b06dan Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Alternativa oricand: pasajul Marasesti (zona Timpuri Noi) , Zebra Caffe, cu parcare sa vedem masinile, nu sa si driftuim, preturi bune, cocalarime absenta, mese si canapele sa putem discuta fara sa tipam unul la altul Bogdan (B77DBC) stie. Adresa exacta aici http://www.zebracaffe.ro/index.html , Strada Octavian Goga, Nr.8 , ghidez pe oricine la 0726 345 765 , Bogdan. Voi alegeti, sau propuneti, eu am google maps asa ca dati-mi o strada si acolo vin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? E o idee foarte buna! Mie imi convine si asta. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Si pentru mine e bine la Timpuri noi. Mai bine ca la baneasa. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Asa mai merge. E ok Zebra e chiar in dreapta pasajului luand-o pe ssu de la camera de comert. Si are preturi decente. Deci ramane asa?Zebra la ora 10? Eu stau la piata muncii deci pentru mine e mult mai ok decat baneasa. Si e posibil sa ajung si impingand trocariciul :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Deci mergem la safari pe zapada. Zebra sa fie atunci. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Zebra ora zece. Cred ca o sa fie ok si pt b77dbc. Vorbesc eu cu el mai tarziu. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Prezent! O sa vb eu si cu calutu4x4, ca zicea si el ca ar veni Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Perfect. Abia astept. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Fuseram fu fain :h5 ;Poate ne maivedem cand isi resusciteaza si bogdan caruciorul :bc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? http://img546.imageshack.us/img546/4526/azoref.jpg Nimic nu poate opri Ferozele :)) In ordinea din poza: Baghy, Dcosmin, Ryder si B77dbc Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 23, 2011 Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Oo ce surpriza nustiam ca ai facut si poza :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Ori suntem Ferozisti, ori nu mai suntem? :ha: Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Ne-am vazut si ne-am placut :bannana Considerand ca asta a fost preludiul, data viitoare poate trecem si la fapte, sa punem fiarele un pic la munca, ca doar asa le sade bine :grin: Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Sa va fie de bine domnilor, dar asta sa fie ultima de genul asta ! Vreau sa vad noroi pe masini nu zatz de cafea! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Sau ceai :ha: Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Din bucale cine a lipsit in afara de calutul4x4? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calutul4x4 Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? wow ... ce tare ... ce tare dormeam la ora aia!!! scz pt absenta dar eram inca intr-o alta lume dupa o combinatie de vodka cu jagermeister si bere :bleah. Plus ca am vb si cu b77dbc, aveam o oarecare emotie legata de cauciucurile mele insa turbo profil simex pe zapada si polei.... Oricum :br pt initiativa! Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b06dan Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? pai de dormit dormeau si fetele de la cafenea....noi le-am trezit si am deschis, daca ne mai dadeau si-o matura rezolvam si curatenia:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Care are timp o ora doua in weekend sa mai organizam o intalnire mai stam la un taifas o treaba o socoteala? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Duminica sunt in Buuresti doar dupa pranz. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b77dbc Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Da, buna treaba, poate ne vedem maine in jur de 11 undeva la o cafea sa mai barfim si noi :grin: Ce ziceti ? Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare Daihatsu Feroza 1.6L - 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Eu pot maine la 11 daca mai vrea careva sa vina welcome. Cine semai baga? Bogdan cu feroza in resuscitare nu prea intra pe forum , asa ca daca poti tu sa mai suni si pe Radu si Calutul 4x4 care are nr-ul lui.. :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calutul4x4 Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? salutare, aveam de gand sambata asta sa ma dau un pic prin noroaiele din tabla butii-maneciu-vama buzaului-cheia dar ascultand sfaturile lui @davema si @asfalttango am amanat evenimentul pt 12 sau 17 martie :tk. dar ma injectasem deja asa ca maine la 10.30 as vrea sa dau o tura aproape de bucuresti maxim pana la 13.30. nu m-am hotarat daca sa merg pe arges, la fundeni-frunzaresti (unde a fost impotmoliada ) sau calugareni dar poate exista vreun prieten care sa sa alature proiectului si decidem impreuna! ce spuneti? Daihatsu Feroza 1.6 - 1994 Renault Clio 1.5 dci - 2005 de vanzare Ford Mondeo 1.8 Tdci - 2007 "Daca doar ai sti cat de frumoasa este tara mea!" - Nicolae Grigorescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Februarie 18, 2011 Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Eu nu ma pot alatura cu AT-urile mele :grin: Eu raman la ideea cu cafeaua . Daca mai vrea cineva bine, daca nu , nu pot onora invitatie la noroaie decat ca pasager :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2011 Re: Intalnire Feroze in week-end la Bucuresti? Pai nu e frig in Romania si noroaiele inghetate? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate