Vizitator Deceneu Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Va urma! 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 :cry: :cry: :cry: hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 :cry: :cry: :cry: Lasa nu plange ca te vad eu dupa ... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 ... cum se prezinta arcurile? vad ca is de la olandezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 arcurile sunt mult mai bune decat cele originale: au flex mai mare sunt mai confortabile dar nu rezista pe masina mea la extrem. Am mers la raid si offroad extrem. Daca nu se rupeau, nu renuntam la ele. hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 ce greutate are masina cu plinu' si 2 pasageri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 2200-2300 kg hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 si doar 2 foi? am urmarit productia baietilor pentru samurai si aveau kit suspensie cu doar o foaie. ulterior au pus 2 ca se rupea in regim de concurs. dar samuraiu are 1000kg ...cam cat motorul si cutia de 4.2 oare cat o avea masina lu' Max cu plinu si soferu'? :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Noiembrie 20, 2007 Partajează Postat Noiembrie 20, 2007 cele de fata sunt cu doua foi, cele de spate sunt cu 3 foi, eu am scos o foaie de pe spate hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Noiembrie 22, 2007 Partajează Postat Noiembrie 22, 2007 o suspensie spate foarte "transparenta" "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 Noutati la toyota lui Alex, adica o noua suspensie spate HHD, long arm, ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 Saptamana viitoare Toyota va primi si noua suspensia fata, deci "va urma" :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 de unde-mi iau un kit de suspensie pt Toyota ? Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 I-a legatura cu Alex, "Toyota" pe forum si iti explica el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 :2dr hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 alex, imi pare bine. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 :lol: a venit mosu" multumesc! :tk hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2007 Betoooooon. O intrebare: O sa ai si bari stabilizatoare pe masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 fata stoc si cred ca o sa pun si pe spate hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 cursa 28 cm. :shock: hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 nu prea inteleg: - de ce amortizoarele nu sunt filetate pe exterior? - de ce capetele de amortizor nu au ball joint-uri? - de ce la capatul arcurilor nu sunt piulitele de reglare a inaltimii masinii? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 nu prea inteleg: - de ce amortizoarele nu sunt filetate pe exterior? - de ce capetele de amortizor nu au ball joint-uri? - de ce la capatul arcurilor nu sunt piulitele de reglare a inaltimii masinii? -Amortizoarele sunt filetate pe exterior. -Ball joint sunt doar la partea inferioara, pentru partea superioara mi-am permis sistemul de prindere din imagine de mai sus, din motivele mele. -La capatul arcului sunt piulite de reglaj, se poate regla 120 mm pe inaltime. Probabil toate aceste intrebari sunt din cauza imaginilor foto de proasta calitate si neconcludente pe care i le-am trimis lui 'Toyota' pe PM, el stiind de fapt din convorbirile noastre telefonice ca au si filete si reglaje si ball joint-uri, dar cu toate astea baiatul m-a intrebat daca poate sa le puna pe forum ca sa vada ceilalti baieti ce i-a adus mosu' si bineinteles ca am fost deacord :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 am si eu o intrebare arcuri de tipu asta sa-r putea pune si pe un aro sau sunt pentru un anumit tip de masina aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate