Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010

Postări Recomandate

• Răspunsuri 288
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010

Manolacheandrei - sunt facute RB pentru insotitori catre probele speciale din traseu ptr ambele zile de concurs. RB se pot lua de la secretariatul concursului. Duminica probe trial pentru toate clasele.

zolameister - este ok luni, te rog totusi sa dai un tel de confirmare.

Sti cum este alocarea camerelor ... teoretic termenul limita a fost 21.10 de aceea va rugam pe toti sa nu amanati inscrierea/confirmarea pentru a evita incurcaturile de ordin organizatoric.:tk

Inca ceva : Castigatorii probelor de trial de Duminica vor fi premiati separat de concurs. Adica proba conteaza la alcatuirea clasamentului final dar are si un bonus pentru castigator.

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"Excepții de la Regulamentul CNOR pe durata Cupei ORR 2010:

CLASA STANDARD

1. Nu este obligatorie folosirea căștilor de protecție.

2. Trebuie să aveți 1 extinctor de mașină "normal" (nu sunt obligatorii extinctoarele de minim 2 litri)"

Deci ramane cu un singur stingator la clasa standard??

Presupun ca de GPS chiar nu am cum sa scap. Ce fac ca nu am cablu de descarcare (nici nu-mi dau seama cum imi inregistreaza traseul), dar pot scoate cardul pe care am IGO si sa-l predau...

Link spre comentariu

Ma anunt si eu vineri seara...deci ne vedem la start ...vineri la sprit si simbata la traseu din pacate pentru mine nu pot lipsi vineri din bucuresti

Editat de Miron Sorin

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Vizitator jymmy5

sunt impresionat de numarul mare de participanti anuntati pentru clasa open... va fi bataie mare !!! ce mai...cit despre comentariile de pe forum sunt chiar surprins de cit interes face aceasta cupa...bravo moncher-ilor !...suntem deja pe pagina 13 !!!...o singura intrebare as avea si eu cu plecaciunea si virsta unuia care-i place sa mai puna la lucru din cind in cind si troliu':old...se face traseul de open cit de cit de 'efect offroad' sau tre' sa ma rog din nou sa ploua sau sa ninga ???

multumesc anticipat pentru raspuns...sper sa fie onest...pen' ca in functie de ceea ce ziceti voi o sa-mi aleg si eu copilotul/copiloata...

seara la :2drfac fata singur pentru intreg echipaju'...da' la traseu daca e doar de plimbarica vreau sa stiu daca are rost sa o deranjez din nou pe oana,...de data asta daca se intimpla sa termin traseul inaintea vreunui echipaj mai 'TINEREL' nu vreau sa iasa iar comentarii ( cum au fost la cimpulung...) ca am fost printre cei avantajati de aliura de bodyguard a copiloatei, sau de faptul ca a rupt la skanderberg seara la masa vreo mina a vreunui alt concurent...:ha::ha:

daca te vei da la open o sa ai nevoie si de troliu ca altfel nu se poate si bineinteles la sosire de multa:x (energie)

Link spre comentariu

S-a actualizat situatia cu banca partenere! esti in carti!!!

Inteleg ca, cine nu a confirmat...prin plata, buninteles:grin: va fi decazut din drepturi in favoarea celor care sunt pe lista de asteptare si care sunt hotarati sa participe!!!

aceiasi problema si eu!nu vad confirmarea!

multumesc (am platit avans pilot +insotitor)

daca este nevoie trimit si ptr copilot!!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

salutam,

doresc sa ma inscriu si eu la standard, ca vin singur fara copilot. Vin pentru plimbare, prieteni si distractie. Pot plati maine locul sau este prea tarziu?

Multumesc.

KAMIKAZE TEAM
Link spre comentariu

salutam,

doresc sa ma inscriu si eu la standard, ca vin singur fara copilot. Vin pentru plimbare, prieteni si distractie. Pot plati maine locul sau este prea tarziu?

Multumesc.

Te rog sa completezi inscrierea pe www.orr.ro.

Ne vedem la start.

Petru
Link spre comentariu

salutam,

Multumesc.

si cum faci cu roadbookul??? citesti si mergi...citesti si mergi??:ha: poate-ti dau eu un copilot. vorbim

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Mai sunt patru zile pana la Start.

Va astept cu drag si sunt convins ca va fi o distractie pe cinste!

Editat de trooper

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Am verificat impreuna cu Radu traseele de Open si ma declar incantat; nu sunt de Rally-raid ceea ce cred ca va multumeste pe majoritatea, sunt tehnice si cu peisaje absolut superbe.

Datorita faptului ca frunzele acopera repede urmele, copilotii vor avea un rol important, chiar determinant; ca sa-i scoatem din stress-ul dat de importanta muncii lor le-am pregatit si cate o troliere, doua,.......trei,.....:hl

Toata echipa ORR munceste ca sa iasa un concurs reusit iar numarul mare de concurenti inscrisi ne motiveaza si mai mult.

Va asteptam cu drag.

P.S. Suntem sunati de intarziati care se panicheaza ca nu mai prind locuri;

va puteti inscrie si la fata locului dar va rugam sa incercati totusi sa va inscrieti si pe site astfel incat sa avem o imagine cat mai reala a numarului de concurenti.

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

multumim tuturor celor ce s-au inscris, ne pare rau pentru cei ce nu s-au inscris deoarece ... nu mai sunt locuri.

Asadar, locurile de cazare au fost epuizate.

Rugam ca din cei inscrisi ce nu pot venii sa anunte aici, pe forum, a.i. cei ce mai doresc sa vina, sa stie, sa ia cunostinta, masuri , etc.

Inca odata multumim pentru interes si facem tot posibilul sa onoram acest lucru.

Echipa ORR

"ne vedem la start!"

Editat de ORR
Link spre comentariu

situatia meteo http://vremea.kappa.ro/brasov/vama-buzaului.html

pare destul de interesant, ploua pana joi cand iese soarele si va fi soare tot week-end-ul

Nu este relevant decat 50% in munti ploua des si cand restul tarii este senin,,senin

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

oare sa fie coincidenta ? sa cada guvernul si anul asta cu 1 zi inainte de cupa ?!?!?!?

Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak

Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo

T44

Link spre comentariu

Era un banc cum ca in anul 19xx printul charles s-a casatorit, nu-stiu-ce-echipa de fotbal a castigat rpemier league si papa a murit

apoi in anul 20xx printul cjarlse s-a casatorti, aceeasi echipa de fotbal a castigat premier league si papa a murit.

comentariul era: cand mai castiga xxx, papa ttrebuie sa se roage sa nu se mai insoare printul charles, (sau invers)

Cam asa si cu Cupa ORR :uameni

Link spre comentariu

oare sa fie coincidenta ? sa cada guvernul si anul asta cu 1 zi inainte de cupa ?!?!?!?

Dumnezeu e mare!

:al:al:al

Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu

schultz...copilotul meu de la Luana, al de-a dat bir cu fugitii, Daniel, nu poa' sa vina. Iti recomand, totusi, un suflet de crestin sa-ti gasesti, de copilot!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare