zolameister Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 n-am primit raspuns...daca platesc luni avans e ok?aveti locurile limitate?dead line pentru inscriere? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Manolacheandrei - sunt facute RB pentru insotitori catre probele speciale din traseu ptr ambele zile de concurs. RB se pot lua de la secretariatul concursului. Duminica probe trial pentru toate clasele. zolameister - este ok luni, te rog totusi sa dai un tel de confirmare. Sti cum este alocarea camerelor ... teoretic termenul limita a fost 21.10 de aceea va rugam pe toti sa nu amanati inscrierea/confirmarea pentru a evita incurcaturile de ordin organizatoric.:tk Inca ceva : Castigatorii probelor de trial de Duminica vor fi premiati separat de concurs. Adica proba conteaza la alcatuirea clasamentului final dar are si un bonus pentru castigator. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 "Excepții de la Regulamentul CNOR pe durata Cupei ORR 2010: CLASA STANDARD 1. Nu este obligatorie folosirea căștilor de protecție. 2. Trebuie să aveți 1 extinctor de mașină "normal" (nu sunt obligatorii extinctoarele de minim 2 litri)" Deci ramane cu un singur stingator la clasa standard?? Presupun ca de GPS chiar nu am cum sa scap. Ce fac ca nu am cablu de descarcare (nici nu-mi dau seama cum imi inregistreaza traseul), dar pot scoate cardul pe care am IGO si sa-l predau... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 (editat) Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Ma anunt si eu vineri seara...deci ne vedem la start ...vineri la sprit si simbata la traseu din pacate pentru mine nu pot lipsi vineri din bucuresti Editat Octombrie 24, 2010 de Miron Sorin zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jymmy5 Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 sunt impresionat de numarul mare de participanti anuntati pentru clasa open... va fi bataie mare !!! ce mai...cit despre comentariile de pe forum sunt chiar surprins de cit interes face aceasta cupa...bravo moncher-ilor !...suntem deja pe pagina 13 !!!...o singura intrebare as avea si eu cu plecaciunea si virsta unuia care-i place sa mai puna la lucru din cind in cind si troliu':old...se face traseul de open cit de cit de 'efect offroad' sau tre' sa ma rog din nou sa ploua sau sa ninga ??? multumesc anticipat pentru raspuns...sper sa fie onest...pen' ca in functie de ceea ce ziceti voi o sa-mi aleg si eu copilotul/copiloata... seara la :2drfac fata singur pentru intreg echipaju'...da' la traseu daca e doar de plimbarica vreau sa stiu daca are rost sa o deranjez din nou pe oana,...de data asta daca se intimpla sa termin traseul inaintea vreunui echipaj mai 'TINEREL' nu vreau sa iasa iar comentarii ( cum au fost la cimpulung...) ca am fost printre cei avantajati de aliura de bodyguard a copiloatei, sau de faptul ca a rupt la skanderberg seara la masa vreo mina a vreunui alt concurent...:ha::ha: daca te vei da la open o sa ai nevoie si de troliu ca altfel nu se poate si bineinteles la sosire de multa:x (energie) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 S-a actualizat situatia cu banca partenere! esti in carti!!! Inteleg ca, cine nu a confirmat...prin plata, buninteles:grin: va fi decazut din drepturi in favoarea celor care sunt pe lista de asteptare si care sunt hotarati sa participe!!! aceiasi problema si eu!nu vad confirmarea! multumesc (am platit avans pilot +insotitor) daca este nevoie trimit si ptr copilot!! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 salutam, doresc sa ma inscriu si eu la standard, ca vin singur fara copilot. Vin pentru plimbare, prieteni si distractie. Pot plati maine locul sau este prea tarziu? Multumesc. KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
forestier Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 salutam, doresc sa ma inscriu si eu la standard, ca vin singur fara copilot. Vin pentru plimbare, prieteni si distractie. Pot plati maine locul sau este prea tarziu? Multumesc. Te rog sa completezi inscrierea pe www.orr.ro. Ne vedem la start. Petru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 salutam, doresc sa ma inscriu si eu la standard, ca vin singur fara copilot. Vin pentru plimbare, prieteni si distractie. Pot plati maine locul sau este prea tarziu? Multumesc. si cum faci cu roadbookul??? citesti si mergi...citesti si mergi??:ha: poate-ti dau eu un copilot. vorbim Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 (editat) Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Mai sunt patru zile pana la Start. Va astept cu drag si sunt convins ca va fi o distractie pe cinste! Editat Octombrie 25, 2010 de trooper Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Am verificat impreuna cu Radu traseele de Open si ma declar incantat; nu sunt de Rally-raid ceea ce cred ca va multumeste pe majoritatea, sunt tehnice si cu peisaje absolut superbe. Datorita faptului ca frunzele acopera repede urmele, copilotii vor avea un rol important, chiar determinant; ca sa-i scoatem din stress-ul dat de importanta muncii lor le-am pregatit si cate o troliere, doua,.......trei,.....:hl Toata echipa ORR munceste ca sa iasa un concurs reusit iar numarul mare de concurenti inscrisi ne motiveaza si mai mult. Va asteptam cu drag. P.S. Suntem sunati de intarziati care se panicheaza ca nu mai prind locuri; va puteti inscrie si la fata locului dar va rugam sa incercati totusi sa va inscrieti si pe site astfel incat sa avem o imagine cat mai reala a numarului de concurenti. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 ne-am inscris si noi la Standard Cristi Bilan/Cristi Adumitroaie - Toyota LC 120. DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Abia astept sa ne vedem la Start, oricare dintre ei. Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ORR Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 (editat) Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 multumim tuturor celor ce s-au inscris, ne pare rau pentru cei ce nu s-au inscris deoarece ... nu mai sunt locuri. Asadar, locurile de cazare au fost epuizate. Rugam ca din cei inscrisi ce nu pot venii sa anunte aici, pe forum, a.i. cei ce mai doresc sa vina, sa stie, sa ia cunostinta, masuri , etc. Inca odata multumim pentru interes si facem tot posibilul sa onoram acest lucru. Echipa ORR "ne vedem la start!" Editat Octombrie 26, 2010 de ORR www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 situatia meteo http://vremea.kappa.ro/brasov/vama-buzaului.html pare destul de interesant, ploua pana joi cand iese soarele si va fi soare tot week-end-ul KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 situatia meteo http://vremea.kappa.ro/brasov/vama-buzaului.html pare destul de interesant, ploua pana joi cand iese soarele si va fi soare tot week-end-ul Nu este relevant decat 50% in munti ploua des si cand restul tarii este senin,,senin 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 oare sa fie coincidenta ? sa cada guvernul si anul asta cu 1 zi inainte de cupa ?!?!?!? Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 Era un banc cum ca in anul 19xx printul charles s-a casatorit, nu-stiu-ce-echipa de fotbal a castigat rpemier league si papa a murit apoi in anul 20xx printul cjarlse s-a casatorti, aceeasi echipa de fotbal a castigat premier league si papa a murit. comentariul era: cand mai castiga xxx, papa ttrebuie sa se roage sa nu se mai insoare printul charles, (sau invers) Cam asa si cu Cupa ORR :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 oare sa fie coincidenta ? sa cada guvernul si anul asta cu 1 zi inainte de cupa ?!?!?!? Dumnezeu e mare! :al:al:al Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 27, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 schultz...copilotul meu de la Luana, al de-a dat bir cu fugitii, Daniel, nu poa' sa vina. Iti recomand, totusi, un suflet de crestin sa-ti gasesti, de copilot! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 gasesc eu acolo un organizator sa mearga cu mine copilot, nu? :grin: KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
parker Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 copilot gasesti, doamne ajuta:grin:...cu guvernul e problema:ypu Tot ce-i bun tre sa dispara! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 multa multa bafta tuturor participantilor !!!! :h5si sa fie cu mult noroc pentru cei incepatori:no11!!! distractie maxima!!!:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 In ce zi se tine standard-ul? Vineri? Sambata? Ambele? W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi15mii Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Cupa Offroad Racing Romania - 28-31octombrie 2010 standardul o sa fie vineri, sambata si duminica. duminica o sa fie trial. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate