Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti?

baghy

Postări Recomandate

Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti?

Alternativa oricand: pasajul Marasesti (zona Timpuri Noi) , Zebra Caffe, cu parcare sa vedem masinile, nu sa si driftuim, preturi bune, cocalarime absenta, mese si canapele sa putem discuta fara sa tipam unul la altul Bogdan (B77DBC) stie.

Adresa exacta aici http://www.zebracaffe.ro/index.html , Strada Octavian Goga, Nr.8 , ghidez pe oricine la 0726 345 765 , Bogdan.

Voi alegeti, sau propuneti, eu am google maps asa ca dati-mi o strada si acolo vin.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 80
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Asa mai merge. E ok Zebra e chiar in dreapta pasajului luand-o pe ssu de la camera de comert. Si are preturi decente.

Deci ramane asa?Zebra la ora 10? Eu stau la piata muncii deci pentru mine e mult mai ok decat baneasa. Si e posibil sa ajung si impingand trocariciul :br

Link spre comentariu

http://img546.imageshack.us/img546/4526/azoref.jpg

Nimic nu poate opri Ferozele :))

In ordinea din poza: Baghy, Dcosmin, Ryder si B77dbc

azoref.jpg.8ba866eb977c9963d5063a27b27a231e.jpg

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Ne-am vazut si ne-am placut :bannana

Considerand ca asta a fost preludiul, data viitoare poate trecem si la fapte, sa punem fiarele un pic la munca, ca doar asa le sade bine :grin:

Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare

Daihatsu Feroza 1.6L - 1994

Link spre comentariu

wow ... ce tare ... ce tare dormeam la ora aia!!! scz pt absenta dar eram inca intr-o alta lume dupa o combinatie de vodka cu jagermeister si bere :bleah. Plus ca am vb si cu b77dbc, aveam o oarecare emotie legata de cauciucurile mele insa turbo profil simex pe zapada si polei.... Oricum :br pt initiativa!

Daihatsu Feroza 1.6 - 1994

Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare

Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007

"Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Da, buna treaba, poate ne vedem maine in jur de 11 undeva la o cafea sa mai barfim si noi :grin:

Ce ziceti ?

Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare

Daihatsu Feroza 1.6L - 1994

Link spre comentariu

Eu pot maine la 11 daca mai vrea careva sa vina welcome. Cine semai baga? Bogdan cu feroza in resuscitare nu prea intra pe forum , asa ca daca poti tu sa mai suni si pe Radu si Calutul 4x4 care are nr-ul lui.. :old

Link spre comentariu

salutare,

aveam de gand sambata asta sa ma dau un pic prin noroaiele din tabla butii-maneciu-vama buzaului-cheia dar ascultand sfaturile lui @davema si @asfalttango am amanat evenimentul pt 12 sau 17 martie :tk. dar ma injectasem deja asa ca maine la 10.30 as vrea sa dau o tura aproape de bucuresti maxim pana la 13.30. nu m-am hotarat daca sa merg pe arges, la fundeni-frunzaresti (unde a fost impotmoliada ) sau calugareni dar poate exista vreun prieten care sa sa alature proiectului si decidem impreuna! ce spuneti?

Daihatsu Feroza 1.6 - 1994

Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare

Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007

"Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare