calutul4x4 Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? :no1 nici chiar asa... Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Salutare voi va mai intalniti pe undeva?Ne organizam intr-un weekend undeva aproape de Bucuresti exemplu Calugareni, la o iesire mai subtire asa sa putem veni mai multi? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Ne adunam si noi intr-o seara intr-o parcare sa mai stam de vorba??? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Pai haideti. Indrazniti . :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Salut Da este o varianta foarte buna de a ne vedea dar noi ferozari nu prea avem timp dar nu facem nimic ce spuneti ne vedem? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
siirm Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Vin si eu c-o idee, nu dati cu paru' daca nu e buna. Ce ziceti de duminica asta in parcare la Ikea? Vitara 1.6i 8v '94 Ex. Feroza 1.6i '92 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Septembrie 11, 2014 Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Eu pe weekend nu sunt disponibil dar daca timpul si dispozitia va permite seara de astazi pana vineri inclusiv, ma inscriu pe lista :-). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate