nellorunner Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 Arcuri de OME si telescoape de OME? :roll: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 Arcuri de OME si telescoape de OME? :roll: auzi da tu pe 4runner ce o sa pui ome ???? :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 9, 2007 Partajează Postat Decembrie 9, 2007 ok, pozele sunt extrem de neclare ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 poate s-a mai scris, n-am citit tot , dar pentru Landrover serie au aparut arcuri foi parabolice cu doar 2 foi in fata si 2 pina la 4 in spate, foarte elastice si confortabile. tot la landrover serie am vazut scoase din foile de la arcul original si agugate elicoidale, in cazul asta foile ramase folosind ca brate/suport pentru punti,suspensia propriuzisa fiind pe arcul elicoidal. si trebuie sa spun ca le-am vazut in teren si articuleaza perfect.modificarea e simpa si cred ca merge la orice masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 19, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 poate s-a mai scris, n-am citit tot , dar pentru Landrover serie au aparut arcuri foi parabolice cu doar 2 foi in fata si 2 pina la 4 in spate, foarte elastice si confortabile. ... Chiar Alex, cel a caruia e masina de mai sus a avut asemenea arcuri. Dar nu sunt bune in offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 20, 2008 Partajează Postat Ianuarie 20, 2008 Chiar Alex, cel a caruia e masina de mai sus a avut asemenea arcuri. Dar nu sunt bune in offroad. nu sunt de acord lamelarele sunt mai bune in teren deoarece ai o aderenta mai buna spre deosebire de elicoidale care au confort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Ianuarie 20, 2008 Partajează Postat Ianuarie 20, 2008 Chiar Alex, cel a caruia e masina de mai sus a avut asemenea arcuri. Dar nu sunt bune in offroad. nu sunt de acord lamelarele sunt mai bune in teren deoarece ai o aderenta mai buna spre deosebire de elicoidale care au confort da intradevar ai dreptate :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 20, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2008 Chiar Alex, cel a caruia e masina de mai sus a avut asemenea arcuri. Dar nu sunt bune in offroad. nu sunt de acord lamelarele sunt mai bune in teren deoarece ai o aderenta mai buna spre deosebire de elicoidale care au confort Eu nu am facut comparatie intre arcuri lamelare si arcuri elicoidale. Te-ai referit la arcurile acelea "parabolice" (toate foile lungi din capat in capat si cu distanta intre ele). Ziceam ca Alex a avut asa ceva si nu a fost multumit de ele in offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 Chiar Alex, cel a caruia e masina de mai sus a avut asemenea arcuri. Dar nu sunt bune in offroad. nu sunt de acord lamelarele sunt mai bune in teren deoarece ai o aderenta mai buna spre deosebire de elicoidale care au confort Cum adica ai aderanta mai buna? Dimpotriva,masina topaia prea tare si pierzi aderenta!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 in noroi nu prea topai. la drum cu pietre probabil ca de la o anumita viteza mergi ca iepurele. io ma gandesc prin analogie ca toate supensiile la masinile de raliu is foarte tari si topaie si ele pe drum, probabi nu ca un samurai dar pe aproape. un arc lamelar si un telescop bun imping roata mai bine pe sol fate de elicoidale. ca in concurs le rupi sau topai e alta poveste. putem dezvolta subiectul :grin: asta e parerea mea :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 ma tu iti dai seama ce aberati spui cum naiba un lamelar sa inpinga mai bine roata cind el are rol si de tirant ? singurul avantaj care il au este acela ca nu ai atitea bucse si e mai ieftin de intretinut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 doar atat? :roll: multumesc lamelarele nu sunt bune in offroad :x PS sper ca stii de gluma :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 nu ma las :grin: de ce noul HZJ71 a revenit la lamelare pe spate? doar pentru bagaje? pe fata e clar: elicoidale si bara stabilizatoare dar pe spate... :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 cand a facut D-zeu masinile pe pamant.... le-a pus arcuri lamelare .....facute dupa chipul si asemanarea masinii lui ... la un moment dat a venit Sfantu Petru si i-a spus: Doamne..nu mai sunt arcuri ! ce facem cu restul de masini? - da-le elicoidale... a raspuns D-zeu ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreic Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 MI-a promis cfantana ca in doua saptamani o sa am wranglerul pe elicoidale :banana Just Me Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 topicul pare nefinalizat. ceva pareri despre noua suspensie? cum s-a comportat in expeditie? asa-i in tenis :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 si cautatnd pe alte forumuri am dat de poze :grin: http://img251.imageshack.us/img251/3229/iz4s5260sl2.th.jpg http://img149.imageshack.us/img149/7211/iz4s5261lu1.th.jpg http://img352.imageshack.us/img352/1165/iz4s5264fs7.th.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Testul a constat intr-o expeditie de 12000Km Bucuresti-Lisabona-Maroc. Sosea ( 120Km/h - macadam 60km/h, nisip ...km/h ). Masina s-a comportat excelent. Confort maxim, aderenta mai buna. Comanda pentru suspensie a fost " cat mai soft", din acest motiv Sorin a pus pe spate arcuri foarte moi. Dupa pregatirea pentru expeditie masina a primit in plus cca. 500-700kg. Prima problema a aparut la Ploiesti cand gropile de pe centura au facut ca arcurile sa se comprime la maxim, problema rezolvata cu aproape tot stocul de mingi de tenis de la Metro, 16 buc. pt. fiecare arc - marca Wilson. A doua problema a inceput sa fie deranjanta la intoarcere, in Spania, am umflat rotile pe fata la aceeasi presiune ( pana atunci am mers cu o roata care se dezumfla regulat). In acel moment nu am mai putut stapani "fiara", puntea pe fata intra intr-un fel de oscilatie necontrolabila. Dupa dese opriri si sedinte am ajuns la concluzia ca bucsile romanesti de la tiranti s-au inmuiat si unghiul de caster nu mai era ok. Am rezolvat si aceasta problema cu o "Bojicarie" vorba lui Robert: am dezumflat o roata pe fata cu 0.2 atmosfere si a revenit totul la normal. Initial am crezut ca o sa fie foarte instabila din cauza inaltimii si greutatii suplimentare de pe portbagaj dar s-a comportat foarte bine. Sincer, m-am asteptam la lucruri mult mai grave. Recomand cu toata sinceritatea suspensia "Deceneu". Singura modificare pe care o am de facut este sa schimb bucsile cu unele mai tari. In rest este super. Poate in viitor, o bara stabilizatoare pe spate, pentru raid. hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Conversie arcuri cu foi -> arcuri elicoidale Test hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iunie 10, 2008 Partajează Postat Iunie 10, 2008 Re: Conversie arcuri cu foi -> arcuri elicoidale Test wow. alex, acum poti spune ca flexeaza! :1 btw, mai ai kitul U-bolt flip pentru lamelare? in alta ordine de idei: tuparu are dreptate. daca apuci sa topai e naspa, mai ales la coborire. masinile modificate au mai multe probleme, e dificil de gasit o configuratie ideala a suspensiei. pentru fiecare traseu ar trebui setata suspensia altfel, asa ca se merge pe compromis. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 12, 2008 Partajează Postat Iunie 12, 2008 Re: Conversie arcuri cu foi -> arcuri elicoidale Test wow. alex, acum poti spune ca flexeaza! :1 btw, mai ai kitul U-bolt flip pentru lamelare? in alta ordine de idei: tuparu are dreptate. daca apuci sa topai e naspa, mai ales la coborire. masinile modificate au mai multe probleme, e dificil de gasit o configuratie ideala a suspensiei. pentru fiecare traseu ar trebui setata suspensia altfel, asa ca se merge pe compromis. de acord si f bine exprimata ideea doar ca suspensia pe elicoidale este muult mai evoluata, si nu a fost facuta pentru confort ci pt ca are toate avantajele inafara de simplitate nu se compara cu arcurile foi, care sunt depasite si care, asa cum sa mai spus, au singurul avantaj ca sunt mai usor de intretinut forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: Conversie arcuri cu foi -> arcuri elicoidale Mi-am refacut si eu suspensia fata. Am trecut-o pe elicoidale... :bannana Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: Conversie arcuri cu foi -> arcuri elicoidale Nello......lasa vrajeala si pune poze Am vazut masina ......si arata de nu-i adevarat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: Conversie arcuri cu foi -> arcuri elicoidale Nello......lasa vrajeala si pune poze Am vazut masina ......si arata de nu-i adevarat Iegzact ! ... vrem poze, ca de vorbe suntem satui ! :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Conversie arcuri cu foi -> arcuri elicoidale Entuziasmat de titlu gasit cu serch, fiind interesat de o lucrare cu final fericit, constat ca sunt multi laudarosi :uameninimic la concret. Astfel de lucrari sunt sub emblema drept de autor :wink::wink:. Lumea se fereste de taxe probabil- scuze daca off:ooo Asta pentru revitalizare, o iesi totusi ceva de la prof....i, cel putin la un Samurai:rsp:rsp:rsp SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate