rechinu Postat Septembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Pai hai vedem cine se ocupa de organizare. Ramane stabilit pe 9-11? Locatia exacta, ce tre sa aducem, din astea....chestii, socoteli :ha: Doctore, trezirea! :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Ce ti-e si cu fotografiile astea... Aia cu panorama e ciudata rau. Gabi avea masina si cortul in dreptul protapului de la rulota mea si in aceeasi linie cu cortul lui Edy si acum apare in apare in alta parte. E convexa imaginea sau cum?? Poate maine apar cu o sticla de Jack in mana... sa stiti ca nu e adevarat...:2dr:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Ce ti-e si cu fotografiile astea... Aia cu panorama e ciudata rau. Gabi avea masina si cortul in dreptul protapului de la rulota mea si in aceeasi linie cu cortul lui Edy si acum apare in apare in alta parte. E convexa imaginea sau cum?? Poate maine apar cu o sticla de Jack in mana... sa stiti ca nu e adevarat...:2dr:ha: Wazz up Doc? - ce e in neregula? :grin: cand o privesti de la stanga la dreapta (sau invers) sunt toate la locul lor? sau cand o privesti din orice unghi vrei tu... nu se vede bine?, adica nu releva realitatea... :2dr Nu-i nici convexa, nici concava. Nu asta (inseala ochiul) :y Stai linistit... e destul de multa truda, nu imposibil, sa-ti pun o sticla de Jack in mana din mouse. Prefer varianta in care o bem impreuna, sau la gramada si ne pozeaza Vio... va fi cu mult mai realista imaginea... :x W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Pai hai vedem cine se ocupa de organizare. Ramane stabilit pe 9-11? Locatia exacta, ce tre sa aducem, din astea....chestii, socoteli :ha: Doctore, trezirea! :ha: Ca de obicei. Cine intraba ala se ocupa. Esti numit oficial in functia deorganizator. Doar nu vrei diploma degeaba. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Foarte faine pozele,multumim,,, :wink: Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Prefer varianta in care o bem impreuna, sau la gramada si ne pozeaza Vio... va fi cu mult mai realista imaginea... :x Ce va mai place bautura..... Lasa sa va faca numai voua poze cand beti:) "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Septembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Mancate-ar tata de ”modelator” iti promite Rechinu ca o sa plangi si o sa invarti in cel mai ceaun mare cu gulas :ha:, sa vezi si tu cum se munceste. Si daca tot nu vrei iti fac un autocolant mare cu Patrol si-l lipesc pe crocodil. Poate asa intri si tu in randul oamenilor :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Daca vreti sa faceti o iesire in muntii lui hogas, simbata se poate organiza ceva! 0742 13 14 11 Romeo Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Mancate-ar tata de ”modelator” iti promite Rechinu ca o sa plangi si o sa invarti in cel mai ceaun mare cu gulas :ha:, sa vezi si tu cum se munceste. Si daca tot nu vrei iti fac un autocolant mare cu Patrol si-l lipesc pe crocodil. Poate asa intri si tu in randul oamenilor :ha::ha: Stai asa.......ivartitul este precedat de "caratul",ridicatul" ceaunului....:ha::ha::ha:....ca doar are aproape 80 kg.....:wink: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte asta-i tare...colant cu Patrol...pe crocodil....o sa vin si eu cu corcodilul meu visiniu...si sa va vad cum va descurcati cu doua Jeep-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte asta-i tare...colant cu Patrol...pe crocodil....o sa vin si eu cu corcodilul meu visiniu...si sa va vad cum va descurcati cu doua Jeep-uri Dc vii si tu cu jeep-ul o sa avem doua masini la reparat :ha::ha: Glumesc,toata treaba este din sofer,ce vina sa aibe saraca masina dc sorin nu a mai vazut cioata la o ora asa inaintata:x. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 (editat) Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte :ha::ha: Diferenta intre Crocodil si Patrol e ca Patrolul a facut off-road in parcare vineri noaptea, pe cand Crocodilul a cunoscut salbaticia padurii. Vezi, de asta eu vin singur. Mie nu are cine sa-mi ascunda cheia de contact de la masina pe motiv ca e periculos off-road-ul.:ha::ha::ha: Cica in padure..."este multe animalus care se hraneste cu minorus." :ha::ha: si se mai si strica masinile ...noroc ca se repara.:grin: Editat Septembrie 24, 2010 de atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Si iar avem pe tava fanatisme de gradinita , calde dar nesarate .... Offroad de noapte + vinisor + logica adormita + 'morcovul meu e mai rosu decit al tau ' = gauri multe in buzunar si onoarea inutila -aia cautata noaptea - de negasit ... La fel de mult succes si in timpul zilei ...Unii inving prin neprezentare noaptea , ceilalti inving in aceleasi conditii ziua .... Ambele situatii la fel de aiurea . Baietei mari cu masinute mari ...Atit de mari ca inca le mai plac titele ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
krys4ro Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte felicitari pentru peripetii si curaj, sper ca nu deranjez, am observat ca pe aici sunt doar cei care au participat la iesiri, am vazut pozele si sunt superbe, perfecte pt wallpaper insa nu la dimensiunile de pe forum, nu se ofera nimeni cu un set de wallpapere din cele postate? nu de alta dar daca le vede sotia pe desktop zilnic poate se mai obisnuieste cu ideea de off-road adevarat, nu doar plimbare pe drumuri sigure si marcate. :hl Si a mea face parte din categoria : iti iau cheile! :beat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte felicitari pentru peripetii si curaj, sper ca nu deranjez, am observat ca pe aici sunt doar cei care au participat la iesiri, am vazut pozele si sunt superbe, perfecte pt wallpaper insa nu la dimensiunile de pe forum, nu se ofera nimeni cu un set de wallpapere din cele postate? nu de alta dar daca le vede sotia pe desktop zilnic poate se mai obisnuieste cu ideea de off-road adevarat, nu doar plimbare pe drumuri sigure si marcate. :hl Si a mea face parte din categoria : iti iau cheile! :beat Multumim Krys! Spune-mi 1-2-3 care-ti plac si rezolutia monitorului tau, si se rezolva... caci la cate imagini sunt sa ma apuc sa fac combinatii de numarul de poze luate cate rezolutii posibile sunt... nu ma incanta deloc ideea.:hw W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Si iar avem pe tava fanatisme de gradinita , calde dar nesarate .... Offroad de noapte + vinisor + logica adormita + 'morcovul meu e mai rosu decit al tau ' = gauri multe in buzunar si onoarea inutila -aia cautata noaptea - de negasit ... La fel de mult succes si in timpul zilei ...Unii inving prin neprezentare noaptea , ceilalti inving in aceleasi conditii ziua .... Ambele situatii la fel de aiurea . Baietei mari cu masinute mari ...Atit de mari ca inca le mai plac titele ... You got the point! slp W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Asadar si prin urmare,,,,,deschidem o lista?? Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte eu ...Zoli:wink: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Me too :banana Am aruncat banchetele spate afara, ma pregatesc pt sezonul de iarna. Facem rafturi si deasupra pat... daca imi iese cum vreau eu in curand vand rulota ca nu mai trebe. JorJ, ce zici??? CRISCAR Zota vine si el. Initial trebuia sa plece in luna de miere in acea perioada si era cam trist ca ne pierdea. Dar deodata.... ceasu rau pisica neagra... s-a amanat sapt de miere si vine cu noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 (editat) Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Si eu... vin ... :x Me too :banana Am aruncat banchetele spate afara, ma pregatesc pt sezonul de iarna. Facem rafturi si deasupra pat... daca imi iese cum vreau eu in curand vand rulota ca nu mai trebe. JorJ, ce zici??? Zic... Da! Caci oricat de mare ar fi Patrol-ul nu ii voi putea monta pat etajat in interior. Acum vine frigul si nu prea mai pot cara copii dupa mine, dar vara n-am incotro. In alta ordine de idei este o bucurie si pentru mine personal, pentru ca nu exista masina in lume care sa-i faca fata Vioricai cand vine vorba de bagaje (mai ales ale plozilor), nici macar Patrol-ul pe care l-a ingenunchiat la prima vacanta... noroc de oglinzile laterale, care se murdaresc al naibii de repede... caci in luneta era bezna totala desi era miezul zilei afara. :hw __________________________________ Aaa... uitasem... Chiar nu mai merge nimeni maine la o pastrama la Bran?!?:be Editat Septembrie 24, 2010 de JorJ W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CRISCAR Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Deci CRISCAR confirmat......s-a aminat luna de miere cu 2 saptamani..... Cred ca Doctorul a vb cu Tamara sa ne spuna ca nu mai sunt locuri in Egipt,,,dar sunt fericit ca voi fi alaturi de voi:cl asteptam cu nerabdare trasee frumoase :clBRASOV Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Am reusit sa fac un filmulet cu o parte din traseu.Am inceput cu o usoara incalzire la caruta de lemna cumparata de Gabi.O sa vedeti ce usor trec veveritele peste obstacole in unele zone in altele a fost nevoie de interventia patrolului.http://www.youtube.com/watch?v=0TTGm8lc0kQ Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Am mai incarcat un filmulet. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte fain....pe aici a fost openul anul trecut....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saw Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Re: Gresu-Poiana Sarata; Mobilizare de forte Sambata viitoare cred ca incercam si noiun traseu mai usor prin zona LEPSA. Va gasim pe acolo ? PS. Asta daca reusesc vineri sa rezolv planetara si diferentialul ! :clVitara 16B:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate