Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Conversie arcuri cu foi -> arcuri elicoidale

Max

Postări Recomandate

Vizitator Deceneu
Salut Maxule, scuza-ma ca-m neglijat forumul si intrebarile despre conversia toyotei tale, dar sint prins in febra pregatirilor pentru TAT. NU-ti fa probleme pt. coilovere credema, au o "droaie" de avantaje( ocupa putin spatiu, se pot daca vrei regla pe inaltime, etc) , atit pot sa-ti divulg ca vor avea cursa de 300 mm si poti alerga si-n raid, tura sau asfalt fara nici o problema, bineinteles ca poti sa-i pui si-o stabilizatoare decuplabila de aia jmechera :wink:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 147
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut Maxule, scuza-ma ca-m neglijat forumul si intrebarile despre conversia toyotei tale, dar sint prins in febra pregatirilor pentru TAT. NU-ti fa probleme pt. coilovere credema, au o "droaie" de avantaje( ocupa putin spatiu, se pot daca vrei regla pe inaltime, etc) , atit pot sa-ti divulg ca vor avea cursa de 300 mm si poti alerga si-n raid, tura sau asfalt fara nici o problema, bineinteles ca poti sa-i pui si-o stabilizatoare decuplabila de aia jmechera :wink:

Nici o problema, nu e graba. Oricum dupa ce vin de la Sibiu vreau sa ii tot dau drumul la conversie.

Azi am mai lucrat ceva pe masina.

Am dat jos caseta de directie care va veni inlocuita cu alta. Curgea uleiul din ea si avea si joc la axul de intrare.

Am pregatit pentru inlocuire si axul volan cu toate crucile cu un alt ax HeavyDutty si cu cruci mai mari si gresabile. Voi pune maine poze ca sa se vada diferenta dintre ele.

Maine vin montate toate sus impreuna cu o alta bara de directie, telescop de directie si un cap de bara. Bara si telescopul le-am indoit (oare cum? :grin: )

Tot maine, daca imi permite timpul, voi schimba si limitatorul de franare pentru puntea spate , mecanismul de reglaz si cablul de frana de mana.

Link spre comentariu

Nici o problema, nu e graba. Oricum dupa ce vin de la Sibiu vreau sa ii tot dau drumul la conversie.

Maine vin montate toate sus impreuna cu o alta bara de directie, telescop de directie si un cap de bara. Bara si telescopul le-am indoit (oare cum? :grin: )

stiu eu. sint hd de la OME ca si arcurile :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

:cn

o stabilizatoare decuplabila de aia jmechera :wink:

:fh ideea

cum e smechera?

O sa ti-o arat eu maine... :wink:

Scuze...am uitat :grin:

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare