Vizitator Deceneu Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 Salut Maxule, scuza-ma ca-m neglijat forumul si intrebarile despre conversia toyotei tale, dar sint prins in febra pregatirilor pentru TAT. NU-ti fa probleme pt. coilovere credema, au o "droaie" de avantaje( ocupa putin spatiu, se pot daca vrei regla pe inaltime, etc) , atit pot sa-ti divulg ca vor avea cursa de 300 mm si poti alerga si-n raid, tura sau asfalt fara nici o problema, bineinteles ca poti sa-i pui si-o stabilizatoare decuplabila de aia jmechera :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 o stabilizatoare decuplabila de aia jmechera :wink: :fh ideea cum e smechera? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 28, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2007 o stabilizatoare decuplabila de aia jmechera :wink: :fh ideea cum e smechera? O sa ti-o arat eu maine... :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 28, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2007 Salut Maxule, scuza-ma ca-m neglijat forumul si intrebarile despre conversia toyotei tale, dar sint prins in febra pregatirilor pentru TAT. NU-ti fa probleme pt. coilovere credema, au o "droaie" de avantaje( ocupa putin spatiu, se pot daca vrei regla pe inaltime, etc) , atit pot sa-ti divulg ca vor avea cursa de 300 mm si poti alerga si-n raid, tura sau asfalt fara nici o problema, bineinteles ca poti sa-i pui si-o stabilizatoare decuplabila de aia jmechera :wink: Nici o problema, nu e graba. Oricum dupa ce vin de la Sibiu vreau sa ii tot dau drumul la conversie. Azi am mai lucrat ceva pe masina. Am dat jos caseta de directie care va veni inlocuita cu alta. Curgea uleiul din ea si avea si joc la axul de intrare. Am pregatit pentru inlocuire si axul volan cu toate crucile cu un alt ax HeavyDutty si cu cruci mai mari si gresabile. Voi pune maine poze ca sa se vada diferenta dintre ele. Maine vin montate toate sus impreuna cu o alta bara de directie, telescop de directie si un cap de bara. Bara si telescopul le-am indoit (oare cum? :grin: ) Tot maine, daca imi permite timpul, voi schimba si limitatorul de franare pentru puntea spate , mecanismul de reglaz si cablul de frana de mana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 Salut Maxule, scuza-ma ca-m neglijat forumul si intrebarile despre conversia toyotei tale, dar sint prins in febra pregatirilor pentru TAT. NU-ti fa probleme pt. coilovere credema, au o "droaie" de avantaje( ocupa putin spatiu, se pot daca vrei regla pe inaltime, etc) , atit pot sa-ti divulg ca vor avea cursa de 300 mm si poti alerga si-n raid, tura sau asfalt fara nici o problema, bineinteles ca poti sa-i pui si-o stabilizatoare decuplabila de aia jmechera :wink: Nici o problema, nu e graba. Oricum dupa ce vin de la Sibiu vreau sa ii tot dau drumul la conversie. Maine vin montate toate sus impreuna cu o alta bara de directie, telescop de directie si un cap de bara. Bara si telescopul le-am indoit (oare cum? :grin: ) stiu eu. sint hd de la OME ca si arcurile :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 :cn o stabilizatoare decuplabila de aia jmechera :wink: :fh ideea cum e smechera? O sa ti-o arat eu maine... :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 4, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2007 :cn o stabilizatoare decuplabila de aia jmechera :wink: :fh ideea cum e smechera? O sa ti-o arat eu maine... :wink: Scuze...am uitat :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 4, 2007 Partajează Postat Iulie 4, 2007 :tk acum tre sa vad cu o pun in practica la ala mic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Ma bag si eu asa in seama dar no, am o intrebare, la mine la masina am IFS si mam gandit sa pun o punte solida, merita sau nu???? si care ar fi complicatiile mersi mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
princedarko Postat Iulie 24, 2007 Partajează Postat Iulie 24, 2007 Modificare Ciao. Gasesti cateva informatii (din pacate numai in limba italiana) pe website http://www.princedarko.com . Asta nu inseamna ca lucru pe care l-am facut eu este cel mai bun, dar este o varianta... Mauri -- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 arcuri cu foi si elicoidale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 :10 :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 6, 2007 Autor Partajează Postat August 6, 2007 :ga Cati cai putere are? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 zwei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 zarurile au fost aruncate, masina va primi o noua suspensie custom Deceneu. Pana este gata... :sl1 si :ang3 hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 mult succes Alex,stiu k nu vei pune geana pe geana pana nu e gata.iti tin pumnii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Abia astept si eu sa vad cu iese. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 ceva fin, ceva frumos :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Ghici care masina urmeaza? :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 :P hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 A inviat Alex :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Noiembrie 14, 2007 Partajează Postat Noiembrie 14, 2007 abia astept sa iasa :-P :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 Momentan asa arata toyota lui Alex: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Noiembrie 16, 2007 Partajează Postat Noiembrie 16, 2007 :pl :Hr :dr1 hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate