omoroka Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Stie cineva daca se potrivesc la Samurai jante de 16" de la alte masini? Va salut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yknot Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Re: compatibilitati piese samurai De la aro si ims. 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest valah Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 (edited) Re: compatibilitati piese samurai Multumesc. Si eu aveam aceiasi ''dilema'' .:tk Edited August 29, 2010 by valah Link to comment Share on other sites More sharing options...
omoroka Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Re: compatibilitati piese samurai De la aro si ims. alea de la ARO sunt pe 16? unde gasesc de cumparat? :D Va salut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panturescu Ion Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Re: compatibilitati piese samurai telescoape fata + spate stie cineva de la ce se pot adapta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manu-2lgp Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Stie cineva daca se potrivesc la Samurai jante de 16" de la alte masini? Am intrebat si eu asta mai demult pt ca am trecute in talon si roti pe 16. Raspunsul a fost Aro (modelele mai vechi, nu cele spitate) si Jeep CJ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex44 Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Re: compatibilitati piese samurai telescoape fata + spate stie cineva de la ce se pot adapta. daca citesti primul post ai sa vezi ca pentru spate merg cele de papuc...doar trebuiesc scoase bucsele de pe amortizoare, prin presare. si pe fata tot de papuc dar trebuiesc modificate la prinderea superioara. spor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady_petre Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Re: compatibilitati piese samurai raportat la telescoape daca nu ai inaltare de suspensie nu are sens sa adaptezi, mai bine pui pe original pentru samurai deorece pretul nu e mare si is calculate anume ptr masina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PYZ Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Re: compatibilitati piese samurai raportat la telescoape daca nu ai inaltare de suspensie nu are sens sa adaptezi, mai bine pui pe original pentru samurai deorece pretul nu e mare si is calculate anume ptr masina. Exact! Eu dupa ce am springuit arcurile de pe fata si am mai pus o foaie, a trebuit sa cumpar inaltatoare de amortizor pentru amortizoare de Dacia(pt. spate).Amortizoarele originale erau deschise aproape la maxim si la denivelari bateau in cap de cursa de imi era sa nu le rup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
proof Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Re: compatibilitati piese samurai alea de la ARO sunt pe 16? unde gasesc de cumparat? :D Nu recomand jenti de ARO din 2 motive : - lovesc in etriere pe fata - cu o mica inginerie pana la urma merg; - cantareste janta originala si una de ARO - ai sa observi diferente majore de greutate, totusi daca vrei sa schimbi mai des planetare s.a. este problema ta. Bafta:cl SAMURAI SJ stock Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzimm Posted August 30, 2010 Author Share Posted August 30, 2010 Re: compatibilitati piese samurai frana de mana stie cineva o compatibilitate,,,,mentionez ca de samurai am gasit la 300 ron....alta varianta mai ieftina m-ar interesa...multumesc! audi a4b8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosd13 Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Salut, Daca te referi la cablu in toamna trecuta am cumparat eu cu 100 si ceva de ron (doar partea lunga fara bucata scurta pt a 2a roata). Cred ca poti sa mai cauti furnizori poate gasesti mai ieftin. Dragos Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link to comment Share on other sites More sharing options...
omoroka Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Salut, Daca te referi la cablu in toamna trecuta am cumparat eu cu 100 si ceva de ron (doar partea lunga fara bucata scurta pt a 2a roata). Cred ca poti sa mai cauti furnizori poate gasesti mai ieftin. Dragos Asa e, una bucata cablu frana de mana costa 112RON la UNIX, am schimbat eu acum 2 saptamani. Atentie, de la levier la roti vin 2 cabluri, cate unu pe fiecare roata, cel putin la Suzuki Samurai. La SJ410/SJ413 s-ar putea sa fie diferit. Va salut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manu-2lgp Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Re: compatibilitati piese samurai . La SJ410/SJ413 s-ar putea sa fie diferit. La SJ410 e o singura bucata de cablu, Frina e pe cutia de transfer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yknot Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Re: compatibilitati piese samurai A gasit cineva inlocuitor la bucsa de la coloana de directie? Cea de la compartimentul motor. 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kermit Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Sistemul ala de cruce sau flansa de cauciuc? Flansa de cauciuc am gasit-o originala la reprezentanta Suzuki la un pret ok. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yknot Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Ma refer la bucsa care se gaseste in capatul coloanei de directie, cea cu axul volan, care se poate vedea din compartimentul motor linga panoul pedalier. 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrei.mihailov Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Fratilor, stati calmi. De un an de zile, de cand am luat Samurai-ul, caut capul ala de bara. L-am gasit la un moment dat pe un site la francezi :dr3:dr3:dr3 am dat pe el 20 euro + 25 euro transportul si mi-au trimis d'ala simplu(ca la Samuraiele mai vechi) La Unix este pe site, dar nu il aduc nici macar pe comanda. De cateva luni il tot stresez pe Marius Turagmes. A cautat peste tot in BV si nu se gaseste. Toti il aduc pe comanda in 2 sapt, dar apoi iti zice ca nu-l au. :uameni Intr-un final l-am comandat la in garaj.ro, am fost ieri si am platit avansul, cu promisiunea ca mi-l aduc joi. Acum sa vedem cat de seriosi sunt, ca mi-au zis ca-l comanda direct de afara. L-am mai gasit si la B&S dar era undeva la aproape 400 ron :uameni Capatul ala de bara e asa o mare dandana incat eu am schimbat configuratia sistemului. Cu ocazia asta am obtinut si o directie mult mai solida plus capete de bara de Toyota. Practic am eliminat al treilea pivot. Pentru cei care au SPOA e simplu, pentru ceilalti presupun ca se poate face o adaptare. Eu am adus kitul din State. Pentru cine este interesat, il putem poza, masura, etc. Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrei.mihailov Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Re: compatibilitati piese samurai la homocinetica sunt niste semeringuri si ceva garnituri d etansare...stie cineva cotele sau marimea lor? Semering - TBY 50 68 7/10,5 Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link to comment Share on other sites More sharing options...
boss2real Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Bancheta de la Renault(duba mai veche) de langa scaunul soferului (cea cu 2 locuri)....din auzite Confirm, am montat eu pe a mea bancheta de renault trafic..intra perfect si e chiar ok... Ori la bal, ori la spital!!! Suzuki samurai 1,3 carburatie '92 spaniol Link to comment Share on other sites More sharing options...
claudiu c Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Re: compatibilitati piese samurai nu stiu daca a mai scris cineva dare eu am primit un contact cu cheie si cu blocatorul volanului de la damas si este aceelas ca de suzuki samurai Link to comment Share on other sites More sharing options...
rechinu Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Re: compatibilitati piese samurai In mod normal se potriveste de Vitara, insa Sami al meu a avut un model rar de contact pe care n-am reusit sa-l gasesc pe nicaieri. I-am pus unul de Raba cu buton ptr demaror si e ok. Astfel ai si antifurt si am iesit mult mai ieftin LIVE FREE OR DIE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Antifurt ...nu chiar . Sistemul in cauza de la samuraiul tau a fost folosit din prima de citeva persoane ( doi domni si doua doamne , fiecare separat ...) ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiNeTic Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 (edited) Re: compatibilitati piese samurai A gasit cineva inlocuitor la bucsa de la coloana de directie? Cea de la compartimentul motor. Deci de acolo se aude tacanitul ala?....care e solutia pana la urma? Are cineva un cod sau ceva? Edited September 30, 2010 by KiNeTic OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link to comment Share on other sites More sharing options...
rechinu Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Legat de tampoanele de la cutia de transfer, eu am pus zilele acestea tampoane de cutie de Dacie model vechi, din care am taiat cu flex-ul cele doua margini care veneau un pic ridicate. Acum voi vedea cat vor tine. O sa revin cu informatii LIVE FREE OR DIE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts