Ryder Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Pana acum nu am stabilit nimic, hai sa recapitulam. SAMBATA sau DUMINICA? In principiu va fi probabil in prima parte a zilei. O carciuma cu locuri de parcare se gaseste usor. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Propun SAMBATA ora 10 00 am. Ca locatie sugerati voi o carciuma cu parcare mare . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Imi pare rau, dar asa cum am zis si mai sus, eu sambata nu sunt in Bucuresti. Pot sa vin doar duminica. Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Eu pot si sambata si duminica dimineata. Oriunde si oricand. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirkuletz Mirk Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Si eu tot AT`uri am dar am prieteni care au trolii pe "fiarele" lor si io zic ca nu ar fi mare problema...oricum discutia ramane valabila sper..si in curand sa facem un "Feroza Fest" cum spuneati voi.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Duminica 10.00 AM? Apropo de carciuma astept si eu propuneri. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Deci ramane ora 10.00 duminica. Unde ne intalnim si la ce carciuma mergem? Eu stau langa piata muncii . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Duminica la 10. Ziceti voi unde ca eu nu stiu d'astea. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Iar ma lasati singur intre monstrii! Promit sa pun poze! Bafta! Oricand aveti chef putem face ceva soft pe langa Ploiesti si dupa aceea venim la mine la Trattorie sa bem si sa mancam ceva cu discount de ferozisti (15%) p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Pana la urma la ce ora ne vedem?Maine sau duminica?Eu am scris duminica si ma gandeam la sambata :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Duminica ora 10! Obor, Piata Muncii... unde vreti voi pana la urma, doar sa ne hotaram. Putem merge si spre Nord, Baneasa shopping, e loc destul, si de stat si masurat jucariile... asta... Ferozele, si de baut cafele. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 21, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Davema, pai daca tu esti mai dotat noi ce sa facem? O sa recuperam timpul pierdut. Urmatoarea o facem la Ploiesti. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Alegeti un loc unde putem sa facem drifturi ca zapada o sa fie :)) Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Singurul loc pe care l-am gasit eu si unde sa nu se ia cineva de tine e in fata Academiei Militare... Prin parcarile de supermarketuri ne gonesc paznicii, prin alte parti politia. Ar mai fi, poate, prin spatele complexului de la Baneasa niste locuri interesante. Trebuie studiat insa. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b06dan Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? pai drifturi sau cafea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Eu recomand in ordinea asta, ca altfel riscam sa varsam cafeaua... :grin: VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Deci unde ramane hai domnisoarelor hotarati-va :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Nu poate omul sa glumeasca. Daca am zis cafea, cafea o sa fie. Alegeti voi locatia si acolo mergem. Drifturile se fac pe drum pana acolo ca nu da nimeni cu nimic pe sosele. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Eu recomand in ordinea asta, ca altfel riscam sa varsam cafeaua... :grin: Care e ordinea? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Pai exact cum ai spus si tu: isi face fiecare drifturile pe drum. Hai sa ne vedem la Baneasa, parca au si d-ala... cum ii zice... ceva cu stele la bax.... starbucks! VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? La mall acolo langa ikea? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? EXACT la acel mall! VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b06dan Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Deci Baneasa, Starbucks, dupa care ne instalam undeva unde se fumeaza daca numarul fumatorilor depaseste numarul nefumatorilor (hint: eu stiu 2 nefumatori deja si 1 fumator -subsemnatul). Si o sa ma primiti cu hyundai-ul ?:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Te primim. Sa recapitulam. Starbucks la mall la Baneasa Shopping Center, maine la 10. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? ma dar alta locatie mai aproape nu aveti? :old n-am benzina in cotet :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate