Astral Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului .........am citit cu ceva timp in urma cum schimb nickname'ul,dar de la atatea cometarii,argumentari,integrale,limite si derivate am uitat :D Cum fac?Saru'mana! Nick-name-ul nu si-l pot schimba singuri userii, ci doar la cerere catre admin cu motive de bun-simt.......Da-mi pm si spune-mi despre ce e vorba....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Se poate implementa un sistem sa se numere doar primul post de la prezentarea membrilor? (sau mai bine nici unul ca la rubrica diverse). Cred ca intelegeti de ce... Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Se poate implementa un sistem sa se numere doar primul post de la prezentarea membrilor? (sau mai bine nici unul ca la rubrica diverse). Cred ca intelegeti de ce... Exista deja ! Ba mai mult, cei nou veniti(sistemul nu stie "sa-i veda" si pe cei vechi...) nu pot pune primul post in alta parte decat la Prezentarea membrilor ! Iar dupa acest prim post, poate posta oriunde, dar nu si la Vanzari.... In schimb, s-a considerat ca poate omul a intrat pe forum ca are o problema, are nevoie de o piesa si atunci are acces la Cumparari ca sa-si rezolve problema. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shark Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului As vrea sa stiu daca am posibilitatea de a deschide un thread privat (ascuns, care sa nu poata fi citit decat de utilizatorii inregistrati). Daca nu, se poate macar sa deschid unul normal care sa fie transformat in privat de catre un admin? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Putin cam ciudata solicitarea ta si nu prea cred ca e posibil decat prin schimbarea integrala a setarilor astfel incat postarile forumului sa nu mai fie vazute iarasi decat de useri.....ori interesul este ca si altii sa poata citi, afla un sfat, o idee si fara a fi nevoiti sa-si deschida cont..... Dar despre ce e vorba....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shark Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Dar despre ce e vorba....? Pai in esenta as dori sa dezbat alaturi de colegii de forum niste aberatii legislative. In plus, as vrea sa cunosc exact modul de intelegere a legii respective, riscurile la care se supune cel care o incalca, respectiv modalitati de ocolire. Legea respectiva se refera la transportul a mai mult de 2 persoane in autoturism transformat si omologat in autoutilitara cu 2 locuri. Am voie sa deschid un astfel de topic? Daca da, in ce sectiune? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Desigur, la sectiunea Juridic ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 (editat) Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului De ceva vreme, se tot face "reclama" sistemului de apreciere al userilor http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=795957&viewfull=1#post795957 Toate bune si frumoase, sistemul functioneaza, chiar daca steluta cu pricina e mai greu de gasit (chiar nu se poate face mai vizibila acea steluta?). Problema apare in momentul in care vreau sa repet operatia pentru acelasi user (fie in acelasi topic, fie in altul). Imi comunica: "You must spread some Reputation around before giving it to xxx again". Poate sa-mi spuna cineva care sunt limitarile/setarile acestui sistem? Ma gandesc ca poate ar fi util sa fie doar o limita de timp in a acorda "like-uri" sau "unlike-uri" aceluiasi user. Editat Iulie 11, 2012 de teddybear It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 12, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Am rezolvat eu problema cu vizibilitatea stelutei pt reputatie. Acum e galbena. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Am rezolvat eu problema cu vizibilitatea stelutei pt reputatie. Acum e galbena. Inca nu, sau pentru mine nu. Asa apare cand nu am cursorul deasupra Asa apare cand am cursorul deasupra S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Mai da-i refresh ca nici eu nu am vazut-o de la prima conectare.....:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Este, galbena:wink: S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Este, galbena:wink: S-auzim de bine S-o folosesti cu incredere ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului ........... Problema apare in momentul in care vreau sa repet operatia pentru acelasi user (fie in acelasi topic, fie in altul). Imi comunica: "You must spread some Reputation around before giving it to xxx again". Poate sa-mi spuna cineva care sunt limitarile/setarile acestui sistem? Ma gandesc ca poate ar fi util sa fie doar o limita de timp in a acorda "like-uri" sau "unlike-uri" aceluiasi user. Am aflat raspunsul : pentru a putea da din nou o steluta aceluiasi user, trebuie acordate stelute altor 20 useri, deci asa cum scrie si in raspunsul pe care ti l-a trimis robotul...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Sper ca nu s-a mai propus pana acum, dar la sectiunea "Mica Publicitate" consider ca ar fi util la partea de Anvelope / Jante sortarea anunturilo pe dimensiuni de genul 15" , 16" , 17" , alte marimi etc.. - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului este posibil sa se vada toate post-urile unui user? exemplu: un user doreste sa vanda o masina pe acest forum.daca e user vechi cu multe post-uri atunci daca s-ar putea viziona toate aceste post-uri atunci mai mult ca sigur s-ar putea afla multe lucruri,probabil,despre masina respectiva si defectele ei daca a avut bineinteles.ca poate acest user la vanzare sustine ca masina e foarte ok si ca nu a avut probleme cu ea dar de fapt in trecut candva cerea ajutor pe forum sau isi explica problemele cu masina. acest lucru cred ca ar fi de mare ajutor,dar daca acest lucru este deja posibil atunci imi cer scuze pentru postarea gresita :grin: Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Aici ai citit ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=626953&viewfull=1#post626953 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului multumesc frumos :tk:al Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misca Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Sper ca nu s-a mai propus pana acum, dar la sectiunea "Mica Publicitate" consider ca ar fi util la partea de Anvelope / Jante sortarea anunturilo pe dimensiuni de genul 15" , 16" , 17" , alte marimi etc.. Sustin ideea lui Bogdan_mb cu impartirea sectiunii de vanzari jante/anvelope pe diametre. Poate la iarna aveti timp sa le sortati, e foarte mult de munca :) Merci, mihai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului s-ar putea sa se modifice ceva la faptul ca user-i care nu au mai mult de 20 de postari sa se poata ,,baga in seama'',macar,in rubrica mica publicitate? :pl sa nu mai vorbesc de posibilitatea de a vinde sau a cumpara ceva. :wink: multumesc Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului s-ar putea sa se modifice ceva la faptul ca user-i care nu au mai mult de 20 de postari sa se poata ,,baga in seama'',macar,in rubrica mica publicitate? :pl sa nu mai vorbesc de posibilitatea de a vinde sau a cumpara ceva. :wink: multumesc Nu vom modifica aceasta regula. Daca vrei sa "te bagi in seama" in vreun anunt, il contactezi pe vanzator prin telefon, email sau PM si intrebi ce doresti sa stii. Daca vrei sa pui la vanzare ceva, atunci trebuie sa "platesti" pt ca nici sa mori nu e gratis in tara asta. In cazul nostru, plata este "in natura" adica trebuie sa ai minim 20 de posturi utile pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Te susțin 100% și nu cred ca sunt doar eu, mai degrabă să ridica nivelul de 20 la 40. Mulți nu fac diferența între un bazar și o comunitate.. - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 (editat) Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Hai sa ridicam mingea putin la fileu (mai sus): -30 de posturi sa "vezi" sectiunea de mica publicitate -50 de posturi daca vrei sa vinzi ceva -100 de posturi daca vrei sa vinzi o masina 4x4 -200 de posturi daca vrei sa vinzi doua masini 4x4 -300 de posturi daca vrei sa vinzi o masina non4x4 sau altfel ...sa se transforme posturile in puncte: -5 puncte la prezentare membri -20 puncte la prezentare de masina -1 punct = 1 post ptr restul ... Tehnic nu stiu daca vbuletinu permite asta ...dar cred ca ar fi ideal! :wink: Ptr contravenienti ... -as transforma functia BAN (excludere permanenta sau partiala de pe forum) in "read only" combinat cu "lipsa mesagerie privata" :wink: Editat Septembrie 15, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shark Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Hai sa ridicam mingea putin la fileu (mai sus): -30 de posturi sa "vezi" sectiunea de mica publicitate -50 de posturi daca vrei sa vinzi ceva -100 de posturi daca vrei sa vinzi o masina 4x4 -200 de posturi daca vrei sa vinzi doua masini 4x4 -300 de posturi daca vrei sa vinzi o masina non4x4 sau altfel ...sa se transforme posturile in puncte: -5 puncte la prezentare membri -20 puncte la prezentare de masina -1 punct = 1 post ptr restul ... Ideea asta e tare de tot! :ha: Si daca nu esti cuminte pe forum, esti penalizat prin puncte. Mai exact ti se sterg din posturi, la intamplare! :ha: Iar cand ai acumulat 50 puncte penalizare stai o tura. ... :tk Lasand gluma la o parte, zic sa nu exageram... Ideea cu transformarea BAN-ului insa mi se pare grozava. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Nu vom modifica aceasta regula. Daca vrei sa "te bagi in seama" in vreun anunt, il contactezi pe vanzator prin telefon, email sau PM si intrebi ce doresti sa stii. Daca vrei sa pui la vanzare ceva, atunci trebuie sa "platesti" pt ca nici sa mori nu e gratis in tara asta. In cazul nostru, plata este "in natura" adica trebuie sa ai minim 20 de posturi utile pe forum. La toate cele precizate de Max, va reamintesc ca accesul la "CUMPARARI" nu este conditionat de cele 20 postari, ci doar de prima postare care obligatoriu trebuie sa fie pe "Topicul de prezentare a membrilor". REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate