cod 09305-13002, costau 10 ron. Cam mult, in conditiile in care este nevoie de 16 bucati daca le schimbi pe toate.

Nu am gasit echivalenta pentru bucsele mari. La AlPadrino au fabulosul pret de 80 ron bucata! Si trebuie 8 ! :hl

Edited by minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Ceva compatibilitati pt un maner portiera exterior? Sau ma poate ajuta vreun coleg cu unu?

Stanga sau dreapta - sunt diferite. La magazinele Unix le gasesti, dca nu au pe stoc, comanda. nu costa mai mult de 100 lei.

SAMURAI SJ stock

Stanga sau dreapta - sunt diferite. La magazinele Unix le gasesti, dca nu au pe stoc, comanda. nu costa mai mult de 100 lei.

De cel de pe partea dreapta am nevoie....si o sa vad daca-l gasesc pe stoc..Multam fain!!

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use