Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010

cobrra

Postări Recomandate

Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010

Salut,

lorD"eko, NU AI INTELES NIMIC.

lasa comentariile rautacioase pe care le faci de fiecare data.

Off-road de tastatura poate si fiul mei de 13 ani, Alex 4x4, dar el poate mai mult si paticipa si nu se ascunde in spatele calculatorului.

Nu incera sa raspunzi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 262
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Ehe!

Daca asta a fost singura problema "semnalul la telefon" pe viitor nu ne vom mai agita si panica sa ne organizam si sa plecam in cautarea celor rataciti.

Copii si sotiile panicate le vom ignora si astfel ierirea va avea doar putina sare.

:br ?

Urata concluzie... Mai citeste odata si incerca sa intelegi ca nimeni nu a fost ratacit ! Omoroka a avut pe GPS harta militara care arata mereu pozitia si ca mergem pe drumul bun... Eu ma bag in seama findca am fost acolo ! Panica in astfel de situatii este extrem de daunatoare :h5

Link spre comentariu

Ehe!

Daca asta a fost singura problema "semnalul la telefon" pe viitor nu ne vom mai agita si panica sa ne organizam si sa plecam in cautarea celor rataciti.

Copii si sotiile panicate le vom ignora si astfel ierirea va avea doar putina sare.

:br ?

copii si sotiile ar trebui sa inteleaga ca intrarea in traseu legat de ora se stie dar iesirea este necunoscuta.

o regula simpla cand sunt plecate un numar mai mare de echipaje nu trebuiesc organizare ,,echipaje de recoverii,, decat la cererea participantilor nu din propie initiativa.

Link spre comentariu

Linistiti-va oameni buni!

A fost greu, a fost riscant, asa e in natura. Ca a fost mai greu pentru cei de acasa ca nu puteau vorbi cu cei dragi, nu mai conteaza acum.

Bine ca s-a terminat cu bine.

L.E. Hai cu pozele alea... MARSE E BINE! Prietenii stiu de ce :grin:

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

Linistiti-va oameni buni!

A fost greu, a fost riscant, asa e in natura. Ca a fost mai greu pentru cei de acasa ca nu puteau vorbi cu cei dragi, nu mai conteaza acum.

Bine ca s-a terminat cu bine.

Marse, eu de regula cand nu cunosc toate datele problemei incerc sa analizez inainte sa trag concluzii pripite. In 1987 nu am vorbit trei saptamani cu parintii findca era stricat telefonul din sat:grin:

Link spre comentariu

am ajuns acasa la 3 dimineata.

fara exagerare, s-a facut un traseu de extrem, pe coborare.

noroc de asta, si faptul ca nu a plouat. de urcat pe acolo pe roti relativ exclus, doar la mulineta.

nici nu stiam unde suntem.

a durat vreo 7 ore, am iesit din traseu la 23,30.

a fost foarte dificil si obositor.

trupa s-a comportat exemplar.

singura mare tensiune a fost lipsa posibilitatii de comunicare cu familiile.

am iesit cu bine, cu pagube minore raportat la dificultatea traseului.

a fost o experienta interesanta.

multumesc organizatorilor pt. invitatie, felicitari participantilor pt. conduita.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Cam asta incerc si eu sa zic. Dar lumea care astepta acasa s-a panicat la un moment dat. Daca nu existau mobilele, cred ca panica era mai mica.

Aseara n-am facut decat sa incerc sa linistesc putin lumea... Se pare ca n-am reusit :grin:

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

copii si sotiile ar trebui sa inteleaga ca intrarea in traseu legat de ora se stie dar iesirea este necunoscuta.

o regula simpla cand sunt plecate un numar mai mare de echipaje nu trebuiesc organizare ,,echipaje de recoverii,, decat la cererea participantilor nu din propie initiativa.

Se pare ca am inteles noi gresit situatia!

Scuze!

Felicitari pentru iesire! :cl

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

discutiile astea nu ar mai fi fost daca aveam un telefon prin satelit!

unde gasesc unul?

multumesc!

are Nae, sa-l intrebam pe el. felicitari ptr iesire, a fost o zi super si un traseu la care nu v-ati asteptat.:h5

• LJ 7O

Link spre comentariu

Domnilor

felicitari pt petrecere si drumetie. Nu cred ca razbeam cu anvelope M+S.Dupa cum vad eu incaltarile voastre cred ca voi opta pt anvelope profil Simex. Din ce vad ca ati scris despre aceasta iesire , discutiile ulterioare chiar nu isi au rostul.Felicitari inca o data !!!!

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

Stai linistit David. sigur sunt bine. Oricum in caz de a ramas unul undeva trebuia sa plece careva spre o zona cu semnal si sa ne sune sa ne zica detalii. .

Cea mai mare gresala era sa rupem grupul ! Au fost astfel de tentative si ma bucur ca am reusit sa temperez `sangele fierbinte` unora :h5.

Tocmai cand lumea zicea ca drumul e bun mai aparea o trecere grea sau o coborare riscanta...

Link spre comentariu

Bine v-am regasit.

Intradevar traseul de ieri a fost unu memorabil. Am avut o tentativa asta vara de a-l efectua in timpul expeditiei Transilvania 2010 dar am renuntat dupa 2 ore de incercat diverse variante. Ne-am oprit si am luat cale intoarsa la recomandarile unui cioban care ne-a avertizat ca pe acolo pe unde vrem noi sa o luam nici atv-ul nu poate trece. Traseul s-a desfasurat pe un drum care apare pe hartile militare iar track-ul o sa vi-l postez diseara, deci tot timpul am stiut pe unde mergem si incotro ne indreptam. Nu am stiut insa cat de rau e drumul :grin:

De la ora 4 la 11 am avut 7 ore de obstacole de tot felu, unu dupa altu: stanca, noroi, sleauri cat casa sapate de torente, pomi... multi pomi... ca sa va faceti o idee, s-a taiat atat de mult la drujba pana s-a terminat benzina si am pus mana pe securi.

Felicitari organizatorilor. Iesirea a meritat chiar si cu daunele aferente :h5

Va salut !

Link spre comentariu

DE PASTRAMA numai zice nimeni nimic?

Sa inteleg ca am de plata?

De tuica si de alea alea nimic?

de Daihatsu nimic?

hai sa vedem cine zice si ce?

@davema vi 200 pentru ca eu am transportato si nu am apucat sa

mananc pt. ca a fost bataie acolo la gratar scuze dar mie imi miros

si acele de la turometru si kilometraj a pastrama:2dr

Editat de tibone

Mitzu 2,5 power

teamoffroadprahova

Link spre comentariu

Bine v-am regasit.

Intradevar traseul de ieri a fost unu memorabil. Am avut o tentativa asta vara de a-l efectua in timpul expeditiei Transilvania 2010 dar am renuntat dupa 2 ore de incercat diverse variante. Ne-am oprit si am luat cale intoarsa la recomandarile unui cioban care ne-a avertizat ca pe acolo pe unde vrem noi sa o luam nici atv-ul nu poate trece. Traseul s-a desfasurat pe un drum care apare pe hartile militare iar track-ul o sa vi-l postez diseara, deci tot timpul am stiut pe unde mergem si incotro ne indreptam. Nu am stiut insa cat de rau e drumul :grin:

De la ora 4 la 11 am avut 7 ore de obstacole de tot felu, unu dupa altu: stanca, noroi, sleauri cat casa sapate de torente, pomi... multi pomi... ca sa va faceti o idee, s-a taiat atat de mult la drujba pana s-a terminat benzina si am pus mana pe securi.

Felicitari organizatorilor. Iesirea a meritat chiar si cu daunele aferente :h5

Sa nu se inteleaga ca am defrisat!

Am taiat ce a fost pe drum!!!!Cazaturi de pom, craci etc!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

.... asa va trebe daca mergeti fara noi .... ne creste tensiunea, ne scade glicemia :ha: ne mananca-n cur sa plecam dupa voi .....:Hrkestii destea.

... ce credeti ca e usor sa stai acasa si sa o freci la rece (adica sa stergi bordu cu silicon)...... mergeam si noi macar ca cokiloti ..... aoleo oleo oleu..... va rog frumos .... sa nu se mai repete.:2dr

discutiile astea nu ar mai fi fost daca aveam un telefon prin satelit!
.... sunt cateva siteuri si in RO de unde ai putea sa alegi.... dar afara preturile sunt cam la jumatate..... adica in jur la 5oo-7oo de coco. Si cel mai misto ar fi sa fie pe IRIDIUM .... are cea mai mare retea de sateliti de comunicatii.

..... faina iesire. :br

Toate cele bune de la Macinicu

:cl

Editat de macinici
" I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali smile%20%2824%29.gif
Link spre comentariu

Ce sa mai zic.......ma doare sufletul k nu am fost acolo.....sper sa nu mai fac,multumesc organizatorilor de invitatie dar am avut ceva nunta ffff importanta,plang si acuma......

sunt mandru ca sunt patrol
Link spre comentariu

Din punctul meu de vedere ce s-a intamplat aseara a fost o lectie destul de dura, mai degraba in sensul "asa nu". Nu vreau sa comentez aspectele legate de calitatea de off-road sau nu a traseului, vreau doar sa spun ca nu este normal sa coboram din golul alpin la ora 16 30 pe un traseu pe care nu l-a facut nimeni.

Asta in conditiile in care eram cu copii dupa noi si in plus nimeni nu a stiut de noi vreo 7 ore (inclusiv sotia mea care m-a asteptat disperata la pensiune pana la 9 seara si dupa aceea a plecat acasa singura cu bebe-ul de nici o luna). Nu as vrea sa dramatizez, dar lucrurile puteau lua foarte rapid o turnura urata: o masina rupta, drumul blocat, sau doamne fereste vreo problema a unui participant.

Il cunosc destul de bine pe Cobrra si am tot respectul pentru el ca om si am facut niste iesiri frumoase impreuna, dar aici cred ca a luat o decizie gresita. Dar fiecare cred ca si-a invatat lectia (inclusiv eu) si, asa cum spunea cineva mai devreme, totul e bine cand se termina cu bine.

Urmeaza cat de curand si ceva filme si poze.

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare