macinici Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 ... marfa pozele .... iar traseul prin padure super. Bravo. Toate cele bune de la Macinicu :cl " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Din cauza faptului ca nu am putut sa merg cu voi in aceasta iesire super...cu nunti si alte prostii ....ma PREGATESC INTENS ...:2dr:2dr:2dr:2dr:2dr http://img301.imageshack.us/img301/3017/14996814299825201511550.jpg Uploaded with ImageShack.us scuze de offtopic:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Da omoroka are dreptate si eu zic ca in acea seara am fost o echipa completa si cred ca toti participantii au avut cate ceva de invatat, pentru ca unul a avut drujba,altul un topor,celalalt o harta militara altul apa,unii cate 2 lanterne,sa nu uitam de trolii etc am si multi oameni cu un caracter adevarat fie ei piloti sau copiloti. Eu zic ca am fost o echipa adevarata demna de CHAMPIONS LEAGUE. Multumesc tuturor participantilor ca am avut asa oameni langa mine.:tk:2dr:2dr Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Eu as mentiona si atitudinea de leader a lui Cubo care simtind la un moment dat ca lucrurile se precipitasera a luat haturile in mana cu mult calm si ne-a scos la liman. Bravo! Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Pe cand o reeditare a acestui traseu, dar cu plecare dimineata pe racoare si apoi urcare catre Lacul V.? Mai erau multe lucruri frumoase de vazut, poate gasim si mistretul vazut de Omoroka, animal cat juma din masina lui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Daca este organizam ptr voi constantenii sa veniti si de vineri linistiti la ora la care doriti sa putem apoi deschide drumuri noi! Multumesc ... asa da primire ... o sa comunic la "Off-road in Dobrogea" ... Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Pe cand o reeditare a acestui traseu, dar cu plecare dimineata pe racoare si apoi urcare catre Lacul V.? Mai erau multe lucruri frumoase de vazut, poate gasim si mistretul vazut de Omoroka, animal cat juma din masina lui. eu vreau sa-l mai fac o data si sa-l iau si pe yoke cu mine, ne bagam? :wink: eventual incercam urcarea facuta de baietii cu niva la intoarcere. ehee, am avut mare bafta sa vad animalul asta. sa va povestesc. eram in fata si parcurgeam cate 50-100m in zonele cu intersectii de drumuri, cu ochii pe gps tuner, pentru a fi sigur ca aia e varianta corecta in directia dorita de noi. la un moment dat in bezna noptii vad o umbra miscand prin fata farurilor. am oprit. iulia zice "ce e ala, caine... urs?" nu mai nimeream faza lunga. cand in sfarsit am nimerit-o ce sa vezi, mistretul frate. era cam la 20m in fata masinii. imens. 200kg am apreciat eu, maro inchis cu parul lung dar fara colti. s-a oprit si s-a uitat la noi pret de cateva secunde bune dupa care a plecat agale, deloc speriat de prezenta noastra. era si normal masina mea era un pic mai mare decat el :ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 BINE CA NU A VENIT SA MIROASA FLORICELELE:ha::ha::ha::ha: p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 BINE CA NU A VENIT SA MIROASA FLORICELELE:ha::ha::ha::ha: ii dadeam cu spray daca venea :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 :y:y:y Chiar ce marca era parca? HUGO BOSSCHETARU' p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 ii dadeam cu spray daca venea :grin: Ai uitat de colectia de petarde?! Pana si puii mei stiu ca ai asa ceva ... din lectura obligatorie din vacanta in Apuseni! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Ai uitat de colectia de petarde?! Pana si puii mei stiu ca ai asa ceva ... din lectura obligatorie din vacanta in Apuseni! petardele nu le aveam cu mine, chiar le scosesem afara din gentuta de "prim ajutor" inainte sa plec la offroad :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yoke Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Salutari si multumiri pentru parteneriat tuturor celor prezenti. Imi pare rau ca nu am putut sta pe indelete la ciorba, tuica, alea alea.. Pentru reeditare, mie imi pare interesanta varianta propusa de Lordeko, cu ocolire prin Nord a abruptului acela incercuit cu roz, spre lacul Vulturilor. Din partea mea chiar sambata asta, 13.11.10 il putem face. La o zi doar, biletele mele de voie expira la 24h. ___________ Yoke - SJ 410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Salutari si multumiri pentru parteneriat tuturor celor prezenti. Imi pare rau ca nu am putut sta pe indelete la ciorba, tuica, alea alea.. Pentru reeditare, mie imi pare interesanta varianta propusa de Lordeko, cu ocolire prin Nord a abruptului acela incercuit cu roz, spre lacul Vulturilor. Din partea mea chiar sambata asta, 13.11.10 il putem face. La o zi doar, biletele mele de voie expira la 24h. Pei ia zi! Ne bagam??. O batem in cuie pt sambata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 "stiti ce a zis sotia lui giorgel? din toate jafurile doar tu ai ramas blocat aici" :ha: ...asa cum si-o dorea el pe Iulia duminica dimineata.... sa-i dea o pastila de cap :ha::ha: morala: very good car, very bad driver:ha::ha::ha: claudia era foarte suparata pe mine:ha:, marea majoritate a poticnelilor mele se datoreaza greselilor de abordare. asta e, la fiecare tura mai invatam cate ceva. multumesc lui tibone, care mi-a ingaduit sa-mi agat troliul de dosul mitsu-lui sau:h5 pana la urmatoarea iesire, Iulia are ca tema sa invete descantece, care, dimineata, sa degripeze rulmentii din cap:ha::ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 daca se poate as ruga ca toti participantii la aceasta iesire sa vina cu niste IMPRESII LA RECE. multumesc anticipat:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Citesc post-urile voastre si ma intreb daca a existat ,in toata aceasta iesire ,o masina care nu a fost troliata sau tractata.Daca da cine a fost fericitul? Felicitari pentru pozele super postate si in special pt Giorgel cu trecerea aia abrupta . Poza facuta de Tibone.:br LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Citesc post-urile voastre si ma intreb daca a existat ,in toata aceasta iesire ,o masina care nu a fost troliata sau tractata.Daca da cine a fost fericitul? Felicitari pentru pozele super postate si in special pt Giorgel cu trecerea aia abrupta . Poza facuta de Tibone.:br au fost.:wink: galloperul a fost deschizator de drumuri:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Citesc post-urile voastre si ma intreb daca a existat ,in toata aceasta iesire ,o masina care nu a fost troliata sau tractata.Daca da cine a fost fericitul? Felicitari pentru pozele super postate si in special pt Giorgel cu trecerea aia abrupta . Poza facuta de Tibone.:br samuraiul meu a ramas intepenit o singura data in niste sleauri pe care le-am abordat eu cu incapatanare altfel decat ceilalti. dar si de acolo am iesit zgaltait doar de 3-4 oameni. in rest fara trolieri, fara tractari :wink: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Citesc post-urile voastre si ma intreb daca a existat ,in toata aceasta iesire ,o masina care nu a fost troliata sau tractata.Daca da cine a fost fericitul? Felicitari pentru pozele super postate si in special pt Giorgel cu trecerea aia abrupta . Poza facuta de Tibone.:br mitshu meu in afara de o cometa si o oprire de 5 min.:wink: se ridicase apa un pic ,totul a fost ok. p.s. diseara revin cu setul doi de poze!!!:h5:ypu Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Citesc post-urile voastre si ma intreb daca a existat ,in toata aceasta iesire ,o masina care nu a fost troliata sau tractata.Daca da cine a fost fericitul? Felicitari pentru pozele super postate si in special pt Giorgel cu trecerea aia abrupta . Poza facuta de Tibone.:br Asa rau s-a vazut? Si cand te gandesti ca toti eram in culmea fericirii :dr1 pe la 7-8 seara! Usor ,usor toti ne cam ingrijorasem:hm mai mult de cei de acasa. Ca noua ne placea ,ca a fost si o noapte superba cu cer instelat. Doar cate un mistret mai tinea fetele in masina:grin: sa nu le muste de:as Masinile adevarate( a se citi Daihatsu sau ustahiaD) poreclit acum si AZOREF a latrat la mistret :pr si dus a fost! Totul s-a terminat cu trufe belgiene (multam Marcel)! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
House4x4 Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Razvanuta, ai niste filmari pe telefon, cu traversarea apei, unde malul de intrare era f. inalt, le poti pune ? Multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Postez aceste poze sa stie lumea de ce facea misto de mine! Ia uite ce avem noi aici? http://img837.imageshack.us/img837/8914/funphotobox100858s2jpne.jpg Uploaded with ImageShack.us Si m-am intalnit si cu muma padurii!!!!:ha: http://img602.imageshack.us/img602/8914/funphotobox100858s2jpne.jpg Uploaded with ImageShack.us mama ce aglomeratie!!!! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 despre Patrol nimic ?!?:grin: https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Postez aceste poze sa stie lumea de ce facea misto de mine! Ia uite ce avem noi aici? http://img837.imageshack.us/img837/8914/funphotobox100858s2jpne.jpg Uploaded with ImageShack.us Si m-am intalnit si cu muma padurii!!!!:ha: http://img602.imageshack.us/img602/8914/funphotobox100858s2jpne.jpg Uploaded with ImageShack.us mama ce aglomeratie!!!! De unde ai facut rost de programul care schimba poza din patrol in ...altceva...:ha:? https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate