Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010

cobrra

Postări Recomandate

• Răspunsuri 262
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010

Bine v-am regasit.

Intradevar traseul de ieri a fost unu memorabil. Am avut o tentativa asta vara de a-l efectua in timpul expeditiei Transilvania 2010 dar am renuntat dupa 2 ore de incercat diverse variante. Ne-am oprit si am luat cale intoarsa la recomandarile unui cioban care ne-a avertizat ca pe acolo pe unde vrem noi sa o luam nici atv-ul nu poate trece. Traseul s-a desfasurat pe un drum care apare pe hartile militare iar track-ul o sa vi-l postez diseara, deci tot timpul am stiut pe unde mergem si incotro ne indreptam. Nu am stiut insa cat de rau e drumul :grin:

De la ora 4 la 11 am avut 7 ore de obstacole de tot felu, unu dupa altu: stanca, noroi, sleauri cat casa sapate de torente, pomi... multi pomi... ca sa va faceti o idee, s-a taiat atat de mult la drujba pana s-a terminat benzina si am pus mana pe securi.

Felicitari organizatorilor. Iesirea a meritat chiar si cu daunele aferente :h5

Am facut azi sapaturi legat de traseul nostru. Se pare ca am coborat pe firul Vaii Siriul Mare.

Va postez varianta de traseu downloadata cu ceva timp in urma de pe forum, facuta de niste baieti... nu mai stiu cine, cica la urcare :y.

http://www.gpsies.com/map.do?fileId=zfepsbciuvoxmulu

Eu pe asta am vrut sa merg asta vara. Am ajuns la acea vreme intr-o sa prin care am trecut si noi alaltaieri, acolo unde va spuneam ca am intalnit ciobanul. De acolo am coborat pe traseu in jos la picior cam 100m diferenta de nivel. Nici urma de roata de masina. Coborarea era destul de abrupta insa padurea nu era asa umbroasa, copacii erau destul de rari iar noroiul lipsea. Eram constienti de faptul ca e "one way ticket" si n-am vrut sa ne riscam. Poate-l incercam si pe asta o data? :wink:

O alta idee si mai nastrujnica care ma macina este: daca am merge tot inainte pe creasta si nu am mai intra in padure la dreapta pe vale, am avea 1km pana in traseul Lacul Vulturilor (vezi poza exemplificatoare de mai jos, linia galbena). Pe asta cand il incercam fratilor? :grin:

http://img838.imageshack.us/img838/8508/tbsiriu.th.jpg

Cu rosu este figurata zona cea mai dificila a traseului de alaltaieri.

Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator nivareloaded

@omoroka, baietii cu nivele au postat trak-ul nivareloaded si dragos nivaru!

adevaru e ca de cand nu ne-am mai vazut ne-ai uitat!:ha:

Felicitari tuturor pentru traseu, cred ca a-ti avut de munca!

Link spre comentariu

http://img703.imageshack.us/img703/8508/tbsiriu.jpg

Nu cred ca poti sa treci de "zona marcata cu roz" . Daca iti aduci aminte "toboganul de noroi" si haul din stanga lui e bine. Creasta aia e foarte abrupta si lunga dupa cum se vede pe gmap.

Unde am incercuit cu albastru se zice ca e o coborare ceva mai aburpta pana la izvorul de legatura cu lacul vulturilor iar mai jos o stana iar de acolo tot la vale :grin:.

Link spre comentariu

Nu cred ca poti sa treci de "zona marcata cu roz" . Daca iti aduci aminte "toboganul de noroi" si haul din stanga lui e bine. Creasta aia e foarte abrupta si lunga dupa cum se vede pe gmap.

Unde am incercuit cu albastru se zice ca e o coborare ceva mai aburpta pana la izvorul de legatura cu lacul vulturilor iar mai jos o stana iar de acolo tot la vale :grin:.

@nivareloaded: hehe, deci voi ati facut treaba aia... la urcare??? nu v-am uitat dar uite ca nu ne-am mai vazut.

@LorD'eko: e clar ca urcarea aia e abrupta dar poate se merge pe culmea aia spre NE pana la intersectia cu poteca sau drumul usor sesizabil pe GE care coboara spre SV.

Va salut !

Link spre comentariu

sunt sigur ca daca tineam drumul inainte pe marcajul de tabla butii sigur ajungeam la lac.:h5

ma inscriu la acest traseu cand vei vrea sa-l faci. dar trebuie sa ne echipam si cu trolii :grin:

Va salut !

Link spre comentariu

sunt sigur ca daca tineam drumul inainte pe marcajul de tabla butii sigur ajungeam la lac.:h5

Pe jos da . Urcai creasta aia abrupta. Mergeai 30min pana in Valea Bocarnea apoi ajungeai la Poarta Vanturilor , iar de acolo inca 30min pana la lac.

@omoroka. Sigur se poate asa :

http://img801.imageshack.us/img801/8420/tblv.jpg

Link spre comentariu

dragilor,nu va mai agitati atit ca nu se poate ajunge pe acolo decit cu piciorul,in conditiile in care cuplezi si fata.

ok nu se poate dar marcajul de tabla butii pe pietre si copacii.....de unde incepe????

Link spre comentariu

dragilor,nu va mai agitati atit ca nu se poate ajunge pe acolo decit cu piciorul,in conditiile in care cuplezi si fata.

dOm Presedinte , noi stim ca mai este o intrare in lac "secreta"!

Crezi ca aceea este abordabila?

Noi am venit mai greu ca am mers doar 2x4:old!

Baga o propunere si sa ne vezi!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Hop si eu... Domnilor,am urmarit discutia cap coada si concluzionez ca mai sunt si tatele ce comenteaza in necunostinta de cauza dar in rest,toata lumea a ajuns cu bine acasa. :br

Daca noi nu,atunci cine?
Link spre comentariu

Va spun(celor ce nu au fost la locul faptei) ca AVETI ce sa regretati pentru neparticipare. Fac asta in calitate de offroader incepator care la indemnul unui prieten(CUBO sa traiasca) am devenit posesorul unui patruped (mitsubishi pajero) si tot la incurajarea lui CUBO si a organizatorului COBRRA (respect) am participat alaturi de niste oameni minunati :tk la aceasta iesire care se anunta destul de normala dar,devenind dupa spusele lor si dupa furnicaturile de pe spatele meu(numai cand ma gandesc) un offroad in toata puterea cuvantului.

Daca noi nu,atunci cine?
Link spre comentariu

Multumesc si pe aceasta cale organizatorilor si a participantilor care s-au dovedit a fi niste OAMENI DEOSEBITI alaturi de care oricand as mai participa la astfel de iesiri si nu numai. Oameni de la care ai ce invata,calmi,ce te inteleg ca esti un amarat de incepator si vrei sa simti putina adrenalina in vene... RESPECTELE mele domnilor si promit ca pe parcurs voi fi din ce in ce mai pregatit si cu cat mai putine gafe in traseu.

Daca noi nu,atunci cine?
Link spre comentariu

Multumesc si pe aceasta cale organizatorilor si a participantilor care s-au dovedit a fi niste OAMENI DEOSEBITI alaturi de care oricand as mai participa la astfel de iesiri si nu numai. Oameni de la care ai ce invata' date='calmi,ce te inteleg ca esti un amarat de incepator si vrei sa simti putina adrenalina in vene... RESPECTELE mele domnilor si promit ca pe parcurs voi fi din ce in ce mai pregatit si cu cat mai putine gafe in traseu.[/quote']

Ne-a facut o deosebita placere sa vi printre noi!

Botezul tau se pare ca a fost super!

Da-mi nr tau pe privat sa stim cand ce si cum!

Bafta multa!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Am fost la un pas sa particip si inca regret ca nu am participat!

Dar daca eram cu voi si crapa al meu grup, 2.4 tone de fier ... trebuia carat spre casa sau pana la asfalt!

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=637166#post637166

Adevarul este ca mai aveam si eu o punte buna si avea si blocant .. dar tot naspha ar fi fost! Noroc ca nu am venit!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Multumesc tot aici patrupedului meu care a depasit clar asteptarile mele chiar fiind mai putin echipat pentru astfel de iesiri. Oricum,am observat ce era in plus pe masina si trebuia inlaturat cu exceptia geamului(nu-i bai)... Ma bucur ca am reusit sa tin sigla mitsubishi in top in momentul cand au inceput sa se incalzeasca celelalte si Davema deja se simtea in al 9-lea cer cu al sau daihatsu(fara ofensa):wink:

Editat de DRIVERU'
Daca noi nu,atunci cine?
Link spre comentariu

Dar daca eram cu voi si crapa al meu grup, 2.4 tone de fier ... trebuia carat spre casa sau pana la asfalt!

Adevarul este ca mai aveam si eu o punte buna si avea si blocant .. dar tot naspha ar fi fost! Noroc ca nu am venit!

Pacat ca nu ai venit!

Din pacate pozele nu spun cam ce a fost acolo dar oricum te vom invita special sa vezi ca si fara motor ajungi acasa! De acasa totul parea nashpa dar in nici o clipa nimeni nu a fost in pericol! Traseul nu oferea sanse sa cazi in gol sa fie probleme grave! Ca am mai zgariat sau infundat? Vorba aia: inainte sa mearga ca si cu o cometa in plus sau minus nu se face Daihatsu Maibach! Daca este organizam ptr voi constantenii sa veniti si de vineri linistiti la ora la care doriti sa putem apoi deschide drumuri noi!

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Ne-a facut o deosebita placere sa vi printre noi!

Botezul tau se pare ca a fost super!

Da-mi nr tau pe privat sa stim cand ce si cum!

Bafta multa!

:tk Asta da botez... Ceva inedit si fara comparatie... cuvintele sunt de prisos...:y

Daca noi nu,atunci cine?
Link spre comentariu

Pacat ca nu ai venit!

Din pacate pozele nu spun cam ce a fost acolo dar oricum te vom invita special sa vezi ca si fara motor ajungi acasa! De acasa totul parea nashpa dar in nici o clipa nimeni nu a fost in pericol! Traseul nu oferea sanse sa cazi in gol sa fie probleme grave! Ca am mai zgariat sau infundat? Vorba aia: inainte sa mearga ca si cu o cometa in plus sau minus nu se face Daihatsu Maibach! Daca este organizam ptr voi constantenii sa veniti si de vineri linistiti la ora la care doriti sa putem apoi deschide drumuri noi!

Sustin cele spuse de Davema si de ceilalti ca a fost riscant dar niciodata la limita extremului. Am fost o ECHIPA de OAMENI aproape perfect sincronizati (datorita celor cu experienta)ce am invins natura si obstacolele oferite de ea. :br

Daca noi nu,atunci cine?
Link spre comentariu

Imi amintesc si ma amuz(acum) faza cand trebuia sa trec printr-o mocirla mare si Razvan striga la mine: "iti e frica?...iti e frica?.. eu i-am raspuns sugrumat si cu picioarele tremurand pe pedale ca "nu" iar el aproape urland mi-a spus:"atunci spaaaaan!!!":ha:

Editat de DRIVERU'
Daca noi nu,atunci cine?
Link spre comentariu

trebuia sa vii cu jimny. faceai fata foarte bine cu el si nu aveai nici-o teama pentru ca e dotat cu rollcage

Va salut !

Link spre comentariu

Imi rasuna si acum faza cand trebuia sa trec printr-o mocirla mare si Razvan striga la mine: "iti e frica?...iti e frica?.. eu i-am raspuns sugrumat si cu picioarele tremurand pe pedale ca "nu" iar el aproape urland mi-a spus:"atunci spaaaaan!!!":ha:

si pe mine m-a distrat Razvanuta cand m-a ghidat la un moment dat intr-un loc in care masina tindea sa se rezeme de mal. imi spunea sa-i dau incet incet dar a mea tot repede o lua la vale. la mine a urlat tocmai invers decat la tine "inceeet am spus, inceeet!!!" :ha:

au fost multe momente comice, cel mai hilar dintre toate fiind faza urmatoare.

la o trecere printr-un noroi nebanuit de adanc, masina lui giorgel a ramas blocata. era o adevarata capcana in care si mama masinilor ar fi ramas captiva asa ca giorgel a trebuit sa fie tractat. ceilalti insa dupa experienta lui am stiut ca trebuie sa abordam altfel zona ca sa scapam, si am trecut cu bine. ei, dupa toata treaba asta Razvanuta care era copilot la Giorgel in masina ne broadcasteaza prin undele radio tuturor urmatoarele:

"stiti ce a zis sotia lui giorgel? din toate jafurile doar tu ai ramas blocat aici" :ha:

deci vreau sa zic ca in intunericul acelei nopti reci si umede care ne cuprinsese cu tot cu padurea mistica in care ne aflam..... m-am pisat pe mine de ras cand am auzit asta :ha::ha::ha:

acuma lasand gluma de o parte, eu sincer nu stiu ce ne-am face fara giorgel care la toate iesirile noastre a fost recuperator sef scotandu-ne pe toti cei ramasi in kk la liman. eu unu mi-l doresc la toate iesirile offroad asa cum si-o dorea el pe Iulia duminica dimineata.... sa-i dea o pastila de cap :ha::ha:

de apreciat toyota cea puternica dimpreuna cu driverul ei care mi s-a parut un om de mare valoare si cu multe cunostinte in off. :h5

Va salut !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare