Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Puteti pune aici impresii de la intalnirea de la Cheia

Max

Postări Recomandate

Puteti pune aici impresii de la intalnirea de la Cheia.

In curand se vor putea pune si poze.

Daca aveti nevoie de lamuriri sau alte informatii referitoare la intalnirea de la Cheia , va stau la dispozitie.

Max

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 93
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salutare,

Oameni buni, puneti fiecare toate pozele / filmuletele pe un CD.

Acel CD care contine pozele fiecaruia trimiteti-l la adresa OP 68, CP 72, sector 1, Bucuresti, pentru Mugur.

Voi centraliza toata informatia si voi face un DVD meserias cu imaginile care reflecta cel mai bine spiritul evenimentului Cheia 2007.

DVD va arata exact ca unul din acela original pe care sunt filme artistice.

Va avea o coperta bazata si tot ceea ce trebuie ca sa ramaneti cu niste amintiri placute...

Il voi trimite GRATUIT tuturor celor care au platit taxa de inscriere la evenimentul de la Cheia, indiferent daca sunt membri sau nemembri.

Pentru alti doritori va avea un pret modic...

Puteti considera ca acest DVD, face parte din pachetul de produse si servicii inclus in taxa de participare.

Va multumesc pentru intelegere si astept CD-urile de la voi !

Cu prietenie,

Mugur

Link spre comentariu

da buna treaba

da vei avea ceva de lucru ca sunt multe poze si filmulete

Cata, cand faci ceva din placere si fara interese ascunse , nu e chiar asa o problema faptul ca e mult de lucru. E vorba de satisfactia lucrului implinit si bine facut. Exact ce a facut Mugur , Ligia and co. pentru noi la intalnirea de la Cheia.

Link spre comentariu

Vizitator koala
Am scris CD-ul cu cele mai frumoase [ clare ] imagini ... Mugur, te sun si vin sa ti-l aduc personal ... e ok ?
Link spre comentariu

Nu am vazut critici cu privire la trasee.Au fost ok?Trebuie spuse pe bune eventuale nemultumiri caci de aci invatam.Consider ca la orice prieteneasca unde-s invitati posesorii de 4x4 sa fie instintati cu privire la riscul de a zgaria masina,etc,nu greseli de condus ,pt ca cei standard sa nu sufere dupa aceea.Pt mine ,Cheia 2007 a fost cireasa de pe tort.
"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

Mi-au placut mult kamicazele din Brasov:(Lazar,Jeep grand ,si Mercedes G)Lazar in special pt efecte pirotehnice ale patrolului(pocnituri si fum) :)
"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

Nu am vazut critici cu privire la trasee.

Apoi de la mine nici nu o sa vedeti critici, ca habar nu am cum trebuie sa fie... prima data am participat la asa ceva - da e fain ! :D :D

(Pacat ca nu s-a intamplat asta acu 10 ani...)

Poate cei mai experimentati sa isi dea cu parerea.

Desi a fost doar un joc, si primul trial la o intalnire (simpo :mrgreen: ) a fost foarte buna ideea. Insa daca se ingroasa treaba, cred ca trebuie facuta o separare si pe categorii de masini, nu prea e ok sa bagi in aceeasi oala 1000 ccm cu 4000...

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare