Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010

cobrra

Postări Recomandate

Re: ,,cobrra's trip,, 6--7 nov 2010

daca-mi ies apele bune si limpezi se preconizeaza un traseu de 2 zile cu ceva ,,babe,, ceva ,,bolboci,, si cateva zone de traseu deosebit. sa nu ninga in inaltimi ca se anuleaza pana la primavara:h5 fiti cu ochii pe ......telefoane:h5

babe, bolboci si scropoase...soft cumva?

am auzit ca se pregateste recuperarea geamului lui driveru' (ma rog, folia si ce a mai ramas din el) varianta upwards....

este o actiune ecologica, folia trebuie sa dispara din peisaj, altfel ne stricam blazonul:h5

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 262
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

am auzit ca se pregateste recuperarea geamului lui driveru' (ma rog, folia si ce a mai ramas din el) varianta upwards....

este o actiune ecologica, folia trebuie sa dispara din peisaj, altfel ne stricam blazonul:h5

de acord cu @giorgel. Poate facem traseul invers, dar dam jos capotele si punem „ateuri„:ha::ha::ha:

Link spre comentariu

inainte de tura trecuta, am ascutit personal lantul de la motofierastrau si toporul....

acuma, pt. mistret sau urs am inteles ca trebuie cutit din lemn:ha::ha:

cumpar urgent:ha::ha::ha:

cobrra, daca tu zici ca nu e soft:h5:h5

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

inainte de tura trecuta, am ascutit personal lantul de la motofierastrau si toporul....

acuma, pt. mistret sau urs am inteles ca trebuie cutit din lemn:ha::ha:

cumpar urgent:ha::ha::ha:

ne facem harpoane :ha::ha::ha: si tot punem mana pe el nu de alta dar vine craciunul :h5

Link spre comentariu

Eheeheee,geamul a fost inlocuit si totul arata ca nou. Ici colo cate o zgairetura dar este geva artistic gen sticker auto. Ptr urmatoarea iesire sper sa vin mai pregatit si sa nu mai fiu cel care polueaza natura.:x

Daca noi nu,atunci cine?
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

anul acesta?

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

pentru a nu mai deschide momentan un nou topic rog pe aceasta cale daca sunt doritori la ... EPISODUL II COBRRAS TRIP .. sa-si manifeste aici doleantele in ceea ce priveste durata aventurii ;

1..... 2 zile cu cazare in aceeasi locatie ?

2..... 1 singura zii de actiune maxima ?

ca si perioada ,,orientativa,, 29 --30 ianuarie :h5 prietenii stiu de ce :grin:

va multumesc si astept dorintele aici sau in PM :tk

Link spre comentariu

2 zile sa fie ca sa se digere soriciu din mine!

De data asta nu mai scapa nimeni fara sa mearga pe sireturi!

Pai ce vrei sa merg ca disperatu,sa inghet si dupa aia sa -mi puna soacra-mea un sipiritz?

Lasa sa puna Marse!:ha:

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare