kamikz Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Re: compatibilitati piese samurai incearca si tu prima data cu marcile coreene, nu sari direct la cele romanesti. Eu as merge pe urm variante, nu neaparat in ordinea asta: Swift, Damas, Lastun, Tico.. nu are nimeni un ETKA instalat? SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyH_vl Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Re: compatibilitati piese samurai manerele de la interior, care ridica macaraua de geam...stie cineva de la ce se potrivesc - de la dacie sigur nu:wink: Merg de TICO fara probleme .... folosesc asa ceva si sunt OK ...:h5 Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex44 Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Merg de TICO fara probleme .... folosesc asa ceva si sunt OK ...:h5 merci mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady_petre Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Re: compatibilitati piese samurai vreau sa montez frane pe disc pe spate, ce etrieri pot pune in locul celor de samurai,etrieri care sa aiba si comanda ptr frana de mana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Bucsele de cauciuc de la arcurile foi, cele mici, de la cercei, sunt identice, evident, cu cele de la Damas. Au codul 94583349 si costa 3 ron la KingAuto si 5 ron la Radacini. La AlPadrino, cele originale, cod 09305-13002, costau 10 ron. Cam mult, in conditiile in care este nevoie de 16 bucati daca le schimbi pe toate. Nu am gasit echivalenta pentru bucsele mari. La AlPadrino au fabulosul pret de 80 ron bucata! Si trebuie 8 ! :hl Astazi am mai gasit bucse cercei arc (cele mici) de Damas la Radacini Militari cu 1,2 ron. La Japanparts au codul RU-812 si costa 3,5 ron la BardiAuto. Am cumparat si bucsele mari, de la Japanparts cod RU-811, cod suzuki 41331-62020, tot de la Bardi cu 3,5 ron. Stiu ca cele de poliuretan sunt mult mai rezistente, dar cel mai ieftin kit l-am gasit la http://www.bits4vits.co.uk cu 55 lire + 12 lire transportul. De cauciuc le-am luat pe toate 24 cu 50 ron. :y 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
omoroka Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Astazi am mai gasit bucse cercei arc (cele mici) de Damas la Radacini Militari cu 1,2 ron. La Japanparts au codul RU-812 si costa 3,5 ron la BardiAuto. Am cumparat si bucsele mari, de la Japanparts cod RU-811, cod suzuki 41331-62020, tot de la Bardi cu 3,5 ron. Stiu ca cele de poliuretan sunt mult mai rezistente, dar cel mai ieftin kit l-am gasit la www.bits4vits.co.uk cu 55 lire + 12 lire transportul. De cauciuc le-am luat pe toate 24 cu 50 ron. :y Zi-mi si mie te rog dimensiunile bucselor mici. Vreau sa stiu daca pot fi montate la cutia de transfer. Va salut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Zi-mi si mie te rog dimensiunile bucselor mici. Vreau sa stiu daca pot fi montate la cutia de transfer. D1=30mm L totala=32 gulerul are D2=38mm si 7mm grosime (din cei 32) gaura are 13mm este putin mai inalta decit tamponul original (29mm) dar taiata si polizata incape la fix. mi se pare totusi putin cam rigid cauciucul. bucsele de damas sunt dintr-un cauciuc putin mai moale decit cele de suzuki originale. vreau sa comand din italia tampoanele astea de la ashika/japanparts ca am drum pe acolo in curind. este cineva amator sa dam o comanda mai mare? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
omoroka Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Re: compatibilitati piese samurai D1=30mm L totala=32 gulerul are D2=38mm si 7mm grosime (din cei 32) gaura are 13mm este putin mai inalta decit tamponul original (29mm) dar taiata si polizata incape la fix. mi se pare totusi putin cam rigid cauciucul. bucsele de damas sunt dintr-un cauciuc putin mai moale decit cele de suzuki originale. vreau sa comand din italia tampoanele astea de la ashika/japanparts ca am drum pe acolo in curind. este cineva amator sa dam o comanda mai mare? Tampoanele cutiei de transfer le gasesti si la noi la unix (vezi ca am postat eu mai sus). Sunt facute tot de ashika si costa in jur de 45 ron. Eu vreau sa folosesc bucse cu suruburi trecute prin ele pentru ca tin mai bine la cutia mea cu rapoarte schimbate. Dar am nevoie de bucsa cu diametru interior de 10mm. :h5 Va salut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
szmaco Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Re: compatibilitati piese samurai De cel de pe partea dreapta am nevoie....si o sa vad daca-l gasesc pe stoc..Multam fain!! Inca mai sunt in cautarea lui...am intrabat la unix dar n-am primit nici un raspuns...astept sugestii in continuare!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jicu Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Re: compatibilitati piese samurai :wink:Faruri de Lada 1200 ,stergatoare (bratele ) de Trabant ,semnalizatoarele cu pozitie din bara fata de Dacia 1300 ,stopurile de papuc pick-up sau Saviem intra in bara spate perfect,trebuie trasa separat lumina marsarier,suporti motor de Opel, cuplaj elastic ax volan de Dacia 1300 sa inteleg ca intra stopurile de dacie cu totu oare numai 'geamurile" de pe stopurile de dacie se potrivesc pe stopurile originale Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 (edited) Re: compatibilitati piese samurai Pentru Capac Radiator de Samurai stiti vreo echivalenta ieftina si usor de gasit? :tk Edited May 15, 2018 by Astral VREUN / VREO ....FARA CRATIMA ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PYZ Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Pentru Capac Radiator de Samurai stiti vre-o echivalenta ieftina si usor de gasit? :tk Capacul de radiator(banuiesc ca te referi la buson) il gasesti la Unix sub 40 RON. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikz Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Pentru Capac Radiator de Samurai stiti vre-o echivalenta ieftina si usor de gasit? :tk conform documentlor capacul de radiator este compatibil de la vreo 60 de masini. enumar aici daihatsu rocky 2.8td, feroza 1.6i, honda accord I - IV 2.0, hond civic I-V 1.4-1.6i, jazz, mazda 323, 626, etc etc cod japanparts KH-C19, cod QH FC62, cod ASHIKA 33-c19 mai intrebati-ma ca mai stiu :old ps. imi mai amintesc vremuri cand un dop zdravan de pluta si niste carpa facea un capac de radiator universal cu supapa de siguranta :-) SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PYZ Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Re: compatibilitati piese samurai conform documentlor capacul de radiator este compatibil de la vreo 60 de masini. enumar aici daihatsu rocky 2.8td, feroza 1.6i, honda accord I - IV 2.0, hond civic I-V 1.4-1.6i, jazz, mazda 323, 626, etc etc cod japanparts KH-C19, cod QH FC62, cod ASHIKA 33-c19 mai intrebati-ma ca mai stiu :old ps. imi mai amintesc vremuri cand un dop zdravan de pluta si niste carpa facea un capac de radiator universal cu supapa de siguranta :-) Asa este, se potriveste la foarte multe masini de origine asiatica. Important este sa fie pansonat pe el " 0,9 " , adica supapa sa deschida la 0,9.Mai sint si altele care arata identic, dar au pansonat pe ele "1,1" (supapa deschide la "1,1").Desi diferenta pare infima, nu pot sa-ti spun cite probleme poti sa ai daca il pui pe cel care nu trebuie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Re: compatibilitati piese samurai conform documentlor capacul de radiator este compatibil de la vreo 60 de masini. enumar aici daihatsu rocky 2.8td, feroza 1.6i, honda accord I - IV 2.0, hond civic I-V 1.4-1.6i, jazz, mazda 323, 626, etc etc cod japanparts KH-C19, cod QH FC62, cod ASHIKA 33-c19 am cumparat azi de la unix un buson de radiator, echivalent cu codurile de mai sus (jakoparts: j1545002), dar care nu se potriveste la radiatorul meu, este mai mic. cel cumparat are diametrul de 45mm, originalul are diametrul de 58mm masina mea este samurai tintop, fabricata in spania 1992, cod motor g13ba. s-a mai intalnit cineva cu situatia asta? :tk 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PYZ Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Curios. Eu am un Samurai din '85 cu motor de 1.000 cmc(fabricat in Japonia) si unul din '92 cu motor de 1.300 cmc(G13BA-fabricat in Spania) si au acelasi tip e buson la radiator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Curios. Eu am un Samurai din '85 cu motor de 1.000 cmc(fabricat in Japonia) si unul din '92 cu motor de 1.300 cmc(G13BA-fabricat in Spania) si au acelasi tip e buson la radiator. busonul vechi si cel nou si inutil http://www.compot.ro/tranzit/DSCF5591.JPG http://www.compot.ro/tranzit/DSCF5596.JPG 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
omoroka Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Re: compatibilitati piese samurai busonul vechi si cel nou si inutil daca-i de la unix du-l inapoi ca ti-l primesc. off: ce rigla cu ascutitoare :grin: LE: eu am luat de la ei aerisitoare frana care nu s-au potrivit neam. le mai scapa si lor Va salut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikz Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Re: compatibilitati piese samurai acu nu am acces la catalog, dar as vrea sa verific si jakoparts-ul. Faptul ca care codul C10 si nu 19 pare un pic cam dubios. revin maine sau diseara cu detalii SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 (edited) Re: compatibilitati piese samurai acu nu am acces la catalog, dar as vrea sa verific si jakoparts-ul. Faptul ca care codul C10 si nu 19 pare un pic cam dubios. revin maine sau diseara cu detalii Am facut azi munca de cercetare pe site-ul producatorului http://www.herthundbuss.com si in pdf-ul cu pompe/termostate/capace corespunzator dimensiunilor busonuluii original (D=59mm, H=25mm) corespunde codul J1545000 si este folosit de Daihatsu, Honda, Mitsubishi, Nissan, Suzuki, Mazda, Toyota La Unix am cerut buson de samurai din 92, cod motor, etc.... si ei J1545002 mi-au dat. :uameni Goagal zice ca J1545000 a fost folosit de Suzuki la LJ80 si Alto 1! Cum a ajuns pe Sami meu e un mister. :y In caz ca mai are cineva nevoie, J1545000 are urmatoarele echivalente: Daihatsu: 16401-87709 Honda:19045-PN3-004 Mazda:0766-15-205 Mitsubishi:MB221633 Nissan: 21430-7C003 Toyota:17920-63210 Mi-am luat un buson turcesc de la un magazin de piese auto de camioane care s-a potrivit dimensional, dar care deschide la 0,6 bari. Nu e cum trebuie, dar e mai bine decit unul care pisa antigel pe la garnitura. Stiti un magazin bun de piese de Nissan si Toyota? Edited November 17, 2010 by minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikz Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Re: compatibilitati piese samurai m-am cam debusolat cu capacul asta. M-am uitat in tecdoc si zice asa: http://img163.imageshack.us/img163/8315/radcap1.jpg http://img440.imageshack.us/img440/2405/radcap2.jpg dimensiunile pentru acelasi produs pe japanparts sunt diferite (!) http://img258.imageshack.us/img258/9338/radcap3.jpg la lista de compatibilitati unele modele corespund, altele nu. interesant, nu? SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yknot Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Cred ca am rezolvat si problema rulmentilor spate. Dupa cum probabil stiti, sunt 2 variante de rulmenti: mai lat(varianta noua) fara distantier si mai ingust care necesita distantier. Rulment se gaseste in varianta veche, cod 62072rs insa nu gaseam separat distantierul si inelul care tine rulmentul. S-a dovedit ca Damas este inca o data de ajutor, codurile acestora fiind 94583507 - inel si 94583522 - distantier. 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dandoru Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Re: compatibilitati piese samurai Daca intereseaza pe cineva, incuietorile de Tico se potrivesc. Trebuie pilit putin si gata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex44 Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Re: compatibilitati piese samurai stie cineva macaralele de la geamuri de la ce se potrivesc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dandoru Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Re: compatibilitati piese samurai As avea nevoie de amortizoare fata la modelul cu arcuri elicoidale. Un coleg de forum a gasit originale, dar sun 750 lei bucata, ceea ce este foarte mult. Am mai pus intrebarea, daca ma poate ajuta cineva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts