rechinu Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Nu va lasati pacaliti de aparente. In cel mai rau caz v-a fi off road cu iz de nunta :ha::ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Doctore , bineinteles ca e cu programare , in ultimul timp eu programez din biroul notarului si Ion munceste la saiba . Tot e bine ca asa mentin unghiile curate .Ion e asa de incintat , ca ma ia la el in masina ... Bun asta a fost caterinca , acum pe bune : zi in 5 cuvinte ce manifestari antisociale are pacientul , ca sa stiu daca venim si cu inverterul la noi (in caz de e nevoie de vreo pomba , tu aduci generatorul - de care , si de ce putere = declara tot la vedere ...sa se stie ) . Din cauze pe care nu le pot refuza , nu vin cu vaporul meu , asa ca sculele electrice tre' si ele sa manince si gura lor ... Si chiar nu ma apuc sa mut alea-alea la masina lui Ion ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Rechinule... intre timp am constatat ca doua lucruri functioneaza negresit la tine: - fantasticul echilibru la inclinarile laterale; - intuitia - gandeai tu oare cand ai deschis acest topic si l-ai botezat "Mobilizare de forte" ca tocmai aici o sa se ajunga? :y :h5 Hai... sa ne vedem cu bine! W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Doctore , bineinteles ca e cu programare , in ultimul timp eu programez din biroul notarului si Ion munceste la saiba . Tot e bine ca asa mentin unghiile curate .Ion e asa de incintat , ca ma ia la el in masina ... Bun asta a fost caterinca , acum pe bune : zi in 5 cuvinte ce manifestari antisociale are pacientul , ca sa stiu daca venim si cu inverterul la noi (in caz de e nevoie de vreo pomba , tu aduci generatorul - de care , si de ce putere = declara tot la vedere ...sa se stie ) . Din cauze pe care nu le pot refuza , nu vin cu vaporul meu , asa ca sculele electrice tre' si ele sa manince si gura lor ... Si chiar nu ma apuc sa mut alea-alea la masina lui Ion ... Am un generator de 2 kw, atat stiu despre el... si mai stiu ca il am de 2 ani si nu i-am schimbat niciodata uleiul. Troliu, in principiu merge, dar nu vrea sa mearga la mine pe masina. E un Horn de 12000, are si pe greu, Zoli l-a gadilat si l-a montat si dupa montaj... a ramas cu 1m de sufa afara. Nu a mai avut timp sa-l dea iar jos pt ca a trebuit sa-mi iau masina din Brasov.. deja era tarziu. El zice de ceva carbuni sau poate imi lipseste o masa, ceva. Se aude clik dar atat. Vedem noi dupa o tuica.. Nevasta-mea a luat 7 kg de pipote, curata si spala la ele de 2 ore si inca nu a terminat. E nervoasa pe mine ca frec menta pe forum si trag muzica.. :grin: Masina am maturat-o, am schimbat rotile.... ce mai... sunt pregatit. Mai am si acum niste Eugenia de la Agnita pe sub scaun :ha: Tin sa va anunt ca mi-am luat nr de telefon special pt Lepsa. Ne gasiti la 0768 333540. Inca ceva.. mireasa nu mai vine.:sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Vedem noi dupa o tuica . Vedem opt carbuni ...in loc de patru. Din cauza de lipsa de mireasa trebuie sa te declar mangliu si sa-ti lipesc pe geam actzibildu' . Am zis . Poate troliului ii place cu ea scoasa afara .Obicei bun , de obicei , obiceiul asta , obisnuit . Bun baiat , baiatul asta . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Doctore la cat este de mic onestiul cred ca ai luat toate pipotele din oras de fac foamea astia acuma.:ha:. Mai bine ca nu mai vine mireasa,poate facem un pic de off-road si nu mai luam nici bataie de la femei.Macar ai cununat dupa legea noua? Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Septembrie 17, 2010 Partajează Postat Septembrie 17, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Vin si io...! Nu am nimic pregatit pentru a pleca azi dupa ora 17... Dar cel tarziu maine la ora 9 sunt acolo, pentru cafelutza de dimineatza...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 17, 2010 Partajează Postat Septembrie 17, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Noi tragem tare cu bagajele.. Ionele nu uita de prelungitor cu 3 sau 5 locuri. TOMMOROW :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
annunaki Postat Septembrie 19, 2010 Partajează Postat Septembrie 19, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Frumoase poze..................:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Tine aproape ... Sintem la reveneala ... Multumesc actorilor , va rog sa va adunati mintile gramada si sa declarati la organu' care este , data si locatia viitoarei afaceri similare . Am abonament ...la locul de la joja ....loja...osie ...protzap... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Ce prelungitor cu 5 locuri, Ionel a adus si cortul zburator :ha::ha: Mai plimba-l si tu Ioane ca-i salbaic, se urca pe tot ce prinde :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte MNG . Buna dimineata . Socru-meu zice ca e pacat de nu i-am adus toata bunatatea de fasole . Si tre' sa-mi aduc aminte care si cum ce MNG aveti . Sal'tare . MNG. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte MNG . Buna dimineata . Socru-meu zice ca e pacat de nu i-am adus toata bunatatea de fasole . Si tre' sa-mi aduc aminte care si cum ce MNG aveti . Sal'tare . MNG. Io n-am MNG...! Rau` ala de Ion nu mi-a facut si mie... ! Unu cu 42...! :grin: Cos, face al naibii de naspa toba...! Toti vecinii stiau ca am ajuns acasa, aseara... Ce spuneti de-un pescuit si o noroiala prin Dobrogea, we urmator? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Daca vrei , ti-l dau pe al meu , ca voi trece la MNG alfanumeric . Pina se proceseaza creatiile artisticoase , eu va zic ca nu pun nici o poza cu de-alea cu rechinu' fotomodel ca sa nu vaza doamnele . Ca sa nu ramin fara concurenta , iarasi ... N-am scos nimic din masina , exceptind ciorapii...aia , si bocancii uzi . Si coniferul adoptat. Restu ramine . Se mai adauga ....electricele . Caut vebasto pentru un MNG adevarat . La plimbarica de WE ma bag , daca mincam ce prinzi tu . Toba asa face , e din cauza de motor 3,5 , turbo , V6 . N-ai ce-i face , la's asa . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Sper ca ati ajuns bine cu totii, doar Cos vad ca are energie :banana E drept ca el a mancat doua portii de fasole :ha: Fotografii ce fac? Macar una de pofta, sa avem pe cine lauda :ha:,ca tura asta ei au muncit mai mult decat oricine. Jumatate din traseu l-au facut pe jos, dar sigur a meritat, asa ca eu ii felicit de pe acum :br LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte @Rechinule: ai pofte nene? Bine atunci... uite, sa incepem asa usurel... fara culori... sa nu cumva sa plesneasca ceva in tine de pofta... nu de alta dar mai avem nevoie de tine si data viitoare... :2dr http://jorjphotography.files.wordpress.com/2010/09/muntii-vrancei-gresu-offroad-culise-an-01.jpg W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Ma apucat foamea instant numai cand m-am uitat la poza asta.:hl Asa cum a promis grasul xxl a adus 10 kg de vin, carnati de plescoi si o jumatate de oaie facuta pastrama si un pic afumata de era mai buna de mancat cruda.Oaia era facuta profesionist cum rar am vazut,erau scoase toate oasele din carcasa.Cunoscatori stiu ca dupa seul de oaie aluneca vinul pe gat de zici ca-i cascada:x. Laurentiule(grasul xxl)...sa-ti tina dumnezeu obiceiurile si noua naravurile:ha: Gabi a tocmit o caruta de lemne si ne-a dat de lucru dar ne-a prin bine miscarea si focul de tabara facut din ele. Pe unii dupa mai multe:2dr:2dr i-au apucat dorul de off-road(rechinul,atar) si au plecat pe un drum forestier si au venit ca porcii. Sorin(atar) a pierdut un bocanc in mocirla cleioasa iar doctorul care era copilot a alunecat si a cazut in ciocolata.Ma manca si pe mine dar mi-a furat fumeia cheile de la masina. Nu mai este nevoie sa va zic ca am dansat pana dimineata pe langa foc:cort. Dimineata pana la sosirea echipei de la bacau si a lui lucian de la poiana sarata am reparat troliu lui doctorul de fapt cos l-a reparat si noi am privit. Crocodilul lui sorin a avut de suferit de pe urma sofatului nocturn unde o cioata naravasa i-a indoit bara si amortizorul de directie neputand sa participe la trial dect in calitate de copilot. Sambata dupa ce s-a adunat toata gasca(10 masini) am plecat la off-road pe un traseu stiut numai de gabi.Am avut parte de un traseu foarte frumos si conplex cu urcari abrupte,raverne,noroi,pietre mers prin albia raului,trolieri multe in care toata lumea a ajuns intreaga si fara probleme mecanice mari. Vb multa saracia omului.Luati de aici si vedeti cateva poze de incalzire pana baga profesionisti(jorj si edy)ceva super frumos. http://picasaweb.google.ro/alyonb20/PozeGresu?authkey=Gv1sRgCM6Y6deItaOoowE# Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CRISCAR Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Salutari de la Onesti !!!!!!:cl a fost super tare iesirea dar vrem POZEEEEEEEEEEEE :tk :clBRASOV Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Merci JorJ, tocmai ai salvat un rechin, dar cred ca ti s-a micsorat portia de sprit pentru data viitoare:ha::clVorba aia veche, pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa .....bei :ha: Dar cand am facut eu asa ceva? Ca nu-mi amintesc :ha::ha::ha: Fiv-ar oaia de ras sa va fie, ma discreditati in ochii mei :ha::ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CRISCAR Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte :uameni...A Fost f.f.f.f.misto si mai vrem :clBRASOV Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Bai MNG, au fost doua deca de vin :x, dar una era pierduta sub prelata ta de la cort :ha:. Si cutitul ala cu care tu ai taiat pastrama iar eu degetu' sa stii ca e lipsa la inventar. Am dovada cu poze ca in mana ta a fost... :ha: :ha: La speciala de noapte a fost si grasuxxl care l-a si tras pe rechinu dintr-o mlastina si a disparut cu el in noapte, eu ramanand in bezna din padure impreuna cu vacile alea 3... sau poate erau boi... nu mai stiu, bine ca nu erau tauri :ooo Iar DulceDana mi-a furat si mie cheile de la Pajero asa ca nu esti singurul, stai linistit... a fost mai bine asa. Ce mi-a placut la Jeep a fost ca se repara destul de simplu. Totul e sa ai o lopata, o secure si un Pajero :ha: Atar a fost un copilot de nadejde a doua zi si chiar ii multumesc pe aceasta cale, in conditiile in care ne grabeam fantastic sa ajungem inapoi in tabara singuri de nebuni. Doctoresa a ramas singura in tabara si cand am ajuns undeva sus si am dat de semnal am primit mesaj sa ajung urgent inapoi ca a fost o mica vijelie la tabara si e foarte speriata si nervoasa binenteles. I-am dat span la V6 si am parasit grupul desi nu stiam drumul si nici nu stiam unde vom ajunge. Am avut parte de multe zone cu noroi unde am ramas suspendat, dar multumita lui Cos care mi-a reparat troliul inainte, am trecut cu brio. Mi-a placut mult pt ca a fost aventura si foarte multa orientare. Am tinut calea lemnelor trase si paraul cu speranta ca vom ajunge candva la civilizatie. Pana la urma ala era drumul corect iar grupul ne-a urmat la distanta de o ora..doua. Cand am ajuns la civilizatie si am aflat ca suntem la peste 40 km de tabara am innebunit. Operatiunea "Free spritz & off road MNG" pt mine si Atar s-a transformat in "SOS-salvati nevasta" :ha: Cand am ajuns in tabara toate erau alandala, parasolarul lui Dulceanu era pe rulota si pe cortul rulotei care era stramb si statea intr-o parte. Nevasta-mea, la mai bine de doua ore dupa ce vb cu ea, era resemnata, incepea deja sa se insereze si ea facea linisita pipote la ceaun..:y Atare, pune poza aia cu ce am gasit acolo. Ca si concluzie NICIODATA nu ramane in tabara doar o persoana, chiar si barbat. Nu se stie niciodata ce probleme pot aparea, de natura umana sau nu. In concluzie am doua rugaminti pt nevestele participante: - va rog cautati-mi cutitul - cine a dat mesaj pe mess lui sora-mea Adina, mai dati o data, va rog, pt ca ea din greseala v-a dat respins. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Pai da... manglii astia au mai facut off road si la intoarcere nu ca altii cu rulota care au mers pe burta pe drum de tara. Bravo voua, ati avut peisaje superbe, data viitoare las rulota acasa...:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Super iesire, m-am simtit foarte bine,,,,si am reusit sa ajung cu masina pe rotile ei acasa, cam strimbe si una pe pana dar am ajuns,,,, :tk,,,in drum catre casa ma gindeam sa facem una cind da prima zapada pe traseele de anul trecut de la cupa covasna, cu vin si tuica fiarta,,,,:x Ce ziceti?,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 20, 2010 Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Nenea domnu' , bune ginduri mai ai .Nu le fa pierdute .Daca ma vrei de cokilot , ma ofer cu tot inventarul . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Eu ma bag!:banana Dar sa promita si astia ca isi fac dublura la chei :ha::ha::ha LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate