Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte

rechinu

Postări Recomandate

Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte

Deci ai rezolvat cu vecina :ha:, pardon, cu ceaunul? Carnatii deja au intrat in posesia unui brav coleg de al nostru, sunt in siguranta asa ca preocupati-va de restul problemelor. Multumesc Cos ptr mostra de sacrificiu :ha: de care ai dat dovada, o sa-ti fiu vesnic recunoscator :2dr

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 543
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Bai sunteti nebuni?

Oameni insurati, ce cautati voi la vecine. Lasa ca ma duc eu.

Unde-i ceaunul ala?

Si apropo...pot avea si eu fenderele montate pana vineri?

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Bine , am vorbit cu vecina , face rost de inca un ceaun si te asteapta...

Bineinteles ca poti avea montate aripile la bombardier pina vineri , atit timp cit vor fi pe o singura parte .De preferinta partea care nu le rupi in teren .Pe cealalta parte le poti avea montate la o data ulterioara , dupa ce ne obisnuim cu ideea ca deja stiam ca a fost nasol montajul anterior .

Daca tot ai adus aminte , tre' sa cumpar odata stativul pentru planul laser , ca sa facem un sablon de taiere la fiecare aripa ...

Dar parca ramasese sa vorbim linga ceaun . Stiu ca ma repet , insa nu zic da' spun ...vorbim linistiti pe doua scaune linga foc , NU-I ASA ?

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Azi am terminat de facut o revizie scurta la masina,si intrebarea este cand plecam spre Gresu?Eu as pleca cu rulota vineri dupa ce termina copii scoala.Decat sa ma scol sambata la 5 si sa fiu obosit toata ziua mai bine stau vineri seara la foc pana dimineata.Rechinul ,doctore,grasul xxl cand veniti?

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Azi am terminat de facut o revizie scurta la masina,si intrebarea este cand plecam spre Gresu?Eu as pleca cu rulota vineri dupa ce termina copii scoala.Decat sa ma scol sambata la 5 si sa fiu obosit toata ziua mai bine stau vineri seara la foc pana dimineata.Rechinul ,doctore,grasul xxl cand veniti?

Hai ca ai fost tare de tare Ioane... cica "stau vineri seara la foc pana dimineata"... si te scoli odihnit sambata dimineata, nu? :2dr - cum preferi cu geamurile inchise sau deschise?

Asemenea... vineri, dupa scoala copiilor sunt disponibil.

PS: Ioane, acu' nu mai luam plozii, ha? :hl

W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf.
Link spre comentariu

Jorj din cauza ca erau copii cu noi ne imbatam numai noaptea pe ascuns:x acuma fara ei putem sa ne imbatam si ziua:ha:.Vineri pe la 14 plecam din oras ne oprim la focsani sa facem cumparaturile acolo la depozite unde am fost cu rechinul.

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Vineri pe la 14 plecam din oras ne oprim la focsani sa facem cumparaturile acolo la depozite unde am fost cu rechinul.

Roger sir!

Cos, Sclipici, etc... ciripesc ceva? :old

Link spre comentariu

Cip si la ordin , dom' maior . Sa traiti ... .... ...

Sclipici zice ar face zugraveli prin casa , dar totusi merge - si nu vrea sa ne faca de ris , nu baga masina (probabil ca nu are concurenta ).

Sa traiti ...

Sorin e un pic suparat ca nu are plasticele pe masinoi si se noroieste de la miki-tompson+ sampon de clisa ..Daca vine , il ajut personal , la tzitzele goale, sa o spele in riu .

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Pt asemenea miscare tinereasca eu mi-am luat liber de vineri... adica de maine seara de fapt :banana Eu cu doctoresa plecam de vineri cat mai devreme pt ca sunt multe de aranjat.. doar cortul rulotei imi ia 2 ore pana il montez. Schema e ca ma gandesc sa o iau tot prin Focsani ca prin Ojdula drumul e cam greu pt rulota.. ma mai gandesc. Deocamdata diseara fac un Brasov sa-mi recuperez V6-le de la Zoli. Mi-e cam dor de el ca nu l-am vazut de la Agnita.

Oameni buni, luati si nr meu de tel ca sa fie acolo 0729- 935003

Link spre comentariu

'Rati ai naibi de simpatici.

Se pare ca n-am cum sa lipsesc.

Eu ajung pe la orele 20 cred.

Deabia m-ati convins sa-mi cumpar cort. Acum vad ca veniti cu rulote.

Sa mai iau si cortul cu mine? :ha: Sau sa caut sa-mi cumpar acum si rulota?

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

E vreo nunta si io nu stiu?

Pastrama, carnati, fasole, vin, tzuica...

Atar, ai ganduri mari si baietii iti pregatesc o surpriza la iarba verde?

Tare guralivi mai sunteti...! Din cate-mi dau io seama, asta-i dezmat culinar nu off road...!

Acum inteleg cum de samuraiu` lu` Marius a fost atat de incercat la iesirea trecuta...!

Link spre comentariu

am uitat sa mentionez un amanunt "nesemnificativ" : se vor putea bucura de "dezmat" doar cei ce vor termina traseele! :uameni

Daca dezmatu` incepe inaintea traseelor ?

Ionel pomenea ieri de niste "etichete" sa le lipesca pe masini...sa nu se rataceasca careva...!

Ce surpriza ne-o face? :wink:

Link spre comentariu

Doctore zii lui doctoreasa sa aduca pipote si zacusca si sa nu uite de muzica de dans si sa-si mai ia hainele de hora.Vad ca se aduna gasca multa .

P.S. Doctore vezi poate gasesti vreo verisoara dinaia frumoasa de onesti:top pt atar ca poate o punem de-o nunta,mancare este,bautura,nuntasi,preot este mai nasol cu nasii dar tragem la sorti(miza-i mare ca facem nunta dupa legea noua):ha:

Editat de dulceanu ionel

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Va faceti de cap! Si eu sufar in tacere vazand cum va pregatiti saptamana de saptamana. La sfarsitul lunii vin si eu acasa. Poate veti mai face si atunci iesiri ca tare-mi place ce vad la voi.:uameni

Link spre comentariu

Vin si eu , sigur , de vineri , solo . Ma bag si eu la o cumetrie , cu ocazia fericitului eveniment - sint tata , pina azi la ora unu .Dupa asta , revin la normal , asa ca e de bine .

@ adrianix-suferim si noi ( tot in tacere ) alaturi de tine . Cel mai mult sufar cind ma duc la pompa sa fac plinul .

Link spre comentariu

Pt. Ionel - Checked :grin:. E ca si rezolvat. Pt Atar... ce sa mai zic... O catea i-am dat, sa-i mai dau si mireasa???

Experienta de nas eu zic ca am de acuma si in plus vine nasu mare Chiscop care e mai experimentat ca mine mai ales la facut dinti la planetara sau vreo rezectie daca este este cazul :ha:

Partea frumoasa (cea mai frumoasa) este ca s-ar putea sa vina si mireasa de w-e trecut pe care am cununat-o la capitala. Doar mireasa :y . Deci, Atare la tine stiu ca tinuta obligatorie de iesiri si concurs e camesa frumos aranjata in Crocodil... mai pune si smokingul in spate ca nu se stie.. :ha:

Cos, eu am rezervor de 95l.. eu nu sufar, eu plang..:cr3 Bine ca vii cu locomotiva ca am nevoie de ajutor sa resuscitam un troliu. De ieri am troliu, dar nu functioneaza. E cu programari la tine???:grin:

Link spre comentariu

Daca dezmatu` incepe inaintea traseelor ? :wink:

Cred ca iti dau dreptate Sclipici... toata lumea vorbeste de mancare, bautura, nunta, nasi, verisoare si verisori, hore si sarbe, smokinguri si alte trabucuri... dar nimeni nu scoate o vorba despre trasee... :2dr

Link spre comentariu

Trasee sambata, in rest buna dispozitie si veselie:banana. Vedem daca se mai rade dupa ziua de sambata, asa ca am bagat-o la mijloc. Eu vin de vineri, cu vin cu tot.:ypu Numai maine nu-i poimaine!

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare