Andrei_vl Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Re: Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY ! Avem, avem :grin: ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gmc78 Postat Februarie 15, 2014 Partajează Postat Februarie 15, 2014 Re: Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY ! Zapadaaa....:banana Opel Frontera 2.5 TDS '98 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NicorescuBogdan Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY ! Sa traiti! :cl:jp1 Show must go ON:j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
3ddy Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY ! Frontera... Ai bani, mananci....N-ai bani, nu ti-e foame! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Re: Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY ! Zapadaaa....:banana Cat mi-a placut masina asta!!! :h5 ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicu4x4 Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Re: poze cu masinile noastre. [ATTACH=CONFIG]96428[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]96427[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]96426[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]96425[/ATTACH] Stefan D. si Opel Frontera 2.2 tip motor X22XE. Foarte fain arata masina , felicitari si daca zici ca e ,,home made,, eu zic sa te gandesti serios poate te reprofilezi.... venim si noi cu ale noastre , bafta :x:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gmc78 Postat Aprilie 22, 2014 Partajează Postat Aprilie 22, 2014 Re: Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY ! Mie imi place cum arata, voua? Opel Frontera 2.5 TDS '98 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Aprilie 22, 2014 Partajează Postat Aprilie 22, 2014 Re: Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY ! Cred ca mai trebuie sa umbli la rezolutie,sa-i mai bagi niste picseli d`aia..:grin: 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gmc78 Postat Aprilie 23, 2014 Partajează Postat Aprilie 23, 2014 Re: Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY ! Cred ca mai trebuie sa umbli la rezolutie,sa-i mai bagi niste picseli d`aia..:grin: Asa am vrut sa iasa, ca un desen.:wink: Opel Frontera 2.5 TDS '98 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
111lsd Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 (editat) Re: Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY ! E bestia mea. Cam murdara, dar vine de la munca. Editat Iunie 24, 2014 de 111lsd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 Re: Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY ! Smecher motor..Daca avea si intercooler era si mai si.Cum se comporta asa,fara..? Radiatorul are vasc sau e cu ventilator electric? 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 Re: Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY ! Smecher motor..Daca avea si intercooler era si mai si.Cum se comporta asa,fara..? Radiatorul are vasc sau e cu ventilator electric? De ce spui ca motorul de mai sus nu are intercooler ? In poza se vad conductele care trebuie sa duca la intercooler .Parca ar fi 28 TDI . Am avut si eu una cu astfel de motor .Eu zic ca este cel mai grozav motor care a fost montat pe Frontera .Mi-a placut mai mult decat cea cu motor de 3.2 V6 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 Re: Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY ! Am impresia ca la asta e ca la 3.1,tot de la isuzu,intercoolerul pe motor,sus. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
111lsd Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Re: Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY ! Are si intercooler, numai ca radiatorul este in fata. Cat despre racire, e pe vasc . E un motor destept, nu foarte sportiv ca 2,5 tds, dar isi face treaba bine avand un cuplu bunicel ( nu stiu cat exact). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Iulie 9, 2014 Partajează Postat Iulie 9, 2014 (editat) Re: Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY ! Are fro 240nm dar destul de sus, pe la 2100rpm, in comparatie cu 2.5u care are 260nm la 1800rpm. Editat Iulie 9, 2014 de Andrei_vl ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Iulie 23, 2014 Partajează Postat Iulie 23, 2014 Re: Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY ! daca imi este permis, adaug si eu cateva imagini, chiar daca nu este nimic deosebit.... :h5 frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
111lsd Postat Iulie 23, 2014 Partajează Postat Iulie 23, 2014 Re: Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY ! Frumoasa, cred ca am vazut-o acu cateva zile in Craiova. Imi place mult Frontera A scurta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Iulie 23, 2014 Partajează Postat Iulie 23, 2014 Re: Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY ! cand ma mai vezi, opreste-ma cumva!:h5 frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Iulie 23, 2014 Partajează Postat Iulie 23, 2014 Re: Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY ! cand ma mai vezi, opreste-ma cumva!:h5 @111lsd-da-i la operatie,ca-l opresti sigur..! @kriu-murdara masina mai ai.. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Iulie 24, 2014 Partajează Postat Iulie 24, 2014 Re: Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY ! @111lsd-da-i la operatie,ca-l opresti sigur..! @kriu-murdara masina mai ai.. :old hm... la operatie zici? :bi in legatura cu masina murdara, asa este modelul...:wink: frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Iulie 24, 2014 Partajează Postat Iulie 24, 2014 Re: Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY ! daca imi este permis, adaug si eu cateva imagini, chiar daca nu este nimic deosebit.... :h5 [ATTACH=CONFIG]220397[/ATTACH] Ce frumoase toate aliniate acolo... :10 Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Iulie 24, 2014 Partajează Postat Iulie 24, 2014 Re: Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY ! @cosmin.ardelean ar trebui sa faci un efort pt o poza impreuna... ai vreo 350km, dar merita!:wink: frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Iulie 24, 2014 Partajează Postat Iulie 24, 2014 Re: Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY ! Jucaria mea inca n-are numere, motorul nu stiu daca merge bine si nu-mi mai papa apa, daca nu are alte mii de probleme ce ma pot lasa in drum... mai am s-o bag in brazda pana sa ma pot baza pe ea. Cred ca am facut abia 5km cu ea de cand am luat-o. Multumesc de invitatie. Poate pe viitor... :grin: Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi G. Postat Iulie 24, 2014 Partajează Postat Iulie 24, 2014 Re: Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY ! Ce frumoase toate aliniate acolo... :10 Dar, nealiniate, ce zici? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin.ardelean Postat Iulie 25, 2014 Partajează Postat Iulie 25, 2014 Re: Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY ! As spune... tot una si una. :grin: Frumos. Se vede pasiunea in fiecare din ele. Nissan Navara Double Cab D40 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate