baghy Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Ne vedem si noi pe undeva in week-end-ul urmator? Poate facem si ceva off-road soft. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Ar fi o idee buna, eu as putea doar duminica S-a mai incercat ceva asemanator prin decembrie, la initiativa lui Ryder, dar nu am reusit sa ne intalnim decat 3 Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Eu in principiu pot si sambata si duminica. E posibil sa merg sa vad o masina dar nu e nimic sigur deci daca va hotarati eu pot veni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Duminica daca se vrea ceva soft putem urca pe Valea Doftanei cu iesire in sacele! Asta doar daca vremea e ok desi se anunta ploaie non stop! Gandim! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Duminica daca se vrea ceva soft putem urca pe Valea Doftanei cu iesire in sacele! Asta doar daca vremea e ok desi se anunta ploaie non stop! Gandim! Pfiuu, de cand vreau sa fac si eu drumul asta, dar n-am avut niciodata timp :( Este forestierul care incepe la un gater parca si merge prin Valea Neagra ? Eu am gume AT-A, deci daca asta e drumul, nu cred ca o sa am probleme cu ele. Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 (editat) Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Da ala e drumul nu este cu dificultati. Intr-un singur loc asta toamna era surpat si refacut dar nu in totalitate(cam cat sa intre un Daihatsu:fk). Un pic de noroi , dupa gater trecerea prin rau refacuta deci f lejer. Asta daca nu ploua sa putem savura un gratar. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?52919-Valea-Doftanei-Tabla-Butii-16.05.2010 Editat Ianuarie 17, 2011 de davema p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Acum am vazut ca duminica am examen de la 14 la 17. :uameni Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Eu sunt pentru. :) VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Pentru ce domnu' Radu? :)) S-ar putea sa mute idiotii examenul sambata. Inca nu se stie. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b06dan Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Eu fac "skip" intrucat a mea caruta va fi, cel mai probabil, desfacuta si nu se cuvine sa vin cu un i30, basca sigur nu paraseste asfaltul :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calutul4x4 Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? yes........... de cand astept o provocare!!!!!!!! duminica 23 ianuarie bag prezent. sambata nu am cum! program stabilit. daca credeti ca e mai convenabil pt toata lumea putem sa incercam si saptamana viitoare. asa va avea timp tot omul sa-si pregateasca fiara/programul! oricum votez pt traseul propus de davema! :banana si sper sa ne strangem cat mai multe feroze! :ypu:ypu:ypu Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Eu sunt pentru sa ne vedem in Bucuresti, nu cred ca am timp sa fac o iesire la offroad, dar vreo 2 ore de stat la o barfa mecanica se gasesc. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Si eu propun tot sa stam la o barfa pentru ca nu am nici eu timp de iesit in "natura". Putem si sambata sa ne vedem gen intr-un loc unde sa fie spatiu sa parcam Sala Polivalenta poate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Eu nu pot duminica si sunt pentru Bucuresti. Unde ne vedem sambata si la cat? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Putem sa ne vedem sambata pe la 10 dimineata si sa mergem sa bem cafeaua intr-o carciuma ? Si sa stam la povesti putin. Sau putem sa ne intalnim intr-un spatiu gen parcare polivalenta dar e cam cancer si sa stam 1 ora 2 in frig in picioare.. ma gandesc ca e cam aiurea :old Voi ce ziceti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b06dan Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Disponibil in ambele zile si in orice locatie daca nu e musai sa parasim asfaltul cum vad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Pai daca-l parasim te luam si pe tine ca si copilot :)) Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Noi gasca din Ploiesti plecam aproape de casa si baga un noroi masiv pe dealul Seciu si in padure! Daca e careva doritor vorbim. Atentie am zis noroi! GREU! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Noi astia mai mici nu suntem asa dotati. Mai ales la gume. Ryder si Cosmin au At-uri. Eu de iarna. Nu ne prea impacam cu noroiul greu. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirkuletz Mirk Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Am putea face o intrunire si la Cugir ? eventual pe primavara cand se topeste zapada la munte .. sa avem parte de ceva noroi..sunt niste trasee fenomenale.va asigur eu de asta ! putem avea parte si de un balmos la o stana din zona , de asta ma ocup eu :P .Ramane la latitudinea voastra :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 20, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Nu e o idee rea doar ca e departe Cugirul. Trebuie sa ne organizam sa facem Feroza Fest la vara undeva. Poate chiar la Cugir. Cine stie?:grin: Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Noi astia mai mici nu suntem asa dotati. Mai ales la gume. Ryder si Cosmin au At-uri. Eu de iarna. Nu ne prea impacam cu noroiul greu. Si eu tot AT-uri, deci ma bag oricand la ceva soft Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Nu e o idee rea doar ca e departe Cugirul. Trebuie sa ne organizam sa facem Feroza Fest la vara undeva. Poate chiar la Cugir. Cine stie?:grin: Da, suna bine treaba asta cu Cugir-ul. Ar fi o idee buna sa dezvoltam pana la primavara subiectul asta :banana Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Eu zic care vrea sa vina sane limitam la o cafea sa stam de vorba pentru ca eu am AT-uri pe masina si de noroi nici nu se pune problema :uameni Cum decideti , cine e dispus sa vina la o barfa mica la un ceai cald pe la 10 asa eu ma bag. Daca se decide o iesire in natura eu zic pas nu sunt pregatit :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Nici nu avem unde sa gasim noroi. Haideti sa stabilim o ora si un loc si apoi de acolo vedem ce facem. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate