Astral Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Troliu mecanic Si eu ma dau tot cu Mozilla Firefox. ....... Incearca cu zoom out.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Cred ca troliul mecanic trebuie sa fie în spatiul postului. Asa apare si în poza pusa de tine. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Spatiul destinat scrisului se redimensioneaza automat, deci poza cu reclama nu se amesteca/suprapune peste scris din postare..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 (editat) Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Vedeti la accesarea de pe dispozitive mobile, acolo inca sunt destule finisaje de facut. Uneori am nevoie de fantezie sa accesez informatia de pe Mozilla sau explorerul implicit al Androidului la 1024x600. De exemplu cand numele postatorului e lung (Marius Turagmes, Petre Bullbaru') dispare linkul din coada numelui. Noroc ca e sagetuta dinainte de numele topicului care asigura aceeasi functie. Deasemenea si patratul rezervat textului ce il postezi ramane foarte mic la rezolutia asta de 1024, abia apuci sa mai scrii ceva. Probabil ca si Nissan 4x4 sau Patrolator au probleme tot la rezolutii de astea mai "vechi" sau mai "mobile". Editat Noiembrie 28, 2012 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului In schimb se suprapune peste clipurile youtube si nu se pot accesa butoanele din dreapta de full screen etc, si se vede doar 30-40% din stanga imaginii. Cel putin asa vad eu acum pe ipad, pe pc verific maine. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Si la mine se suprapune. Nu pot actiona butonul de fullscreen. Asta vad eu: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului din cand in cand unele topicuri (in acest moment acesta:http://forum.club4x4.ro/showthread.php?76169-Nelamurire-Regulamente-2013&p=853031#post853031) imi sunt afisate decalat catre dreapta, astfel incat texul intra "sub" reclame, iar in stanga am o banda neagra echivalenta ca latime. se poate face ceva astfel incat reclamele din dreapta sa nu se mai suprapuna peste text? nu se poate citi mesajul deoarece partea dreapta este complet obturata de reclame. nu am nimic cu reclamele, imi doresc doar sa pot citi mesajul. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bskk Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Si la mine se suprapune. Nu pot actiona butonul de fullscreen. Asta vad eu: [ATTACH=CONFIG]159339[/ATTACH] La fel si la mine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului La fel si la mine Cum adica la fel si la tine? Nu mai exista nici un banner acum in dreapta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Salutare, As avea si eu o sugestie, nu stiu daca vi se pare potrivita sau utila dar cred ca e realizabila. Mi-ar placea sa fie facuta o alerta vizuala undeva pe pagina (un scris bold cu alb, rosu sau galben sau orice culoare care sa clipeasca eventual ca sa sara in ochi) cu text de genul "new message(s)!", sau "check inbox!" sau ceva de genul asta pentru ca uneori uit sa verific si cred ca nu sunt singurul tinand cont ca nu tot timpul mi s-a raspuns in aceeasi zi la pm-uri. Numai bine, All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Asta se face din setarile contului tau: Panou utilizator - Editare optiuni pui bifele unde vrei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Max, putem sa-l scoatem pe Mos Craciun din sigla Club4x4 din stanga sus ? Nu de alta, dar au rasarit ghioceii......:wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 4, 2013 Autor Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Max, putem sa-l scoatem pe Mos Craciun din sigla Club4x4 din stanga sus ? Nu de alta, dar au rasarit ghioceii......:wink: Astrale, sigla cu Mos Craciun nu mai e pe forum de muuuuuuulta vreme. Tu nu mai dai cate un refresh din cand in cand? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Intru mai rar, nu asa des ca tine......da` da tot e bine ca-mi raspunzi fie si la un mesaj postat in 28 febr....:ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Data viitoare posteaza-l pe 29 febuarie :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 (editat) Re: Modificari ale forumului. Hai bre ...va tineti de glume? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?58886-Sugestii-pentru-posibile-modificari-si-imbunatatiri-ale-forumului&p=869290#post869290 Eu inca vad sigla aia din stanga sus ...cu bradul in stanga si mosul in dreapta... Voi nu o vedeti sau mi-a ramas mie ceasul in urma? :ha: http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/mosul_zpscb6fa836.jpg (captura am facuto azi 05.03.2013 ora 01.09 AM ) Editat Martie 4, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 4, 2013 Autor Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Mai apasa si tu un F5 cateodata. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axxamd Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Nu stiu daca sa mai cerut, dar cred ca ar fi util un fel de clasament, sondaj, nu stiu cum ar fi ok si corect, pentru vanzatorii autorizati sau neautorizati ai acestui forum. Daca eu sau oricine altcineva vreau sa cumpar ceva, vreau sa stiu cum sta acel vanzator fara sa mai cautam prin toate posturile unde probabil sa scris de rau sau de bine. E destul de aiurea cand cineva ia teapa sa vada ca acel vanzator a mai avut probleme dar nu a cautat destul si si-a luat-o si el 1 http://www.front-advertising.ro tricouri 4x4 http://front-advertising.ro/personalizari/personalizari_textile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Iulie 23, 2013 Partajează Postat Iulie 23, 2013 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Nu stiu daca sa mai cerut, dar cred ca ar fi util un fel de clasament, sondaj, nu stiu cum ar fi ok si corect, pentru vanzatorii autorizati sau neautorizati ai acestui forum. Daca eu sau oricine altcineva vreau sa cumpar ceva, vreau sa stiu cum sta acel vanzator fara sa mai cautam prin toate posturile unde probabil sa scris de rau sau de bine. E destul de aiurea cand cineva ia teapa sa vada ca acel vanzator a mai avut probleme dar nu a cautat destul si si-a luat-o si el Poate ar merge o pagina cu un fel de pool-uri pentru fiecare vanzator? Dar ar trebui sa permita fiecarui utilizator sa voteze de mai multe ori, ceea ce ar putea duce la folosiri abuzive (daca un cumparator suparat voteaza de 100 de ori negativ pentru aceeasi tranzactie). Alta idee ar fi ca fiecare utiliztor sa poata da o nota unui vanzator si pe care sa o poata modifica in timp. De exemplu: Face o prima tranzactie si totul merge bine - poate sa il noteze cu 10 pe vanzator. Mai face una-doua tranzactii care merg rau. Ii modifica nota din 10 in 5. Astfel, un vanzator ar putea avea o nota care sa fie media notelor obtinute de la mai multi cumparatori (la un moment dat). In schimb ce facem cu cumparatorii? Ca mai sunt si unii din astia care nu-s sfinti... Nu se poate creea cate o pagina pentru fiecare ca innebunim. Daca e cerere mare ma pot baga la un miniproiect din asta ca plugin de vbulletin (dar pe care sa il dezvolt in limita timpului liber). :h5 Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 25, 2013 Partajează Postat Iulie 25, 2013 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Eu propun sa existe un TOP al celor mai SF-istice topicuri. Nu de alta, dar incep sa apara tot mai multe SF-uri... :grin: 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 2, 2013 Autor Partajează Postat August 2, 2013 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului O imbunatatire buna ar fi ca reclamele sa fie putin mai aerisite. Ce intelegi prin "mai aerisite"? Mai putine sau spatiu mai mare intre ele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului O problemă enervantă găsesc că e faza cu insert video, care, când merge, când nu merge. Noroc că uneori au mai văzut adminii și mi-au făcut modificarea să apară în loc de legătură clipul de pe youtube direct. Exemplu aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?36776-youtube-and-stuff&p=909349&viewfull=1#post909349 S-o putea rezolva?!? P.S. Puteți să și vedeți filmulețul, e foarte mișto. Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului O problemă enervantă găsesc că e faza cu insert video, care, când merge, când nu merge. Noroc că uneori au mai văzut adminii și mi-au făcut modificarea să apară în loc de legătură clipul de pe youtube direct. Exemplu aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?36776-youtube-and-stuff&p=909349&viewfull=1#post909349 S-o putea rezolva?!? P.S. Puteți să și vedeți filmulețul, e foarte mișto. Numai bine! Inserarea de filme de youtube nu are absolut nimic. Nu pui tu corect probabil. Copiaza link-ul de pe youtube, foloseste butonul de insert video de aici, dai paste in fereastra care se deschide si enter. Platforma forumului recunoastre linkul si afiseaza direct video-ul nu doar link-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 (editat) Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Acum am încercat și a mers. Știu cum se face. Tot timpul am făcut la fel, cu link copiat de pe youtube în câmpul de la insert video. Nu vorbesc prostii ... dacă n-a mai pățit nimeni și n-a mai semnalat nimeni înseamnă că numai mie mi se întâmplă. Însă cred că s-ar putea verifica editând (tu sau un alt admin) posturile celor de la discuția "youtube and stuff". La mulți apare link în loc de video. Și unii sunt useri vechi, cu experiență. Mi-e greu să cred că nu ar ști toți cum se pune un video. Numai bine! Editat Septembrie 17, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Da, chestia asta se intampla pentru ca tu ai pus un link pentru vizionarea directa in FULL-SCREEN, dar daca pui link-ul simplu, va merge si ca dovada, acolo unde ai indicat tu am editat si e ok : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?36776-youtube-and-stuff&p=909349#post909349 :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate