giorgel Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 daca-mi ies apele bune si limpezi se preconizeaza un traseu de 2 zile cu ceva ,,babe,, ceva ,,bolboci,, si cateva zone de traseu deosebit. sa nu ninga in inaltimi ca se anuleaza pana la primavara:h5 fiti cu ochii pe ......telefoane:h5 babe, bolboci si scropoase...soft cumva? am auzit ca se pregateste recuperarea geamului lui driveru' (ma rog, folia si ce a mai ramas din el) varianta upwards.... este o actiune ecologica, folia trebuie sa dispara din peisaj, altfel ne stricam blazonul:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 babe, bolboci si scropoase...soft cumva? cobbra======soft???????? Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 babe, bolboci si scropoase...soft cumva? am auzit ca se pregateste recuperarea geamului lui driveru' (ma rog, folia si ce a mai ramas din el) varianta upwards.... este o actiune ecologica, folia trebuie sa dispara din peisaj, altfel ne stricam blazonul:h5 de acord cu @giorgel. Poate facem traseul invers, dar dam jos capotele si punem „ateuri„:ha::ha::ha: https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 sicer chiar vreau sa caut mistretul lui omoroka:ha::ha::ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 inainte de tura trecuta, am ascutit personal lantul de la motofierastrau si toporul.... acuma, pt. mistret sau urs am inteles ca trebuie cutit din lemn:ha::ha: cumpar urgent:ha::ha::ha: cobrra, daca tu zici ca nu e soft:h5:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 inainte de tura trecuta, am ascutit personal lantul de la motofierastrau si toporul.... acuma, pt. mistret sau urs am inteles ca trebuie cutit din lemn:ha::ha: cumpar urgent:ha::ha::ha: ne facem harpoane :ha::ha::ha: si tot punem mana pe el nu de alta dar vine craciunul :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 @cobra daca tu zici asa,atunci stau pe aproape si si in zona cu semnal:wink::x: Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 @cobra daca tu zici asa,atunci stau pe aproape si si in zona cu semnal:wink::x: si nu uita zzGy0VUxLF0 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRIVERU Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 babe, bolboci si scropoase...soft cumva? am auzit ca se pregateste recuperarea geamului lui driveru' (ma rog, folia si ce a mai ramas din el) varianta upwards.... este o actiune ecologica, folia trebuie sa dispara din peisaj, altfel ne stricam blazonul:h5 Eheeheee,geamul a fost inlocuit si totul arata ca nou. Ici colo cate o zgairetura dar este geva artistic gen sticker auto. Ptr urmatoarea iesire sper sa vin mai pregatit si sa nu mai fiu cel care polueaza natura.:x Daca noi nu,atunci cine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 poze de la mine http://picasaweb.google.com/adionweb.DM/CobrraSTrip?feat=directlink https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 XpPcDrut9Ts https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 eu astept sezonul ploilor sa refacem traseul:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Daaa :y!!! ''Caracatita'' mea abea spre sfirsitul saptaminii o sa fie gata.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 (editat) Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 ZryljIXdGvM 7re4vzgDmQc 4g-zlvKqPmA patrol...:grin: 39jYs1p66tM Editat Noiembrie 16, 2010 de AdiOnWeb https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRIVERU Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 si nu uita zzGy0VUxLF0 Belea cainele asta,:h5era de alta culoare politica si facea diferenta cine il hraneste. :uameni Suuper tare. Daca noi nu,atunci cine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 eu astept sezonul ploilor sa refacem traseul:2dr Aooooleuuu! Muuuuuuuuuuuuuuica unde esti tu ploaieeeee sa ne uzi pan'la coooapse!!!! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Decembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 pamantul a inceput sa musteasca de apa ...... se va face o reeditare a traseului .... cu un nou topic. cu respect tuturor :tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 anul acesta? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Decembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 anul acesta? poate incercam si noi un traseu:2dr:2dr ,,craciunuiesc,,:2dr:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 :grin::grin::grin: Sint GATA ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Decembrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 pentru a nu mai deschide momentan un nou topic rog pe aceasta cale daca sunt doritori la ... EPISODUL II COBRRAS TRIP .. sa-si manifeste aici doleantele in ceea ce priveste durata aventurii ; 1..... 2 zile cu cazare in aceeasi locatie ? 2..... 1 singura zii de actiune maxima ? ca si perioada ,,orientativa,, 29 --30 ianuarie :h5 prietenii stiu de ce :grin: va multumesc si astept dorintele aici sau in PM :tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 2 zile sa fie ca sa se digere soriciu din mine! De data asta nu mai scapa nimeni fara sa mearga pe sireturi! Pai ce vrei sa merg ca disperatu,sa inghet si dupa aia sa -mi puna soacra-mea un sipiritz? Lasa sa puna Marse!:ha: p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 In ce zone o sa fie traseul de data asta? :x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 (editat) Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 REEDITARE!!!!:grin::x:ha::al CRED?! Editat Decembrie 17, 2010 de davema p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010 Of, of si abia mi-am pus A/T-urile. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate