RZV Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Spor la treba si pregatiri... Am cheile lui Oliver-Lichter de la Samy+ carutzul la Bucuresti.....dak fac o invirteala il aduc pina acolo sii arat noroiul!?!:grin: Momentan nu promit nimik......sa-i vad reactia dupa postul asta :ha::ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kermit Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 ai grija ... ca e contagioasa treaba TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutzt Posted September 5, 2010 Share Posted September 5, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 eu cred ca samuraiul lui oliver ar vrea sa vina la suzuki fest:grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau_D Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Salut Tupare, Am citit mai sus postul tau vis-a-vis de programul de desfasurare ...etc. Poti sa imi spui Vineri, cu aproximatie, la ce ora e intrarea pe traseu? Merci mult. Pentru cei care nu stiu cum e un astfel de eveniment aici vedeti cum a fost anii trecuti :wink: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=44742 editia 2009 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=39289 editia 2008 Un om puternic poate muta muntii, un om destept, ii lasa acolo ca nu il deranjeaza!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Vineri o sa se plece in traseu in jur de ora 10. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
lichter Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Bai RZV-ule, dupa ce mi-ai "frint" inima cind mi-ai refuzat invitatia de a-mi fi copilot la Suzuki Fest, acum vrei sa imi calaresti cotetul? :cr3 Am senzatia ca nu ai mai luat ceva tare in DOS (Disk Operating System, ca sa nu ne ia CNA-ul) de mult :grin: Cotetul meu ti-ar tabaci pielea de metrosenzual, si nu as putea sa traiesc cu vinovatia asta :wink: Oricum, Samuraiul ar fi venit, daca avea roll-cage si bara spate, aviz amatorilor :grin: Eu oricum o sa astept aici in Praga porumbeii calatori cu poze si povesti de la Suzuki Fest-ul din 2010. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Cfantana ai primit pm de la mine? Legat de Suzuki fest... Da-mi te rog un tel. 0740806195. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted September 6, 2010 Author Share Posted September 6, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Bai RZV-ule, dupa ce mi-ai "frint" inima cind mi-ai refuzat invitatia de a-mi fi copilot la Suzuki Fest, acum vrei sa imi calaresti cotetul? :cr3 Am senzatia ca nu ai mai luat ceva tare in DOS (Disk Operating System, ca sa nu ne ia CNA-ul) de mult :grin: Cotetul meu ti-ar tabaci pielea de metrosenzual, si nu as putea sa traiesc cu vinovatia asta :wink: Oricum, Samuraiul ar fi venit, daca avea roll-cage si bara spate, aviz amatorilor :grin: Eu oricum o sa astept aici in Praga porumbeii calatori cu poze si povesti de la Suzuki Fest-ul din 2010. Stai linisit ca da ii dai cotelul nu il primim decat la STANDARD :top Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Stai linisit ca da ii dai cotelul nu il primim decat la STANDARD :top La Standard pe RZV-ul ca oricum pana termina traseu ajunge pe ala de extrem. @Lichter Eu zic sa nominalizezi niste piloti pentru fiecare clasa , care sa il conduca pe la Suzuki Fest, ca de venit sigur vrea sa vina ( de Jack vorbesc :grin: ) i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forte Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Intrebari: - pe unde v-ati cazat, aveti o situatie? - la OPEN se poate merge fara toliu si cu MT-uri? Sau ma indrept spre STANDARD! - a plouat in zona? - unde, ce si cum mai faceti? P.S. Desi bantui pe acest forum de multa vreme ... este prima mea intalnire adevarata! Emotii imense! Atat de imense incat acum sunt racit! :ypu :hl Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutzt Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 (edited) Re: Suzuki Fest 2010 Salut A plouat un pic duminica e noroiutz, dar acum e soare si frumos.:grin: La open se poate merge fara troliu. Lasa standardu pentru cei cu masini standard. Noi suntem pe aici, la trasee:grin:. pana acum pe site s-au inscris: gabi vitara forte cristea radu dream_car sese tutuianu robert vitalies romeo jantea mrjv samuradu kermit hermeneanu marius estelle anajorza semaca timeea abri csaba abri sandor clau stane rares dragan + cei care nu s-au inscris pe site:h5 Edited September 7, 2010 by ionutzt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutzt Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 intre timp am mai negociat pretul la Hotelul Cavalerului care este cel mai nou htel din Sighisoara si de 4 stele, care acum costa 150 lei camera dubla. tel . : 0744 518 070. recomand Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Mai avem o zi la strans suruburi :ha: Ne vedem maine la pranz ....daca nu termin.... atunci pe seara:grin: PS: Daca nu termin nici pana maine seara .....ne vedem maine noapte :ha: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stane Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Daca nu e prea tarziu, ma inscriu si eu pa lista pilotilor pentru "troaca" lui Oliver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberto Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Mai avem o zi la strans suruburi :ha: Ne vedem maine la pranz ....daca nu termin.... atunci pe seara:grin: PS: Daca nu termin nici pana maine seara .....ne vedem maine noapte :ha: Sese spune daca e cazul ca ne strangem mai multi si venim sa dam o mana de ajutor...:2dr Samurai SJ413-87 KingQuad 700 -07 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greby93 Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Un samurai doar cu Simexuri, la ce categorie e voie(sau ar merge)? Va incurca tare inca o inscriere? Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutzt Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 traseele de open le-am facut fara troliu , doar cu indemanare :grin:, deci nu ne incurca deloc. cat mai multe suzukiuri cat mai bine:h5. de altfel vad ca deja v-ati inscris. va asteptam!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
romica21 Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Mi-am dorit sa vin si eu la acest eveniment despre care am auzit numai lucruri faine. Din pacate sunt prins intr-un alt fel de eveniment(eXtreme Wheels) Va urez distractie maxima si mult namol !!!!!!!!!:x BAFTA, PARTENERE !! :2dr romica Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Un samurai doar cu Simexuri, la ce categorie e voie(sau ar merge)? Va incurca tare inca o inscriere? ia-o si tu cu inceputul.... de la Standard, apropo, ai carnet de conducere ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
YO2LZP Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Merge cineva din Timisoara/Arad? 0744616745 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tutti Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 URARE DE SUZUKI FEST Off-road fara de pereche Si noroi s-aveti cu caru'. Sa fiti toti intr-o.... Ureche Si nebuni precum Tzuparu!:y:y:y Link to comment Share on other sites More sharing options...
romeo Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Am sa ratez participarea din cauza unor probleme care ma tin pe loc. Primiti, va rog, invidia mea pentru participanti si scuzele pentru organizatori. romeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulianul Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Si maine dimineata ... Banzaaaaai.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yknot Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Asteptam impresii/poze. 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulianul Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 :banana organizare de exceptie, vremea superba in toate zilele, atmosfera de neuitat :h5, aventura cat cuprinde si curaj nebun pe trasee! Dar mai bine vorbesc pozele: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts