Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

compatibilitati piese samurai

suzimm
 Share

Recommended Posts

• Replies 897
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: compatibilitati piese samurai

Stie cineva daca se potrivesc la Samurai jante de 16" de la alte masini?

Am intrebat si eu asta mai demult pt ca am trecute in talon si roti pe 16.

Raspunsul a fost Aro (modelele mai vechi, nu cele spitate) si Jeep CJ.

telescoape fata + spate stie cineva de la ce se pot adapta.

daca citesti primul post ai sa vezi ca pentru spate merg cele de papuc...doar trebuiesc scoase bucsele de pe amortizoare, prin presare.

si pe fata tot de papuc dar trebuiesc modificate la prinderea superioara.

spor!

raportat la telescoape daca nu ai inaltare de suspensie nu are sens sa adaptezi, mai bine pui pe original pentru samurai deorece pretul nu e mare si is calculate anume ptr masina.

raportat la telescoape daca nu ai inaltare de suspensie nu are sens sa adaptezi, mai bine pui pe original pentru samurai deorece pretul nu e mare si is calculate anume ptr masina.

Exact! Eu dupa ce am springuit arcurile de pe fata si am mai pus o foaie, a trebuit sa cumpar inaltatoare de amortizor pentru amortizoare de Dacia(pt. spate).Amortizoarele originale erau deschise aproape la maxim si la denivelari bateau in cap de cursa de imi era sa nu le rup.

alea de la ARO sunt pe 16? unde gasesc de cumparat? :D

Nu recomand jenti de ARO din 2 motive :

- lovesc in etriere pe fata - cu o mica inginerie pana la urma merg;

- cantareste janta originala si una de ARO - ai sa observi diferente majore de greutate, totusi daca vrei sa schimbi mai des planetare s.a. este problema ta.

Bafta:cl

SAMURAI SJ stock

frana de mana stie cineva o compatibilitate,,,,mentionez ca de samurai am gasit la 300 ron....alta varianta mai ieftina m-ar interesa...multumesc!

audi a4b8

Salut,

Daca te referi la cablu in toamna trecuta am cumparat eu cu 100 si ceva de ron (doar partea lunga fara bucata scurta pt a 2a roata).

Cred ca poti sa mai cauti furnizori poate gasesti mai ieftin.

Dragos

Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage

Salut,

Daca te referi la cablu in toamna trecuta am cumparat eu cu 100 si ceva de ron (doar partea lunga fara bucata scurta pt a 2a roata).

Cred ca poti sa mai cauti furnizori poate gasesti mai ieftin.

Dragos

Asa e, una bucata cablu frana de mana costa 112RON la UNIX, am schimbat eu acum 2 saptamani. Atentie, de la levier la roti vin 2 cabluri, cate unu pe fiecare roata, cel putin la Suzuki Samurai. La SJ410/SJ413 s-ar putea sa fie diferit.

Va salut !

• 2 weeks later...

Fratilor, stati calmi.

De un an de zile, de cand am luat Samurai-ul, caut capul ala de bara. L-am gasit la un moment dat pe un site la francezi :dr3:dr3:dr3 am dat pe el 20 euro + 25 euro transportul si mi-au trimis d'ala simplu(ca la Samuraiele mai vechi)

La Unix este pe site, dar nu il aduc nici macar pe comanda.

De cateva luni il tot stresez pe Marius Turagmes. A cautat peste tot in BV si nu se gaseste. Toti il aduc pe comanda in 2 sapt, dar apoi iti zice ca nu-l au. :uameni

Intr-un final l-am comandat la in garaj.ro, am fost ieri si am platit avansul, cu promisiunea ca mi-l aduc joi. Acum sa vedem cat de seriosi sunt, ca mi-au zis ca-l comanda direct de afara.

L-am mai gasit si la B&S dar era undeva la aproape 400 ron :uameni

Capatul ala de bara e asa o mare dandana incat eu am schimbat configuratia sistemului. Cu ocazia asta am obtinut si o directie mult mai solida plus capete de bara de Toyota. Practic am eliminat al treilea pivot. Pentru cei care au SPOA e simplu, pentru ceilalti presupun ca se poate face o adaptare. Eu am adus kitul din State. Pentru cine este interesat, il putem poza, masura, etc.

Samurai - pentru extrem

Patrol y60 LWB - pentru expeditii

Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place...

Bancheta de la Renault(duba mai veche) de langa scaunul soferului (cea cu 2 locuri)....din auzite

Confirm, am montat eu pe a mea bancheta de renault trafic..intra perfect si e chiar ok...

Ori la bal, ori la spital!!!

Suzuki samurai 1,3 carburatie '92 spaniol

In mod normal se potriveste de Vitara, insa Sami al meu a avut un model rar de contact pe care n-am reusit sa-l gasesc pe nicaieri. I-am pus unul de Raba cu buton ptr demaror si e ok. Astfel ai si antifurt si am iesit mult mai ieftin

LIVE FREE OR DIE!

Antifurt ...nu chiar . Sistemul in cauza de la samuraiul tau a fost folosit din prima de citeva persoane ( doi domni si doua doamne , fiecare separat ...)

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

A gasit cineva inlocuitor la bucsa de la coloana de directie? Cea de la compartimentul motor.

Deci de acolo se aude tacanitul ala?....care e solutia pana la urma?

Are cineva un cod sau ceva?

Edited by KiNeTic

OFFROAD CLUB SIBIU

Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut

Legat de tampoanele de la cutia de transfer, eu am pus zilele acestea tampoane de cutie de Dacie model vechi, din care am taiat cu flex-ul cele doua margini care veneau un pic ridicate. Acum voi vedea cat vor tine. O sa revin cu informatii

LIVE FREE OR DIE!

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use