Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului

Max

Postări Recomandate

Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului

Nu se poate face cautare doar pe o rubrica?

De ex: daca vreau sa caut "cutie viteze" doar in rubrica "JEEP"?

Multumesc

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 453
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu se poate face cautare doar pe o rubrica?

De ex: daca vreau sa caut "cutie viteze" doar in rubrica "JEEP"?

Multumesc

Asta da, se poate ! Problema este doar pentru Mica Publicitate....

Vezi tutorialul de aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963

Link spre comentariu

Asta da, se poate ! Problema este doar pentru Mica Publicitate....

Vezi tutorialul de aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963

Ms pentru luminare.....eu cautam aiurea!!!

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

As putea seta de undeva ca atunci cand dau click pe "Mesaje Noi" sa vad toate mesajele intr-o singura pagina? Acum afiseaza cam un ecran si jumatate (~25 de titluri) si sunt multe-multe pagini din astea de un ecran-'jumate. Mi-ar fi MULT mai util sa le vad pe toate la un loc (iar paginarea sa apara doar la numar foarte mare de rezultate, de ex 200).

Link spre comentariu

Forum Actions in meniul de sus, Editare optiuni, Number of Posts to Show Per Page:, unde poti mari acele 25 de postari pe pagina pana la maxim 40.

Samurai incepator
Link spre comentariu

As putea seta de undeva ca atunci cand dau click pe "Mesaje Noi" sa vad toate mesajele intr-o singura pagina? Acum afiseaza cam un ecran si jumatate (~25 de titluri) si sunt multe-multe pagini din astea de un ecran-'jumate. Mi-ar fi MULT mai util sa le vad pe toate la un loc (iar paginarea sa apara doar la numar foarte mare de rezultate, de ex 200).

Forum Actions in meniul de sus, Editare optiuni, Number of Posts to Show Per Page:, unde poti mari acele 25 de postari pe pagina pana la maxim 40.

Ferry, in intrebarea lui, @shark se refera la posibilitatea de a afisa mai multe topicuri, nu doar 25 cum este posibil acum. Ceea ce-i sugerezi modifica numai numarul de posturi dintr-un topic pe o pagina (adica dintr-un topic de 40 de pagini poti face unul de doar 10 pagini. Ceea ce-si doreste el nu este posibil acum si, cred, ar fi destul de dificil de aplicat: ar deveni pagina foarte incarcata si ar dura prea mult accesarea ei. Chiar si in situatia actuala, pe o conexiune mai slaba, dureaza destul de mult incarcarea unei pagini.:h5

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

La subforumul "Masinile noastre sau ca ale noastre" categorisite pe marci, lipseste marca cea mai 4X4 dintre masinile mici, si anume Subaru, mai ales pt ca, dupa cum spunea un prieten, nu exista Subaru cu vreo roata nemotrica(nu exista decat AWD)....toate sunt 4X4 :)

Eventual s-ar putea crea si o rubrica pt masinile de raliu 4X4 precum Imprezza WRX, Evo, etc

• Like 1
Link spre comentariu

Avem categoria SUV unde se incadreaza Tribeca de la Subaru.....

Imprezza si restul din aceasta categorie nu fac obiectul acestui forum, care este unul de OFF-ROAD......Chiar crezi ca ar fi vreo legatura intre o Imprezza si un Nissan Patrol, de ex ....? Chiar daca mai exista masini cu tractiune integrala, nu se pot amesteca clasele de masini.......Si nici nu putem extinde domeniul forumului pentru ca si-ar pierde din specificitate si ar deveni unul de universal valabil de auto si asta nu-si doreste nimeni, nu ? Pe forumurile unde este regina Imprezza crezi ca si-ar gasi locul Nissan Patrol sau Nissan GTR...?

Link spre comentariu

Ar mai fi si Foresterul, si Outback....bine tot la categoria Suv. Eu am zis asta pt ca la forum ii spune club 4X4 si nu 'club offroad-mania' sau ceva de genu, fara suparare. Daca e vb de 4X4 ma astept sa gasesc discutii si despre transmisia de ex a lui Bugatti Veyron care e si el 4X4. Bineinteles in principiu masinile de teren sunt 4X4 si astfel asta e subiectul principal, dar nu vad de ce nu ar fi macar o categorie aparte, la Altele de ex, unde sa punem orice masina are transmisie 4X4 :)

Link spre comentariu

Reciteste postarea mea......Nu amestecam mere cu pere, daca asa iti este mai clar......

Iar daca vor fi suficienti de multi useri cu Forester/Outback/Tribeca/etc si daca se va constata un interes crescut pentru aceste modele precum si postarile/topicurile referitoare la aceste marci, atunci vom crea si pentru Subaru o sectiune......

Editat de Astral
Link spre comentariu

Ar mai fi si Foresterul, si Outback....bine tot la categoria Suv. Eu am zis asta pt ca la forum ii spune club 4X4 si nu 'club offroad-mania' sau ceva de genu, fara suparare. Daca e vb de 4X4 ma astept sa gasesc discutii si despre transmisia de ex a lui Bugatti Veyron care e si el 4X4. Bineinteles in principiu masinile de teren sunt 4X4 si astfel asta e subiectul principal, dar nu vad de ce nu ar fi macar o categorie aparte, la Altele de ex, unde sa punem orice masina are transmisie 4X4 :)

Si din punctul meu de vedere, nu vad de ce sa ne complicam cu prinderea in cadrul forumului a atator game de autoturisme. Parerea mea este ca sa ramanem specializati pe masini de teren.

Sunt atatea categorii de 4x4 incat ne-am intersecta cu multe alte forumuri care dezbat mai bine problemele specifice autoturismenlor decat noi. Plus ca nici nu stiu daca avem atatia cunoscatori a acelor autoturisme incat cei curiosi sa primeasca informatie corecta si coerenta de la ei. Stii tu pe cineva care ne poate da detalii despre transmisia de pe Bugatti Veyron, altele decat ce putem sa gasim cautand pe google?

Exista si tractoare sau alte utilaje 4x4. Facem sectiuni si pt acestea?

Numai bine,

Max

Link spre comentariu

Max a concretizat bine : acest forum este pentru MASINILE DE TEREN !

Te rog nu insista cu faptul ca si raliurile se desfasoara si pe macadam, si ca ala nu e asfalt deci ca notiunea ar exprima tot "off-road", ca deja o dam in discutii semantice si nu are rost.......

Iar despre denumirea site-ului, ma intreb ce anume te astepti tu sa gasesti pe "pirate4x4" sau pe "Ih8mud"........pirati cu masini cu transmisie 4x4 ?........oameni ca urasc noroiul si adora dantela?.......

Editat de Astral
Link spre comentariu

O sugestie:

In ultimele zile caut anvelope pe sectiune vanzari/roti si anvelope. Am observat ca sunt f multe anunturi inchise de cei care le-au postat (s-a vandut marfa respectiva). Nu ar fi mai bine sa dispara topicurile respective ca sa nu mai pierdem vremea deschizadu-le?.

Stima N.D.

Link spre comentariu

O sugestie:

In ultimele zile caut anvelope pe sectiune vanzari/roti si anvelope. Am observat ca sunt f multe anunturi inchise de cei care le-au postat (s-a vandut marfa respectiva). Nu ar fi mai bine sa dispara topicurile respective ca sa nu mai pierdem vremea deschizadu-le?.

Stima N.D.

Periodic, anunturile vechi sunt sterse, dar cam 1 data/an. Anul trecut, de exemplu, in luna iulie, am lasat doar anunturile in care data ultimei postari era din luna iunie 2010, iar restul anunturilor, inchise sau neinchise, au fost sterse definitiv.

Anunturile inchise sunt utile in masura in care in care ai nevoie sa-ti faci o idee despre pretul la care s-a vandut un produs si sa poti compara cu pretul cerut actualmente pe un produs similar de altcineva !

Daca nu te intereseaza, le poti ocoli pentru ca au un lacatel pe plic care arata ca sunt anunturi inchise.

Link spre comentariu

Mai exista pe forum varianta de a da puncte/stelute utilizatorilor pentru raspunsurile bune? Eu nu mai gasesc...:tk:scr

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

Mai exista pe forum varianta de a da puncte/stelute utilizatorilor pentru raspunsurile bune? Eu nu mai gasesc...:tk:scr

Da, exista :

http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/TUTORIAL%20FORUM/sanduzzo.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Multumesc Astral,

Nu o vedeam - era gri pe fond gri... Da' acum stiu unde sa ma uit dupa ea. (Sugestie de imbunatatire: poate un pic mai deschisa la culoare; ... sau o fi din cauza monitorului meu...)

:h5

Sorin

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

Multumesc Astral,

Nu o vedeam - era gri pe fond gri... Da' acum stiu unde sa ma uit dupa ea. (Sugestie de imbunatatire: poate un pic mai deschisa la culoare; ... sau o fi din cauza monitorului meu...)

:h5

Sorin

Da, se cunoaste problema, vstef cauta o solutie.....:h5

• Like 1
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Nu te mai obosi, Styuk. Don'soara (doamna) a intrat ca sa ne certe ce urat putem vorbi, apoi s-a suparat si ne-a parasit. Cred ca numele real a fost Fata Morgana.

Samurai incepator
Link spre comentariu

nea' Astrale,acum vazui varsta...eram doar surprins de cerere.dadui si eu ca omu' Cautare dupa posturile domnisoarei si surpriza ,"............" :))))acum,ca sa nu fiu total offtopic,am citit cu ceva timp in urma cum schimb nickname'ul,dar de la atatea cometarii,argumentari,integrale,limite si derivate am uitat :D Cum fac?Saru'mana!

L.E am gasit topicul! :wink:

Editat de styuk

http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/

Never ride faster than your guardian angel can fly:ih

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare