zolameister Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte ...oricum a fost o iesire misto...felicitari...dar... Nasu' Chiscop? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Am reusit sa fac un filmulet cu traseul de sambata in care vedeta incontestabila a fost rechinul(il manca talpa de dimineata:ha:) cu samuraiul naravaș,de fapt avea spate si stia ca il scoate patrolul meu si din gaura de sarpe:jp1.Prima jumatate de traseu a fost mai usoara pana la un gol alpin dupa care a inceput cu adevarat joaca.Ca de obicei ceea ce fost mai frumos nu a fost filmat.In a-doua parte am avut parte si de mult noroi dar nu am mai avut cu ce sa filmam.In niste secvente o sa-l vedeti pe rechinul intrat jumate intr-o raverna adanca de vreo 1 m.La locul de campare am uitat sa luam cele 2 lopeti care ne-ar fi prins bine dc le aveam la noi pt al scoate pe rechinul din groapa dar am carat lemne si am umplut progresiv raverna.Cu high-liftul am ridicat un pic masina si am pus niste busteni sub roata.Mi-a placut tare de grasul xxl care avea drujba la el si vreia sa taie samuraiul in 2 pt al scote mai usor din raverna. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Nasu Chiscop absent nemotivat, dar poate reusim sa-l urnim si pe el, nu de alta da o mai fi nevoie sa polizeze ceva dinti....la planetara :ha: E expert! Echipa de filmare, felicitarile mele, super tari fotografiile.Dar ce s-a intamplat acolo depaseste orice inchipuire. Astia de au lipsit chiar au avut de pierdut. LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Fotografii frumoase, film frumos, dar nu pot transmite întrutotul realitate : frumusetea peisajului, prietenia si buna dispozitie a grupului, nepasare in traseu ( indiferent de dificultate) a "unora" cu masini rosii, scartaitul si zgomotul ce aveau legatura directa masina-creier a altora cu masina "preparata pentru strada", spaima altora ce se albesc atunci cand conduc o vitara ce nu vrea sa mai pastreze contactul cu solul, dar niciun sentiment nu se compara cu : bucuria de a consuma afine in timp ce masina ta se hotaraste sa faca , asa cum ar spune un amic, "bangigeamping" fara coarda , dar se impiedica de niste busteni, iar daca asta nu a fost de ajuns, atunci iti arunci masina, cu "picioarele inainte" in cea mai adunca ravena si savurezi momentul in care prietenii smuncesc de ea in toate directiile, tarand portierele si oglinzile de maluri. Oare acesta e offroad sau nebunie? De ce nebunie? Astepti cu nerabdare ca data urmatoare, care speri sa fie cat mai curand si sa faci si mai mult. :oldP.S. 1. mi-a facut placere sa iesim impreuna si sper ca data viitoare sa particip si la prolog...:2dr 2. daca ma anuntati mai din timp aduc si carnatii care, din pacate, provoaca o sete cam mare precum si un consum exagerat de :x:x:x:grin: 3. "ceva" alcool aduc si eu:ha: 4. iar la un foc, va voi impartasi din taine mersului pe teren inclinat pe lateral:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Fotografii frumoase, film frumos, dar nu pot transmite întrutotul realitate : frumusetea peisajului, prietenia si buna dispozitie a grupului, nepasare in traseu ( indiferent de dificultate) a "unora" cu masini rosii, scartaitul si zgomotul ce aveau legatura directa masina-creier a altora cu masina "preparata pentru strada", spaima altora ce se albesc atunci cand conduc o vitara ce nu vrea sa mai pastreze contactul cu solul, dar niciun sentiment nu se compara cu : bucuria de a consuma afine in timp ce masina ta se hotaraste sa faca , asa cum ar spune un amic, "bangigeamping" fara coarda , dar se impiedica de niste busteni, iar daca asta nu a fost de ajuns, atunci iti arunci masina, cu "picioarele inainte" in cea mai adunca ravena si savurezi momentul in care prietenii smuncesc de ea in toate directiile, tarand portierele si oglinzile de maluri. Oare acesta e offroad sau nebunie? De ce nebunie? Astepti cu nerabdare ca data urmatoare, care speri sa fie cat mai curand si sa faci si mai mult. Excelenta naratiune domnule X. Excelenta! :h5 W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Acum imi dau seama de ce fugeai la deal cu toate rotile cind tu plecai si eu ma duceam la mangliii...iiii ...(nu-mi iese cu accent ) mai sus mentionati ... Sa stii ca nu sint asa tot timpul . In timp ce dorm , sint chiar niste baieti -si fete - destul de linistiti . Si daca-i trezesti usurel , chiar ai sanse sa nu muste , aproape deloc . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Mi-am adus acum aminte de o faza tare.Toti eram plecati prin padure sa adunam lemne pt a umple raverna unde a ramas rechinul intepenit si grasul xxl ii zice lui rechinul"Bai chetrosule scoate si tu sticla aia de vin nu vezi ca ai oameni la munca":ha:. Alta faza tare a fost cand scoteam apa din cilindri de la masina lui jorj cu ajutorul unui furtunas si am scos furtunul din cilindru si l-am bagat in sticluta cu de rachiu si jorj tragea cu pofta din furtun si la un monent dat zice"ce drak masina asta merge cu tuica". Mai atasez un set de poze,de fapt un link pt ca sunt multe si i-mi ia mult sa le afisej aici.A fost o iesire frumoasa in care am impacat pe toata lumea,copii au fost cei mai fericiti ca au calarit un atv non-stop si sotiile si ele fericite ca au evadat din treburile cotidiene. Cele mai frumoase momente le-am petrecut la off-road si in jurul focului :cortunde am gatit omleta gigant din 20 de oua,fasolea la carnati si ceorba de peste care merge tare la mahmureala. Grasul xxl ziceai ceva de carnati stropiti cu vin? Doctoreasa zicea ceva de niste pipote la ceaun? P.S. Pozele cu pestele prin sunt de caterinca deci sa nu intrebati la ce momeala i-am prins de fapt cred ca la afinata.:x Vizionare placuta: http://picasaweb.google.com/100229797317364166563/GresuPoianaSarata?authkey=Gv1sRgCPTl4MGfjIKbqwE# Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Man, ramane cum am stabilit! Eu unul ma gandesc in fiecare zi la ce o sa fie :banana Ai uitat cum unii au uitat sa-si inchida geamurile la Patrol cand s-au culcat la 3 dimineata, iar afara erau 7 grade :ha: si .... oare cum s-a spart stopul de la samurai?? M-am gandit si cum ne asezam: montez cortul rulotei cu laterala deschisa, apoi punem terasa aia a ta langa si imediat langa rulota ta, ca sa iasa un fel de ap. cu 2 camere si un hol mare intre ele, un fel de ring de dans, mai Ionele mai... Cred ca aveti spatiu destul pt sarbe :ha: PS. aia e soparla care a dormit cu nevasta-mea in cort???????:ooo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Daca ma enervati poate vin si eu. Nu mai puneti poze ca faceti pofta :grin: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Atar, te ia mama draku daca lipsesti si tura asta. Baga-ti mintile in cap mai baiete! Asa ca ia-ti o verisoara s-au daca nu gasesti in Galati macar sterge ochelarii ca o sa le gasesti pe drum :ha: si vino cu noi ca maine poimaine vine pensia peste tine. Si tu Ioane, de ce ai facut Patrol-ul asa inalt sa nu ma pot plimba eu ca omul normal la 12 noaptea pe el :ha::ha::ha:. Abia acum pricep cum a stat treaba: sabotaj, sabotaj, :ha: de 3 ori sabotaj LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Aaaaaaa si inca una , mi-ati spart si stopul la Samurai! Oameni rai ce sunteti :ha::ha::ha: V-o coc eu! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Pfuuu... Ioane, faza cu agatatul pestelui in undita a fost de mare efect. :ha: W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Doctore aia era soparla care a vrut s-o sperie pe nevastata cand s-a dus sa se odihneasca in cort.Dc tu stai mai mult pe coclauri femeia s-a bagat singura in cort numai ca alcineva pusese ochii pe ea:ha:. Faza aia cu tripla de la samurai a fost super tare.Rechinul a vrut sa arunce o buturuga sub roata de la samurai si a nimerit tripla la care noi i-am zis ce ti-a facut masina de te razbuni pe ea.Samuraiul nu a avut alta paguba cand s-a rezemat lateral decat tripla sparta din greseala sau din dragoste de rechinul. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Daaaa....mare pescar , GENIAL chiar . Data viitoare (abia astept , ce mama lu' mama si tata lu' tata ) pescuiesc si eu . Sa ma vedeti cum prind , doi la un cirlig . Domnu' Atar , hai sa na facem de ris amundoi (separat si pe rind ), ca m-am saturat sa fiu singurul geniu neinteles .Si am dormit la autolocomotiva si inca sint bine sanatos . Hai ca Ion cam regreta ca a dat banii pe amortizorul de directie pe care l-a bulit in padure , vrea sa-l strimbe si pe asta nou , din razbunare .Iar are sclipirea aia maniacala in ochiu' sting .Si trebe' ajutat . Sclipici a anuntat prezenta , cumparam covoare rosii , galbene si albastre , sa ajunga la toti . Bai fratilor , io daca mai maninc mult masa de prinz la calc ma fac mai mare decit Jorj . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Cos, organizeaza-i un pic pe baietii aia si pregateste-i ptr marea iesire. Vedeti ca dupa ce ne intoarcem de la Gresu va aduc Samuraiul sa-i facem armura. Asa ca orientati-va ptr materiale si idei, ca de, sunteti oameni cu gusturi rafinate si va mai pricepeti si la butoane :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Daca mai ramane ceva din samurai...:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 11, 2010 Partajează Postat Septembrie 11, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Mai baieti mai, Da` ce aveti cu samuraiul omului ? O fi el rezistent, dar chiar asa :grin:. E inima iesirilor si voi ...... Rechine, ia vezi nene ca cineva te lucreaza! :dr3 Frumoase iesiri! Ar cam trebui sa va fac o vizita! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Vedeti mai, oameni rai ce sunteti :ha: Va macina invidia :ha: L-ati vazut pe sami mai mic si mi-l bagati prin toate gropile. Unde mai pui ca Ion murea de oftica ca a uitat lopata la campare, sigur vroiati sa mi-l ingropati, Daca va mai atingeti de el vedeti busala ce va luati :ha::ha::ha: Merci Dac-ule mi-ai deschis ochii :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Stimati tovarasi si pretini, maine ma duc sa iau pastrama, carnatii si vinul ! Vor fi pentru toata lumea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Stimati tovarasi si pretini, maine ma duc sa iau pastrama, carnatii si vinul ! Vor fi pentru toata lumea! Si off-road cand mai facem?:ha: Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte luam gratarul la noi. cat scoate rechinu masina doi fac gratarul, ca timp va fi berechet:ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Stai fara grija Ioane, noaptea-i lunga si locul la vale :x N-ai ideie cat incape LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Ajunsei acas' la 3-4 noaptea... Ma duc sa scot din masina rochiile de latino si sa bag foile de cort . Intrebare : doresc domniile voastre si ceaunul mare , pe linga tigaia aia magica , cu echilibrare dinamica ( profesionistii de fasole stiu ei ) ? Dam un rasol - in adevaratul sens al rasolului ? Dal' nasol , cu ceva morcovi si barabule , cu o ceapa fiarta intreaga prin zama, cu felii de telina , sa aiba si doamnele o bucurie ? Fiecare vine cu femeia si usturoiul propriu ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Auzi Cos, n-ai inteles nimic din dragostea noastra :ha: Normal ca tre sa iei toate ceaunele pe care le gasesti pe acasa sau prin vecini, mai bine sa fie, decat sa nu ne ajunga. Tura asta ai oportunitatea sa pui in practica cele mai ascunse fantezii :ha:,culinare, fireste, eventual sa iei si niste tuica din aia buna poate te apuca vreo pofta sa ne intelegi. :ha::ha::ha: Mi-au zis mie baietii, comunicarea-i totul:ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Aha . Da . Bine . Ma duc la vecina pina nu vine ma-sa acasa ca sa-i cer si ceaunul ei . Fac asta numai pentru TINE ! Si putin de tot si pentru mine ...din care-i dau si lu' Ion sa tina de ceaun ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate