codufiscal Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 (edited) Re: Cumparatorul un transcrie masina ce se intimpla ? Daca masina e scoasa de la fisc de pe numele prietenei (desi nu inteleg cum, pentru ca masina la politie apare pe numele ei, nu?) nu-ti mai face probleme prea mari. Probleme ar trebui sa-si faca cumparatorul. Daca vrei, poti face adresa la politie sa-l opreasca in trafic si sa-i retina talonul, asta doar in cazul in care te deranjeaza situatia. Edited October 30, 2010 by Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Re: Cumparatorul un transcrie masina ce se intimpla ? Ok mersi mult.Cu omul sunt prieten sa zic asa deci in gat la politie nu il dau treaba lui cum se descurca. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marianmario Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Re: Cumparatorul un transcrie masina ce se intimpla ? Salut. Mici precizari legate de subiect: *In momentul in care ai scos c.fiscal te poti radia de la fisc si nu mai platesi impozitul; *Trebuie sa scrii pe spatele certif. de inmatriculare cui o vinzi si data instrainarii; *Masina o instrainezi cu toate actele ( C.I.V., Certificat de inmatriculare, Certificatul fiscal, inclusiv placutele cu nr. de inmatriculare). Daca vrei sa-ti pastrezi numarul (combinatia), achiti o taxa la Politie de 30 lei si combinatia se blocheaza in calculator pe numele vanzatorului ( CNP sau CUI), chiar daca masina pleaca in alt judet. *In momentul in care cumparatorul transcrie masina pe numele lui, automat se radiaza din evidentele politiei de pe numele tau si tu iti poti refolosi numerele pe o alta masina. *Este bine sa pastrezi cvc pentru a putea sa dovedesti ca la data X cand s-a trimis amenda tu nu mai erai in posesia autovehiculului si nu poti fi tu sanctionat. Daca mai sunt nelamuriri spuneti si va ofer informatii cu mare placere. Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEM Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Re: Cumparatorul un transcrie masina ce se intimpla ? Daca masina e scoasa de la fisc de pe numele prietenei (desi nu inteleg cum, pentru ca masina la politie apare pe numele ei, nu?) nu-ti mai fa probleme prea mari. Probleme ar trebui sa-si faca cumparatorul. Daca vrei, poti face adresa la politie sa-l opreasca in trafic si sa-i retina talonul, asta doar in cazul in care te deranjeaza situatia. Facand fisa de imatriculare pe care se obtine stampila de la fisc, se depune la fisc si o copie a contractului de vanzare cumparare/sau copie factura si masina se radiaza automat de la vechiul proprietar. Acum 10 ani, in contractul de vanzare cumparare exista in partea de jos a contractului, footer care se stampila de catre politie si dovedea ca masina a fost radiata de la politie, cu acela te intorcea la fisc si apoi ti-o radia complet fiscul. In contractele actuale nu mai exista si se radiaza de la fisc odata cu semnarea fisei. Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion DSI Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Re: Cumparatorul un transcrie masina ce se intimpla ? contractul de vinzare-cumparare cu semnaturile celor 2 (vinz,cumparator) sunt suficiente acum pt a radia auto de la Fisc. la politie se radiaza doar in momentul in care cumparatorul o inscrie pe numele lui La cat mai multe ture Link to comment Share on other sites More sharing options...
codufiscal Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Re: Cumparatorul un transcrie masina ce se intimpla ? contractul de vinzare-cumparare cu semnaturile celor 2 (vinz,cumparator) sunt suficiente acum pt a radia auto de la Fisc. la politie se radiaza doar in momentul in care cumparatorul o inscrie pe numele lui La mine in Tg.Neamt nu prea e posibil sa radiezi masina de la fisc in felul asta. Daca prin alte parti (inca) se poate, avem si unul dintre raspunsurile corecte la intrebarea cum sa scapam de impozit. Dupa utilizare si plictisire, masina nu mai poate fi vanduta in regula decat la Remat sau la tigani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipri778 Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Re: Cumparatorul un transcrie masina ce se intimpla ? In concluzie, daca vrei sa cumperi o masina cu motor mare, pe o perioada mai lunga de timp, fara sa platesti impozit si fara sa o inmatriculezi la bulgari, in linii mari asta e procedura. don't worry, be happy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion DSI Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Re: Cumparatorul un transcrie masina ce se intimpla ? La mine in Tg.Neamt nu prea e posibil sa radiezi masina de la fisc in felul asta. Daca prin alte parti (inca) se poate, avem si unul dintre raspunsurile corecte la intrebarea cum sa scapam de impozit. Dupa utilizare si plictisire, masina nu mai poate fi vanduta in regula decat la Remat sau la tigani. dar la Tg.Neamt cum se radiaza de la fisc? oricum in tara asta fiecare judet are legile lui la RAR, Fisc ,Politie etc La cat mai multe ture Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolhandluca Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 (edited) Re: Cumparatorul un transcrie masina ce se intimpla ? Salut. Am vandut o masina prin intermediul acestui forum in alt judet (Constanta) in septembrie 2009 . Am mers cu cumparatorul la un birou de copiat acte, am facut act de vanzare-cumparare, am semnat pe toate formularele din cate tin minte cred ca tipa de la birou m-a pus sa semnez si pe talon "instrainat catre..." pentru ca el sa o poata inmatricula in CT. De asemenea am scos certificatul fiscal si i l-am dat, eu fiind scos cu masina de la finante. Am platit si o taxa de rezervare numere (MM99LUC), i-am dat CI si talonul, deci toate actele necesare pentru ca el sa poata face inmatricularea. Am mers ieri sa inmatriculez o alta masina cu dosarul facut si am cerut sa mi se dea numerele MM99LUC rezervate. Stupoare cand politistul mi-a spus ca in Constanta nu s-a radiat sau inmatriculat masina in termenul legal de 30 de zile si deci eu nu pot folosi aceste numere. L-am sunat pe baiatul din Constanta si mi-a spus ca la randul lui a vandut masina undeva in Alexandria si nu mai gaseste numarul de telefon al respectivului. Ce se poate face totusi ca sa o radiez si de la Politie? Mi-e ciuda ca nu pot sa-mi folosesc numerele si mi-e frica sa nu imi vina amenzi pe numele meu. Vorba cuiva de mai sus e solutia ideala sa umbli cu masini cu motoare mari fara sa platesti impozit mai ales pe undeva pe la tara sau prin paduri unde nu are nimeni treaba ta. Nu stiu daca in cazul meu cumparatorul a fost de buna credinta dar el in acest moment e clar ca nu doreste sa o inmatriculeze pentru ca impozitul e mare, are toate actele in original si placutele cu ITP si RCA se descurca el, de radiat iar nu are nici un stres pentru ca nu s-a inregistrat cu ea la fisc. Totusi undeva nu e ok situatia asta ce solutii am pentru a face ceva? De asemenea rog colegii de pe forum daca stie cineva de masina asta pe unde e cica prin Alexandria ar fi nr de inmatriculare MM99LUC un Pajero lung argintiu sa-mi spuna. Multumesc Edited November 2, 2010 by coolhandluca SHOGUN 3.0 V6 24V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Re: Cumparatorul un transcrie masina ce se intimpla ? Daca ai semnat si pe talon, atunci nu poti decat sa speri ca o sa fie oprit in trafic cand se retine talon pentru a-l forta sa faca actele. Chestia asta se paote intampla maine sau peste 10 ani, din pacate. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolhandluca Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Re: Cumparatorul un transcrie masina ce se intimpla ? Si daca probabil fiind si veche s-a dezmembrat sau zace pe undeva prin ceva sopron si nu mai circula , deci nici nu va fi oprit niciodata in trafic ce se intampla totusi? Cumparatorul nu are nici un interes sa o radieze deoarece la acest moment doar ar risca o amenda pentru depasirea termenului de 30 de zile de la politie si probabil plata retroactiva a impozitului de la finante. De asemenea m-a ingrijorat ce am citit pe undeva cred ca pe acest topic ca la un moment dat fiscul mi-o poate reintroduce mie la plata. Asta ar fi chiar culmea dar in Romania nu m-ar mira sa se intample. SHOGUN 3.0 V6 24V Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolhandluca Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 Re: Cumparatorul un transcrie masina ce se intimpla ? Am citit pe net cateva ore si m-am documentat. Eu sunt caz fericit ca am fost scos de la impozit atunci cand am vandut masina pe baza actului de vanzare-cumparare. In alte orase (am gasit de exemplu un baiat din Deva) refuza cei de la fisc sa-l scoata pe vanzator de la impozit pana in momentul in care cumparatorul se duce sa o declare la el in oras la finante cu toate ca vanzatorul si-a indeplinit toate obligatiile legale si nu mai are nici un control asupra cumparatorului. Se pare ca solutia pana la urma e sa-l dai in judecata pe cumparator in baza contractului de vanzare-cumparare, nu trebuie sa iti angajezi avocat si nu costa prea mult, depui ceva cerere la judecatorie, te prezinti in fata judecatorului si-i spui problema , dureaza vreo 3 luni si vreo 2 termene dupa care in mod normal primesti o hotarare judecatoreasca favorabila cu care mergi la politie si la fisc si o radiezi de pe tine definitiv. Il mai sun odata pe cumparator si daca nu colaboreaza o sa incep demersurile la judecatorie.:uameni SHOGUN 3.0 V6 24V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion DSI Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Re: Cumparatorul un transcrie masina ce se intimpla ? intr-adevar, si eu stiu ca tine(din pacate am patit la fel) ca iti poti folosi numerele de inmatriculare de abia dupa ce noul proprietar o inmatriculeaza(desi tu platesti anual rezervarea numerelor pe numele tau). poti obtine in instanta radierea din politie dar trebuie sa ai actul de vanzare-cumparare si bine ar fi si o copie dupa BI sau CI cumparator. au vrut sa simplifice lucrurile dar din pacate traim in Romania :uameni iti doresc bafta in solutionarea problemei:h5 La cat mai multe ture Link to comment Share on other sites More sharing options...
205 Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Re: Cumparatorul un transcrie masina ce se intimpla ? Resuscitez un pic topicul acesta cu o intrebare (din pura curiozitate): Legat de masinile scoase de la impozit (e si aici pe forum una de vanzare, dar n-am vrut sa intreb acolo ca sa nu-i poluez omului topicul), sa zicem ca achizitionezi una in aceasta situatie, ai actele masinii pe numele fostului proprietar (deci nu o inscrii pe numele tau). Ce se intampla cu amenzile neplatite, care din cate stiu iti raman inscrise la Primarie? Daca masina nu mai exista in evidentele Primariei ce se intampla cu amenda, dispare ca magarul in ceata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zep Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Re: Cumparatorul un transcrie masina ce se intimpla ? nu dispar , incep sa se adune din pacate datorita timbrului de mediu ce se aplica retroactiv tot mai multe masini incep sa circule asa , unele cazuri ''fericite'' noul proprietar o declara la finate si plateste impozit dar in talon si carte apare vechiul proprietar , dar din ce in ce mai multe sunt radiate la fisc si raman in aer pt ca masina se vinde de 10 ori fara alte acte. intr-o zi cand se va aduna o suma demna de luat in seama de alesii nostrii se va sesiza un functionarel destept si se va declansa o operatiune de cautare si rezolvare a problemei . politia va fi trimisa pe strazi si vor opri masini , vor face un deosebit efort sa deschida si ultima pagina a talonului sa vaza daca scrie instrainat catre... cei de la fisc-primarii vor trimite o lista cu masinile declarate la impozit de fiecare si vor compara cu listele de la serviciul inmatriculari. asa cum bine scrie un coleg mai sus asta se poate intampla maine sau peste 10 ani . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Re: Cumparatorul un transcrie masina ce se intimpla ? pun si eu o intrebare poate din cealalta parte a baricadei :) adica am o masina inmatriculata pe persoana fizica pe care nu mai doresc sa o folosesc si pe care nici nu o vand intreaga cuiva ci vreau sa o dezmembrez si sa o dau pe bucati catorva prieteni si cunoscuti pentru a isi mentine in stare de functionare masinile lor. ce ar trebui eu sa fac in acest caz? 1-merg la primarie si anunt ca vreau sa o scot de la impozite,desi am platit impozitul pe tot anul acum in martie? 2- merg apoi la politie si declar ca nu mai folosesc masina ca am dezmembrat-o pentru ca ma costa prea mult reparatiile? 3- care e dpdv corect legal si concret mersul aferent pentru a nu mai plati nici o taxa pentru masina asta? mentionez ca nu vreau sa o duc la remat pentru ca inafara de cel mult caroseria cheala fara usi si fara nimic in ea restul totul se va refolosi pentru alte masini sau utilitati ce ar trebui sa fac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipri778 Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Re: Cumparatorul un transcrie masina ce se intimpla ? DACA se va intampla vreodata asa ceva, se va prelungii timpul de inmatriculare la Ruse de la o saptamana la trei. Si tot cu buzele umflate vor ramane astia la buget..... don't worry, be happy Link to comment Share on other sites More sharing options...
zep Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Re: Cumparatorul un transcrie masina ce se intimpla ? @KAROLOKW varianta cea mai simpla si fara alergatura e sa duci la remat caroseria sau bucata din caroserie cu seria pe ea . sau.... sa duci de la remat o hartie cum ca ai predat caroseria ,in functie de remat ..hartia asta se poate obtine mai usor sau mai greu dar se poate. cu hartia respectiva mergi la circa financiara si la politie . suma care ai platit-o la impozit nu se restituie cash dar ti se va scadea din impozitele pe anul viitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 (edited) Re: Cumparatorul un transcrie masina ce se intimpla ? Tocmai ce m-am lovit de aceasta problema ... Caz concret, am vandut o masina in ianuarie anul acesta. Ma trezesc intr-o sambata cu clientul si zice ca o i-a pe loc. Mergem la un birou care se ocupa cu acte auto, facem contractul si imi spune ca TOT ce mai trebuie sa fac eu, este sa merg la primarie cu exemplarul din actul de vanzare cumparare si o copie dupa carte ca sa o scot de la implzit si sa scot fiscalul pentru cumparator. Ala imi zice: "sper ca sunteti serios si imi trimiteti fiscalul ..." In prima zi lucratoare ma duc la primarie cu actul de V-C si copia dupa carte si aia imi zic ca fiscalul trebuia scos inainte sa vand masina :shock: pai le zic de unde sa stiu eu ca o sa vand masina ca sa scot fiscalul inainte, ca e pusa la vanzare de vreo 10 ani ... Nu dom'le (zic ei), e pentru siguranta cumparatorului, ca sunt multe cazuri in care vanzatorul nu mai trimite fiscalul din diverse motive. Imi dau fiscalul, mi-o radiaza, trimit fiscalul cumparatorului si ma apuc sa dorm linistit pana ma trezeste un prieten care ma intreaba daca am fost si la politie sa o radiez ... Si de aici incepe circul ... Cum la politie au program pentru someri si pensionari iar amicul m-a trezit tarziu, ajung abia prin aprilie la ghiseu unde ... era inchis. Dupa ce ma agit un pic, vine o tanti si imi zice (ATENTIE) "La noi veniti doar daca duceti masina la Remat cu: cartea, talonul, numerele si chitanta de la Remat, sau daca casati masina prin programul RABLA. In cazul vanzarii-cumpararii nu aveti de ce sa veniti la noi, decat daca cumparatorul vrea sa se intereseze daca figureaza in evidenta chiar vanzatorul" Apoi imi zice ca daca tot m-am dus pana acolo degeaba si cum nici nu prea sunt clienti la radieri din cauza numarului mic de solicitanti, imi cere buletinul sa faca o verificare in sistem, unde gaseste ca figurez tot eu ca proprietar ... O intreb ce e de facut in acest caz, pentru ca eu - vanzator de buna credinta - n-am gresit cu nimic ... Zice: "Luati legatura cu cumparatorul si spunetii sa-si declare masina la fisc si sa si-o inmatriculeze pe numele lui :shock: sau daca nu, sa va dea cartea, talonul, numerele si chitanta de la Remat daca a dezmembrat-o sa o radiez eu de la politie". Ca sa vedeti cum au gandit dobitocii astia procedura ... dute tu vanzator poate la 800 km de casa sa-l cauti pe cumparatorul care nu mai raspunde la telefon si sa-l cauti la o adresa la care poate nici nu mai sta sa ce? In cazul in care mai dai de el sa-l obligi sa-si declare masina :ha: asta daca nu a vandut-o deja mai departe :uameni Edited May 10, 2014 by stelea 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 Re: Cumparatorul un transcrie masina ce se intimpla ? @KAROLOKW varianta cea mai simpla si fara alergatura e sa duci la remat caroseria sau bucata din caroserie cu seria pe ea . sau.... sa duci de la remat o hartie cum ca ai predat caroseria ,in functie de remat ..hartia asta se poate obtine mai usor sau mai greu dar se poate. cu hartia respectiva mergi la circa financiara si la politie . suma care ai platit-o la impozit nu se restituie cash dar ti se va scadea din impozitele pe anul viitor pai bucata de caroserie cu seria stanta pe ea nu e problema sa o duc la remat aia e simplu,pun flexul pe ea si gata e simplu. de impozit ca e platit pe tot anul nu ma intereseaza prea tare ca la 80 d elei pe an...nu e vreo schema financiara:) ce nu imi prea convine e ca in loc ca cineva sa se foloseasca de caroserie care e intreaga,nelovita,nu e stramba,astia vor ajunge sa o taie doar ca asa e procedura cu actele la noi... voi merge la un remat sa intreb care e procedura sa imi dea o adeverinta de genul sa pot sa o scot de la impozite de la politie si la-revedere :) daca mai stie cineva cumva o alta metoda va rog nu ezitati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisguide Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 Re: Cumparatorul nu transcrie masina ce se intimpla ? Cu ani in urma, ai mei au donat o Dacia 1400 la ceva manastire. Popii nu au mai trimis nici un act inapoi, asa ca masina a ramas la primarie pe tata. Dupa ceva ani, m-a trimis tata la Inmatriculari/Radieri sa vad ce se poate face. Si asa am ajuns sa scriu eu frumos de manutza o declaratie pe proprie raspundere ca masina este donata de mult, si nu am mai primit actele necesare pt radiere. In baza acelei declaratii, masina a fost radiata de la Politie si apoi si de la Primarie. Asta se intampla acum vreo 5-6 ani (aprox). Nu retin alte detalii semnificative, mai mult decat ce am scris mai sus. Poate merge si acum?! "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Re: Cumparatorul nu transcrie masina ce se intimpla ? Si eu am patit la fel, am vandut masina am facut acte si dupa un an in vine amenda de rovigneta, financiarul imi pune proprire pe cont isi trage bani, m-am certat cu ei si le-am spus ca nu am cum sa platesc o amenda pe o masina cu care nu mai figurez la ei in sistem.... degeaba...in fine daca vand vreodata Feroza in primul rand pastrez numerele si in al doilea rand scriu mare pe talon ca am instrainat-o.Daca masina este inmatriculata cea mai buna varianta zic eu ar fi sa oprim numerele dar nu stiu cat o sa-i convina cumparatorului. Cand am luat Feroza am luat-o cu numere si as fi putut sa merg asa fara probleme se duceau toate amenzile la fostul dar am trecut-o pe numele meu sa fie frumos :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quick Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Re: Cumparatorul nu transcrie masina ce se intimpla ? KAROLOKW cauta pe goagle "Acte necesare radiere auto la cererea proprietarului" in principui trebuie sa declari pe propria raspundere ca masina nu este parcata pe domeniu public si ca detii un garaj/curte unde o poti depozita...oricum la politie te lamureste mai mult cu exact ce forumulare ai nevoie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 (edited) Re: Cumparatorul nu transcrie masina ce se intimpla ? M-am lovit si eu de problemele acestea... @Karolokw in cazul in care doresti sa tii fierul fara sa fii nevoit sa il duci la Remat, solutia oferita chiar de cei de la politie este sa dai o declaratie pe proprie raspundere la notariat conform careia doresti radierea din circulatie si totodata ca iti iei angajamentul sa "depozitezi" masina pe un teren pe care se presupune ca esti proprietar. Nu ai teren...cauti un amic binevoitor sa te ajute si mergi cu el impreuna cu actul de proprietate la notar. Dupa aceasta se merge la administratia financiara se scoate bunul de la impozit si ulterior de la politie unde depui cartea , talonul si numerele. @stelea, asa cum ai descris si tu exista "smecheria" prin care dupa cumpararea unui autoturism (mai ales daca are o capacitate cilindrica mai mare :grin:) noul proprietar "uita" sa o transcrie pe numele sau atat la impozite cat si la politie. Practic masina nu figureaza la impozite nicaieri iar la Politie, din pacate, apare tot vanzatorul. Daca nu il opreste politia sa ii retina talonul...cam dificil de rezolvat problema. Odata cu noul cod rutier se zvoneste ca la un termen X de la vanzarea autoturismului daca nu este transcris pe noul proprietar se radiaza automat din circulatie ( nu am aprofundat problema din lipsa de timp). Cum asta presupune o baza de date comuna administratie financiara-politie sau o procedura bine definita....probabil ca mai dureaza o perioada. Edited May 19, 2014 by pantzerrow Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ovidiu off Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Re: Cumparatorul nu transcrie masina ce se intimpla ? Salut, am schimbat motocicleta zilele trecute si fiind vorba de fapt de z2 vanzari am cam stat pe la finante. Legat de subiectul topingului, un imens teanc de adrese catre diverse primarii din RO astepta sa fie expediate. Adresele se refera la inregistrarea unor contracte de vanzare urmate de scoaterea din evidenta Primariei Cluj a platii impozituluii pentru masinile vandute. Deci primaria vanzatorului trimite adresa de " autoimpunere " la primaria cumparatorului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts