cfantana Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Invitatie pentru toti posesorii si fanii Suzuki: Cu placere va anuntam cea de-a treia editie a evenimentului Suzuki Fest, singura intalnire monomarca a masinilor 4x4. In acest an evenimentul va avea loc la Sighisoara in perioada 9-12 septembrie. Ca de fiecare data, intrunirea nu are caracter de competitie, se pune accent pe socializare, plimbare si spritz. Organizatorii au pregatit trasee pentru toate clasele de masini, in acest an find prima data cand se vor organiza trialuri nu doar pentru clasele open si extrem dar si pentru standard. Ca o noutate , in acest an ne bucuram si de sprijinul Suzuki Romania, care va fi prezent si cu un stand de prezentare la locatie. Secretariatul evenimentului este la pensiunea Bella Vista, loc in care se vor desfasura mesele si petrecerile. Programul evenimentului este urmatorul: Joi 9 sept. -inscrierile, cazarea si berea de "Bun Venit". Vinri 10 sept.- Mic dejun. Plecarea in traseu. Traseul de vineri, ca de obicei, se parcurge in coloana, insotiti de masini ale organizatorilor. Pe parcursul traseului am pregatit niste probe speciale si niste bai de namol :) dar si o masa traditionala. Seara continua cu cina urmata de o petrecere cu DJ. Sambata 11 sept. - Mic dejun. Sambata este ziua de trialuri impartite pe cele 3 clase. La locul trialului se serveste si masa de pranz. Seara e marea petrecere, cu o masa copioasa, concert cu formatie, multa distractie si voie buna asa cum a fost de fiecare data. Duminica 12 sept.-Micul dejun si cafeaua de “La Revedere”. Taxa de participare in acest an este de 350 RON de persoana si include tot programul evenimentului si tricou Suzuki Fest. Pentru a multumi pe toti participantii am rezervat mai multe locatii pentru cazare incepand de la casute de 2 locuri, pensiuni de 2 si 3 stele si hotel de 4 stele. Ca o noutate in acest an se poate veni cu cortul, exista toalete ecologice si nu se percepe taxa de cort. Maine revin cu tarifele pentru cazare si numere de contact de la locatii. In cateva zile va fi gata si siteul evenimentului unde va fi si formularul de inscriere, dar pana atunci doritorii isi pot anunta si aici intentia de participare. Nu uitati sa mentionati si marimea tricoului! Va asteptam cu drag la Sighisoara!! Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic. Costin 0740806195 Ionut 0727338242 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted August 16, 2010 Author Share Posted August 16, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Pentru cei care nu stiu cum e un astfel de eveniment aici vedeti cum a fost anii trecuti :wink: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=44742 editia 2009 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=39289 editia 2008 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forte Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Anul trecut am fost spectator, anul acesta vreau sa si particip! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted August 16, 2010 Author Share Posted August 16, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Te asteptam :h5 Jimny POWER :banana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
kermit Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 De cand asteptam acest anunt ... i'm in. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dream_car Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 poti numara si doua sau trei echipaje de la agnita.In cateva zile :h5o sa iti spunem exact cati venim. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitalies Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Tzupare venim si noi - sper sa fie gata sami pana atunci. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolameister Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Da......in sfarsit.....In pncipiu venim si de la Brasov cu un Samurai si un (sau 2)Jimmy:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Fratelo si eu prezent precum am vorbit......... poop!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted August 17, 2010 Author Share Posted August 17, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 O sa iasa show mare,abia astept :h5 Ma bucura faptul ca cei care au fost la editiile precedente sunt primii care se inscriu,cred ca le-a placut dupa cum se vede :grin::2dr Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Nessum+Lady Bird. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
prislopan Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 prislopan + nevasta - de principiu la cort Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolameister Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 prislopan + nevasta - de principiu la cort :banana:banana:bananaiese Prislopan cu Sami!!!!!:2dr:2dr:2dr NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamuRadu Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 In sfirsit................ Vin si eu, evident. Tricou marimea L Daca se poate as dori sa imi rezerv numarul 42. Am participat la fiecare editie si am luat de fiecare data numarul ce imi arata virsta. (Ca sa nu uit ca intineresc). Ma inscriu la cazare tip cort. Astept site-ul pt inscriere. ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted August 18, 2010 Author Share Posted August 18, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Gata Radu,numarul 42 e al tau :h5 Siteul e aproape gata si maine o sa fie functional. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted August 18, 2010 Author Share Posted August 18, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 prislopan + nevasta - de principiu la cort Locul de cort e foarte misto,chiar langa pensiunea Bela Vista :wink: Va asteptam cu berea rece :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamuRadu Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Merci, astept detalii pt inscriere si plata ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutzt Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 inscrierea se face pe site, care este de acum, functional. www.suzukifest.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikamikaze Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Salut, primiti si persoane care au "tradat" aceasta super masina (samuraiul) care mi-a adus foarte multe satisfactii, dar .................si mitsu imi place:ha: KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutzt Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Ca de obicei primim pe oricine care a inteles:banana "spiritul Suzuki" si vrea sa vina la un spritz. Eu zic ca ucenicia pe Suzuki a contat :grin:. Insa nu vei putea puncta la trial unde probele sunt destinate in primul rand posesorilor de Suzuki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Imi doresc enorm sa pot ajunge...voi face tot posibilul ca macar intr-o seara sa fiu prezent. Oameni faini, distractie, ... tot ce vrei. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrJv Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 mrJv+romeo inscrisi pe site :D abia astept ps: cum alegem varianta de cazare? Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
kermit Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 (edited) Re: Suzuki Fest 2010 Kermit si vali => inscrisi pe site @adikamikaze numai asa ai voie sa te prezinti.... nu se vede prea bine dar uita-te la parasolarul lui sese :x Edited August 23, 2010 by kermit TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutzt Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 deseara va fi afisata lista cu hoteluri si pensiuni de toate categoriile unde s-au negociat preturi preferentiale dar si o lista acutalizata cu cei inscrisi pana in prezent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted August 23, 2010 Author Share Posted August 23, 2010 (edited) Re: Suzuki Fest 2010 Pentru cazare : Pensiunea Gia ** 35 RON/zi/pers www.hotelgia.ro Pensiunea San Gennaro *** 50RON/zi/pers www.nicolburg.ro Hotelul Cavalerului **** 100ROM/zi/pers E cel mai nou si luxos hotel din Sighisoara dar de nou ce e nu are inca site :grin: Contact 0744518070 Hotel Korona **** www.hotelkorona.ro La korona 168RON single 200RON dubla 273RON cu 3 locuri si 368RON patru locuri. Peste tot cand faceti rezervarea specificati pentru SuzukiFest. Camerele nu au fost rezervate,deci va rog sa faceti din timp rezervarile. Cine opteaza pentru cort nu trebuie sa faca nici o rezervare :grin: Edited August 24, 2010 by cfantana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts