Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY !

NIK4X4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 286
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: poze cu masinile noastre.

Da are bodylift de 3 cm ca nu am vrut sa stau sa modific conducte si instalatie de racire sau alte probleme ce apar la o ridicare mai mare de 3 cm, mai important este chitul de inaltare de 5cm de la OME, adica amortizoare si arcuri speciale de off road. cauciucurile sunt 265/75/16 intra si 285/75/16 dar nu mi-a placut cum se comporta.

Exact cum am mai spus este o masina buna de off road in limita bunului simt, orice modificare exagerata poate dauna grav sanatatii.

Pentru mine este si masina de strada,de munca, de familie, de cocediu, de mers pe munte la rupt. Asa ca am modificat dupa parerea mea in limita care mi-a permis-o fabricantul sa nu dau in alte belele.

Asa ca masinuta are 250000 km si merge impecabil face cam 40-50 mii km pe an.

Cu toate ca am alt tip de 4x4 ,imi place cum ai aranjat masina.Se vede ca Doamne Doamne a pus ceva indemanare la mainile tale...Bara cu bull bar arata barbateste...As incerca sa fac si eu una pentru Mitza mea... Indemanare este ceva ceva .. nu prea am detalii de constructie ... cote ...daca as putea sa fac intr-o zi niste poze la bara ta ,cinstit ,mi-ar fii de mare ajutor...Daca poti si cand ai timp ,lasa-mi un numar de telefon pe PM si te deranjez eu cu un telefon ... daca se poate...

cu stima si prietenie

bogdan :tk

0744.374.122.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De ce nu te tenteaza pragurile??? dar ornamentul de sub bara din fata??:wink:

numi plac mie in general pragurile, nu doar a tale...cat despre ornament nui vad rostul pe o masina de teren, eu am taiat colturile la bara fata.

AB16NIK...AB23NIK
Link spre comentariu

numi plac mie in general pragurile, nu doar a tale...cat despre ornament nui vad rostul pe o masina de teren, eu am taiat colturile la bara fata.

aaaa te inteleg atunki cu pragurile. iar ornamentul mie imi place oricum eu o folosesc la off-road mai rar :grin:

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Scapa de răpciuga aia de husa de pe volan. :ha1

Apropo de jante :nu stiti de unde sa mai iau inca una acelasi model ?

Slabe sanse sa gasesti si sa-ti dea doar o janta.

Tre` sa scrie undeva pe ele offset-ul. Din poze as zice ca e undeva intre 0 si -20.

Chiar...stie careva ce offset au jantele originale din aliaj la frontera b?

Daca tot suntem la poze...Uite-o si pe-a mea, asteptand sa fie cracanata si pe tocuri :ha:

[ATTACH=CONFIG]132279[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]132278[/ATTACH]

@Andrei_vl in cea de-a doua poza se vad dungile alea de care ziceam ca o sa incurce la montajul blocului de lumini.

Imi cer scuze dar nu stiu din ce cauza nu am mai vazut topicul asta...

Dungile alea s-ar putea sa nu reprezinte o problema, vine data jos antena, bagate firele de la proiectoare si antena pe acolo, antena vine pe proiectoare dupa asta nu pe plafon si cred ca te incadrezi pana in dungi. Daca nu, plasticu proiectoarelor e flexibil si are banda adeziva doar in fata, deci din nou ai putea totusi sa rezolvi...

P.S. @Marian, pragurile sunt OK, si cand spun praguri OK eu ma refer la faptu ca iti apara caroseria prin padure :wink:

Ornamentul... o sa scapi repede de el daca o bagi prin noroi :ha1

Editat de Andrei_vl
ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort
Link spre comentariu

Slabe sanse sa gasesti si sa-ti dea doar o janta.

P.S. @Marian, pragurile sunt OK, si cand spun praguri OK eu ma refer la faptu ca iti apara caroseria prin padure :wink:

Ornamentul... o sa scapi repede de el daca o bagi prin noroi :ha1

ornamentul. reziste kiar foarte bn am crapat bara de plastik de deasupra ei si ornamentul nu a avut nimik ::wink::wink::wink:

Si jantele daca se poate as lua setul intreg doar ca nuj de unde sa fac rost (apropo am niste capace se pun in gaura unde vine grupul pe fata scrie pe el MB de la ce masina sunt oare??)

Editat de Marian123
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

La mine in certificat e " gri", cand nu bate lumina se vede neagra, cand bate lumina e un gri inchis , cand e spalata e un gri- albastrui deci nu-i bai :grin:

ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort
Link spre comentariu

La mine in certificat e " gri", cand nu bate lumina se vede neagra, cand bate lumina e un gri inchis , cand e spalata e un gri- albastrui deci nu-i bai :grin:

:ha::ha::ha::ha:

Despre capacele astea v-a spuneam

de la ce masina sunt ???are cineva idee??

Fotografii-0081.jpg.8ac48e18d7dacb081dd5d7b8b0cb5221.jpgFotografii-0085.jpg.e08412a9fab4e74731aeea142f0399a6.jpgFotografii-0082.jpg.0f800a34cd53c092f44fd762ee72a71e.jpgFotografii-0089_e1k_e1.jpg.87efb6d8d9a3ab811aadc10fef06f3cd.jpgFotografii-0086.jpg.05e5c3edda25577f20cdac2ec9227dfd.jpg

Editat de Astral
Link spre comentariu

o urcam si mai sus dar nu vedeam si imi era teama sa nu ajung pe partea opusa..inclinarea este foarte mare cu toate ca nu pare.incet,incet intru in randul vostru:banana:old

DSC04315.JPG.fbfaa00d132dc75d2d843fc55ef5c776.JPG

DSC04312.JPG.1374e8f4104f2f33fb1bee819342c1e5.JPG

DSC04314.JPG.b629889054ce72c8aa03855fded67065.JPG

http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/

Never ride faster than your guardian angel can fly:ih

Link spre comentariu

o urcam si mai sus dar nu vedeam si imi era teama sa nu ajung pe partea opusa..inclinarea este foarte mare cu toate ca nu pare.incet,incet intru in randul vostru:banana:old

Si u ai husa pe volan???

:rsp

Link spre comentariu

sa nu fie si cristi prin randul nostru... :beat

frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1

frontera B 2.2 16v sport - de plimbare

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
Buna , o prezint si eu pe frumusica mea , care devine din ce in ce mai frumoasa .

Salut,

Am vazut ca ai bare transversale pe masina, nu longitudinale cum sint cele originale. Tu le-ai pus ? Daca da, poti sa-mi dai si mie niste detalii ? De unde le-ai luat, cit au costat, ai facut adaptari...Eu nu am deloc si vreau sa-mi montez niste bare.

Multumesc.

Salut,

Pun si eu o poza cu masina, de pe vremea cind era proaspat adusa in curte si inspectata de motan..... :wink:

2114863149_DSC_0187resize.thumb.jpg.78b65bc3c8cf8c5b15b773873eba818a.jpg

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare