Max Postat Iunie 7, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2007 ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 7, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2007 ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 7, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2007 Pozele de mai sus vin de la Tano, tanarul cu Suzuki-ul de Sibiu. Multumim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 Inedite !... :D Felicitari si multumiri, Tano !... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 misto intalniri sper candva sa pun si eu mana pe o masina din asta.....nu la modul figurat :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 ce se mai aude cu DVD-ul ????????????? organele competente sa dea lamuriri :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 E aproape gata !... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 am inteles lucru bun ese la 9 luni :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Uite ca acum, iese la o luna, maxim o luna jumate... :D Problema e cu distributia... :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 propun sa facem o noua intilnire sa poti sa le distribui personal. :lol: ps.ieri am vb si cu Gabi Nicolae si daca nu se suprapune cu vreo etapa vine si revista cu noi :D alt ps. si stringem material ptr un nou DVD :lol: :lol: :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Ce mai puneti la cale???? :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Ce mai puneti la cale???? :D :D :D distribuirea DVD-ului :twisted: :lol: :lol: ce pareri aveti ? o facem???????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 pai in cazul asta poate ma lipesc si eu dupa un cazan ....sa impac si nevasta ....si nebuneala mea :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 pai in cazul asta poate ma lipesc si eu dupa un cazan ....sa impac si nevasta ....si nebuneala mea :D :D :D sti ca te asteapta :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 O noua intalnire ?... :shock: O idee foarte buna !... :D :D :D Imi plac intalnirile !... :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 O noua intalnire ?... :shock: O idee foarte buna !... :D :D :D Imi plac intalnirile !... :lol: ma bucur si ptr pareri cind ,unde cum am creat topic nou http://www.club4x4.ro/viewtopic.php?t=272 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 11, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2007 Ce mai puneti la cale???? :D :D :D distribuirea DVD-ului :twisted: :lol: :lol: ce pareri aveti ? o facem????????[/quote:7xuupq0w] Pai...daca facem o intalnire ca sa distribuim DVD-ul de la Cheia, mai trebuie sa facem un DVD dupa aceea. Cu intalnirea pentru distribuire. Si tot asa in continuare. :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Ce mai puneti la cale???? :D :D :D distribuirea DVD-ului :twisted: :lol: :lol: ce pareri aveti ? o facem???????? Pai...daca facem o intalnire ca sa distribuim DVD-ul de la Cheia, mai trebuie sa facem un DVD dupa aceea. Cu intalnirea pentru distribuire. Si tot asa in continuare. :lol:[/quote:3jhqzund] ce e rau????????? :twisted: :lol: :lol: dar sa nu ne sucim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 11, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2007 Ce mai puneti la cale???? :D :D :D distribuirea DVD-ului :twisted: :lol: :lol: ce pareri aveti ? o facem???????? Pai...daca facem o intalnire ca sa distribuim DVD-ul de la Cheia, mai trebuie sa facem un DVD dupa aceea. Cu intalnirea pentru distribuire. Si tot asa in continuare. :lol:[/quote:3t8m0u8p] ce e rau????????? :twisted: :lol: :lol: dar sa nu ne sucim[/quote:3t8m0u8p] Pai...nu e rau deloc. Avem motive solide pentru intalnire. "Nevasta, nu am ce face, trebuie sa ma duc la Sibiu dupa DVD. Trebuie sa ma intelegi. Nu pot sa pierd DVD-ul." " :lol: :lol: :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 Ce mai puneti la cale???? :D :D :D distribuirea DVD-ului :twisted: :lol: :lol: ce pareri aveti ? o facem???????? Pai...daca facem o intalnire ca sa distribuim DVD-ul de la Cheia, mai trebuie sa facem un DVD dupa aceea. Cu intalnirea pentru distribuire. Si tot asa in continuare. :lol: ce e rau????????? :twisted: :lol: :lol: dar sa nu ne sucim[/quote:qcz7ht1v] Pai...nu e rau deloc. Avem motive solide pentru intalnire. "Nevasta, nu am ce face, trebuie sa ma duc la Sibiu dupa DVD. Trebuie sa ma intelegi. Nu pot sa pierd DVD-ul." " :lol: :lol: :twisted:[/quote:qcz7ht1v] EZACT :twisted: :lol: :lol: sa maninci DVD sa te culci cu DVD ca eu m-am saturat sa fiu tot singura. posibil scenar :twisted: :twisted: :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate