Mugur Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 poze... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 poze... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 ultimele poze... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 frumos, eu inca mai am o parte din praful ala in masina :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 mie nicio poza nu mi-ai facut????? :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 mie nicio poza nu mi-ai facut????? :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 18, 2007 Autor Partajează Postat Mai 18, 2007 G-ul lui Gabi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 ce mare e ,na incaput tot in poza :oops: :lol: :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 hop si eu poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 Zoli la trial nu ai cum sa imparti masinile dupa cm3,aici trebuie sa iasa in evidenta pilotul :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 da buna treaba da vei avea ceva de lucru ca sunt multe poze si filmulete Cata, cand faci ceva din placere si fara interese ascunse , nu e chiar asa o problema faptul ca e mult de lucru. E vorba de satisfactia lucrului implinit si bine facut. Exact ce a facut Mugur , Ligia and co. pentru noi la intalnirea de la Cheia. corect Dane mie mi-a placut foarte mult multumiri organizatorilor Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 18, 2007 Partajează Postat Mai 18, 2007 haideti la gh sa facem poze mai faine :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 ... poate unii nu stiu, da' sambata, la un oarecare moment dat, ne-am ratacit de "fruntasii plutonului" ... si s-a facut ca au ramas in urma mai multe masini, printre care eu, Bruno cu Bucur, Max, Adi cu GC-ul, cred ca si Zoli cu Niva era pe acolo ... Bucur a vorbit pe statie cu Miron [ parca ] si ne-au dat coordonatele GPS ... le-am pus pe GPS-ul meu de pantofar :D si da-i la stanga, da-i la dreapta, da-i cu bere, da-i cu vin ... pana la urma, "a nimerit orbul Braila", nu aveam cum sa nu nimerim si noi iesirea din padure :mrgreen: ... asta e inregistrarea traseului de sambata, exportat ca format ".gpx" si importat in GoogleEarth ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 ... si ultimele poze de la Cheia ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 ... o pata de culoare ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 21, 2007 Autor Partajează Postat Mai 21, 2007 Faine poze ati facut voi de acolo din spate. Se pare ca nu v-am scuturat asa cum am vrut eu. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 ce mare e ,na incaput tot in poza :oops: :lol: :shock:si ce troliu naspa are.... :lol: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Mai 24, 2007 Partajează Postat Mai 24, 2007 Care ma troliul ala de atv? :D MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 7, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2007 Inca cateva poze de la Cheia: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 7, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2007 ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 7, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2007 ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate