Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"Impotmoliada 2010" Trial-12.12.2010 Umanitara-19.12.2010

Yonutz
 Share

"Impotmoliada 2010" Trial-12.12.2010 Umanitara-19.12.2010  

103 members have voted

1. 1. "Impotmoliada 2010" Trial-12.12.2010 Umanitara-19.12.2010

• Doresc sa particip ca si concurent
      58
    • Doresc sa particip ca si spectator
      35
    • Doresc sa particip doar la umanitara
      4
    • Nu mi se pare interesanta aceasta intalnire
      6

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Impotmoliada 2010 12.12.2010

Vin si eu ca spectator cu inca o masina si cati incapem in ele.Daca mai avem loc luam si autostopisti. Ce banii lor nu e drepti? Pt membri forumului care au " incleiat " ecusonul in piept e moca.:wink:

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Ionutz,

deoarece o persoana din grupul nostru nu mai vine si o masina Samurai este nerodata, cu motorul nou, se opereaza modificarile dupa cum urmeaza: Schultz trece de la Semaca la Cristiblondu si Semaca vine cu Filip, astfel rezulta 2 echipaje ca mai jos.

1. Cristiblondu si Schultz formeaza echipaj la Open (Orlando nu mai vine).

2. Filip si Semaca formeaza alt echipaj la Open - dar asta e zvon :grin: ii las pe ei sa confirme.

Schultz si Cristiblondu au platit azi 200 ron din Raiffeisen.

Edited by Schultz
KAMIKAZE TEAM

Din ce vad pe google earth pare imi pare ca se poate ajunge lejer pe cheiul dambovitei si la sfarsit ar fi o bucata mai ciudata.

A incercat cineva drumul asta?

Pai de pe Cheiul Dambovitei se iese in soseaua de centura si de acolo e f aproape intrarea in com.Glina, iar mai departe, am scris in primul post cum se merge......

@Astral

Eu ziceam de la intersectia cu soseaua de centura sa mergi tot inainte pe cheieul dambovitei - nu sa faci dreapta si apoi prin Glina.

nu stiu sa il fi incercat cineva. noi trecem prin Glina, Balaceanca (ai o singura intersectie, acolo faci dreapta, pe langa Institutul de Cap:ha:), Posta si ai iesit pe camp. drept inainte, la padure 90 grade stanga si ajungi direct la spectacol.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

nu stiu sa il fi incercat cineva. noi trecem prin Glina, Balaceanca (ai o singura intersectie, acolo faci dreapta, pe langa Institutul de Cap:ha:), Posta si ai iesit pe camp. drept inainte, la padure 90 grade stanga si ajungi direct la spectacol.

@radui: am incercat eu diverse variante pe cheiul dambovitei unele voit altele din greseala. NU VREI SA MERGI PE ACOLO!!!

Peisajul e dezolant avand in vedere dambovita noastra ultra-mega poluata, atmosfera extrem de imputita... gandeste-te ca practic se merge pe marginea scurgerii de canal in care 2 milioane de oameni se dejecteaza :grin: S-ar putea sa-ti taie pofta de impotmoliada :grin:

Va salut !

Acum ne-am intors de la traseu, accesul se face destul de lejer tinand cont ca am fost cu vw passat,:grin:

Recomand traseul de centura,Glina,Posta asa cum a descris Yonutz pe prima pagina

Acum ne-am intors de la traseu, accesul se face destul de lejer tinand cont ca am fost cu vw passat,:grin:

Recomand traseul de centura,Glina,Posta asa cum a descris Yonutz pe prima pagina

Da, usor cu Passatul, mai ales ca are si un 4 prin denumire:grin: . Duminica faci demonstrativul la hobby:ha::

In ceea ce priveste openul, Yonutz a decis sa-i facem o "resoftare". A nivelat toate urcarile nasoale astfel incat traseul sa poata fi facut cu tractorul:

Vremea in schimb parca e data pe rapid: dimineata a nins, la 12 cand eram noi la groapa era soare si frumos, pe drumul de intoarcere a inceput o ninsoare grava, acum iar e soare....

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih

Incasari neidentificate (atatea date apar pe online banking):

08/12/2010 CASH/BUCUR/GRIGORE ALEXANDRU 200,00 nick pe forum?

10/12/2010 INC2010121000898/BTRA 200,00 (Incasare din B. Transilvania)

10/12/2010 INC2010121018326/BTRA 200,00 (Incasare din B. Transilvania)

Va rugam sa ne ajutati sa identificam sumele de mai sus (verificati-va pe lista de inscrisi). Multumim

Daca sunt persoane care au achitat si nu sunt in lista sa ne aduca la inscriere (ziua concursului) copie dupa OP/ordin de varsamant virat de banca.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Din pacate, programul meu s-a amestecat in asa hal in ultimile zile incat nici la ora aceasta nu sunt convins ca am sanse sa ajung macar ca spectator.

OPERAT MODIFICARE

Edited by Yonutz

ARO 244, an 1997, motor L25

ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

Da am incercat eu .......care am dus aceasta echipa in zona de sud ...........cunosc cm cu cm in acea zona , pana la bunicii mei in comuna VASILATI _BUDESTI ........ se poate merge pe chei , dar atentie pe partea dreapta cand iesi din bucuresti ....obstacol .... la podup cernica _ balaceanca se lucreaza si nu poti trece de pe un mal pe celalalt , daca tii cheiul dambovitei ajungi la funfeni frunzanesti _posta unde poti traversa dambovita :h5 si ajungi la concurs

Pt. o mai usoara desfasurare sfatuiesc organizatorii sa intampine participantii ........la en-grossul MASSA langa groapa de gunoi GLINA ...........ca si anul trecut .

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

@gpscu

Citeste primul post din topic. Mergem de doua ori pe doua cai (Glina/Cernica) sa intampinam si sa dirijam participantii ... :grin: Si in plus vor exista 2 persoane (maine vom afisa numerele de telefon) care vor dirija NON-STOP participantii ...

@adiv6

Da-mi pe pm sau pe mail (office@club4x4bucuresti.ro) o copie dupa OP. :h5

14.Eduard Kungl + Cosmin XL+XL au achitat ieri online din Banca Transilvania pe numele Eduard Kungl. In mod normal la ora asta ar trebui sa va apara ca si incasati.

Oamenii nu au cont si de aceea postez eu pentru ei.

OPERAT MODIFICARE (astept o copie a OP-ului pe PM, mail la office@club4x4bucuresti.ro sau la start la biroul de inscrieri)

Edited by Yonutz

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Incasari neidentificate (atatea date apar pe online banking):

08/12/2010 CASH/BUCUR/GRIGORE ALEXANDRU 200,00 nick pe forum?

Va rugam sa ne ajutati sa identificam sumele de mai sus (verificati-va pe lista de inscrisi). Multumim

Daca sunt persoane care au achitat si nu sunt in lista sa ne aduca la inscriere (ziua concursului) copie dupa OP/ordin de varsamant virat de banca.

Chiar nu il putem identifica pe acest domn?

buna dimineata,

cum se va desfasura concursul? vor concura ambele clase in acelasi timp sau intai o clasa, apoi la finalul acesteia va urma cea de-a doua?

va multumes anticipat:grin:

succes tuturor concurentilor:grin:

Tot ce-i bun tre sa dispara!

:h5

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use