Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010

cobrra

Postări Recomandate

Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010

@tibone: Tu scapi usor de mirosul de pastrama caci ai SPRAY:ha:

@davema: Pastrama si tuica plus muraturile! Ce sa zic? Mai vreau, ca nu ma pot hotari daca au fost bune, foarte bune sau delicioase...:x

De Daihatsu mai e ceva zis? N-a demonstrat ca a fost singura masina dă teren:y. PARDON! Doar Oltcitu' si Palpatrolu :grin:

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 262
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

hmmmm

Bravos! frumoasa iesire! Sper sa nu o ratez pe urmatoare....

Legat de semnal la tel mobil....eu procedez asa cu sotia daca nu am semnal:

daca nu am semnal la telefon dam SMS - sms-ul se trimite si daca prinzi semnal 2-3 secunde....adica il scrii ii dai sent si el se trimite cum a prins 2-3 secunde de semnal...si nici nu stai cu telefonul in mana mereu....

pentru mine functioneaza perfect acest sistem!

Sper sa-mi refac mijlocul pana la urmatoarea iesire si sa va insotesc.

Link spre comentariu

hmmmm

Bravos! frumoasa iesire! Sper sa nu o ratez pe urmatoare....

Legat de semnal la tel mobil....eu procedez asa cu sotia daca nu am semnal:

daca nu am semnal la telefon dam SMS - sms-ul se trimite si daca prinzi semnal 2-3 secunde....adica il scrii ii dai sent si el se trimite cum a prins 2-3 secunde de semnal...si nici nu stai cu telefonul in mana mereu....

pentru mine functioneaza perfect acest sistem!

Sper sa-mi refac mijlocul pana la urmatoarea iesire si sa va insotesc.

corect!

Azi am vazut ca am avut apel la 22,30 de la cu\ineva!

Deci semnal o bucata de vreme a fost!

Bine spus Mugure!

PS Avem leac de spatele tau:

frectii cu tuica si impahetari cu seu de oaie de la pastrama!:ha:

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

corect!

Azi am vazut ca am avut apel la 22,30 de la cu\ineva!

Deci semnal o bucata de vreme a fost!

Bine spus Mugure!

PS Avem leac de spatele tau:

frectii cu tuica si impahetari cu seu de oaie de la pastrama!:ha:

dane sa nu uiti de tratamentul cu stanci si impachetari cu brad:ha:

Link spre comentariu

?

Daihatsu ?

Toyota?

Unde apare Mitsubishi!

In 1967, Toyota took control of Daihatsu (founded in 1907 as Hatsudoki Seizo Co., Ltd), but Toyota did not actually buy the whole company until 1999. Daihatsu sold cars in the US from 1988 to 1992, with their Charade and Rocky making almost no impact; when Toyota bought into the company, it made a three-wheeled car and military four-wheel-drive vehicles. Daihatsu sold vehicles based on Toyotas, along, possibly, with its own designs; their small cars and four wheel drive vehicles have a following. Daihatsu supplies vehicles and major components to other automakers, and appears to be popular in South America.

Sursa?

wikipedia

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

BRAVOOO!!!

Razvanuta te rog nu uita de mulinarea patrolului.

sper sa nu se supere prietenul meu cu sufa:wink::2dr:2dr:2dr:tk

multumesc!!!:ypu

Ia vezi ce zici de marcile astea! Vezi ca aie e masina nu trompeta!

Cine stie ce va creste prin curtea cu betoane intr-o zi !

Sa nu-ti para rau!

Apropos:

cate mitsubishi trage Daihatsu?

cate?

raspunsul la Comandau min 5,54

_RDQJilqEg8

Editat de davema

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Ia vezi ce zici de marcile astea! Vezi ca aie e masina nu trompeta!

Cine stie ce va creste prin curtea cu betoane intr-o zi !

Sa nu-ti para rau!

Apropos:

cate mitsubishi trage Daihatsu?

cate?

raspunsul la Comandau min 5,54

_RDQJilqEg8

@davema de acord cu tine chiar daca ai incurcat iesirile,,,,,dar ce zici

acum ((veverita)) ta trecea prin groapa unde se afla mitshu.:wink:

merci:h5

scuze de offtopic.

Mitzu 2,5 power

teamoffroadprahova

Link spre comentariu

Iata si trackurile asa cum v-am promis:

ziua 1: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=wnwtkthkapnvzfbq

ziua 2: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=pjrjdtgaqrbzhtnp 2 ore in urma 18:22

.... multumesc pentru trakuri

... si urmatoarea pastrama :grin:.... hai... ca iau si io salariu....:2dr

Toate cele bune de la Macinicu

:cl

" I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali smile%20%2824%29.gif
Link spre comentariu

cate orgolii se dezvolta....

eu am mai invatat.

multumesc.

L.E. am uitat sa mentionez: patroalele merg de spinteca

Adionweb a tarat un FIER :ha: dupa el prin toate namoalele, LA PRIMA LUI IESIRE CU ACEASTA MASINA!

davema cu ustahiaD :ha: a facut furori. a trecut cam peste tot, insa la un moment dat, mie mi-a inghetzat sangele in vene. dan ii dadea talpa (nerecomandat, acolo se cerea tehnic) cu un sleau intre roti si inclinat lateral dreapta, a prins un usor damb pe stanga, si pret de o secunda a stat pe cele doua roti din drepta, in timp ce cele din stanga se roteau in gol...eram la 10 metri....am inchis ochii si am asteptat sa aud ZDRANG TROSC... insa har cerului am auzit VRRUUM in continuare....cred ca soferului trebuie sa ii multumim....pt. greutate....:ha:

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

sper din suflet ca am reusit sa fac ca toti participantii sa fie multumiti nu numai de traseu cat si conditiile de cazare si minunatiile branduite ..DAVEMA,, care pentru mine unul au fost la inaltime.:tk

eu nu am auzit inca nimic de tuica:ha::ha:

vor urma si cateva instantanee dar mai pe seara:tk

Link spre comentariu

cate orgolii se dezvolta....

eu am mai invatat.

multumesc.

L.E. am uitat sa mentionez: patroalele merg de spinteca

Adionweb a tarat un FIER :ha: dupa el prin toate namoalele, LA PRIMA LUI IESIRE CU ACEASTA MASINA!

davema cu ustahiaD :ha: a facut furori. a trecut cam peste tot, insa la un moment dat, mie mi-a inghetzat sangele in vene. dan ii dadea talpa (nerecomandat, acolo se cerea tehnic) cu un sleau intre roti si inclinat lateral dreapta, a prins un usor damb pe stanga, si pret de o secunda a stat pe cele doua roti din drepta, in timp ce cele din stanga se roteau in gol...eram la 10 metri....am inchis ochii si am asteptat sa aud ZDRANG TROSC... insa har cerului am auzit VRRUUM in continuare....cred ca soferului trebuie sa ii multumim....pt. greutate....:ha:

Las' Giorgel ca la urmatoarea iesire sper sa nu il mai lasam singur pe veveritzoiul Davema si sa vin si eu cu veveritzoiul meu sa facem concurenta patroalelor...:banana acum am si troliu....si din primavara....sper sa reusesc sa mai fac o modificare importanta si atunci....:ypu Grupul veveritzelor vesele rulesssssss:h5:top

Link spre comentariu

Las' Giorgel ca la urmatoarea iesire sper sa nu il mai lasam singur pe veveritzoiul Davema si sa vin si eu cu veveritzoiul meu sa facem concurenta patroalelor...:banana acum am si troliu....si din primavara....sper sa reusesc sa mai fac o modificare importanta si atunci....:ypu Grupul veveritzelor vesele rulesssssss:h5:top

pai n-a fost singur, Barzaunul lui omoroka si-a aratat si el calitatile

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

pai n-a fost singur, Barzaunul lui omoroka si-a aratat si el calitatile

intradevar, altfel am simtit masina dupa ultimele modificari. practic nu am ramas intepenit decat intr-un singur loc, de unde am iesit impins de oameni ca masina e usoara in comparatie cu celelalte. dar si acolo m-am incapatanat eu sa abordez drumul prin sleau in loc sa-l incalec. in rest nu am atins masina de nici-un pom, mal sau stanca, flansele de la roti meritandu-si banii cu prisosinta.

@davema, flanse trebuie sa-ti iei ca sa nu mai tragi comete suplimentare pe masina :wink:

Va salut !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare